4 Mezcal Cocktails, der er Smoky og lækker

Lav en uforglemmelig tilrøget mezcal margarita med denne opskrift! indeholder instruktioner til en portion og en kande af lækre margaritas foretaget med mezcal

Har du prøvet Mezcal? Jeg elsker det! Det er ligesom tequila, men har en meget smokier smag, hvilket gør det et udmærket supplement til cocktails som denne Mezcal Margarita opskrift! Du vil elske denne opskrift, om du bare vil have en margarita eller en hel kande, fordi jeg inkluderer instruktioner til begge! Â

2. n et stort glas eller cocktail shaker tilføje tequila, limesaft, appelsinsaft, Grand Marnier, og simpel sirup. Stir at kombinere eller tilføje is til cocktailshaker og ryst indtil kombineres og kølet.

Mens dette kan synes en smule mærkeligt, eller spild af god mezcal, er det faktisk en sensationel kombination. Den lethed af pilsner hæver lysere, fruiter noter i espadn mezcals samtidig med at deres kompleksitet til at skinne igennem. Den øl gærsmag maltiness blødgør også mezcals krydrede noter og lidt underlægger sin smokiness. Hvis du tilføjer en kile af citrus, hvad enten det er en orange, lime eller grapefrugt, det gør drikken endnu mere levende og tropisk. Vi anbefaler også en kile af ananas til pynt dette surrogat Shandy.

Dette er en af de mest populære Mezcal parringer, især i Texas, hvor det kaldes Ranch Vand. Den type seltzer og mezcal du bruger, vil dramatisk ændre smag af cocktail. Vi foretrækker seltzers der har en højere mineralindhold ligesom Topo Chico, eller seltzers der har salt i deres formel, ligesom Q. Når det kommer til at vælge en mezcal for denne parring, opt for mere mineral-tung, blomster eller frugtagtige spiritus, der er mindre røgfyldte eller savorytypically en Espadán. Nogle af de bedste flasker at parre med Seltzer er Banhez, Vida og Fidencio Clásico. Pynt denne cocktail med en halv rand af Tajan Clásico og en kile af din foretrukne citrus.

Hovedsagelig en Paloma, omend med mezcal stedet for tequila og ingen limesaft, denne kombination er absolut stjernernes. Det er lyse, citrus, subtilt bitter, forfriskende og den bedste måde at slå varmen. Når brygger denne cocktail, vælge en mezcal der er urteagtig i smag. Smokier mezcalslike Montelobosare også dejligt, når parret med grapefrugt sodavand. Andre flasker, som vi kan lide er Yola, Alipus San Juan del Rio og Casamigos. For grapefrugt sodavand, så prøv enten Jaritos eller Squirt, som begge er almindelige blandere i Mexico. Dens altid bedst at købe glas flaske mexicanske Squirt fordi dens lavet med ægte sukker.

Også kendt som en Mezcal Mule eller en mexicansk Mule, denne to-ingrediens cocktail er afgørende for alle, der elsker gingers pungently krydret spark. Blandet sammen, mezcal og ingefær øl harmonisere for at skabe en cocktail, der er røget, jordnær, urteagtige og krydret. Ved blanding denne drik, er det vigtigt at bruge en espadn der er ikke overvældende røget, krydrede eller frugt frem. Flasker, at vi typisk bruger til denne cocktail er urteagtige eller mineral tung, ligesom Casamigos, Vida eller ilegal. Så vidt ingefær øl går, spicier den bettera €”prøv Barritt, Reeds eller Fever Tree.

En af de bedste parringer med mezcal også sker for at være den letteste. Salt øger smag af enhver mezcal. I Mexico, er mezcals typisk serveres med Sal de gusanoa salt fremstillet med jorden chile og formalet dehydreret møl larvaand enten orange udsnit eller frisk guava. Hvis salt lavet med orme er for mærkeligt for dig, vælger en højere kvalitet salt ligesom Maldon. Vi nogle gange endda parre mezcal med en røget havsalt, hvilket yderligere forbedrer spiritus naturlige smokiness.

Den smokiest af alle flasker på denne liste, lidt går en lang vej med Ojo de Tigre. Fans af stærkt gentagen whisky vil nyde det blandet som en trykladning Marg, og dens udpræget profil gør det muligt at blive brugt som en røget modifier. Vi skylle en kølet coupe glas med et stænk og derefter hældes i en knastør Martini. Gennemsnitspris: 35.

Den dristige smokiness af denne bartender korte sikrer itll aldrig fare vild i drinks. På grund af sin smag vinkeldrejninger tættere på ilden end frugt, vi nyder det i cocktails med tilsvarende fed, konkurrerende varianter. Start med en mezcal Negroni. Gennemsnitspris: 36.

