Spaghetti con zucchine frtete

I sidste sommer indrømmede grøntsagsguden selv, Ottolenghi, at mens alle andre forsøgte at maske eller bruge den overflod af zucchini og sommer squash, der hælder ud af haver i sensommeren, har han en fuld af kærlighedsaffære med det. Jeg føler præcis det samme, og jeg kunne spise zucchini hver dag. Det er så alsidigt og sjovt at lave mad med. Rå, sauted, grillet, revet, stegt, jeg vil spise jer hele august og hele året rundt! Da jeg så denne opskrift fra sundt i foråret, vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre det, og jeg vidste, at det ville være perfekt med Blue Evolution Pasta. Uanset om du er i mindretal som Ottolenghi og jeg, eller du har bare for meget courgetter, du valgte at vokse i din hjemmehave, vil du straks gøre det straks. En af de bedste dele af denne skål er, at den kan serveres stuetemperatur eller varm, så du har masser af fleksibilitet.

Toast Hasselnødder På et kageplade indtil Golden Brown, ca. 1520 minutter. Se omhyggeligt, så de ikke brænder. Jeg forlod skindene på for at lette, men hvis du foretrækker, kan du rulle dem i et skålhåndklæde efter stegning for at gnide skind af. Lad cool; knuse i store stykker med bagsiden af ​​en kniv eller groft hugge.

På fredag ​​den 8. juni 2022 blev Amerika igen rocket af det tilsyneladende selvmord af Anthony Bourdain, efter så tæt på hælene i Kate spader døden. Det virker uhensigtsmæssigt at lade dette øjeblik passere uden kommentar, men jeg må indrømme, jeg ved faktisk ikke så meget om Anthony Bourdain. Jeg har set et par episoder af hans show ingen forbehold, men jeg læste aldrig sine bøger, og jeg fulgte ikke sine nye show dele ukendt. Men jeg vidste utvivlsomt ham. Venner, der var ligeledes besat med god mad og rejser, henviste ham konstant, især når diskuterer nye fødevarer og nye restauranter på nye steder. Jeg nikkede altid sammen, fortæller mig selv, at da jeg kom hjem, idet ID se den episode, de nævnte, id læste sin oprindelige køkken fortrolige bog, id lærer at kende denne mand, der for alle formål og formål syntes at belyse den samme åben- Hjerte, Eventyrlystne , nysgerrig holdning Jeg stræber efter mod mad, rejse og liv.

Jeg lagde ikke ud for at parre denne opskrift med nyheden om Anthony Bourdains passerer, men det virker passende. Denne stegte zucchini pasta er byyotam ottolenghi, en israelsk-britisk kok født i Jerusalem. Jeg besøgte Israel i 2010 med min ven Priya, og jeg var Awed af den lyse salt Tang af Tel Aviv, den dybe, rige historie bag Jerusalems hvide stenmure, og de endeløse markeder med kurve stablet højt med ruby ​​krydderier, tørret rose hofter og duftende plump brød. Vi spiste det mest flavorful falafel id nogensinde smagt, vi floated i det døde hav, og vi talte om religion, tro og tilhørende. Det forekommer hensigtsmæssigt, at jeg ære Anthony Bourdains passerer med disse minder. t synes også at passe på, at en opskrift fremkalder sommerens livlighed i Middelhavet er en god påmindelse om glæden og inspiration, at Anthony Bourdain har bragt til så mange liv.

I en stegepande eller støbejernspande, varmeolie over medium høj varme. FRY Zucchini skiver i batcher i ca. 3-4 minutter, flipper en gang, indtil Golden Brown på begge sider. Overfør til en plade foret med papirhåndklæder til afløb, og drys salt og sort peber over hvert parti. Når det er sejt nok til at håndtere, overfør courgette til din endelige serveringskål. Når alle zucchini er stegt, hæld eddike på toppen af ​​courgette og toss forsigtigt.

lige nu salt og sort peber. Metode: Forvarm ovnen til en høj grillindstilling. Sæt smør og safran i en lille kasserolle på en medium varme. Når smørret har smeltet, sættes til side for at infuse. Placer courgetterne på en pergamentforet bakkebakke og kaste med 2 spsk olie, tsk salt og en god slibning af peber.

