Ost board house.

Den eneste regel, jeg lavede for mig selv, var, at hele sagen skulle være spiseligt. Det betød ikke kortskæringer på selve strukturen. Jeg brugte en hjemmelavet krakker dej andcut det i siderne og tag af huset. Efter et par forsøg overleverede jeg ærligt det til min mand, der har et meget bedre øje for denne slags detaljer, og han vendte tilbage til mig en helt perfekt skabelon. Jeg var ikke sikker på, hvordan jeg skulle holde krakkeren sammen, så jeg eksperimenterede med flere forskellige spiselige lim og landede på flødeost. Det holdt sammen meget bedre end forventet og endda fungerede som spackle for at udfylde nogle uregelmæssigheder i cracker base.

Jeg elskede ideen om at undgå udseende til taget og jeg eksperimenterede med både ost og charcutererie men landede på salami. At få det til at holde fast, var vanskelig, fordi Salami frigiver olier ved stuetemperatur, men jeg har til sidst fundet ud af en teknik, der fungerede godt. Skorstenen var et hjemmelavet krakkerplads, som jeg oprindeligt troede, ville gøre en sød flagstone-sti. Jeg tilføjede fløde ost show til toppen.

Alvorligt, snemanden kan være min favorit del af det hele. Hvis du ikke har tålmodigheden til at bygge resten af ​​dette, gør dig selv en tjeneste og i det mindste opbygge snemanden! Mine er Laura Chenel Black Truffle Chvre rullet ind i forskellige størrelser bolde. Hatten og tørklædet er 100% prosciutto. Munden og øjnene er sorte peberkorn, næsen er gulerod, og knapperne er frysetørrede jordbær. Selv hans lille stavarm er spiselige - rosmarinske sprigs!

Denne damp-inspirerede klasse tilbyder en hands-on udforskning af ostfremstilling og smagning drysset med videnskab og historie på en sjov og tilgængelig måde. I løbet af dagen vil børnene lære at lave mozzarella, ricotta, crme Fraîche, frisk chvre, snorost, smør, fromage blanc og paneer.

Det er på tide for CharcuterieChaletsto Shine. I en verden, hvor skaber et peberkagehus er en prøvet og sand tradition, kan vi lige så godt ændre det lidt i år. Hvorfor ikke, ikke? Du har måske hørt om Charcuterie Boards, hvor en lækker spredning af kød, oste og frugt regerer højeste på et træbræt. Der er endda Charcuterie Playsets! Nå tog et par mennesker det et skridt videre og skabte en CharcuterieChalet. es, de er virkelig kaldt hytter.

Nu kommer den sjove del, vælger dine ingredienser! Du får beslutte, hvilke slags kød, oste, kiks og mere går i at opbygge dit hjem. Bløde oste kan virke som lim på en måde at holde dine vægge og riller holdt sammen. Cremeost er en god mulighed for dette formål.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Traditionen med at lave peberkagehuse startede i 1800'erne. Virker som en lille smule af en forældet tradition gør det ikke? Jeg tror 2020 er det perfekte år for at skabe en ny ferie tradition. Lad os være ærlige, spiser du nogensinde Gingerbread House? Nej, det sidder og går forældet, indtil du til sidst har lyst til at kaste det.

Som jeg sagde før, er disse hytter virkelig det bedste fra begge verdener, når det kommer til denne ferie tradition. Sikker på, at det er sjovt at få dit Gingerbread House sidder på tælleren bliver forældet. Men ville du ikke hellere gøre et hus lavet af kød og ost, du kan spise lige efter at du tager det perfekte Instagram-billede?

Se hvad der sker, når kødelskere erstatter gingerbread huse med charcuterie chalets

Det er meget indlysende, at disse charcuterie chalets er noget lige fra en 70'ers middagsselskabskogebog en æra af mad, der kun var fuldstændig kaos fra start til slut. Jeg bliver nødt til at være ombord med denne, fordi de i det mindste ikke har været gået og sætte salte shit til gelatine, som er en festmiddeltrend, som jeg aldrig nogensinde vil vende tilbage. Alt for forbandet for komfort.

