Caramel Apple Selfsauceing Pudding Cake Seasons og Suppriers

Alt jeg må sige er WOW! Denne kage er lækker. Jeg brugte Red Harry David æbler, og det kom ud vidunderligt. Jeg var bange for, at det ville vise sig som en frugtkage, men jeg tilføjede den fulde amt af valnødder og rosiner alligevel. Topping er den bedste del, så spring ikke over det! Jeg fulgte en persons forslag og brugte kun en 1/4 kop hvert sukker. Jeg tror, ​​det ville Overpower Smagen af ​​æblerne ellers. Jeg troede, at smørens smør i toppen var unødvendig, så jeg kun brugte en 1/4 kop. Hæld alle topping på kagen. Det smager godt varmt og endnu bedre, når det sætter sig. En dag senere, og der er kun ét stykke tilbage. Absolut en keeper.

Denne kage er fantastisk. Her er mine tip: For det første terning æblerne. For det andet at gøre denne kage i en 9 x 13 pande, dobbelt kagedelen og 1 1/2 gange isen. Dette tager sig af, at isen er for sød eller Overpower ing. Denne kage kan let gøres veganer ved at subbende i sojamelk til mælk og 1/4 kop usødet applesauce for hvert æg.

Jeg var meget skuffet over denne recepie. Måske er mit koncept af æblekage anderledes end den person, der indsendte dette, men med kun 1 kop mel og 1 æg, følte jeg, at det ikke var nok for en kage. Jeg fulgte det nøjagtigt som skrevet, men kagen var meget tør for det meste æbler, nødder og rosiner og topping aldrig fortykkede. Vil ikke prøve det igen. Undskyld.

Jeg havde faktisk en ven lave denne opskrift på Thanksgiving, og jeg måtte bede om opskriften. Hvad hun havde gjort, var dog at lave smørblandingen og derefter sætte det på bunden og derefter scooped smeten ud på toppen af ​​det. Dette gjorde det muligt for saucen at suge mere ind i kagen, da den var madlavning. En ting, jeg tvinger mig til at holde som ferie opskrift, så jeg ikke får fat i det hele tiden:

Godmorgen, lovelies! Jeg håber, at du har en vidunderlig uge! Denne sidste weekend lavede jeg en gammeldags æblepudding kage til søndagsmiddag dessert. Åh min, det er lækkert! Faktisk er denne kage så god, jeg lavede det igen, så jeg kunne dele opskriften med dig! Jeg har ingen anelse om, hvorfor det hedder pudding, men godt bare gå med det. Denne Apple Cake-opskrift minder mig om, og min familie, der nød det af en æblekage, der memwa plejede at lave. Dyrebare minder.

Bages i forvarmet 350 ovn i 35-40 minutter eller indtil tandstikker i midten kommer ud rent, når den indsættes i den øverste kage-del. Pudding vil have dannet en kageagtig top med masser af sauce nedenunder. Tillad at afkøle i 5 minutter, så nyd varm. Dejligt som det er eller top med en scoop af vanilleis.

Kage: Forvarm ovn til 350 F og belæg en 9x13 bagepande med non-stick spray i en lille skål, der passer sammen melet, bagepulver, kanel og salt groft hugge æblerne i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller i en fødevareprocessor eller bruge de store huller på boksens grater. Sæt til side i en elektrisk mixercreme sammen både sukkerarter, forkortelse og æg indtil glat, cirka 2 minutter. Rør i melblanding, æbler og møtrikker hældes i den prepped bagningspande og læg i ovnen, bages i 50 60 minutter eller indtil mørkebrun

Leder du efter mere ferie madlavning inspiration? Tjek følgende opskrifter nedenfor: â € "Banan æg nog fransk toastâ €" brune sukker ahorn cupcakesâ € "gulerod ingefær suppe" økologisk kalkun ravioli "kærnemælk cornbread

Jeg er helt forbløffet over, at jeg lavede denne æblepudding kage i crock potten. God sorg dette er godt! Hvor begynder jeg. Varm æbler toppet med kanel, en fluffy kage med en tyk pudding smaget med orange; Dette er absolut en af ​​de bedste opskrifter til æble crock pot cake nogensinde!. Batteren til kagen går på bunden af ​​crock potten og stiger faktisk op for at lave en blød, fluffy kage. Pudding delen vises, når du scoop ud af kagen og æblerne.

