Dyb Dish Bourbon Pecan Pie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Når det kommer til at bygge dybt, har lækker smag, Pecan Pie det hele. Den smeltede, melasse godhed af brunt sukker, aromaen af ​​ægte vanille, der gennemsyrer hvert værelse i dit hus og minder dig om, at en vanilje pod virkelig er frugt af en blomst, og selvfølgelig pekannerne selv. Denne erfaring af den sydlige klassiske â € "høflighed af vores venner fra Chefsteps â €" varierer fra sprød og kandiseret på toppen til blød og nut-buttery inde.

Sammen med en dobbelt håndfuld pekannødder, tip vores hat til tærterne sydlige rødder ved at tilføje et skud af Bourbon til påfyldningen, som giver sin egen komplekse nutty, woodsy og brown-sugary noter, mens vi springer op på hinanden smag i blandingen. En anbefaling? Når desserterne rammer bordet, skal du nå for denne først. Det har en måde at gå hurtigt på. Tag et kig på kortet Instructional Video og fuld opskrift nedenfor.

Det starter med en super simpel base, men stjernen på showet er Karo Light Corn Sirup. Dens hjørnestenen til alle klassiske pecan pie opskrifter, fordi det giver det, der signature gooey tekstur uden at smelte overalt.

Karo majssirup tilføjer også et strejf af ekstra sødme for at afbalancere de salte nødder, mørk chokolade og dybborbon. Det er også noget, min mor altid havde på hånden i løbet af ferien, så det føles helt sikkert som hjemme, når jeg bager med Karo majssirup.

Sørg for at tagge mig butternutbakery oninstagramand kommentar nedenfor, hvis du laver denne chokolade bourbon pecan pie. For at pin denne opskrift og gem den til senere, kan du bruge knappen på opskriftskortet, knapperne over eller under dette indlæg eller på et hvilket som helst af billederne ovenfor. Glad bagning!

Den længere historie om denne Bourbon Pecan Pie er, at min mand bedstemor bad mig om at bringe et dessert det første år, jeg tilbragte Thanksgiving med deres familie, og det er det, jeg bragte. Jeg regnede med at pecan piemy ægtemænd all-time favoritpaired med bourbon ville være et godt opkald.

Andre ferie desserter, der er gode til deling: på hovedet Cranberry Cake Bread Pudding med karamel sauce praline upside down græskar kage med bourbon karamel sauce 28 ferie cookies til bage i år chokolade pudding pie med graham cracker skorpe

Tilsyneladende kan jeg gerne tilføje Bourbon til mine tærter. Sag og peg på min Bourbon Buttermilk Pumpkin Pie fra sidste år. Det koger ud under bagning og tilføjer den bedste smag. For denne særlige opskrift, det virkelig komplimenter pekannødderne dybe, nutty smag.

Bagningstid vil definitivt afhænge af din ovn. Hvis tæren stadig ikke er færdig efter en time, skal du sørge for, at den er dækket af folie for at holde toppen fra at brænde og bare fortsæt med at tjekke det hvert 10. minut for doneness.

Jeg gør det hvert år, og det er altid et hit! Nogle gange bruger jeg Jim og nogle gange bruger jeg Jack, men det er virkelig godt på nogen måde. Ikke springe over sprutne; Du har virkelig brug for det til den ekstra smag, og alkoholen koger alligevel, så rolig, hvis du ikke / ikke kan drikke. Bare tag fat i en af ​​de små rejseflasker af Jack eller Jim, og du er god til at gå. For dem, der spekulerer på, "Hvorfor majsmel?" Corn-måltidet hjælper bare med at stabilisere og fastgøre sirupblandingen lidt - som, hvis du nogensinde har forsøgt at skære dig selv et stykke pecan tærte og havde det helt faldet fra hinanden, ved du, hvad jeg mener. Og det kan være gul majsmel, det har ikke "at være hvidt.

Gjorde dette til Derby Weekend 2022 og det er lækkert! Det kræver 2 tsk. CornMeal, og jeg sætter det ind, men er nysgerrig, hvorfor det er i ingredienslisten. Syntes mærkeligt at sætte det i tærte - fik mig til at tænke på indisk pudding - men det smager godt! Hendes husbond nød det også. Vi er begge store fans af alle ting Bourbon - selv tog Bourbon Trail tour sidste år. Højt anbefalet!

Dette var meget nemt at lave og smagte godt! Jeg ved ikke, hvorfor du ville lave en opskrift med titlen Chocolate-Bourbon Pecan Pie uden Bourbon. Smagene blandede sig meget godt sammen og var et hit med familien til Thanksgiving!

Jeg har lavet pecan pie i mange år, der er lavet med chokolade er ok, men den bedste pecan pie har simpelthen en smule bourbon, at tærten aldrig må være for blød. Chokolade kommer kun i vejen for den vidunderlige pecan pie smag

Kan du tro på nærmeringen af ​​slutningen af ​​et andet år allerede? 2022 har været en fantastisk for os her hos Whisky Girl. I september fejrede vi vores et års jubilæum, og selvom de stadig var temmelig unge, var WEVE indsamlet en overflod af lækre opskrifter ved hjælp af vores premium whisky. Smag test Alle de forskellige Craft Cocktails er nemt en af ​​de mest fornøjelige dele af jobbet, men prøveudtagning opskrifter som den nedenstående tager virkelig kagen. Err, tærte.