Folk rundt om i verden swapping gingerbread huse forcharcuterie huser denne festlige sæson og ikke kun ser de lækre ud, men de synes også meget mere praktisk i forhold til det ydmyge Gingerbread House.

Der er endeløs Tilpasning Valg. Mens mange Gingerbread huser, ender, ender med at se det samme, kan Charcuterie Chalets et udtryk, der er udformet af en initiativris, reddit-bruger DKMackay, gussede op på en million forskellige måder. Tilføj cherrytomater og agurkeskiver at fikse op dine hytter forhave, eller linje stien til huset med strimlet mandler. Skys grænsen!

Hvis du har brug for nogle retningslinjer, dont du nødt til at gå enegang. Der er endda opskrift tutorials, som denne fra fødevarenettet Teri Lyn Fisher, for at komme i gang. Shell fortælle dig alt, hvad du behøver for at komme i gang, og hvordan man sætter det hele sammen. Selvfølgelig er disse kun grundlæggende retningslinjer, og du kan slippe af med de ting, du ikke vil have, og tilføj dine egne personlige detaljer, men hvis du føler dig lidt tabt på, hvordan man kommer i gang, er dette et godt sted at starte.

Denial af Ansvar ! Global Circulate er en automatisk aggregator af alle verdens medier. I hvert indhold er hyperlink til den primære kilde specificeret. Alle varemærker tilhører deres retmæssige ejere, alle materialer til deres forfattere. Hvis du er ejer af indholdet og ikke vil have os til at offentliggøre dine materialer, bedes du kontakte os via e-mail. Indholdet vil blive slettet inden for 24 timer.

Caitlyn Fitzpatricksenior Editoras Seniorredaktør af sociale og sociale nyheder Caitlyn dækker de bedste, sejeste og mærkeligste produkter til best Produkter. OM, og hun er ledelsen af ​​social strategi for populære mekanikere, Runner's World og Cykling Magazine; Hendes arbejde har også vist sig i Popsugar, Instyle, Stylecaster, blandt andet.

Charcuterie huse er årets mest festlige ferie behandler, siger et indlæg fra Emily Vanschmus på Martha Stewart Dot Com. Jeg ved dette, fordi flerefolk har tweeted om det, , der spørger en diskussion i vores Work Chat i morges om fordelene ved at vælge et Charcuterie House over et peberkagerhus denne feriesæson. Jeg inviterer dig nu, på denne onsdag før en lang ferie weekend, at tænke på det selv, fordi det ellers gør du andet end at undgå arbejde? Gjorde alt det. Jeg skriver bare. Type type type.

Men hvad er et Charcuterie House, du måske spørger? Nå, jeg tror, ​​at konceptet er ret nemt at forestille sig, men syg fortælle dig, hvad Vanschmus siger. Charcuterie Houses er den nyeste ferie mad trend, du vil prøve ASAP, hun skriver. Ja, du læser det rigtigt: Den nyeste ferie mad trend involverer bytte ud peberkager, glasur og slik til kolde nedskæringer, ostekuber og friske grøntsager.

Jeg vil sige, at dette er mere af en Breadstick Hus, da et Gingerbread House hedder sådan, fordi strukturen er lavet af peberkager, og strukturen her er lavet af Breadstick S, men vi behøver ikke at quibble. Dens et charcutererie hus, sikkert. Jeg synes, det er fantastisk. Lækker. Festlig. Kreativ. Forestil dig i stedet for et Charcuterie Board i ferien, går du til en fest, og de har et Charcuterie House. Så værten satte deres fingre over alle dele af dette? Ville være den første ting ID tænker, men efter at have fået noget ferie punch ID, glem det sikkert.