Det har en lille citrus smag fra den appelsinsaft, der parrer så godt med æblerne. Tænk engang. Varm æbler, kanel og en orange smag helt . Det er nok til at få dig til at svømme. Du kunne parre dette med en scoop af vanilleis og gøre det sindssygt lækker. Lad os samle ingredienserne og gøre denne crock pot kage opskrift sammen.

Crock pot æblepudding kage - varme æbler toppet med kanel, en fluffy kage med en tyk pudding smagret med orange. Batteren til kagen går på bunden af ​​crock potten og stiger faktisk op for at lave en blød, fluffy kage. Pudding delen vises, når du scoop ud af kagen og æblerne.

Du vil have en festlig æble dessert, at alle vil nyde grundigt, men tager ikke hele dagen i køkkenet, du har til det rigtige sted. Apple Pudding er den perfekte opskrift at have på hånden denne gang på året. Dens A ™ Quick-Fix Thats DecyTly Fugtig, lastet med stor æble smag, let at lave og smagere fantastisk.

Kagen har endda modtaget ros fra dem, der før han tog en bid, hævdede deres modstand til frugtbelastede desserter, og de alle kommenterede på sin uhyggelige Ligning til sydlige brødpudding. Uwever, Apple Pudding kommer sammen med langt mindre arbejde og meget, meget hurtigere.

dette er ikke bare nogen æble pudding kage opskrift. Denne er det absolutte bedste, og meget af krediten skyldes æblerne selv. Ja. Thosecinnamon æbler bragt til din opmærksomhed tidligere. Du ved? Dem cloaked i en gooey hjemmelavet karamel sauce? Ikke alene har denne opskrift æbler, der kører gennem kagen i kagen, der er også en dekadent tilsætning på toppen.

Når kagen er klar, har det i øjeblikket ventet det, der ventede på tilføjelsen af ​​det guddommelige æbleplade. Poke huller på tværs af toppen af ​​kagen ved hjælp af enten et tandstikker eller tændernes tænder og jævnt sked de resterende æbler, såvel som karamelsauce over toppen. Jeg ved, det bliver hårdt, men giv kagen et øjeblik for at nyde alt den karamel godhed, og så få disse skeer klar til at dykke lige ind.

Langsom komfur æblepudding kage. En meget nem og lækker æble dessert kogt i en langsom komfur. Leder du efter mere nemme og velsmagende langsomt komfuropskrifter? Vi har en enorm samling af dem, bedes du tjekke det ud-slow worker opskrifter

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Slå smør og caster sukker i en skål med en elektrisk visp til bleg og fluffy. Tilsæt æggene, tilføj 1 spsk mel i mellem hver, og fold derefter i det resterende mel, vanille, alle krydderier og det afkølede æble rent. Tilsæt mælken for at løsne batteren, så den nemt dollops fra skeen.
Nyankomne

Hjemmelavet tysk kaiserschmarrn pandekage med æble sauce på et hvidt træbord, top view. flad lå, overhead, ovenfra.

Hjemmelavet tysk kaiserschmarrn pandekage med æble sauce på et hvidt træbord, top view. flad lå, overhead, ovenfra.

Download og køb denne Stock Image Kaiserschmarrn Pandekager med Apple Sauce, Jagahuette am Stuempfling Hut, Ski Area Spitzing Ibr966069 fra AgeFotostocks Photo Library på over 110 millioner høj opløsning Stock Photos, Stock Pictures, Videoer og Stock Vectors

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Svinekød mave, stege med knitrende og æbler og kælder maison vin henstilling

æblecider gammeldags med ahorn simple sirup blå skål

æblecider gammeldags med ahorn simple sirup blå skål

Kærlighed æbler Prøv Apple Business, en forfriskende cocktail, der kombinerer blomstergin med æblejuice, lime og honning.

Den bedste Apple Crumble

Den bedste Apple Crumble

Lær at lave ApplesaucepeCan Crumb Cake. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

Apple og Lemon Marlborough Pudding Opskrift fra 1858

Apple og Lemon Marlborough Pudding Opskrift fra 1858

En vanillecreme tærte lavet med æblemos og toppet med en brun sukker Marengs.

