Madlavning Plain, Illinois Landstil

Når orkanen Irene barreled op østkysten i slutningen af ​​august, skyndte mange mennesker i stormvejen ud til købmanden for at få dåsefoder og andre ikke-letfordærvelige varer. Efter alt, i tilfælde af at strømmen blev slået ud, ville alle fødevarer i deres køleskabe have forkælet og skulle kastes ud rigtigt? Faktisk er det lidt mere kompliceret end det. Mens mælk, for eksempel vil ødelægge efter et par timer ved stuetemperatur, er nogle oste sikre at spise efter samme tid. Faktisk er U.. Institut for Agricultures Fødevaresikkerhedsinspektionstjeneste Udsæt en særlig bulletin, der informerer orkan-ramte beboere, hvad de gør og ikke behøver at smide ud i tilfælde af en langvarig strømafbrydelse. Tilsyneladende, ikke alt, hvad du normalt sætter i køleskabet, hurtigt vil gå dårligt, hvis det bliver varmt. Foto Credit: Getty Images

Intet går bedre med en plade af stegt fisk og skaldyr end den lækre sprøde nugget kendt som Hush Puppy. I syd er de gyldne brune bites en favoritteridskål. Greatfor enhver cookout eller grill, hush hvalpe er et tidløst valg. Du kan måske undre sig: Hvad er en Hush hvalp? Navnet er sødt - og lidt quirky. Det er blot en lille, dybfritbold lavet af tyk majsmelbaseret batter. Mens mange kokke har lagt deres eget twist på den traditionelle Hush-hvalp, er de næsten altid sprød på ydersiden og varm og dejlig på inde i. Nogle variationer på Hush Puppy Opskrift omfatter: Rejer-og-Okra, Krabbe og endda muffins. De er klassiske og dejligt overbærende, men historien bag deres oprindelse er op i luften.

Confederate soldater, der forbereder middag omkring et bål, hørte fodsporene i Unionssoldaterne nærmer sig. Bange for at blive opdaget, de gav deres gøende hunde bits af stegt majsmel og befalede dem at hush, hvalpe!

Red Horse siges at være en fælles type fishin South Carolina Rivers på det tidspunkt, hvor Hush Puppy blev opfundet. I denne fortælling blev Globs of Cornmeal stegt i samme fedt som den røde hestefisk. Ence navnet Red Horse Brød.

Det er den mest almindelige legende om dem alle. Fisker ville begynde at lave deres fangst, og uundgåeligt ville hundene begynde at hylle i forventning. For at holde dyrene stille, ville kokke stege bolde af dej, og feedhem til hvalpe i håb, de ville huske op.

I denne version ville sydlige Louisianans ødelægge salamanders og kalde dem mudder hvalpe. Da samfundet rynkede på forbrug af øgler til middag, er dinerskeptens praksis hush-hush.

Fordi jeg ikke ønskede at stege, da mine gæster var forbi, stegte jeg Hush hvalpe et par timer, før jeg skulle tjene dem. Jeg holdt dem ved stuetemperatur, og derefter genopvarmede dem i en 250 ovn, indtil de var varme.

Top bedste svar på spørgsmålet skal hush hvalpe være kølet »

I 1992 er en lovende ung politiker ved navnet Rick Perrythe Texas Landbrugskommissær på den tidstillede en del North Carolina-stil grill i den republikanske nationale konvention i Houston. Måltidet blev udarbejdet af Will King, ejer af Kings Restaurant i Kinston, North Carolina, en institution i den stat. Perry var ikke imponeret.

Det er i denne borgerkrig, at Dickeys grillpit er træde. Kæden har udvidet aggressivt uden for Dallas-baserede hjem i et forsøg på at blive det første hurtige barbekskoncept med en virkelig national rækkevidde. Mens det har bragt sydlig stil madlavning på steder som Utah, hvor grill er en begivenhed, der holdes i en baggård, skal det også lokke diners i stater, hvor grill loyaliteter løber dybt.

Da den første franchisetager åbnede en butik i svinevenlige North Carolina, Dickeys præsident Roland Dickey Jr. kunne ikke lide det, han så, da det kom til Brisket. Hvad i helvede er disse ting? han sagde. Hey, se, vi skal spille op i svinekød. Weve fik at passe det ind. Og det Texas Flag Yall sendte os? Ja, hængte ikke det.

Fødevaretværket forsøger at gøre en stor aftale ud af regionale forskelle, men vi går til steder uden en stærk grillstradition og med en stærk grillstradition, sagde Dickey. Der er stadig nogle interessante regionale forskelle.

