Skillet Fransk løg kyllingebryst

I hendes husbond og jeg er enorme fans af løg. Vi tilsæt løg til næsten hver eneste hovedret vi gør. Kiddos på den anden side kan få øje på et løg en sømil væk. Så normalt vil vi puré løgene, så de ikke engang mærke til dem, ha ha. Vi beder ofte hinanden, hvordan kan de ikke lide løg? Vi kan bare ikke forstå det, fordi vi elsker dem.

Men Heres et pænere billede: Seared kyllingebryster svømning i en berusende pulje af fortykket fransk løgsuppe, toppet med obskøne mængder af nøddeagtig gruyere ost og kogt, indtil nævnte ost er smattet, sprøde, og helt vanedannende .

Men den væsentligste årsag Ive været så ophidset dele fransk løg kylling Skillet med jer er fordi dens så utrolig lækkert. Så lækker, hvis jeg fik til opgave at skulle vælge én ting at spise for resten af evigheden, det bare kan være dette. Andi skammer mig ikke over at indrømme, at jeg kan have været set kortvarigt slikke min tallerken ren efter hver sidste bid var væk.

Smør og olivenolie. Fransk løgsuppe Código komplet uden en lille smule smør. Her bruger vi bare et touch at koge kyllingen sammen med en lille smule olivenolie. Smør gør også en Udseende Når vi caramelize løgene.

Løg. Fransk løg kylling stegepande indkaldelser af løg, masser af dem. Hvis du nogensinde har caramelize d et løg før, så ved du, hvor meget de lave mad ned. Her har vi brug for omkring fem kopper, som skal være lig omkring tre mellemstore løg eller to store løg.

Frisk timian. Frisk timian tilføjer en dejlig frisk urte note til denne franske løg kylling stegepande. Dens en temmelig udtalt smag, så en lille smule rækker langt, og det gør også en stor forskel i sidste ende smag af skålen, hvis du lader det ud.

Ok, så gruyere ost er nok den vigtigste del af fransk løgsuppe. Men hvad dælen er det? Hvis du ikke har haft gruyere ost før, mand youre mangler ud! Dens slags ligner i smag til amerikansk schweizerost, men har en skarpere, mere nøddeagtig smag. Dens også en hårdere ost end schweiziske, og oftentimes alderen meget længere.

Den første ting du vil gøre, er at få en flot ætse på dine kyllingebryster. I sæson begge sider med masser af salt og peber og derefter svitse dem i en lille smule af smør og olivenolie i en stor stegepande over medium varme. Når de er brune på begge sider, tage dem ud af gryden og overføre dem til en plade. Dække med folie.

Når du langsomt koge løg, de sukker i løget langsomt frigive, dreje dem at smuk gylden brun farve, vi alle elsker. Sørg for at røre løgene hvert par minutter eller deromkring, så de dont begynder at brune eller brænde. Efter cirka 15 minutter, bør løgene være caramelize d nok til vores franske løg kylling stegepande. De bør være gylden brun, blød og super søde.

Jeg er en stor fan af min støbejern stegepande. Jeg elsker at lave teriyaki kylling i det, men Ive for nylig opdaget, at jeg kan gøre en endnu mere lækkert måltid i støbejern stegepande fransk løg kylling! Ive altid elsket fransk løgsuppe, men dens aldrig været komplet nok af et måltid for min smag. Det er indtil DAG!

Ost i min verden, er der ikke sådan noget som alt for meget ost. Thats hvorfor vi bruger to forskellige typer af ost til denne franske løg kylling opskrift. En traditionel fransk løgsuppe ville bruge en skive Gruyere ost, men Ive fandt, at jeg elsker kombinationen af provolone og mozzarella endnu bedre! Theyre milde oste, par perfekt med de søde løg og bud kylling.

Hvis du ikke ejer en klippefast stegepande endnu, tage dette som dit tegn at få en. Jeg sværger ved denne ting. Det giver den mest lækre smag til alt, hvad du tilberede og BONUS det går lige fra stovetop til slagtekyllinger uden problemer. Ideel til sprødstegning at ost til smattet perfektion!

Hvad at tjene med fransk løg kylling?

Jeg elsker også at tjene nogle enkle dampet broccoli eller grønne bønner eller en klassisk grøn salat. Gotta få disse veggies i! Jeg elsker at holde mine grøntsager enkel, når Im spise fransk løg kylling, fordi der isplenty af smag fra selve kylling.

