Masterbuilt MB20012420 BEDSTE Tyrkiet Fryer til din Fjerkræ Opskrifter

Heldigvis er der et sikrere, mindre rodet, lavere kalorieindhold alternativ, der leverer lignende stegte resultater. Youve sandsynligvis set reklamer for bordplade luft frituregryder, eller endda erfarne en til dig selv. Nu mødes de husstand luft frituregryder storebror oliefri kalkun friture, eller kalkun luft fryer.

Hurtig ser bedst kalkun luft fryer valg

Finder du din mund vanding bare at læse om luft stegt kalkun? Hvis ja, kan du overveje at tilføje en olie-mindre kalkun friture til din udendørs madlavning arsenal. Hvilket kalkun luft friture er det rigtige for dig? Overvej vores top tre favoritter.

For dem, der foretrækker ikke at bruge propan tanke, den Masterbuilt Butterball Electric Tyrkiet Fryer er en stor mulighed. Det udnytter standard elektriske udløbene ingen specialiseret eller der er behov højspænding forretninger. Denne frituregryde letter også brugen af træflis og accepterer større kalkuner end andre modeller, op til 18 pounds.

Så hvorfor skulle nogen beslutning om en udendørs kalkun fryer? Af samme grund de grill hamburgere i stedet for broiling dem indendørs: dens sjovere, mere givende , og smagen er anderledes â € ”selv om forskellen er stort set imaginær. Én note: når du køber en udendørs friture, gør ikke det kommer med propan tank og base for enhed; dem skal købes separat.

Bayou gør en række forskellige udendørs modeller af varierende størrelser, men revisionen holdet kan lide denne 32-Quart monster for en grund: det kan håndtere fugle så stor som 18-20 pounds producenten anbefaler 18, men du kan gå en Lidt højere, efter vores mening. Efter alt, hvis du kommer til at gå gennem indsatsen af stegning en kalkun udendørs, kan du lige så godt gå hele vejen.

Her er de bedste kalkun friture at tilberede dig den bedste fugl:

Den Bayou Classic Big Bird 44-Quart Tyrkiet stegning Kit er et af de største kalkun frituregryder på vores liste. Dens temmelig massiv med sin 20 gauge 44-Quart rustfrit stål gryde. Det sport en ventileret rustfrit stål låg for korrekt udluftning, samt en aluminium perforeret fjerkræ rack, og en grab krog også for nem tilbagetrækning af dit kød.

Også inkluderet i pakken er et termometer, rustfrit krydderier injektor, og en isoleret handske til sikker håndtering, mens madlavning. Alle det medfølgende tilbehør kan gå i opvaskemaskinen, hvilket gør oprydningen en leg. Og på grund af sin størrelse, kan Big Bird håndtere store fugle på over 25 pounds.

Men dont bare se på dette 44-Quart monstrum som blot en simpel kalkun friture. Bayou Classic billethajer, at det også kan fungere som en kedel, en friture, en damper, og selv grundlaget for et hjem brygning kit. Så være en helt næste Thanksgiving ved at give dine gæster med nogle friske hjemmebrygget øl, og en frisk dybstegte kalkun. Bare vær forsigtig youll sandsynligvis være vært for Thanksgiving i mange år fremover.

char-broil store let oliefri flydende propan kalkun fryer

Den Char-Broil Big Easy oliefri flydende propan Tyrkiet Fryer er ganske pakken. Det handler ikke kun kommer med oliefri kalkun friture, der kan håndtere op til en 16-pund fugl. Men den gør det med TRU-Infrarød madlavning teknologi, som pommes frites den kalkun uden brug af rodet og usunde olier.

Denne særlige pakke kommer også med en 22-stykke tilbehør kit. Uden for komfur, madlavning kurv, løfteren, kød termometer, låg, og madlavning guide, et væld af ekstra godbidder er inkluderet også. Youll finde 4 udbenet rib kroge, 2 ben stativer, 6 nemme-out rib kroge, 8 spyd, en let belastning kabob indehaveren, og en kurv løfteren. Alt nævnt består af let at ren og tåler opvaskemaskine i rustfrit stål. Og med de ekstra tilbehør, kan du hænge op til 12 ben eller vinger med benet stativer ad gangen. Tal om madlavning effektivitet, eh

Pakken indeholder også en Char-Broil The Big Easy Tyrkiet Fryer Cover. Den består af tunge grå PVC og er fantastisk til at afvise vand, sne, vind og snavs. Theres en ventil for at undgå kondens, og det tørrer ren super nemt med en fugtig klud.

masterbuilt professionelle serie Butterball xl elektrisk friture

Mens de fleste kalkun friture Arent sikker at betjene indendørs, den Masterbuilt Professional Series Butterball XL Electric Fryer ser ud til at være en af de få undtagelser fra denne regel. Fordi dets elektriske drevne i stedet for propan, var masterbuilt i stand til at samle et design, der viser sig at være sikkert hvilende på dit køkkenbord. Og den tout, som deres fryer kan klare nogle mellemstore kalkuner i omtrent en time.