Gør mig ikke forkert, vi elsker en klassisk pecan tærte, men denne opdaterede version af Quintessential Thanksgiving Pie tager kagen. rr pie? Du får den lækkert gooey, men krøllet tekstur og salt-sødme af en traditionel pecan tærte med velkommen tilsætning af bourbon og chokolade.

Og da han gjorde Pecan Pie, ved du, at Karo Light Corn Syrup. Det er bedst af de bedste og den eneste måde at gøre en idiotikker pecan tærte på. Jeg elsker majssirup, fordi det ikke er så sødt, at det vil Overpower alle de andre fantastiske smagsoplevelser i uanset dessert du bruger det i "slik, tærter, is, fudge .. han muligheder er uendelige!

Jeg ved, at pecan pie traditionelt ses som en Thanksgiving dessert, men for min familie er denne dybe skål pecan pie ikke sæsonbestemt en året rundt favorit. Dens crunchy, gooey, nutty og chokoladey, med en dybbrun sukker smag og en buttery, flakey skorpe. Jeg siger ikke, at du skal gøre det til din næste fest eller fødselsdag, men jeg siger, at du ikke vil være ked af det, hvis du gør det! Faktisk elsker min mand Jason det så meget, han anmoder normalt om det til sin fødselsdag, i stedet for kage.
Nyankomne

Asparges Tempura Opskrift Opskrifter. ET.

Asparges Tempura Opskrift Opskrifter. ET.

Nu behøver du nødt til at vente med at gå til en restaurant for at få dette lækkert sprød skål ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Fried brød er nogle gange en del af en fuld britisk eller skotsk morgenmad. Brødet er stegt efter baconet, i resterende fedt. Døm ikke.

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pan Fried Broccoli Pakora er en sund pakor, der er lavet ved hjælp af en Paniyaram Pan. Det er en god mulighed, hvis du vil undgå at spise dybfrit Pakoras. Disse er meget lækre og kan laves til dine monsun snacks sammen med din yndlingsdrik.

Deepfried Brussels Spirer

Deepfried Brussels Spirer

Denne nemme, dybe stegte brusselspireropskrift har kun brug for et par enkle ingredienser, hvorfra du sandsynligvis allerede har i dit spisekammer.

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Dyb stegt blomkålopskrift med 270 kalorier. Inkluderer blomkål, mel, majsstivelse, bagepulver, salt, vand, varm sauce, brødkrummer, olie.

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Crunchy og cremet med en støvregn af frugtagtig bær sauce, disse cigarer er en showstopper

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Auberginer skæres i skiver, flash stegt, overhældt med ingefær dashi sauce og garneret med crispy bonito flager. Stor side parabol eller vegetarisk hovedret.

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Kogte aubergine blandes i et æg, rasp, ost og veggie blanding, afkølet og derefter formes til små kugler. De re dobbelt dyppet i mel og stegt i olie, indtil crusty og lækker.

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til V Generisk Deep Fried pommes frites og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Nyankomne

De bedste chips du nogensinde har smagt opskrift

Lær mere

Ofte set

De 15 bedste steder til franske Toast i Memphis

De 15 bedste steder til franske Toast i Memphis

Sprød og gylden peanut butterstuffed sandwich slathered med smør og syrupHong Kongstyle fransk toast er en cha Chaan Teng klassiske elsket af lokalbefolkningen og udlændinge ens. Følg med når vi guide dig igennem den ultimative guide til de otte bedste steder for Hong Kongstyle fransk toast.

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Disse Monte Cristo Sandwiches rivaliserende Disneylands berømte version eller bedre, er hurtige og nemme at lave og den mest spektakulære søde og salte combo, du nogensinde vil synke dine tænder i.

Når fransk toast mødte pandekager

Når fransk toast mødte pandekager

Lær hvordan man laver fransk toast med denne nemme opskrift. Hvor mange æg skal bruge, hvor meget mælkearter, hvordan man gør det allerbedste

Ost freneder dyb stegt grillet ost

Ost freneder dyb stegt grillet ost

Sæt sammen 1 12 kopper brødkrummer med næste 5 ingredienser, bland godt form i 1 tommer bolde. Rulle bolde i resterende 12 kop brødkrummer. Køles 30 min. Deep Fry Ham.

Hvordan man laver den bedste deepfried Jalapeo Poppers Food News

Hvordan man laver den bedste deepfried Jalapeo Poppers Food News

Den ultimative Super Bowl finger food Fiery jalapenos er proppet med flødeost og stegt indtil de er sprøde og uimodståelig. Serveres med en kølende dukkert, såsom creme fraiche eller vores hjemmelavede blå ost dressing.

Hurtige nemme stegte svampe

Hurtige nemme stegte svampe

Tilføj et twist til dine breaded svampe ved at tilføje nogle jordiske zaatar for at få en rigtig dristig smag. Svampe er virkelig dyre her så ...

Alkaline Fried østershatte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Alkaline Fried østershatte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vegan Air Fried østershatte opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En gennemgang af den virale TikTok opskrift.

Kentucky Fried Chicken bliver Kentucky Fried Laks med Japanonly sæsonbetonede tilbud

Kentucky Fried Chicken bliver Kentucky Fried Laks med Japanonly sæsonbetonede tilbud

Dette er en smagfuld sandwich. Jeg elskede de dybe stegte laks stykker. Og wasabi i saucen har bare nok smag for at lade dig vide, at det er der, men ikke overvældende.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.