Det er fristende til at beskrive dette som en arbejdshorse Mezcal, men det bør kun tages som ros for dets alsidighed og attraktive prispunkt. Bland det i stort set enhver Mezcal Cocktail, du kan forestille dig, og dette udtryk vil holde sig selv og endda gnistre lidt. Gennemsnitlig pris: 38.

El Silencio Mezcal Artesanal Espadn

Let tropiske frugtblandinger med jordisk røg på den lyse og livlige gane af denne espadn mezcal. Mens smagene udtages, nyder dens lette tekstur at ryste med Agave og Lime, og nyder som Tommys snarere end en standard Margarita. Gennemsnitlig pris: $ 41.

Den botaniske karakter af dette Damiana-infused eksempel fører sindet til uventet vandre til Gin. På en varm sommerdag hælder denne mezcal perfekt med tonic eller sodavand. For en ånd-fremadrettet indstilling, rør 2 ounces med ounce tør vermouth og ¼ ounce oliven saltlage. Dirty Martinis smagte aldrig så godt. Gennemsnitlig pris: $ 47.

Lavet af Espadn og Tobalà ¡Agave, skinner denne sammensmeltning lyse med fed, frugtagtig karakter og tilbyder kun et forslag til røg. Men for sin pris tag, ville det være en fristende mulighed som vores go-to Marg Mezcal. I stedet er Vamonos Riendo en til at nyde for specielle cocktails. Gennemsnitlig pris: $ 60.

Denne rige, afbalancerede all-rounder rammer alle de rigtige noter. Hver SIP serverer frugt, blomster, salte noter, og krydderi alt var på udkig efter fra Mezcal, og den ideelle profil for pitch-perfekte margs. Som Mezcal priser går, er det også en lejlighedskøb. Gennemsnitlig pris: $ 40.

Var store fans af split-base tequila-mezcal margarita. Denne mulighed giver dig mulighed for at gøre den cocktail fra en flaske spiritus snarere end to. Dens aromaer er ganske vist en lille forvirring, ambling i hverken af ​​agave spiritusområderne. Men det betyder ikke noget, når destinationen er cocktails og ganen mere end negle kortet. Gennemsnitlig pris: 51.

Heres vores hurtige guide til steder at drikke Mezcal, uanset hvor du er i verden. Sikker, dens vægtede mod U.. og Mexico, men tilføjede nye barer og restauranter hele tiden fra Agave spiritus elskere, uanset hvor de kan være baseret. Var altid åbne for forslag, så justnemail usand godt tage et kig på, hvad du skal sige.

Træt af cocktail opskrifter, der kræver dyre, uklare flasker og fancy-bukser teknikker? Vi har dig. Velkommen Tohappy Hour med AL, en månedlig søjle, hvor Al Culliton, dybest set er hjemmehørende bartender, sætter dig op for at få det mest bang for din sprut med de færrest mulige flasker.

Hvis tanken om grupper af spildte mennesker bølger om skud og kølige margs gør dig til at ryste, godt: samme. Og for mig er det dobbelt kryp-Y, fordi det er desværre, hvad for mange mennesker tænker på, når de tænker på Tequila. Sagen er, Tequilaâ € og Mezcal, som er vokset i popularitet i lagtige stater "er så meget mere end en feststarter. Disse er utroligt lækre, komplekse og lagrede spiritus, og de er hver bit som fortjener af alvorlig cocktail opmærksomhed som noget andet på din bar.

Før vi begynder at lave drikkevarer, hvad er disse spiritus præcist? Og hvad skelner Tequila fra Mezcal? Nå, Tequila og Mezcal har meget til fælles. Begge er lavet af agaven, som er store ørkenplanter med succulent blade. En agave plante kan tage mellem syv og 25 år at modne, afhængigt af arten. Planterne høstes, og bladene fjernes og afslører hjertet af planterne, som kaldes pià ± som. Pià ± som kogte og derefter knust, fermenteret og destilleret for at gøre spiritus. Fedt nok!

I Tequila produktion er det mere almindeligt at bruge autoklaver eller dampovne, til at lave pias. For de fleste Mezcals er pias ofte kogte over brande i store pits, , der impartner Den røgfyldte smag, vi forbinder med Ånden. Lektionen her er, at der er røgfyldte tequilas, og der er mildere Mezcals, fordi disse forskelle i produktionen er et resultat af tradition, ikke Regulering .

salt eller intet salt? Lad os dele forskellen! Hæld noget salt på en lille plade. Skære 1 lime i kiler. Lav en spalte i kalken på tværs. Tag et stenglas og sæt glasets læbe i spalten i kalk og kør det 180 grader omkring glasset. Dab den sektion af glasset på saltet og forsøger ikke at få nogen på indersiden.

