Hvad der gør et godt måltid endnu bedre er, når du har en fantastisk side skål, der går med det.

Denne cremet majs med bacon og jalapenos gør en god side skål til kød på grillen, perfekt til middag eller en cookout! Jeg elsker, hvor nemt dette er at lave, og smagen er vanedannende. Alt du behøver at gøre er skarp op bacon, rør alt sammen og bage! Jeg tror, ​​at du også nemt kunne opvarme dette i en langsom komfur eller på anden måde, hvis du bruger din ovn til hovedretten. Kombinationen af ​​røgfyldte, salt bacon med sød majs og krydret Jalapenos er en smag Eksplosion Jeg tror, ​​vi kan alle blive spændte på. Jeg kan godt lide at tjene dette sammen med grillet bøf eller grill kylling, men det ville også smage godt med hotdogs, hamburgere eller noget virkelig. Plus, en kop servering af denne creme majs med bacon og jalapenos er kun 142 kalorier eller 4 grønne, 2 blå eller 2 lilla vægtureer / ww smartpoints! For at se dine WW Personalpoints for denne opskrift og spore den i WW appen eller webstedet, klik her!

Leder du efter mere velsmagende, Lyset Op Side Dish Opskrifter? Tjek min broccoli salat, nemme hvidløg knuder, avocado BLT pasta salat, ristede fingerling kartofler, zucchini gryderet, grøntsag stegt ris, spinat bolde, hvidløg urt svampe, klassiske kartoffelkartofler, salt og eddike stegt blomkål, nem salsa ris, bøffel blomkål vinger , Jordbær quinoa salat, cheesy broccoli bage, hvidløg ristede grønne bønner med mandler, lastet blomkål bage, ostey potluck kartofler, courgette kvadrater og mere i side retter kategori af min opskrift indeks.

Flere opskrifter fra PW Food Venner

Da jeg var en lille pige, husker jeg at vågne op på Thanksgiving Day til den lækre duft af løg og selleri sauteing i smør, hvilket senere ville gøre sin vej ind i den klassiske brødfyldning. Nu, når jeg står op lyse og tidligt og går til køkkenet, spekulerer jeg på, om jeg skaber de samme minder for mine børn med de enkle lugte af feriens visker gennem huset. Jeg kan godt lide at tro, at jeg er.

Jeg kan også lide at tilføje et par retter for at gøre måltidet unikt. Jeg kan godt lide at lave en særlig forretter, som en smuk puffekage fyldt med brie og tranebær. Og nogle gange vil jeg lave en ekstra speciel dessert, der tilføjer en lille flair, som min saltet karamel æblepai med brandied flødeskum.

Bare se på alt det cremet, osteagtig, bacony godhed. Denne majs er intet andet end overbærende og perfekt til Thanksgiving middag. Når alt kommer til alt, tæller kalorier ikke på ferie rigtigt? Hvem er med mig her? Jeg forkæler hver lækker, dekadent møbel af mad, jeg kan passe på min plade.

I en medium kasserolle over medium varme smelte smør. Når sizzles, tilføj løg og saut i 1 minut. Tilføj rød peber og jalapeà ± o; Saut i 2 minutter. Tilsæt kernekorn, halvdelen af ​​smuldret bacon, tung creme og flødeost. Rør til godt blandet.

På opskrifter, der crock har vi en måde for dig at gemme opskrifter til din egen fri opskriftsboks. Hans måde du vil aldrig miste en opskrift. Med din gratis RTC-konto ved du, at dine yndlingsopskrifter og alle de opskrifter, du vil prøve, altid er et klik væk.

Kalorier: 135kcal Carbohydrater: 4G Protein: 1G Fedt: 13G Mættet fedt: 7g flerumættet fedt: 1G monoumættet fedt: 3G-transfedt: 1G Kolesterol: 38 mg natrium: 347mg Kalium: 41mg Fiber: 1G Sugar: 3G Vitamin A: 447iu vitamin C: 1mg Calcium: 24 mg jern: 1mg

Instant pot creamed majs med bacona lækker side skål med corn ost og bacon. Dette bliver en favorit på hver familie middag og potluck! Gør det i den øjeblikkelige pot eller langsom komfur.

Dagens opskrift er inspireret af Hoosier State, Indiana. Når jeg tænker på Indiana, tænker jeg helt sikkert på en af ​​de største sportsfilm af hele tiden, Hoosiers! Og en anden top sport film, rudy. Begge var baseret i Indiana. Sjov Factmy Family og jeg har mødt den rigtige rudy!

Min instant pot har ikke mulighed for en nul minutters tryk madlavningstid. Hvad skal jeg gøre? Brug bare en 1 minutters tilberedningstid, og så når den når tryk, sluk potten og udfør en hurtig udgivelse.

