Gør det i aften striploin ribeye steaks

Filet Mignon er skåret fra mørbrad. Fordi det er en muskel, der ikke får meget brug, kan dets utroligt øm og, når de er kogt korrekt, skæres med en gaffel. Det gør det dyre. Det er super nemt at lave mad, men ITCAN mangler i smagsafdelingen, fordi det er så magert, så det hjælper, når det er indpakket i bacon. Sørg også for ikke at overcook en filet, eller de bliver meget tørre.

ribeye steaks er skåret fra midten af ​​ribben sektionen og kan serveres enten udbenet eller ben-in. De fleste af de fedt og ydre muskler fjernes, hvilket efterlader et magert øje og en godt marmoreret ydre hætte. Det er en af ​​de mest ønskelige stykker kød på hele styreen, fordi fedtholdige, fulde af smag og kan tilgives, når de er kogt. Det vil forblive saftigt, selv når overcooked, så det er et godt stykke til rookie-grillere. Der er ikke behov for at marinade ribeye; Det er godt krydret med havsalt, peber og hvidløgspulver, så den beefy smag kan skinne igennem. UT Hvis du ønsker at blive kreativ, belæg dine ribeyes i en gnidning lavet af te blade, salt og sukker før grilling.

Flanken er i det væsentlige koens abdominale muskler. Det er helt magert på grund af mængden af ​​arbejde, det får, og er bedst marineret og kogt hurtigt over høj varme til medium sjældne. rilled flank bøf er fremragende, og flanken er også et populært valg for Fajitas. n Bestilling For at undgå sejhed skal det skives mod kornet.

Nederdelen er faktisk køerne membran , og er en af, hvis ikke de mest smagfulde nedskæringer på koen, selv om det ikke er særligt ømt, fordi det har en masse conctive væv. Det betyder, at Ittakes meget godt til sure marinader, og er bedst, når det hurtigt er grillet over høj varme og skåret mod kornet. Dens mest almindelige brug er for fajitas, selvom vi også elsker det i denne salat wraps opskrift.

Udviklet af forskningsholdet i University of Nebraska og University of Florida, er den flade jern bøf vinde i popularitet med restauranter i hele USA. Du kan takke National Cattlemens Beef Association for finansieringsforskning for at gøre denne velsmagende, ømme økonomisk bøf til rådighed for os i dag. Oksekødet er faktisk en topblad bøf afledt af det ømme topblad stege. Stegningen adskilles i to stykker ved at skære vandret gennem midten for at fjerne det tunge bindevæv.

Men vi har tendens til at genert væk fra madlavning bøf og er tilbageholdende med at prøve nye nedskæringer, ofte fordi vi bare ikke ved, hvor de skal starte. Arrayet af forskellige nedskæringer og deres forskellige egnskaber til forskellige retter kan være mind-boggling. Og fordi bøf er nogle gange ikke den mest pungvenlige mulighed, ønsker vi ikke at gå galt.

og vi er i en godbid. Skæringer som Picanha, fladjern, Hangerand Bistro Steaks bryder ind på markedet. Prøv dem ud og snap dem hurtigt op, før de bliver mere populære og dyre.

Fillet det lineeste og mest ømme af alle bøffer, der gør det til den mest værdsatte nedskæringer. Typisk 4 cm tyk, det koger hurtigt, og der er ikke noget affald, hvilket gør det værd at overveje for en særlig lejlighed.

ribeye steaks sikker er velsmagende, men dreng kan de gøre et nummer på din tegnebog! Disse 5 salte udskæringer af oksekød kommer ikke kun ind i en meget lavere pris, men de smager lige så godt, hvis ikke bedre end ribeye!

Chuck bøf kommer fra skulderen, eller chuck dette er placeret lige ved siden af ​​ribeye. Det betyder, at det har alle de samme lækre smagsstoffer, som en ribeye har, men det kan købes til en meget lavere pris.

Flat jern steaks smag og opfører sig ligeledes til flank bøf. Fordi flank bøffer er så ømme, behøver du ikke at gøre for meget til dem! Simpelthen kast af grillsæsonen med Schultz's Gourmet krydderier Gnid! Perfekt til salater, tacos eller fajitas!

For ikke at være forvirret med chuck bøf, er et chuck-eye så ligner en ribeye, det kaldes ofte de fattige mans ribeye. Kommer danner den samme del af koen som en ribeye, et chuck-eye skæres lidt tyndere.

Cook chuck-eye steaks ligesom du ville en rigtig ribeye, en hurtig simpel sår til at danne en skorpe og lave mad til ønsket doneness. Fordi smagen er så ligner ribeye, og super lækker, behøver du ikke gøre meget andet end sæson med et lille salt og peber eller baste i en pande med smør!