MasterBuilt har sikkerhedsfunktioner, der er indbyggede, såsom den magnetiske Breakaway ledning. Bagsiden af ​​fryer sporten en olieafløbsventil til super nem oprydning. Og alle komponenter i frituregryden er opvaskemaskine sikkert for at sikre, at du ikke vil bruge timer på at forsøge at rense sine komponenter efter hvert måltid.

Creolefeast -Quart Tyrkiet Fryer

Du vil gerne lave så små huller i din Tyrkiet som muligt, mens injicerer så meget marinade i Tyrkiet som muligt. Hvordan gør du det her? Ved at holde nålen ind og flytte den i forskellige retninger gennem et hul. Se billeder nedenfor.

Tip: Den smukke ting om Loco Fryer er, at det har et hul i låget. Så jeg kan indsætte min ThermoWorks Kokkalarm med den ekstra lange sonde i holdet og indstil en timer på kokalarmen. Da kalkunen nåede den perfekte temperatur, vidste jeg straks! aka ingen overcooking. Store produkter kan virkelig gøre en forskel.

Hvilken temperatur skal en Butterball Tyrkiet Fryer være?

Canola olie er lav i mættet fedt og højt i monoumættet fedt, så det er et mere sundt valg end nogen anden vegetabilsk olie, herunder jordnøddeolie. Og canola olier højt røgpunkt gør det ideelt til dybfrydende. Vælg en frisk kalkun eller sørg for, at den er helt optøet før de dybere.

Kan du stege fisk i en butterball Tyrkiet Fryer?

Ja, det er ok at genbruge fryolie. Heres, hvordan man rengør og gemmer det :? Når du er færdig med stegning, lad olien køle af. Når det er nået en sikker temperatur, skal du bruge et redskab til at fjerne eventuelle store stykker batter, der kan efterlades.

Hvad er den bedste størrelse Tyrkiet til dyb yngel?

Uanset type, nyder Tyrkiet Fryers normalt med en dampkurv, så du også kan gøre skaldyr koger eller damp tamales. De fleste udendørs komfurer omfatter også et stativ til at holde Tyrkiet, en krog til at sænke stativet og et termometer til Overvågning olietemperatur.

En simpel, nem at regulere præasembled brænder: Vores yndlings komfur blev parret med en brænder, der næsten var helt præasembled. Mens det ikke var svært at sammensætte de andre komfurbrænder, foretrækker vi ikke at skulle stå på et så vigtigt og potentielt farligt stykke udstyr. Vores yndlingsbrænder var også nem at kontrollere; Du ændrer størrelsen af ​​flammen ved at vride en ventil for at regulere gasstrømmen i brænderen.

Et fladbundet kalkunstativ: Begge udendørs komfurer i vores lineup kom med et specielt rack for at holde Tyrkiet. Vi foretrak lidt stativet med en flad, perforeret bund; Det holdt Tyrkiet mere sikkert end stativet med tre opadgående kroge ved bunden.

Komplicerede brænderkontroller: Brænderkontrolpanelet på en af ​​de udendørs komfurer var en smerte at bruge. For at tænde brænderen måtte vi holde to knapper samtidigt for at tillade gassen at strømme igennem. Når gassen blev tændt, måtte vi fortsætte med at holde knapperne på plads i et par sekunder, før de langsomt lette dem. Hvis vi løftede knapperne for hurtigt, gik flammen ud og tvang os til at starte over € "en utrolig finicky proces.
Nyankomne

Oat morgenmad barer med chokolade Vegansk, glutenfri Elavegan Opskrifter

Oat morgenmad barer med chokolade Vegansk, glutenfri Elavegan Opskrifter

En meget let at tilberede veganske Morgenmad barer opskrift, som ikke involverer bagning. Efter den grundlæggende metode, kan man komme op med et par variationer, som at bruge jordnøddesmør og jordnødder, chokolade, chips, osv at nævne et par stykker.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vegan Breakfast Opskrifter 4 Flour Dosa, Oats Upma, Vegetabilsk Havrepandekage, Ris og Moong Dal Idli, Methi Makai Ki Roti, Broken Wheat Upma, Spirer Dhokla

Vegan Kål suppe med kartofler

Vegan Kål suppe med kartofler

I denne Easy Vegetarisk Kål Soup, er kål kogt i en lækker krydret tomat kokos bouillon, indtil det er så mørt, det næsten smelter i munden.

