Banana Snack Cake Med BrownButter Glasur opskrift mad. om.

Er der noget bedre end duften af en hjemmelavet kage bagning i ovnen. Nej, nej der Código, ikke for mig alligevel. Dens gerne en pre-curser til hvad der sker for at komme ud af ovnen. Denne fugtige, tætte banan kage toppet med en brunet smør glasur er lækker og fyldt med banan smag.

Dens fyldt med banan smag, fordi jeg brugte meget modne bananer. Ripe som i. Et dine bananer sidde på tælleren, indtil deres skræl er stadig gule, men ve fik sorte pletter på dem. Thats hvordan du får en fantastisk banan smag, når du laver kager, bananer boller eller hurtig brød. Hvad hvis Ive fik modne bananer, men ikke har tid til at bage med dem i øjeblikket?

Kan jeg fryse modnet bananer til brug på et senere tidspunkt til at bage med eller gøre smoothies ?

Ved hjælp af en stor skål, fløde afkortning og sukker sammen indtil let og luftigt. Tilsæt æg til skålen et ad gangen, gav hvert æg i sukker / afkortning blanding godt før tilsætning af den næste æg. Når alle æggene er blevet slået i, tilsæt vanille til skålen og slå til at indarbejde det.

Din kommer til at tilføje de tørre ingredienser til skålen skiftevis med creme fraiche, omrøring indtil ingredienserne er lige kombineres. Ok, hvad betyder tilføje de tørre ingredienser til skålen skiftevis med creme fraiche middelværdien? Det betyder, at din kommer til at tilføje 1/3 af melblandingen til skålen først og rør det i dejen. Du vil tilføje 1/2 af creme fraiche til skålen og rør det i dejen. Næste add, en anden tredjedel portion af melet og rør det i skålen. Tilsæt resterende creme fraiche til skålen og rør til at kombinere og endelig den sidste 1/3 af melblandingen går ind og dens omrøres at kombinere. høne en hjemmelavet kage opskrift har instruktioner som denne til at blande mel og creme fraiche sammen i opskriften du altid starte med mel og SLUT med mel.

Sted kagedejen i en smurt 139 tommer kage gryde eller bundt pan. Du kan enten bruge panden. Bage kagen ved 350 grader i 35 -40 minutter, eller indtil den tests udført med en tandstikker. Â Hvis du er ved hjælp af en bundt pan, køle kagen på en rist i 10 minutter, før du fjerner kagen fra panden til en wire rack til at afkøle helt.

Placer pulveriserede sukker i en mellemstor skål og sæt den til side. Placer smørret i en lille gryde. Smelt smørret over medium varme på komfuret, indtil dens smeltet. Kog og rør indtil smørret er en gylden brun farve, tage det fra varmen. Nu cant du gå væk fra smør efter sin smeltet og din venter på at slå en gylden brun. Itll hurtigt gå fra en smuk gyldenbrun at brændes på et splitsekund.

Frost den afkølede kage med glasur. Hvis du kan holde ud at lade denne lækre kage sidde indtil din klar til at tjene det til dessert dit et bedre menneske end jeg er. Jeg kan aldrig lade det sidde uden snigende en splint, som altid fører til et andet splint. Banana Cake med Browned Butter Glaze, er dette absolut en keeper Kids, Enjoy!

Selv hvis du ikke er en bager, chancerne er, at i det forløbne år, har du bagt en banan brød under pandemien. Men banan brød er så 2020. I år det handler om Banana Cake. Så Hvad er forskellen mellem banan brød og banan kage? Generelt banan brød er en smule tættere end banan kage. Banan kage tendens til at være en smule sødere samt. Den største forskel er imidlertid, at Banana Cake næsten altid har en glasur. Og virkelig, isnt alt om frosting.

Brun Smør: Har du gjort brun smør før? I fransk, det kaldes BEURRE Noisette. Dens ydmyge smør ophøjet til forbløffende en fantastisk ingrediens, når forsigtigt simret indtil den er gylden. Åh, tak, Frankrig!

Hvor længe kan du holde dette i køleskabet?

Dette banan brød med brunet smør Glasur er utroligt flavorful og har en stor tekstur! Denne opskrift tager banan brød til det næste niveau ved at tilføje brunet smør til allerede lækkert brød. Den topping bør være tykkere end en glasur, men tyndere end frosting for de bedste resultater. Sørg for at du sprede frosting mens brødet stadig er varm.

Jeg ender altid med overripened bananer og matteret banan kage er min foretrukne måde at bruge dem. Jeg har brugt min bror Jeffs BANANA CAKErecipe i årevis. Det er fantastisk, men jeg ønskede at oprette en ark kage version. Fordelen ved at lave en bananskage er, at du kan fodre så mange flere mennesker! Det skaber en tyndere bananbjælke, og forholdet mellem kage at frost er perfektion.

Jeg havde en af ​​disse dage i dag. Jeg kom hjem og så 3 bananer på tælleren, der havde vendt fra gul til Brown, og jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre noget med dem nu! Ellers var de på vej til skraldespanden.

Du kunne gøre det gamle standby gammeldags bananbrød, som altid er elsket af alle. Jeg laver ofte flere brød, når jeg har bananer, der passerer deres primære og fryser dem til en færdig behandler.

