Hvad Encanto kan lære os om selfworth, Latinx familier, traumer

Det var mit bryllup dayWe var at få readyAnd der ikke var en sky i skyBruno går ind med en drilagtig grinYou fortæller denne historie eller er jeg? Bruno siger: "Det ser ud til regn" Ved at gøre dette, oversvømmelser han min brainMarried i en orkan

Mirabel: Jeg er ikke super stærk ligesom Luisa, eller ubesværet perfekt ligesom 'Sea ± Orita Perfecta' Isabela. Men mama, hvorfor er jeg den eneste, der ikke fik en gave Julieta:? Du er kun så speciel som alle andre i denne familie. irabel: Du helbredt bare min hånd med en arepa con queso.

Mirabel vokser op feelingisolated fra resten af hermagicalfamily. Selv om hun lovesthem, hun frygter, at skallen aldrig være så speciel asthey er. orst af alt, uden en gave, hun kæmper for at finde et middel til at makeAbuelaproud. o, da hun opdager, at hendes families mirakel er ved at forsvinde, hun begiver sig ud på en mission toconserve lysene magicand bevise sin værd. Ved at gøre dette, afdækker hun thateach Madrigal kampe med byrden af deres gave. hus, skal hun helbrede sin familie topreserve magien. egrettably, Mirabel andAbuelaclash mod hinanden, da de frygter for deres families skæbne. nadvertently, denne destroyswhat de søgte at beskytte, og magien går tabt. Først når de tilgiver hinanden er deres brudte hjem hele en gang mere.

Asis truewith fleste Disney film, figurer inEncantoare tilbøjelige til sporadicallyburstinto sang. elv dette er kommet til at være forbundet med theDisneycharm, nogle af sangene inEncantoare sorandomthat de distrahere fra plottet. En særlig sang-fladetryk-stod til medue til its21st århundrede dansetrin, hentydninger til Hercules, og flyvende enhjørning-æsel hybrider. hans sang er sunget af Luisaandis betød at vise, at hun er under konstant stress på grund af hendes magt. Alle kaster deres fysiske byrder hende som den stærkeste medlem af thefamily, så hun er tvunget til at bære vægten. hans budskab er boret ind i seernes headwith linjer som:

Althoughthe sang kan komme ud som gentagne og clichà ©, I admireDisneys forsøge at gøre deres sange mere relevant til transmissionen youththrough mere moderne beats. Ikke desto mindre kan jeg ikke forgiveDisneyfor sine dansende æsler. t ét punkt i sangen, Luisa danser midt i en halvcirkel af æsler, som alle danser sammen med hende. på to ben. ot kun var dette unødvendigt, men det også undermineda kritisk budskab: udbrændthed som en krise. t wouldve været så værdifuld for unge seere til at se thatmental udmattelse isa reel bekymring, andthat itneeds skal behandles som en del af den mentale healthawareness. Alligevel Disneyfelt behovet for at skubbe intheir personificeret dyr.

Hvad jeg vil bifalde i at scene isDisneys animation. n hendes koreografi, Luisa er i stand til at trække ud en imponerende glat organ roll. Forestil dig, hvor mange CGI animatorer skal have arbejdet på, at en dans.

Mit svar på dette spørgsmål er et resoundingyes, og Mr. Allens kriterier for, hvad der gør amovieentertainingsupports min konklusion. ccording til ham, Det vigtigste for en god film er, at ithavea god historie. en, der engagerer folk og connectsthem på et menneskeligt niveau. Den gode nyhed er thatEncantodoes netop det. nyone kan relatere til at føle utilstrækkelig, ligesom Mirabel gjorde. imilarly, weve alle følte vægten af vore familier forventninger. arents wantus at få gode karakterer, goto kollegium, andbesuccessful. n gengæld ønsker vi at gøre dem stolte, så når vi har lyst til vi arentdoing dette-ligesom Mirabel følte hendes hele liv-wefeel besejret. ncantothus søger at healthis universalhurt ved at opfordre os til at se thatwe er nok, vi er specielle. han filmis en affirmationof selv-worthspoken gennem Mirabels rejse.

I sidste ende, Encantomanages at formidle temaer familiens enhed og selvstændige worththrough udviklingen af indviklede familieforhold. AlthoughAbuelahurt Mirabel ved at gøre herfeel mindre thanthe resten af hendes magiske familie, hun hasalways elskede hende barnebarn, og var i stand til at eje op til hendes fejltagelser. o, ishopeto der reparere relationer. hatis en varig besked. inceMr. llenstresses værdien af suchimpactingstorylines, han ville approveofEncanto: Hele specialeffectsin verden plejer lave en film stor-de vil gøre det spændende maybe- men at være varig, jeg tror, det har brug for at have en grundlæggende menneskelig historie.