Incredible Vegan German Chocolate Cake Turntable Kitchen

Incredible Vegan German Chocolate Cake Turntable Kitchen

Denne veganske tyske chokoladekage er også Paleo, Glutenfree. Overbærende, rige og lækre også, super let at lave raffineret sukker fri

Simple Vegan mexicanske Rice opskrift

Simple Vegan mexicanske Rice opskrift

Vegan mexicanske Rice Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vegetabilsk byg suppe

Vegetabilsk byg suppe

Denne nemme, vegetabilske bøf byg suppe opskrift er lavet med enkle ingredienser og simmerede på komfuret til et solidt, sundt vintermåltid.

Hakket oksekød grøntsagssuppe Whole30, Paleo, glutenfri Whole Kitchen Sink

Hakket oksekød grøntsagssuppe Whole30, Paleo, glutenfri Whole Kitchen Sink

Vegetabilske oksekød suppe har altid været en af mine foretrukne suppe opskrifter til ordre på en restaurant, vil vores vegetabilske oksekød suppe snart være et dagligt syn i dit hjem

Den bedste grøntsagssuppe nogensinde, ingen kidding

Den bedste grøntsagssuppe nogensinde, ingen kidding

Denne hjertelig hamburger suppe opskrift er fyldt med kartofler og grøntsager i en lækker bouillon. Dens min favorit hakket oksekød og grøntsagssuppe

Lauras vegetarisk chili

Lauras vegetarisk chili

Dette veganer chili con carne indeholder minimale ingredienser og tager 20 minutter at gøre Dens perfekt til hele familien og stor til batch lave mad og måltid prep med.

Nyankomne

Kornfri og Doggo-ejer-skyldfri, Venison Jerky er den ultimative ren behandler. Dens 100 højt i jernhjulet kød, læner sig for sunde tummier og rig på omega-3 for gode hjerter

Lær mere

Ofte set

Ted Nugents Vildt Stroganoff opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth.com

Ted Nugents Vildt Stroganoff opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth.com

Dette er en guide til opskrift Vildt Stroganoff, en crafting opskrift i nye verden. Læs videre for at se de grundlæggende oplysninger af denne særlige opskrift, herunder hvordan du får opskriften selv og dens anvendelser

Hvordan til at koge vand Bedste vinaigrette opskrift Los Angeles Times

Hvordan til at koge vand Bedste vinaigrette opskrift Los Angeles Times

Jeg forsøgte Samin Nosrats favorit vinaigrette opskrift, den ene hun siger er så god hun ønsker at drikke det. eres hvad jeg tror

TAPS Fish House Brewery Cocktails Menu Alle steder

TAPS Fish House Brewery Cocktails Menu Alle steder

Bakon Vodka er en overlegen kvalitet kartoffel vodka med en lækker krydrede bacon smag. Gør den bedste Bloody Mary eller Bloody Cæsar nogensinde.

5 Savory mærkeagenturer for få de bedste Bloody Marys Ever

5 Savory mærkeagenturer for få de bedste Bloody Marys Ever

En Bloody Mary Isnt All About The Vodka, du vælger. Alligevel Picking den rigtige Vodka vil påvirke Færdig Drink.

Den bedste vodka til jello skud

Den bedste vodka til jello skud

Er du søger efter de bedste vodka mærker til Jello Shots, uanset om du jubler dit hjemhold eller planlægger for en housewarming party, vodkajello

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Så du vågnede med et pounding hoved og kronulerende mave igen. Hver lyd lyder som en screech og hver bevægelse føles som en lurch. Du prøver en tømmermænd

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Når det kommer til vodka drinks, den Skyy er den grænse. Se, hvad vi gjorde der Disse er de bedste vodka blandemaskiner til flot, enkle cocktails.

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

Ketel man har bevaret sin position som Bestsellingvodka-mærket i verden, med 32 af elite barer, der erklærer det nummer et valg.

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Køb Morrisons fra Morrisons. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske ting på online supermarkedet

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.