Jeg synes altid at have over-modne bananer, som jeg forsøger at bruge, før de bliver alt for grødet. Jeg fandt denne opskrift i god husholdning og prøvede det. Alle de andre ingredienser er hæfteklammer i mit spisekammer, og det er en fantastisk måde at bruge de ekstra bananer på - min familie mener, at det også er lækkert.

Den anden dag ønskede jeg at lave en banan snackbar, som mine piger kunne spise lige efter skolen. I mit sind troede jeg, at det skulle være lidt mere tæt end en regelmæssig bananbrød. Men som jeg begyndte at bage, indså jeg, at batteren ikke ville vise sig som planlagt, så jeg skiftede hurtigt og gjorde det til en kage. Jeg er super glad for, at jeg gjorde, fordi det, der kom ud af ovnen, var en let og fugtig kage fuld af banansmag. Ingen kanel eller andre krydderier var nødvendige, fordi bananen gjorde et perfekt arbejde med smagsstoffer denne kage alle på egen hånd. Plus, hele hvedemelet tilføjede en smule nutty smag. Bonus er det bare tæt nok, at hvis du vil vende det til en rund, lagdelt kage, vil den stable pænt.

Ikke alene er denne kage lækker, med sin brune smør, karamel-y godhed. Men så toppen med en cremeost frosting, det er smagsstoffer med ingen anden end ekstra karamel. Gør denne kage helt bekymrende. Har jeg overbevist du endnu? Hvis du er noget som mig, som jeg tror, ​​du er, er du klar til at bage din egen!

Denne kage tager et par ekstra minutter at gøre, men stoler på, at smagene vil være værd at alle ekstra enkelt sekund. Du tænker nok nok, stoppede jeg ved tre bid? Nej, nej det gjorde jeg ikke. Og jeg kan fortælle dig, at det ikke vil vare længe i dette hjem!

Hvis du får en chance for at gøre dette eller en anden opskrift på bloggen og vil dele. Du er velkommen til at tagge Candyjarchronicles eller brug Candyjarchronicles på Instagram, så jeg kan se dit indlæg. Id elsker at se, hvad du laver mad i dit køkken!
Nyankomne

Hvad ser 100 kalorier ud

Hvad ser 100 kalorier ud

Hvis du følger en reduceret calorie kost for at hjælpe dig med at miste de uønskede pund, vil banankalorier ikke stoppe dine bestræbelser, når de er inkluderet i din kostplan.

Keto banan møtrik muffins

Keto banan møtrik muffins

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Hvede Banana Chocolate Chip Mini Muffins

Hvede Banana Chocolate Chip Mini Muffins

Disse veganske banan chokolade chip boller er fluffy, fugtig, så let at lave og smager fantastisk. Perfekt for sunde mellemmåltider og fantastisk til morgenmad også

Banan, gulerod chokolade muffins opskrift lækker ella

Banan, gulerod chokolade muffins opskrift lækker ella

En variation af nigellas chokolade banan muffins.

Chokolade Banan Muffins med Cookie Dough Streusel Topping

Chokolade Banan Muffins med Cookie Dough Streusel Topping

Chokolade chip bananbrød med streusel topping varmt og trøstende bananbrød besat med chokolade chips og toppet med smuldrende streusel topping.

Perfekt Peanut Butter Chokolade Banana Protein Muffins

Perfekt Peanut Butter Chokolade Banana Protein Muffins

Ikke kun gøre disse muffins smager bombe, men de er så smukke. De varme mini chokolade chips skabe en marmor effekt i dejen. De er gode til morgenmad eller på farten

Banoffee Crumble Opskrift Movers og bagere

Banoffee Crumble Opskrift Movers og bagere

Opskrift kommer fra Ashley Manor i Barnstable, Massachusetts.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Banan Muffin Opskrift Crumb Topping

Banan Muffin Opskrift Crumb Topping

Fyldt med banan smag og toppet med en crunchy topping, disse banan crumb muffins er en fantastisk måde at bruge OurTipe Bananas.

Nyankomne

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Lær mere

Ofte set

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Din madplan for denne tre dage banan kost kan være følgende Spis threefive bananer og drik threefour kopper mælk i løbet af dagen. Ordningen er sådan spise en banan, drikke et glas mælk. Efter 2 timer igen en banan, vente omkring en halv time og igen drikke et glas mælk.

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Har det i kontrollerede dele, banan hjælper dig med at tabe også. Vi har nogle fantastiske banan shakes til dig

Simpel banan fransk toast

Simpel banan fransk toast

En stor morgenmad og en snigende måde at få børn til at spise frugt.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Disse bananer Rösti har kun 5 ingredienser og er nemme at lave. De gør en perfekt morgenmad, snack eller frokost.

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

En opskrift på en lækker snack af stegte bananer hjælp kun 6 ingredienser.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Disse cookies har alle smag af en banan creme pie i en pæn, blød, men alligevel sprød cookie. Hvad er en fantastisk måde at bringe banan fløde cirkel hvor du har lyst.

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Denne lækre og nemme Graham Cracker IceBox Cake Opskrift bruger kun 8 ingredienser og er en stor dessertmulighed på varme dage.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Whats fab om denne banan brød, alt Dens et dagligt syn opskrift, hurtig, nem, pakker smag, pakker fugt, har minimal ingredienser, minimal tilsat sukker, smøragtig blød, perfekt til veganske og ikke-veganere, og smagen vil forlade dig trang dette smag combo

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.