Denne version af pasta con zucchine fritte bygger på den traditionelle skål af tyndt skiveskåret courgette stegt i olivenolie og tilføjer hvad der er i sæson og lokale til mig i Philadelphia som friske fava bønner, basilikum og bøffel Mozzeralla.

Det kan se ud som en simpel pesto pasta, men det bedrager kompleks. Den stegte zucchini marinader først i urter og eddike, før de bliver kastet med renset basilikum, kapers og citronskal, der danner en Herbaceous sauce til pasta, fava bønner og mozzarella. Grøn, frisk og fuld af grøntsager, det er store varme og endnu bedre som kolde rester.

Jeg har fanget op på min blogaflæsning og har været særligt inspireret af et par slået køkkenopskrifter, herunder denne Ottolenghi pasta og stegt courgette salat. Det var en spændende Læs dybfrit Courgette er klædt med en lille rødvineddike plus en basilikum og persille pesto, hvis kombination er meget mere. Tilføj kapers, citronskal og mere basilikum plus pasta, og du ender med en dejlig frisksmagning grøntsagsladet skål. Tilsæt revet stykker af cremet burrata, og lækkerheden er ampet op flere hak.

Den oprindelige opskrift omfatter også edamame bønner, som jeg ikke havde det, kunne ikke inkludere. Friske ærter eller brede bønner ville også have været rart, men igen var jeg ude af dem, så det var bare øget courgette, som ikke var nogen reel trængsel givet, hvor fantastisk de stegte diske smagte, især når de har marineret i dressingen.

af de fire opskrifter fra masser: levende opskrifter fra londons ottolenghi af yotam ottolenghi, der ive lavet hidtil, er denne pasta stegt courgete salat den eneste, jeg ikke har måttet begrænse mig fra at ændre.

Med de andre ændres mine fingre kløe for at skabe rækkevidde fra en lille tweak, fordi jeg foretrækker andre smagsoplevelser til helt at opgive min hensigt at følge opskriften nøjagtigt, fordi det var irriterende og svært.

Påmindelse: Madlavning af booktagerne er ment at være ledsagere til den oprindelige opskrift, ikke en erstatning. Så længe bogen stadig er i print, vil jeg ikke kopiere opskriften her for dig. ee her for hvorfor.

Jeg bringer det op, fordi jeg husket , at en af ​​kritikken peophhad i denne bog er, at selvom dens vægt er på grøntsager, er det ikke så sundt som det, der kan føre dig til at tro, at det ville være bank af olier og fedtstoffer i opskrifterne. Den måde jeg kogte det på, det var ikke frygteligt fedtet, men jeg tror med den fulde 2/3 kop, det kunne have været en lille smule for olieagtig.

De hærdede kød i hele Ox Havent Gone 100 Local endnu, selvom Bobs stadig arbejder på det. Men rystelse skete på en dag, da Bob havde en smule husfremstillede pancettaâ € "Malama Farms svinekød kureret i fire måneder. Bob foreslog, at vi prøver at have pancetta som vi ville spise salamiâ € "ikke den sædvanlige måde folk har det, men han forsikrede shake, denne særlige pancetta var lækre bare tyndt skåret.

Skal jeg prøve denne opskrift? Ja. Dens enkle, tager ikke lang tid og bruger et fantastisk udvalg af nemme at få friske veggies og urter. Masser af gode grønne ting. Jeg havde rester til frokost et par dage senere - stadig fantastisk! Det var en meget flot, forfriskende kølet pasta, så det ville være en god mulighed for picnics; Gør det natten før, og smagene meldes sammen pænt.

Skal jeg købe bogen? Jeg sagde i mit sidste CBTB-post på denne bog, at jeg har blandet følelser på den. Jeg gør stadig. Denne opskrift og de svampepakker, jeg prøvede tidligere, er virkelig nemme. Men svamp ragout med pocheret æg var unødigt kompliceretâ € "Jeg mener, jeg er nede for at gøre tingene fra bunden, men vegetabilsk lager fra bunden på stedet er ret irriterende, især siden den måde, de opskrifter skrev skrevet på, Det snakker det ind og før du indser hvad du gør. Ouve brugte en hel masse tid til at lave lager. Jeg kunne ikke selv gøre den skål som et CBTB-post, fordi jeg skrællede halvdelen af ​​processen.
Nyankomne