CopyCat Baked Apple Pie lommer til at gå opskrift af velsmagende

CopyCat Baked Apple Pie lommer til at gå opskrift af velsmagende

Bring en stor kurv af sprød, søde stegte æble tærter og folk mister deres sind, der stuffer dem i deres trøje lommer eller punge. De er så gode.

Den nemmeste veganske havregryn pandekager ingen æg, ingen mælk, ingen banan

Den nemmeste veganske havregryn pandekager ingen æg, ingen mælk, ingen banan

Æbleauce havregryn pandekager opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Det er svært at afgøre, hvilket er mere sjov, hvilket gør disse fjollede snacks eller gumlede dem På bare et par minutter, vil du har miles af smil.

Banan Applesauce pandekager til baby spise, live, løbe

Banan Applesauce pandekager til baby spise, live, løbe

Pandekager fyldt med cinnamonspiced æble og rosiner. Apple pandekager er gode til babylerede fravænning, småbørn eller til madpakke.

Nyankomne

The Best Applesauce Pancakes No Eggs Opskrifter på Yummly Applesaucestuffed Tenderloin, Koreansk Jord Tyrkiet Ris Skåle, Mustardapple Kød Loaf

Lær mere

Ofte set

Spicy Apple Chips opskrift Hvordan laver Spicy Apple Chips opskrift Hjemmelavet Spicy Apple Chips opskrift

Spicy Apple Chips opskrift Hvordan laver Spicy Apple Chips opskrift Hjemmelavet Spicy Apple Chips opskrift

Hurtig og nem Diwali sød opskrift bruger Æbler og Jaggery. Denne Apple Burfi er ikke indlæst med ghee også. Perfekt lavt kalorieindhold indiske Dessert.

Æbleauce havregryn pandekager opskrift

Æbleauce havregryn pandekager opskrift

Varmt hus hyggeligt køkken

70 Apple Snacks Apple opskrift ideer til børn Børne Aktiviteter

70 Apple Snacks Apple opskrift ideer til børn Børne Aktiviteter

Køb Spare Snacks fra Ocado. Find din favorit dagligvarer, husholdningsartikler Essentials og værdi leveret på Ocado.

Fugtigt og fluffy creme creme kaffekage er fyldt med lag af crunchy søde pekannødder. Det er en velsmagende morgenmad eller dessert

Fugtigt og fluffy creme creme kaffekage er fyldt med lag af crunchy søde pekannødder. Det er en velsmagende morgenmad eller dessert

Fugtigt og fluffy creme creme kaffekage er fyldt med lag af crunchy søde pekannødder. Det er en velsmagende morgenmad eller dessert

En karamel æble op og ned Bundt kageopskrift. Lav en bundt kage ved hjælp af Apple Pie Filling og Spice Cake Mix til denne karamel Apple Spice Cake.

En karamel æble op og ned Bundt kageopskrift. Lav en bundt kage ved hjælp af Apple Pie Filling og Spice Cake Mix til denne karamel Apple Spice Cake.

En karamel æble op og ned Bundt kageopskrift. Lav en bundt kage ved hjælp af Apple Pie Filling og Spice Cake Mix til denne karamel Apple Spice Cake.

Denne nemme æblemos barer opskrift med krydret flødeost frosting er den perfekte godbid, at dine børn og familie vil elske

Denne nemme æblemos barer opskrift med krydret flødeost frosting er den perfekte godbid, at dine børn og familie vil elske

Denne nemme æblemos barer opskrift med krydret flødeost frosting er den perfekte godbid, at dine børn og familie vil elske

Apple Kaffekage med Streusel Topping SuperGolden Bakes

Apple Kaffekage med Streusel Topping SuperGolden Bakes

Denne Apple kaffekage får ekstra rig smag fra brunet smør og kan prale af en lækker streusel topping.

Apple Glaseret fyldte svinekød Chops sparsommelig Hausfrau

Apple Glaseret fyldte svinekød Chops sparsommelig Hausfrau

Tyk skære koteletter fyldt med en lækker fyld af æble og grønkål. Den friske pift af citron bringer det hele sammen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.