En Petite Tender, er hovedsagelig en billigere version af en bøjle bøf. Denne snit af oksekød er magert, fuld af smag og super øm, så meget, at det virker som en filet mignon. Skær det i medaljoner og sear som filet mignon steaks, eller sear ydersiden i en højvarme stegepande og stege indtil medium-sjældne.

Sear flade jern i en varm støbt jernpande med lidt gengivet oksekødsfedt. Sørg for, at fedtet ryger, før du slipper bøf ind. Flip det efter 3-4 minutter, og lad det lave mad i mindst 3-4 flere minutter, test for doneness. Fjern det fra varmen og lad den sidde i op til 20 minutter. Skær mod kornet og server.

Oyster bøf findes i koens hofte lomme, eller skridtet, som de elektriske by slagtere påpegede. Det er næsten for lille at sælge, og er den perfekte størrelse til en hjertelig slagter frokost, forklaret sabicer.

Der er kun to chuck øjne per ko, og at være så tæt på ribeye familien, kan du faktisk komme væk med nogle ribeye smag, uden ribeye pris punkt, dermed den fattige mands ribeye titel.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

stort set alle elsker en god bøf. Når alt kommer til alt, medmindre du er vegetar eller vegansk, er der ikke noget helt som en flot skæring af oksekød, grillet eller stegt pænt med en lille smule krydderier og serveret med en dejlig batch af fries eller kartofler. Lyder godt, ikke? Problemet er imidlertid, at der er sådan en ting som en dårlig bøf.

Faktisk er riftet i kvalitet mellem en stor bøf og en dårlig bøf måske større end nogen anden mad; Ligesom det bedste kan gøre din dag, så kan også det værste helt ødelægge det. Og der er masser af måder at ødelægge en bøf, selvfølgelig: du kan overcook eller undercook det, du kan måske skære i det for hurtigt, eller selvfølgelig kan du starte tingene med det forkerte skære af oksekød. Der er så mange forskellige nedskæringer, der kan koges som steaks, og lad os bare sige, at nogle er bedre end andre. Disse er nogle af de mest berømte nedskæringer af bøf, rangeret fra det værste til det allerbedste.

Så igen er der oksekødsrunden. Det er et stort primært snit af koen, der hovedsagelig kommer fra det bageste ben og rump. Det består af tre dele toppen, spidsen og bunden. Lad os starte med den øverste runde. Det er dybest set den mest ømme del af runden, selvom det ikke siger meget, og har tendens til at være yderst hård og magert. Denne snit af oksekød er fantastisk til stegt oksekød eller en langsom komfurpotte stege opskrift, din familie vil tigge for. Som en bøf, er det dog ved siden af ​​ubrugelig. Det er måde, alt for hårdt, og er lænet nok til at gøre det stort set uden smag.

Endelig er der bunden rundt, som omfatter øjets øje, et snit af kød det fantastiske bord, der engang kaldes "en af ​​de få ubemærkelige nedskæringer af kød." Nigh-on Tastess, Tougher end John Wick og absolut ikke værd at dine penge, uanset hvor billig det kommer. Undgå.

nederdel har en eller to ting til det. Hovedsagelig, at det er virkelig ret smagfuldt, selvom det ligesom runden, stadig er bedst at skære i tynde skiver end tjent som en fuld bøf. Dette skyldes, at det er en meget hård, muskel-tung snit, hvilket betyder at overcooking med bare mindste beløb vil gøre dig meget ulykkelig. Hvis du virkelig skal lave kogt bøf, skal du holde det sjældent eller medium sjældent i det meste.

Ligesom nederdel bøf kommer flanken af ​​oksekød fra undersiden af koen denne gang lidt længere tilbage, lige bag pladen. Det er faktisk meget ligner nederdel bøf, med hver især at have deres egne fordele og hverken virkelig være meget bedre eller værre end den anden. Hovedforskellen er, at mens nederdel bøf er en smagfuld, hård bøf, flank bøf er en lidt mindre hård, men også mere smagfuld afskæring af oksekød. Det siger ikke meget, og flankbjælke har stadig tendens til at være hårdere end mange andre nedskæringer.

Alt taget i betragtning, der er ikke meget mere at sige for denne. Vi kan ikke rigtig fortælle dig, hvilke du skal gå efter, hvis du har et valg mellem flank bøf eller nederdel bøf, afhænger det sandsynligvis af, om du prærker smag over ømhed eller omvendt; Men der er virkelig ikke en masse forskel mellem de to. Uanset hvad du sandsynligvis er bedre med noget andet.

Sirloin er koens hofte, med den nederste mørbrad, der tages fra den øvre hofteafsnit. Nu er bundens mørbrad faktisk fantastisk til stegning, men det er generelt ikke godt at vende sig til steaks, medmindre du kan lide flanken eller nederdelen du har lyst til at skære det op og marinere det. Selv da kommer det til at være lidt for sej, især sammenlignet med kødet fra den øverste mørbrad. Ligeledes vil visse dele af bundens mørbrad, såsom Tri-Tip, Ball-Tip eller Flap Beak, gøre det godt til retter som kebab eller gryderet.