Jeg vil ikke og igen vil ikke kvæle, men jeg tror, ​​at Gingerbread House Festive i ferien er Inclusion af peberbread, hvilket af en eller anden grund en ferie smag. En charcuteri hus. det er bare et hus. Jeg er ikke sikker på, at et hus er festligt alene; Foreningen med ferie Gingerbread huse er slags tunge, men jeg tror det er nok at være tilstrækkeligt. Det åbner dog flere muligheder. Du kan have et Charcuterie House når som helst det behøver ikke bare at være om ferien. Du kan have en charcuteri hus i juli. Du kan få det i august.
Nyankomne

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

En sød ferie snack mix færdig med et drys flormelis og inspireret af en vinter sne dag. Chex korn, skumfiduser og pretzel drejninger er belagt med hvid chokolade og drysser og kastede med holidaycoloured chokolade slik.

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

New Continental Hotel Julefrokost Se anmeldelser 840 rejsende, 205 oprigtige fotos og gode tilbud til New Continental Hotel ved Tripadvisor.

30 Jul kiks opskrifter

30 Jul kiks opskrifter

Blød, Gooey og lækker Kinder Bueno Cookies, fyldt med Kinder chokolade stykker, og toppet med Kinder Bueno Pieces

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

22 rigtig gode julopskrifter, der gør nok til 2 personer

Leder du efter nemme jule middagsopskrifter til din ferie menu fra HAM til Tyrkiet til sider, vil disse lækre retter give dig endnu mere at fejre.

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Toffee Apple Spice Dump kage fra bunden

Denne pecan dump kage er en nem dessertopskrift med gul kageblanding med hakket pekannødspecans karamel sirup og en pecan frosting alt på en sukker cookie skorpe. Det er perfekt til din ferie dessert bord

Spirited Eggnog Brød

Spirited Eggnog Brød

Stor opskrift på ferie fransk toast. Dette kaldes Holiday French Toast, fordi det bruger Eggnog i smeten og det italienske softktone kaldet Panettone. Ligesom Eggnog er Panettone let tilgængelig omkring juletiden. Dens runde, bløde og ret store end et typisk brødbrød ....

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Dette Eggnog Brød på samme måde som en Rum Glaze er et must gøre denne jul

Rum glaseret Eggnog Bread Pudding. Oplev vores opskrift bedømt 4. 5 af 18 medlemmer.

Christmas skærebræt

Christmas skærebræt

Disse efterår og ferie Charcuterie Board ideer er perfekte til store eller små sammenkomster i år.

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Mickeys Jul Fudge Disney Christmas Dessert

Tilfreds din søde tand med denne julefudge opskrift. Fyldt med pekannødder og toppet med sprinkler, vil denne toffeelike fudge være en instant favorit.

Nyankomne

Brunch Fuld jul engelsk morgenmad Billede af Aquum, London TripAdvisor

Lær mere

Ofte set

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Alle går amok over denne fantastiske slik belagt jul Crunch Mix gjort festlig med drysser, MMS og mini honningkager mand cookies. Dens sikker på at være en enorm ferie hit

Jul morgen gryde

Jul morgen gryde

Dette er en vidunderlig makahead morgenmad skål. Jeg gør det hver jul og min familie elsker det

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julemorgen morgenmad er en skattet ferie tradition. Klik her for 7 nemme julemorgen morgenmad Idéer du vil elske

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julpuppet Chow er fuld af cremet jordnøddesmør, glat chokolade, crunchy chex korn og m s og er klar på mindre end 15 minutter.

Julen Muddy Buddies opskrift

Julen Muddy Buddies opskrift

Rensdyr chow er ris korn beklædt i en chokolade og jordnøddesmør mix og flormelis med røde og grønne MMS tilføjet for at gøre det festligt.

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sæsons Krydderier Opskrift for gave med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Muslinger med tomat og chili

Muslinger med tomat og chili

Youll have denne skål på bordet på under 15 minutter. Nej, ikke kidding. Servering det med masser af sprøde brød er et must Youll ønsker til sop op hver sidste dråbe bouillon. Vi elsker antydning af anis fra estragon.

Julen Pickles Tee eller Sweat

Julen Pickles Tee eller Sweat

Den kraftfulde indkøbskurv software til web-butikker og e-handel aktiveret butikker er baseret på PHP5 med SQL database med mange indstillingsmuligheder implementering baseret på skabeloner

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.