Kom i gang med startere

Kom i gang med startere

Lær at lave den søde surdej starteren kendt som Herman. Det er let at lave og kan bruges til at tilføje mere smag i kager, brød osv

True Friends Tea Håndklæde

True Friends Tea Håndklæde

Fra klassisk og stadig til citron, fersken og mango, har vi en iced te til dig. Hvorfor ikke lysere din dag med en lækker kølig Lipton iced te

Southern Sweet Tea Video

Southern Sweet Tea Video

Lær at gøre boble te hjemme med vores endelige Boba-guide Find ud af det gyldne forhold til den perfekte mælke te hjemopskrift

Frikadelle Sydafrika Opskrifter Frikadelle Sydafrika Opskrift

Frikadelle Sydafrika Opskrifter Frikadelle Sydafrika Opskrift

Gratis online bestilling fra restauranter i nærheden af ​​dig med mere end 30.000 restauranter i 500 byer, fødevarer levering eller takeout er blot et klik væk. Fordi med Grubhub Klik, klik, Fødevarer

Beck Frikadelle Delikat og Burger Seas X1KG

Beck Frikadelle Delikat og Burger Seas X1KG

Tyske Frikadellen Burger Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Produktdetails hlshorst feinkost damit es schmeckt wie selbstgemacht

Produktdetails hlshorst feinkost damit es schmeckt wie selbstgemacht

Find ud af, hvor mange kalorier der er i Aldi Frikadellen, gode eller dårlige punkter og andre ernæringsfakta om det. Tag et kig på Aldi Frikadellen-relaterede produkter og andre millioner af fødevarer.

De 15 bedste steder til kødboller i København

De 15 bedste steder til kødboller i København

Restaurant Barr beliggende i den gamle Noma restauranten sandsynligvis har en af de mest gastrofamous adresser i København og her er derfor, du skulle prøve det.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vi anbefaler, på en winwin s very simpel, because it is sndag gastronomiske hndlavede, DVS. morgenmad, frokost og Middag in a nonstoptilstand. Afst udgang Elskede og tilbringe Dagen

Tomat frikkadelle kødboller opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Tomat frikkadelle kødboller opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Tomat frikkadelle kødboller opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Nyankomne

Frikadeller med jorden Tyrkiet

Lær mere

Ofte set

Frikadeller Eller Biksemad

Frikadeller Eller Biksemad

Disse panfried frikadeller er enkle at sætte sammen og lave en rigtig hjertelig, påfyldning og lækkert måltid

Fatimas Cabbage Frikkadel.

Fatimas Cabbage Frikkadel.

Køb dine yndlings kødskæringer, fagligt forberedt, fra din nærmeste uldworths slagterisk

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Stor opskrift på Twisted Chili Cheese Dip. Jeg kan ikke tro nogen has not indsendt denne opskrift ... ve gjort dette, da gymnasiet

Frøer ben provencal opskrift spiser dine bøger

Frøer ben provencal opskrift spiser dine bøger

Frog Legs Provencale på Le Val de Loire Restaurant Le Val de Lorie er åh så meget Frenchie og Goodie Goodie for mig, da jeg tilfældigvis er en, der lækker i fransk køkken. LE VAL DE LORIE er beliggende i et strip mall, et velkomment syn blandt

Sådan spiser du Frog Legs Cuisses de Grenouilles

Sådan spiser du Frog Legs Cuisses de Grenouilles

Elske dem eller afsky dem, Cuisses de Grenouille har et særligt sted i Frances Culinary Heritage

Maplenut Cookies med Maple Icing

Maplenut Cookies med Maple Icing

Barer og foto af Sugarpie Sarah Phillips Jeg elsker denne enkle bar opskrift mine venner kalder det

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Udforsk Ramdomkeyword for tusindvis af unikke, kreative opskrifter.

Sådan Kog frosset tun Steak

Sådan Kog frosset tun Steak

Ahi tun bøf er bedst, når kogt friske, men frosne er også et fantastisk valg og forholdsvis let at finde mærker et måltid, der ser lige så vidunderlig, som det smager.

Sådan Slice og Frys Avocadoer Real Food RN

Sådan Slice og Frys Avocadoer Real Food RN

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.