TYRKISKE ÆG cilbir CraveWorthy

Rachel Khoo vil gerne takke alle de inspirerende mennesker, der hjalp med at gøre det Khoollect studie en hive kreativitet . Selv om Khoollect studios dørene nu har lukket, kan du holde op med Rachels nyeste eventyr på RachelKhoo. about og på Rachels Instagram og Facebook sider â € ”og fortsætte med at nyde de Khoollect hjemmesider historier og opskrifter, som vil forblive tilgængelige.

Linda, forfatter til Cracked kogebog siger: Denne opskrift blev fundet i en støvet gammel tyrkisk kogebog jeg forvist til den øverste hylde af min foodie bibliotek nogen tid tilbage. Jeg har gjort det i en eller anden form i årevis, og det er den seneste opdatering. Dens noget virkelig helt fantastisk for sin hurtighed, enkelhed og exoticness.

Tag din morgen æg til det næste niveau ved at gøre cilbir aka tyrkiske æg. Ingen anelse om, hvad de er? Tænk blødt pocheret æg med cremet hvidløg yoghurt og en god sund støvregn af chili smør. Ja, chili smør. Så godt, at jeg har det med alt.

For yoghurt, youll ønsker at bruge en, der er tyk og cremet Jeg bruger Fage alt 5%. Den yoghurt base er afgørende i at fange alle de chili smør og æggeblomme i sine folder og holder op meget bedre end en løbende yoghurt ville. Sørg for at lade det komme til stuetemperatur, inden du foretager denne skål.

Jeg lavede en lille mængde af persille olie, som er helt valgfri, og drysset at onto yoghurt basen før placere æggene på toppen. Dette giver en flot beføjes smag og bare kræver en lille smule af frisk persille. Hvis du ikke har frisk persille, bare springe det ud.

Denne ret er traditionelt lavet med krydret smør, men vi bruger ekstra jomfru olivenolie for en sundere version. Youll ønsker sengen af garlicky yoghurt til at være ved stuetemperatur, når du toppen det med kogt æg, så tænke fremad og lad det stå ved stuetemperatur i lidt før servering. For mere traditionelle smag, brug tsk Aleppo peber, en tørret peber fra Tyrkiet, i stedet for den røget paprika og cayenne. Prøv servering med toast eller knækbrød kiks til at øse op den lækker sauce, formularer med blommen, krydrede olie og yoghurt.

Uanset om jeg gør dette til morgenmad, brunch eller frokost jeg grundigt nyde det. Jeg har lavet dette i et par år nu, men didnt upload det på bloggen, fordi jeg fandt det virkelig svært at gøre det ser temmelig på kameraet, hvis im ærlige!

koge dette: æg med yoghurt og chili smør cilbir fra modne figner

Hvad angiver LBA ± r bortset fra andre Turkish æg retter, Khan tilføjer, er dens lagdeling af hvidløg og pul biber chilipeber. Også kendt som Aleppo eller Halaby peber, pul biber er mild, Jordet og lidt sød.

Når dine æg er klar, skal du bruge en hulske til at overføre dem til papiret towelcovered plade. Når vandet er løbet igennem, forsigtigt placere dem på toppen af den garlicky yoghurt i skålen, hæld chili smør over toppen, drys generøst med salt og peber og slut af med en lille smule af Sumac. Serveres med ristet brød.

Dens den perfekte weekend morgenmad med en særlig person

Tilsæt smør, Aleppo peber, salt og peber til en lille gryde og kog ved svag varme lige indtil smørret er smeltet og vendt lidt rød. Dette kan tage omkring 5 minutter. Når du er færdig afsat.

Grib din favorit skål. Klat og smøre zucchini yoghurt i bunden af din parabol. Herefter sættes æggene lige over yoghurt og støvregn Aleppo smør højre over æggene. Pynt med mere frisk eller tørrede krydderurter. Serveres med sprøde håndværker brød.

ilbir eller tyrkisk Æg er en kreativ kombination af yoghurt, æg, og en smørlignende flydende guld og er et absolut must. Jeg brugte koriander i smør i stedet for persille til at give denne parabol en indisk touch. Den boblende smør med lugten af koriander mindede mig om smør kylling.

ilbir er en tyrkisk ret, som er perfekt til morgenmad, brunch eller frokost. Den oprindelige opskrift bruger kogt æg, men denne smager lige så godt, når erstattet med spejlæg, og også sparer el og vand. Fadet består af tre dele, en cremet hvidløg yoghurt, stegt æg og aromatisk chili smør.

Der er optegnelser over LBA ± r at blive spist af osmanniske sultaner så langt tilbage som det 15. århundrede. Det er nu almindeligt at tjene skålen toppede med smeltet smør infused med Aleppo peber, for hvilke paprika kan være substitueret.

I flere Balkan lande som Bosnien-Hercegovina, Montenegro og Serbien, er det tyrkiske ord lbä ± r gjortet som ä imbur og refererer til en stegt æg skål. Næsten identisk er Panagyurski stilæg skålen i Bulgarien.

Dont panik! Den traditionelle sauce til tyrkiske æg består af smeltet smør og Aleppo peber. Hvis du ikke kan finde Aleppo Pepper, er Paprika og Red Chili flager en helt acceptabel erstatning! Dybest set vil du have cremetæg yoghurt parret med en krydret smør sauce spooned på toppen. Mkay?

Lav den herbed yoghurtsauce, så ske i skåle eller på en serveringsfad. Top med pocherede æg, så sked smeltet smør nduja på toppen. Garnér med friske urter og vær venlig at Guds kærlighed tjener en slags carb til at sop alle den herlige krydrede godhed i bunden af ​​skålen! Blandingen af ​​cremet garlicky yoghurt med nduja er ude af denne verden god og ikke en enkelt person ville dømme dig for slikke din plade ren!