Ønsker nogle flere familievenlige middagsideer? Tjek disse andre rigtige Housemoms Favoritter!

Jeg elsker at høre fra dig! Hvis du laver denne opskrift, skal du sørge for at give en kommentar og giv denne opskrift en bedømmelse. Hvis du laver nogen af ​​mine opskrifter, tag mig på Instagram Modern_Honey, så jeg kan se dine kreationer. Sørg også for at mærke dit billede ved hjælp af Hashtag ModernHoney. Dens en af ​​mine yndlings ting, der ser dig gøre disse opskrifter i dit eget køkken. Tak fordi du følger med det! Jeg har virkelig de største læsere. Følg mig på: Â Instagramâ --- Â Facebook --- Â Pinterest

Forvarm ovn til 400 grader. Varmeovn-sikker stegepande over medium høj varme. Tilsæt smør til stegepande og lad smelte. Tilsæt skiver løg og rør rundt til frakke med smør. Fortsæt med at lave mad, omrør ofte i ca. 15 minutter eller indtil løg er gennemsigtige og blødgjort.

I mellemtiden drys kyllingebryst med olivenolie, salt, peber og timian. Når løg er færdige med at lave mad, fjern løg fra stegepanden og sæt til side. Placer kyllingebryst i panden og kog i 5 minutter pr. Side.

Fjern kylling fra stegepande og sted på en plade. Dæk med et papirhåndklæde for at holde varmen. Returner løg til stegepande og drys cornstarch eller mel over løg. Røre. Hæld i oksekød bouillon og brug en pisk til at røre blandingen og sørg for, at majsstivelsen er helt opløst.

Når den er fortykket, tilsæt kyllingen tilbage i straf og ske sauce over hele kyllingen. Top 1 skive på Provolone Ost og en skive af schweizisk ost over hvert kyllingebryst. Overfør ovn-sikker stegepande til forvarmet ovn og kog i 8-10 minutter, eller indtil osten er smeltet og kyllingen er kogt igennem.

Jeg baserede dette ud af min ven Lillians opskrift, fordi hendes ikke stole på bekvemmelighed ingredienser. Hvis nogen gerne vil se nogle af Lillians opskrifter fra dagene kaste blogsadly, gør hun ikke længere - bare besøg min opskriftsrejse.

Jeg har ikke en typisk rækkefølge, og får normalt uanset om menuen opkald til mig. Men den eneste ting, jeg aldrig kan synes at modstå er fransk løg suppe. Der er bare noget om den rige bouillon, søde løg og gooey ost, der altid rammer stedet!

Start med at brune dine kyllingebryst i en varm pan. Du skal ikke bekymre dig om at lave dem hele vejen igennem lige nu, da de vil afslutte madlavning i den lækre løg sovs. Lige nu vil du bare få lidt farve på dem. Overfør kyllingen til en plade og gem for senere.

Dette ændrer løgens pH, der hjælper dem med at blødgøre og brune hurtigere. Det bringer også deres naturlige sødme ud. Tilføjelse af et stænk af vand til panden i løbet af de første par minutter af madlavning hjælper også løgene hurtigere.

Kan jeg bruge kylling lår til denne opskrift

Med ca. 15 minutter preptid, 10-15 minutter Saut Time, og 6 minutters madlavningstid, kan du spise middag på bordet på ca. 45 minutter. Ved hjælp af instant potten kan du forberede denne franske løg kylling opskrift med lethed ved at følge disse enkle trin.

Vælg Saut-funktionen og juster til mellemindstillingen. Tilsæt smør og olivenolie og rør, indtil smør er smeltet og jævnt Distribueret over bunden. Tilsæt løg og drys med hvidløgspulveret og italiensk krydderier. Sæson med salt og sort peber, til smag og omrør for at kombinere. Saut, omrør lejlighedsvis, indtil løgene er bløde og udvikle lidt farve, ca. 10-15 minutter.

Placer de milde provolonskiver på toppen af ​​kyllingebrystene og dække enheden med låget i 2 til 3 minutter, eller indtil osten er grundigt smeltet. Fjern låg og tjen straks med dit valg af sider. God fornøjelse!

Hvad kan jeg bruge i stedet for Worcestershire sauce?