Ellers kendt som New York striben, ambassadør bøf, striben lænd bøf, Kansas City strimmel, klubben bøf, Omaha bøf, eller hvad andet navn du holder af at give det, striben bøf er en tand af kød, der kommer fra den korte lænd, som er beliggende i den øverste midten af koens krop, lige foran HØJREB. Put mere enkelt, strip cut er hvad der er tilbage, når du tager mørbrad væk fra den korte lænd. Serveres dem sammen, og du har fået en T-bone eller Porterhouse bøf, som vi vil komme videre til i god tid.

Enten måde, at vælge den rigtige bøf skåret for dig kan være dauntingespecially hvis du forholdsvis ny til en verden af Wagyu. Forskellige udskæringer fra lænden er opdelt i Wagyu ribeye, Striploin , og mørbrad. Der er sjældnere udskæringer fra forskellige dele af kvæget samt, såsom flad jern og culotte, som er mindre kendte og sværere at komme med, men udsøgt i form af konsistens og smag. Alle er stor kød til bøffer, men at vide, hvordan man differentiere imellem dem ordentligt vil bedre udstyre dig til at gøre det perfekte valg til din gane.

Japansk Wagyu ribeyeoffers den perfekte balance mellem leanness og flavorful fedt, hvilket gør det en stor henstilling til begyndere. Med en super bud marmorering tekstur og den højeste procentdel af sødme og Umami af alle japanske Wagyu Beef, du virkelig kan ikke gå galt med ribeyeespecially A5 Wagyu ribeye, som sikrer dens af højeste kvalitet. Japanske Wagyu ribeye er ideel til madlavning bøf, grill, wagyu sushi, sandwich, hot pot, shabu shabu, og sukiyaki.

Mørbrad er den ømmeste del af japansk Wagyu Beef og udgør kun omkring 3 af hele kvæg. Trods en slankere kød, Wagyu mørbrad er stadig kødfulde og flavorful, med en afbalanceret smag, moderat fedt, og en super bud tekstur. Centre nedskæringer mørbrad include filet mignon og chateaubriand, som har tjent det anerkendelse som dronningen af japanske Wagyu fra bøf elskere over Med en distinkt fyldig og elegant smag, Wagyu mørbrad er ideel til madlavning bøf, roastbeef, og Katsu.

Når det kommer til mund-vanding Wagyu, du virkelig ikke kan gå galt, så længe du tilberede det korrekt. Hver af bøf nedskæringer weve fremhævet her tilbyder de forskellige japanske Wagyu karakteristika, der dramatisk indflydelse på smagen, ømhed, og kvaliteten af dit kød. Klar til at vælge din perfekte cutWAGYUMANs præmie japanske Wagyu er tilgængelig i hver af disse bedst sælgende nedskæringer for levering til din dør.

Det kan synes svært at vælge den perfekte nedskæring af bøf, men det behøver at være sammen med denne bøf skåret vejledning. Alt det kræver er en forståelse af forskellene denne bøf guide vil hjælpe dig med at finde din. Fra udbud til faste teksturer og fed til milde oksekød smag, vil denne vejledning hjælpe dig med at vælge den bedste bøf til din smag eller opskrift.

Der er selvfølgelig mange flere udskæringer af oksekød end er i denne vejledning. Her er der fokus på de allerbedste bøffer premium udskæringer af bøf med unikke smag profiler og grader af ømhed, der normalt spises simpelthen krydret og kogte. Foretrækker du en mild, bud bøf eller en robust, velnæret smag med mere bid? Her er hvad der giver hver bøf sin unikke smagsprofil og ømhed, og hvordan man vælger.

Før vi dykke ned i bøf skåret vejledning, lader diskutere individuelle bøf nedskæringer, er det vigtigt at forstå, hvad der gør en bøf bud og flavorful ikke alle udskæringer af bøf er skabt lige. Der er flere faktorer, der påvirker konsistensen og smagen af hver bøf.

Filet mignon er designet til at imponere. Denne dekadente bøf, skåret fra mørbrad, er kendt for enestående ømhed og mild oksekød smag. Selvom utroligt bud, filet mignon faktisk har mindre marmorering i forhold til New York striben eller ribeye. Men tilberede en god filet mignon højre og dens mere mørt end noget du kan skære det med en kedelig smør kniv. Den milde smag og lav marmorering af filet gør det en stor kompliment for krydderier, saucer, eller en bacon wrap, og det er bedst kogte sjældne til medium-sjældne.