Du kan mateparts af dette forud for tiden. For eksempel kan du gøre den herbed yoghurt om dagen på forhånd og opbevare i en lufttæt beholder i køleskabet. OTE: Den rå hvidløg vil intensivere jo længere det sidder i yoghurt.

Leder du efter flere brunch opskrifter? Tjek følgende!

Jeg forbereder en simpel pulsbiber eller rød peberflager infused olivenolie sauce og hæld dette over de pocherede æg med hvidløg yoghurt, lige før servering. Den lækre varme fra de røde peberflager supplerer skålen smukt. Hvad med at lave din egen simit, sesam crusted tyrkiske brødringe, for at nyde med lbä ± r? De går meget godt sammen
Nyankomne

Hej DC, Lets Brunch

Hej DC, Lets Brunch

En georgisk båd form fladbrød fyldt med 3 forskellige oste og løbende æg.

Zingy Turkish Poached Eggs

Zingy Turkish Poached Eggs

Da jeg først læste af kombinationen af ​​yoghurt og pocherede æg, var jeg ret skeptisk. Virkelig jeg kunne bare ikke få mit hoved omkring den flydende æggeblomme parret med tangy yoghurt. Men så mere for nylig havde dette billede på Flickr mig til at undre sig igen. Svaret er en rungende ja som jeg besluttede at lave

Hvornår er Goetta Time i Porkopolis lige nu

Hvornår er Goetta Time i Porkopolis lige nu

Hoffelgritz Aka til vores overraskelse Cincinnati Goetta Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Middag og en film Disneys Cinderella

Middag og en film Disneys Cinderella

Opskrifter skabt for at inspirere børn til at prøve nye fødevarer, at deres yndlings Disney Princesses sandsynligvis nydt nemt, sunde smagfulde måltid børn vil elske

Hvilke græskar er bedst til at spise

Hvilke græskar er bedst til at spise

Tag gætteri ud af at høste græskar med ekspertrådgivning fra hgtv. Lær, hvad tegn til at kigge efter i en fuldt moden græskar.

Åh Centnergræskar 13 Pumpkin Sjove fakta

Åh Centnergræskar 13 Pumpkin Sjove fakta

Den biodynamisk mad og Kogebog Rigtig Ernæring at han skal give koste jorden

Pumpkin Puree lavet af en Cinderella Carriage Pumpkin Lepp Farm Market

Pumpkin Puree lavet af en Cinderella Carriage Pumpkin Lepp Farm Market

Cinderella Pumpkins er vinter squash, der bruges til at lave supper, saucer, puree og curries. De kan også bruges til dekorative formål.

503 backend hentning mislykkedes

503 backend hentning mislykkedes

Disse sorter er ikke kun attraktive ornamentale, men tilbyder også sødt spiseligt kød til madlavning og bagning til tærter og lækre sider.

Er der et specielt græskar til tærte Ja. En sukker græskar er en type græskar, der har tendens til at være ...

Er der et specielt græskar til tærte Ja. En sukker græskar er en type græskar, der har tendens til at være ...

Er der et specielt græskar til tærte Ja. En sukker græskar er en type græskar, der har tendens til at være ...

Nyankomne

Økologiske græskarfrø Cinderella Nongmo, Heirloom Garden Frø

Lær mere

Ofte set

Cat Coras Copycat Cinnabon Cinnamon Rolls

Cat Coras Copycat Cinnabon Cinnamon Rolls

Hvis du ikke ønsker at bruge tiden på, gør kanelrullerne den traditionelle måde, så er denne opskrift for dig, det er lige så sød som en klassisk rulle, men i kageform.

Cinnabon Copycat opskrift Brød Machine

Cinnabon Copycat opskrift Brød Machine

åh min mand elsker mig til at gøre disse fik det ud af copykat webstedet

Cinnabon Cinnamon Brød Schwebels friskbagt brød

Cinnabon Cinnamon Brød Schwebels friskbagt brød

Find og dele hverdagens Cinnabon Ingredienser Allergi. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Keto Opskrifter Keto Chai Tea Sirup Vis på Reddit ...

Keto Opskrifter Keto Chai Tea Sirup Vis på Reddit ...

Im udkig efter en opskrift på de bedste Cinnabon kanel boller, der ikke kræver brug af en brød maskine. Alle forslag er velkomne.

Venter på Redirectiron ...

Venter på Redirectiron ...

Denne pulserende og veganske is er lavet med søde kartofler fra North Carolina, Almond Milk, et strejf af kanel, salt, agave sirup og blancheret mandel

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Uanset om du foretrækker frugtagtig, nutty, chocolatey eller veggie, her er de fire bedste Bagel Toppings for at hjælpe med at tilføje lidt ekstra smag

Apple Cinnamon Havregryn Sund morgenmad bordpladen

Apple Cinnamon Havregryn Sund morgenmad bordpladen

Få Double0Cinnamon Apple Breakfast Bowl opskrift fra Food Network

Varm æblecider sirup

Varm æblecider sirup

Den bedste æble smør sirup opskrifter på yummly æble cheddar pølse wafflewiches, æblecider pandekager med ahorn cider sirup, høst skinke sandwich

7 Days Bagel Chips, Cinnamon Raisin, 8. 1 Oz Walmart. om

7 Days Bagel Chips, Cinnamon Raisin, 8. 1 Oz Walmart. om

Cinnamon Bagel Chips. Oplev vores opskrift.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.