Når det kommer til at portrættere andre kulturer, Disneyhas en mindre end stjernernes rekord. otably, i 2022, det forsøgte at trademarkthe Day of the Dead, en mexicansk ferie med religiøs betydning. n den dag, mexicanske familier ære deres afdøde kære, huske themwith tilbud på altarsand dybtfølte bønner. o, whenDisneytried tolegally registrere fejringen under theirname, Latino samfund reagerede i ahorrifieduproar. magine en underholdning selskab forsøger at claima hellige traditionin whichyou sørge. hus, da jeg gik til seeEncanto, jeg søgte at opdage, om Disney havde indløst selv ved at gøre colombianske kultur retfærdighed. Efter alt, når du skildre en kultur forskellig fra din egen, Mr. Allen understreger, at du er nødt til at gøre nogle lektier. ou nødt til at forstå og talkwithpeople der er fra denne kultur. et at vide, hvad de stereotyper er, at du skal være forsigtig med. oyoudontgo i og forevige disse stereotyper.

Encantocarriesupliftingmessages andshowcasesthediversitythat mangler ofte i medierne. o, det er en stor familie film, og et skridt fremad forDisneyas det seeksto øge sin inklusivitet. herefore, hvis du er okay, withdancingdonkeys, denne film er for dig.

Julieta Madrigal er en stor figur i Disneys 2022 animerede spillefilm Encanto. Den ældste datter af Alma og Pedro Madrigal, hun er mor til Isabela, Luisa, og Mirabel Madrigal, som hun parented sammen sin mand Agustn. En pleje vicevært, Julieta blev begavet med magt til at lave mad helbredende fødevarer.

Julieta er en af de tre triplet børn født af Alma og Pedro, med hendes bror Bruno og hendes søster Pepa. Nogen tid senere, mødte hun en mand ved navn Agustn der konstant behov for at blive helbredt, fordi han var ulykkesfugl. Selvom Alma var skeptisk, at Agustn og Julieta ville forelske tilkommer ham ikke at være den førnævntes første valg til at gifte sig med sin datter, Julieta elskede Agustn så meget, at de to sidst gift og de havde tre døtre: Isabela, Luisa og Mirabel. Julieta er også den moster af Dolores, Camilo og Antonio. I modsætning til størstedelen af Encanto landsbyboere , Julieta talte aldrig ondt om Bruno efter han forlod og beklagede hans fravær. Under "Alle You", Julieta genforener med sin bror igen efter et årti med adskillelse , hvor hun udtrykker stor glæde i at se ham igen og knus ham lykkeligt sammen med Pepa.

På grund af hendes magiske gave healing andre med hende madlavning, Julieta er meget pleje til disse hun behandler for deres skader eller sygdomme . Julieta er meget støttende og, ligesom hendes søster Pepa og hendes bror-in-law Flix, hun er meget kærlig med de yngste medlemmer af familien. Hun nyder at hjælpe byens borgere med hendes gave og gøre folk til at smile med hendes mad. Julieta er også meget tålmodig og ikke bliver irriteret, da hendes mand, AgustÃn, gentagne gange bliver stukket af bier på grund af hans klodsethed; hun simpelthen helbreder ham igen hurtigt. Julieta besidder en stor mængde af kærlighed til sin familie og gør sit bedste for at tage sig af dem. Fordi hun er den ældste af hendes søskende og hendes far var død, da hun var spæd, Julieta hjalp hendes mor tage sig af sin familie fra en meget ung alder.

Brooklyn er ikke stor på mødet gennem film, men hun elskede at se Encanto. Jeg har bemærket, at i modsætning til nogle film, der slags trække ud plottet, Encanto bliver til det punkt hurtigt og holder din opmærksomhed. Hver scene er visuelt imponerende, lyse og farverige, og den iørefaldende musik vil give dig lyst til at komme op og danse. En af vores foretrukne scener var, da Mirabel og hendes søster Isabella sang sangen Hvad kan jeg ellers gøre ?, vi faktisk havde at spole tilbage og se det igen; Vi elskede det så meget.

Filmen premiere i biograferne den 24. november 2022 og vil ankomme på Disney den 24. december udelukkende streaming til alle abonnenter uden ekstra omkostninger. Det synes derfor, at Disney ønsker at fortsætte den skik distribution vigtige premierer i julen, som det skete for Soul sidste år.

k her er en smule indsigt, du har brug for noget mel, denne form for mel, du har brug for 2 forskellige oste, regelmæssig mozzarela og queso costeo, sætte melet i en skål, så du sætte vand i og bland det godt indtil det ligner det, du lægger osten og bland det mere indtil-1/2
Nyankomne

Arepas med oksekød og svampe Cacique Inc.

Arepas med oksekød og svampe Cacique Inc.

Denne nemme og lækre oksekød og avocado arepa kommer til at forlade din familie fuld og glad Hjemmelavet arepa dejen super nemt

25 Keto grøntsager, holde dig i Ketose Når Youre Eating LowCarb

25 Keto grøntsager, holde dig i Ketose Når Youre Eating LowCarb

Atkins bibliotek er fuld af kost forskning information til din tilgængelighed. Læs nogle af vores lave carb kost artikler for at holde sig orienteret om ajourførte oplysninger.