En T-bone er en klassisk bøf med en ikonisk form. Dens faktisk to steaks i en filet mignon og New York striben adskilt af en T-formet knogle. Med en T-bone får du den fed, velnæret smag af en New York striben og en mild, bud filet mignon. En porterhouse er teknisk stadig en T-bone, men har en fuld-størrelse filet del med mindst 1. 5-tommer filet målt fra det bredeste sted. T-bone er et imponerende bøf, der giver dig to unikke bøf smag profiler.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Receta de Flautas Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Semiindulgent nem brun ris

Semiindulgent nem brun ris

Hvidløg smør krydret ris smelt hvidløg smør i medium potten over medium varme. Tilføj løg og italiensk krydderier. Kog 5 minutter, indtil løg er ...

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Chokolade Pizzelles En dejlig, let cookie dyppet i hvid chokolade med pebermynte, valnødder, chokoladechips, kokosnød og pistacienødder

Kylling Herb Flavored Basmati Rice Authentic Royal

Kylling Herb Flavored Basmati Rice Authentic Royal

En af mine foretrukne side retter på hele tiden har denne nemme hjemmelavede Basmati Rice Pilaf smagfuldt smagfuldt hvidløg, løg og tomater.

Find ud af, hvad diner restauranter at prøve i Bismarck. Bismarcks 19Story Art Deco Capitol dominerer bybilledet som den højeste bygning i hele staten ....

Find ud af, hvad diner restauranter at prøve i Bismarck. Bismarcks 19Story Art Deco Capitol dominerer bybilledet som den højeste bygning i hele staten ....

Find ud af, hvad diner restauranter at prøve i Bismarck. Bismarcks 19Story Art Deco Capitol dominerer bybilledet som den højeste bygning i hele staten ....

Tyske opskrifter fra mor

Tyske opskrifter fra mor

1 Fleischkuekle også Fleischkueechle, fra Alemannicfranconian Fleischkchle er en type kødpai lavet med dej, der ligner en cornish pasty, ...

Hvad betyder Fleischkuekle

Hvad betyder Fleischkuekle

Kevins Place vil være i stand til at udvide sin Fleischkuechle-forretning til engrosmarkeder.

Top 3 Bagerier i Sheboygan Chrysler Centre Blog

Top 3 Bagerier i Sheboygan Chrysler Centre Blog

YP. about lokal søgning forbinder dig med over 19 millioner lokale virksomheder. Find personer og finde den rigtige virksomhed og få tingene gjort YP, den nye måde at gøre, alias Gule Sider.

Nyankomne

Fleur de sel havsalt

Lær mere

Ofte set

Michigans Bedste lokale spiser Flint vs Detroitstyle Coney Dogs, denne restaurant tjener begge dele

Michigans Bedste lokale spiser Flint vs Detroitstyle Coney Dogs, denne restaurant tjener begge dele

Detroit Fineste Coney Island SCS Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Pinconning Cheese Co. Fudge Shoppe

Pinconning Cheese Co. Fudge Shoppe

Grand Tavern i Delray Beach serverer Michigan retter, herunder Coney Island Dogs.

Flipzwhite fudge dækket pretzels

Flipzwhite fudge dækket pretzels

Utroligt nemme triple chokolade pretzel brownies.

Florentinsk Cake Opskrift Repetter de Shortbread og Biscuits Par Chef Sylvain

Florentinsk Cake Opskrift Repetter de Shortbread og Biscuits Par Chef Sylvain

Køb La Florentine Foods La Florentine Special Cake, 32 oz på Walmart. om

Mary Berrys Florentine Cookies Ernæring Beregning

Mary Berrys Florentine Cookies Ernæring Beregning

Julekøkken Mummys Chokolade Florentiner

Just One More Slice ... eller to

Just One More Slice ... eller to

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til Martha Stewart Radiant Graphite Ground Grey Floral 14pc Talsmanden Set konge på de bedste online priser på eBay Fri fragt ved mange produkter

Den store britiske bage offinspired florentines opskrift

Den store britiske bage offinspired florentines opskrift

Kiks rettet af Andy Devonshire. Med Mel Giedroyc, Sue Perkins, Mary Berry, Paul Hollywood. Bagerne laver en kiks, der supplerer ost, florentiner og en threedimensional scene konstrueret helt ud af kiks.

Gøre haighs festlige florentine kiks

Gøre haighs festlige florentine kiks

Vi tilbyder en platform med al information om florentinske cookies. Historien, hvordan er florentiner lavet, hvad er biprodukterne.

Chokolade Hazelnut Florentine Cookies Lace Cookies Olive Mango

Chokolade Hazelnut Florentine Cookies Lace Cookies Olive Mango

Weve givet den klassiske florentine en chokolade overdækket kiks base så de er perfekt til dunking. Nyd dig selv eller giv som en hjemmelavet gave

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.