Karen Petersen er deltager i Amazon Services LLC Associates-programmet, et affilieret reklameprogram designet til at levere et middel til websteder for at tjene reklamebeholdere ved at reklamere og sammenkoble til Amazon. om.

creamed majs madlavning tips spørgsmål

Kan jeg bruge dåse majs i stedet for frossen majs? Ja. Hvis bruger dåse majs, være klar over, at portionsstørrelse på dåsen omfatter væsken, som ikke bruges i opskriften. Youll sandsynligvis behov for at bruge flere dåser majs til denne opskrift.

Kan jeg bruge frisk majs i stedet for frossen majs? Ja. Brug 5 ører af frisk majs i denne opskrift. Shuck majs på skærebræt med kniv, fjerne 2-3 rækker af majskerner, indtil alle kernerne er af kolberne. Som en ekstra bonus, skrabe nu tomme kolber af majs med bagsiden af en kniv for at frigive cremet væske. Tilsæt majs og enhver væske til fløde-baseret sauce.

I en mellemstor gryde over svag varme, add smør og varm kubik flødeost, under jævnlig omrøring; omkring 5 minutter. NOTE For flødeost til smelten, skal det langsomt varmes og glattes med væske.

Kalorier: 407kcal Kulhydrater: 22 g Protein: 11 g Fedt: 33g mættet fedt: 18g Kolesterol: 89 mg Natrium: 625 mg Kalium: 337 mg Fiber: 2g Sukker: 1g Vitamin A: 908IU C-vitamin: 6 mg Calcium: 165 mg Jern: 1 mg

Cremet Confetti Corn tager kedeligt creamed majs til et helt nyt niveau. Dens pakket med smag fra alle de grøntsager og bacon. Åh mand. Og flødeost, det giver denne side parabol 5 stjerner! Hele min familie spiste det op på ingen tid.

Cheddar Bacon creamed majs er en simpel hjemmelavet creamed majs opskrift perfekt til en grill eller sydlige soul food måltid. Majs er kogt med bacon, cheddar ost, mælk og smør til en simpel side parabol. creamedcorn

Amerikansk sydlige mad er fuld af sjæl og lækre varianter. Og jeg tror, at side retter er lige så vigtige som den vigtigste del af måltidet. Dette Cheddar Bacon creamed majs er et perfekt twist på en klassisk side parabol fuld af ost og bacon.

Jeg bruger lidt af bacon fedt fra madlavning bacon i denne creamed majs opskrift. Jeg synes, at det tilføjer en dybde af bacon smag hele majs. Du kan nemt springe tilføje fedt, det betyder bare, bacon smag kan være mindre indlysende. Jeg kan godt lide at holde nogle bacon fedt i en krukke i min køleskab, så jeg altid har nogle på hånden lige grunde som denne, især i tilfælde af jeg madlavning med bacon, der blev kogt på forhånd. Hvis du ikke har nogen bacon fedt, kan du bruge mere bacon som foretrak at gøre smagen mere fremtrædende .

Kalorier: 519kcal Kulhydrater: 28 g Protein: 12g Fat: 41g mættet fedt: 20g Kolesterol: 105 mg Natrium: 969mg Kalium: 318 mg Fiber: 2g Sukker: 9g Vitamin A: 923IU Vitamin C: 2 mg Calcium: 146 mg Jern: 1 mg

Når vi vendte hjem, jeg greb en stor flok af frisk sommer majs inspireret af alt det, omgivet mig, år siden og fik madlavning en stegepande fuld af trøstende, cremet majs. Frisk majs er en af de bedste grøntsager til at nyde i løbet af sommeren, da kernerne er søde og sprøde, næsten som slik! Ligesom vidunderlig on-the-cob som det er i en smøragtig, lækker stegepande side parabol.

I en stor stegepande sæt til medium-høj varme, tilsæt hakket bacon. Kog to the sprøde, under jævnlig omrøring, ca 5-6 minutter. Fjern bacon til en køkkenrulle-foret plade; sæt til side. Reserver bacon fedt i stegepande.

Vi nyder denne søde majs med grillet kød, kylling og fisk, og bare af sig selv som en let og forfriskende frokost. Hvis du ikke har rød peberfrugt, alle farver peberfrugt arbejder på sin plads. Eller bytte den røde løg til gule eller hvide løg, hvis dens alt youve fik. Vil bruge lys flødeost i stedet for fuld fedt? Fortsæt! Farverne på de ingredienser, der er anført add til det pulserende konfetti øje appel af denne parabol, men ingredienserne er helt sikkert tilpasningsdygtige og let at udskifte.
Nyankomne

BRÆNDT Creamed SPISELØG

BRÆNDT Creamed SPISELØG

Vores mest betroede Creamed løg med cheddar ost opskrifter. Gennemgået af millioner af hjem kokke.