Hvor slemt er jordnøddesmør og gelé sandwich til dig

Hvor slemt er jordnøddesmør og gelé sandwich til dig

Er jordnøddesmør og gelésandwicher godt til vægttab, selvom dets høje i protein, jordnøddesmør også er højt i fedtindhold, pakker næsten 100 kalorier i hver spiseskefuld. Men forskning tyder på, at forbrugende jordnøddesmør måske ikke stopper dig fra at tabe sig. Faktisk spisning ...

Spicy pimento fyldte gourmet grønne oliven

Spicy pimento fyldte gourmet grønne oliven

Denne Jalapeno Pimento Cheese opskrift vil være en hæftning, det er en krydret og nem sydlig spredning, som du ikke kan tage kun en bid af.

Kan jeg lave to typer af tørrede bønner samtidigt

Kan jeg lave to typer af tørrede bønner samtidigt

Sammen med andre bælgfrugter, pinto og kidneybønner er de tørrede frø, der vokser inde bønnebælge. Disse bønner indeholder ingen transfedtsyrer og er rige på vitaminer, mineraler, proteiner og fibre. Spise bønner hjælper med at forebygge hjertesygdomme og endda slagsmål kræft.

Perfekt Golden Sesame Balls

Perfekt Golden Sesame Balls

En simpel asiatiske snack lavet med kun 3 ingredienser, deepfried sesam bolde er både veganer samt glutenfri

Er bløde kartofler dårlig

Er bløde kartofler dårlig

Rå kartofler skal være fast at røre ved med stram hud thats fri for store br ... mere

Masa Harina Gluten Free Opskrifter

Masa Harina Gluten Free Opskrifter

Masa Harina Gluten Free Opskrifter

Er det sikkert at spise en spiret kartoffel

Er det sikkert at spise en spiret kartoffel

Du kan spise spirede kartofler, hvis du fjerner rosenkål og noget grønt hud eller kød. De spirer og grønne dele af en kartoffel indeholder solanin, som er et giftigt glycoalkaloid, der kan gøre dig syg, hvis du spiser for meget af det. Du bør også undgå kartofler, der er blød, rynket, mugne, eller sort.

Nyankomne

Sådan vokser du White Pumpkins The Homey Space

Lær mere

Ofte set

Er det sikkert at lave mad med træsked

Er det sikkert at lave mad med træsked

Er dit køkkenredskaber giftigt lære at fortælle, og hvordan du holder din familie sikker med 7 af de sikreste køkkenredskaber at bruge hjemme

Arizona Ost Crisp opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Arizona Ost Crisp opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om.

Theres autentiske mexicansk mad, theres TexMex, og så er der et par lesserknown og mindre euphonic varianter på den sydvestlige tema som New MexicoMex og endda ArizonaMex. Af alle de fødevarer, der er forbundet med den store stat Arizona, en af de mest kendte og elskede er også en af de ...

KFC steder i AR stegte kylling, smørkiks, sandwicher, mere

KFC steder i AR stegte kylling, smørkiks, sandwicher, mere

Delta Cultural Center har fortolket regionernes historie gennem udstillinger, uddannelsesprogrammer, årlige arrangementer og ture i mere end to årtier fra sit udsigtspunkt i downtown Helenawest Helena.

Få og del bedste opskrifter om Arkansas Possum Pie Opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra topkokke, shows og eksperter.

Få og del bedste opskrifter om Arkansas Possum Pie Opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra topkokke, shows og eksperter.

Få og del bedste opskrifter om Arkansas Possum Pie Opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra topkokke, shows og eksperter.

Americas Best Pies

Americas Best Pies

Lard Pie Crust Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Alle restauranter

Alle restauranter

Restaurant New London Arros QD i Fitzrovia montre paella fra en kok, hvis spansk flagskib har tre Michelin-stjerner

Londons ARROS QD får kreditor godkendelse til CVA

Londons ARROS QD får kreditor godkendelse til CVA

Oplev udviklingen af ​​Paella, bragt til dig af Quique Dacosta. En modernistisk tage på woodfired valencian madlavning i hjertet af Fitzrovia.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Multiple Michelinstarred Quique Dacosta kommer til Storbritannien med en restaurant, der har en stor fokus på ris. Og måske en smule paella.

Arros QD lancerer festlige gaveæsker og DIY kits by betyder noget

Arros QD lancerer festlige gaveæsker og DIY kits by betyder noget

Denne gang kommer Ive her bare for paellaen. Hvilket er, at jeg formoder, hvad du skal gøre med en paella joint. Selvom jeg fik det galt første gang og havde alt undtagen paellaen. Faktisk den faktiske første gang, jeg var ikke selv her, på ARRES QD i Fitzrovia overhovedet. Jeg var på rejer på th

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.