Vil du udstyre din bar med de væsentligste ting? Den her vej:

Cinco de Mayo er lige rundt om hjørnet. Du har ingredienserne til din tacos alle lined up, såvel som den mexicanske øl. Hvis du planlægger at imponere dine festgæster med dine mixologiske færdigheder, husk at for en komplet Cinco de Mayo Bar-opsætning skal du bruge mere end bare Tequila og Limes YouLe du har brug for Mezcal.

Denne enkle, men alligevel fuld-flavored, tre-ingrediens cocktail er høflighed af New York Mixologe Michael Gellert. Liquore Strega og Averna Amaro Ingredients giver denne cocktail en minty og sød karamel smagsprofil kombineret med den lette røg af Espadn med undertoner af frugt og hvid peber.

Detaljer: Hvorfor ikke servere en cocktail med en sød mini popcorn garnish? Du vil elske denne hip rooftop bar og deres kreative drikkevarer. Denne cocktail især imponerer med popcorn på siden â € "Drizzled med Agave Honey.
Nyankomne

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Popcorn Maker Skål Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal Walmart. om.

Ankommer ved ons, mar 2 Køb Popcorn Maker Bowl Original Mikrobølgeovn Popcorn Maker Silikone Kernel Corn Air Popper mikrobølgeovn Red 5Core POP BWL RRatings bedste Deal på Walmart. om.

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

14 steder i større Cleveland med de bedste milkshakes

Nogle af vores foretrukne steder at forkæle sig med milkshakes med flere veganske muligheder, gelato fraapps og endda omg pieboosted versioner.

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

MOCHA BUTTERCREAM ICING Opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Super fugtig bananbrød med en ske

Super fugtig bananbrød med en ske

Lær hvordan man laver lækkert fugtigt bananbrød. Denne opskrift er pakket med bananer og hakkede valnødder, og det kommer perfekt ud hver gang

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

Udforsk den sande smag af Cuba takket være denne Mojito Cocktail-opskrift og nyd den sensoriske oplevelse at gøre en autentisk cubansk mojito hjemme.

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

22 Bisty Mojito Opskrifter til sommer

Frugt Mojitos er så nemme at lave, de er også smukke og forfriskende, den perfekte sommerdrink. Tjek dem her i fire smag.

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

22 Top Ting at gøre i Havana, Cuba Paradise Catchers

Cuba Restaurant ligger i en historisk gade i Greenwich Village Reminiscence af enhver gade i Old Havana. Det udstråler aroma og smag af en autentisk cubansk restaurant. Den romantiske Milieu af Cuba transporterer dig ubesværet dig fra Manhattan til Cuba.

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

MOON PIE VANILLA DOUBLE DECKER 2. 5OZ 78G Historien går det omkring et århundrede siden, en rejsende sælger fra Chattanooga Bakery besøgte en virksomhedsbutik, der taget hensyn til minearbejdere, og han spurgte en minearbejder, hvilken slags snack han ønskede at se i hans

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Mumbo sauce med stegt kylling er en D.. særhed afspejler en korsvej af AfricanAmerican og kinesisk kultur.

Nyankomne

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

Lær mere

Ofte set

Den gode olie på aioli

Den gode olie på aioli

Jeg har eksperimenteret med at lave mine egne aioli som jeg ønsker at have en fri for ...

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Når du foretager hjemmelavede pommes frites, har du masser af muligheder hvilken type olie, hvilken type af vegetabilsk, bagning eller stegning. Her er hvad du bør vide.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at vælge mellem en rød, hvid, gul, eller søde løg til din madlavning, med Blå Flamme Køkken

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilpas dit køkken med opbevaring, der er så funktionelt, da det er æstetisk tiltalende, vi tilbyder køkkenhylder og vægorganisatorer til at opfylde dine behov.

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Madlavningskanal serverer denne Oyster Shooter Recipe plus mange andre opskrifter på CookingChanNTTV. om.

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Der er ikke noget bedre end en stor sandwich. Her på Bestcovery ønsker vi at hjælpe dig med at få perfekte panini hver gang med de bedste panini tryk på 2022.

Den bedste panini i Firenze

Den bedste panini i Firenze

Oplev vores bedste panini og grillet sandwich opskrifter, som vores grillede sommer squash tartiner, grilletvegetable panini, grillet ost med bacon, æble og spirer og meget mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.