Vi har så mange lækre smagfulde kyllingopskrifter, som folk elsker at gøre for travle weeknights som vores kylling enchilada grydereorslow komfur kylling lår. Denne kylling skål er en, du måske vil beholde i weekenden, da det kræver mere praktisk tid, men det er værd at gøre.
Nyankomne

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

En af de mest ikoniske supper af verden franske løg suppe lavet fra bunden med karameliserede løg og toppet med den væsentlige osteagtig toast.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

Fransk løg suppe Wikipedia Detaljeret og nyeste oplysninger.

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Denne opskrift på hele stege fasan med urter gør en dejlig og elegant måltid for to og er overraskende nemt.

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Denne enkle pocherede kylling med grøntsager er et helt måltid i en gryde. Bare server det med fransk brød, smør og sennep.

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Brendas French Soul Food, San Francisco Picture Sweet Potato Dumplings Tjek Tripadvisor medlemmer 657 oprigtige fotos og videoer af Brendas French Soul Food

Hvordan man siger puff wienerbrød på fransk

Hvordan man siger puff wienerbrød på fransk

Puff Pastry French Toast er sådan en nem og enkel måde at gøre klassisk fransk toast med en puffebrist

Quince Clafoutis opskrift

Quince Clafoutis opskrift

Kvæder Den franske Alternativ Ifølge Jackie fransk, kvæde Cydonia oblonga var engang hellig for Afrodite, den græske gudinde for kærlighed og ...

New Yorks bedste kanin retter

New Yorks bedste kanin retter

Vi har udarbejdet denne praktiske franske AZ madnavn liste med mange ingredienser, du sandsynligvis vil se på menuen, mens du er på ferie i Frankrig.

Kanin med Prunes Lapin Aux Pruneaux

Kanin med Prunes Lapin Aux Pruneaux

Fødevarer, du kan gøre ved hjælp af kanin som ingrediens, herunder opskrifter til retter, der indeholder kanin

Nyankomne

Franske Rabarber Jam Recipe Video Food News

Lær mere

Ofte set

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Få retter er så elskede som en gylden stege kylling. Det er svært at gå galt med den grundlæggende metode, DeliciousMustardy Roast kylling tilpasset fra Jacques de Ppin reciperise over resten, hvilket giver en lækker fugl, der er Crispskinned og øm fuld af

Onepan fransk ristet kylling rae lambert

Onepan fransk ristet kylling rae lambert

Denne vidunderlige franske stege kylling bakke bage er en lækker måde at servere kylling til gæster. Med vintervenlige produkter som fennikel og citron er denne kylling boostet med godhed af hvidløg, brandy, honning, sennep og bay blade. Prep er let, og du overlader det simpelthen at stege

French Roquefort Dressing opskrift

French Roquefort Dressing opskrift

En 5star opskrift på blå ost fransk Dressing lavet med salat olie, hvidvinseddike, sukker, salt, paprika, sort peber, hvidløg, løg, blå

BON APPTIT 5 Sød og salte crepe opskrifter lige fra Frankrig

BON APPTIT 5 Sød og salte crepe opskrifter lige fra Frankrig

Start med at piske søde eller salte crepes på komforten i dit eget hjem med disse opskrifter. Du kan også top det hele med toppings, der passer til din smag.

Fransk jordbær tærte opskrift Tarte Aux Fraises Leonce Chenal

Fransk jordbær tærte opskrift Tarte Aux Fraises Leonce Chenal

Denne spektakulære tart, Tarte Aux Fraser, kan også laves med andre friske frugter, prøv hindbær, gages, ferskner eller abrikoser, og det ser fantastisk hver gang. Disse desserter var hvad jeg al ...

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Dynger af løg med en Thymes twist. Bagt med vores ost blanding gyldenbrun, toppet med frisk strimlet parmesan og grønne løg.

Festlig franske Toast Rolls Baby Led Fravænning Opskrifter af Natalie Peall

Festlig franske Toast Rolls Baby Led Fravænning Opskrifter af Natalie Peall

Find nogle nemme baby-førte fravænning ideer til at starte dit barns kærlighed til mad Fra boller til familiens måltider, youll finde flere opskrifter her.

De bedste og værste Stoner Korn

De bedste og værste Stoner Korn

Korn mælk, kanel hvirvel og kanel Toast Crunch korn disse ispinde er din morgenmad drøm

Feta Ost franske Toast med krydret Honning Sirup Food Wishes

Feta Ost franske Toast med krydret Honning Sirup Food Wishes

Den bedste fetaost Toast Opskrifter på Yummly Bacon æg og ost Toast, purløg og løg Flødeost Toast, chili ost Toast Chilli Cheese Toast On Tawa

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.