Creamed karameliseret løg The Midnight Baker

Creamed karameliseret løg The Midnight Baker

For kok Dean frygt, disse cremede løg, tilsat friske urter og muskatnød, har en meltinyourmouth lusciousness ligner kartoffelmos. Usi ...

Cremet Beef Stroganoff med Ærter

Cremet Beef Stroganoff med Ærter

Dette er en stor side med kartoffelmos og kylling Company elsker denne ene, og det gør min mand. Ikke de kedelige dagligdags plain ærter. Disse ærter kombineres med svampe og løg i en retter fløde sauce.

Creme Ært suppe Tesco Cully Sully Limited, linsesuppe, fløde, suppe, mad png

Creme Ært suppe Tesco Cully Sully Limited, linsesuppe, fløde, suppe, mad png

Vågn op til denne gorgeous creamed majs på toast til en lækker start på morgenen. Find flere sunde opskrifter på sund morgenmad på Tesco Real Food.

Nem creme af broccoli suppe opskrift

Nem creme af broccoli suppe opskrift

Du virkelig kan ikke slå en skål varm suppe på en kolde vintre dag og denne opvarmning broccoli suppe opskrift er fyldt med friske grønne grøntsager. Find flere suppe opskrifter på Tesco Real Food.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Creamy urt krydret suppe fyldt med ristet kylling, grøntsager og lyse og luftige dumplings. Denne creme kylling dumpling suppe er enkel, lækker og trøstende. Den slags suppe du vil have om vinteren.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne sunde opskrift på glutenfri øjeblik pot kylling og champignon suppe gør en hurtig aften måltid. Dens så nemt at have dinnner på under 30 minutter.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Frikadeller med creme fraiche og Mushroom Soup Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cremet champignon og parmesan Øjeblikkelig Pot Risotto

Cremet champignon og parmesan Øjeblikkelig Pot Risotto

Traditionel italiensk risotto lavet i en trykkoger til en hurtig og nem måltid Denne Øjeblikkelig Pot Creamy Mushroom Risotto kunne ikke være nemmere

Nyankomne

Sous Vide HØJREB steaks med champignon fløde Sauce

Lær mere

Ofte set

Fløde af løgsuppe Kylling opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Fløde af løgsuppe Kylling opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Denne opskrift på fransk løg kylling suppe tilføjer rotisserie kylling til at gøre en hovedret måltid ud af klassiske fransk løg suppe.

Fransk løg suppe opskrift

Fransk løg suppe opskrift

En vegetarisk fransk løg suppe, der vil glæde din gane skulle bruge veggie lager i stedet for knogle bouillon 100 comfort hygge mad

Kylling, spinat, og kartoffel suppe

Kylling, spinat, og kartoffel suppe

Denne suppe er super cremet i konsistens, men det indeholder meget lidt faktiske creme. Smør og mel blandingen nyheder kaldes en Roux giver det krop og silkeagtighed.

Fløde af Spinat suppe RICARDO

Fløde af Spinat suppe RICARDO

Hvis du er i fløjlsagtig, blød og varmende supper prøve denne ene, også. Det tager kun 10 minutter af vende og blande sammen saftig forfriskende agurk og

Simple Broccoli Ost suppe opskrift

Simple Broccoli Ost suppe opskrift

Dette BEDSTE kartoffel suppe og en læser favorit opskrift Så cremet, så hjertelig og så trøstende. Ekstra lækker når toppet med cheddar og bacon.

SpiceRubbed mørbrad med MustardCream sauce opskrift

SpiceRubbed mørbrad med MustardCream sauce opskrift

Brændt hvidløg er meget mere afdæmpet end rå hvidløg, så dont være foruroliget over, hvor meget af det går ind i vores cremede Brændt Hvidløg Sauce. Dens det perfekte supplement til en elegant oksemørbrad stege.

Morgenmad burritos med paprika creme creme sauce

Morgenmad burritos med paprika creme creme sauce

Få da Kine Diegos Chipotle Cream Recipe fra Food Network

Filet Mignon med champignon Sauce Opskrift Pacific Foods

Filet Mignon med champignon Sauce Opskrift Pacific Foods

Filet Mignon med Cognac Peppercorn Sauce er fileter af mignon krydret med peberkorn, grillet og serveret med en cremet cognac peberkorn

Broiled laks med tomat flødesauce

Broiled laks med tomat flødesauce

En sprød pan seared laks slathered i en rig kokos creme sauce krydret med frisk persille, citron og muskatnød. Glutenfri, Grainfree, Paleo, Whole30

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.