Vi går til steder, der ikke er vant til oksekød brisket, som er selskabets specialitet, sagde Dickey. Uden for Texas og måske Oklahoma ændres produktmixen. I Texas sin 2-til-1 oksekød til svinekød. I enhver anden stat sin 2-til-1 svinekød versus oksekød. Men vi gerne sælge svinekød bedre, det har en højere margin.

Travis Dickey var en klassisk Texas pitmaster, en kæde ryger, der gik gennem fem pakker med filterless Lucky rammer en dag. Sagde Roland. "Hvert øjeblik af hver dag, thats hvad han gjorde. Skæring kød, stående over kødet med en cigaret i munden. Jeg gætter aske gjort det smager bedre." Han brugte sine Texas grill opskrifter, og hvert bryst skulle være spot-on. "Han måtte personligt overvåge hver bid af fødevarer," siger Dickey. Travis Dickey gjorde det for 26 år og døde i den oprindelige restaurant i 1967, mens udskæring en okse sandwich.

Hans sønner, Roland Dickey Sr. og T.. Dickey Jr. tog over og begyndte at udvide hele Dallas-Fort Worth område. Virksomheden startede franchising i 1994, og i 2005 havde nået 55 steder, og begyndte at udvide udad. En stor national skub blev gennemført, infrastruktur til støtte operatører i flere stater blev afsluttet, og derefter vækst tog fart. Vi holdt går op og op, indtil den økonomiske afmatning, og så er det stoppet, siger Dickey. Virksomheden standsede sælge franchises, og begyndte at arbejde hårdere for at sælge sandwich.

Der blev foretaget et par ændringer i mellemtiden, herunder en re-image. Udviklingsomkostningerne blev cutthe selskab tilføjet en person på personale til at hjælpe franchisetagere kilde brugt udstyr. En operatør behøver kun et par nye stykker udstyr, navnlig rygeren, og kan ofte finde brugt udstyr til øre på dollar ellers. Alle enheder skal have en catering varevogn, men "vi ligeglad, hvis de køber en 15-årig varevogn og sætte en mærkat på det." Virksomheden blev fleksibel med sit design, så det kunne gå til sekundære placeringer. En restaurant i Minneapolis, for eksempel, åbnede i en lukket Starbucks. En operatør kan nu åbne en enhed for omkring $ 100.000, sagde Dickey.

Dickeys også har tilføjet indtægtskilder. I 1990'erne Dickeys far tog sin søn til at besøge en Boston Market, som har en vellykket måltid-udskiftning virksomhed. Skulle gøre det, sagde den ældste Dickey. Selskabet tilføjede hjem-måltid udskiftninger, catering, ferie måltider og bulk-pickup. Vi tager et lille rum og fyld den fuld af indtægtsstrømme, sagde den yngre Dickey.

Da det genstartet sit franchising program for to år siden, har kæden åbnet nye enheder aggressivt, tiltrække franchisetagere som Troy Benesh, der blev afskediget fra sit salg-og-marketing job for to år siden . Han åbnede sine første Dickeys i en forstad til Minneapolis, og for nylig åbnede sin fjerde. Ive altid været en stor fan af grill, sagde Benesh. Grill er ligesom æbletærte. Dens i den amerikanske kultur.

Måske den største udfordring, og en af grundene er der ingen hurtig service nationale grill kæder på trods af fødevarer popularitet, er god grill har brug for tid. Ved madlavning en bryst eller en svinekød røv, i lang tid på et lavt temperaturelow og langsom "â €” kødet får en tynd skorpe, mens indersiden forbliver mørt og saftigt, med en lyserød 'røg ring' fra rygning træ . det bør være bud nok til at glide en gaffel gennem kødet ligesom det var varmt smør

... en medarbejder kommer ind på 6 a, tager de briskets og svinekød ud af rygeren, og erstatter dem med kød, der har brug kun et par timer, såsom ribben. det er ikke frygtelig svært, siger Dickey. restauranten har holde et par kogte briskets og svineskinker i køler til en uventet bølge af kunders €”de kan kun genopvarmes én gang, sagde Benesh. de også komme i handy i tilfælde en restaurant står over for sin største potentielle problem, vejr, der udskærer strøm natten over, når ingen er i restauranten, kan efterlade en placering uden to af den primære menu itemsâ €”noget thats sket for Benesh to gange. Når du starter service, vil du mødes med 1-2 af vore posering Vi arbejder sammen som et. team til at yde ensartet, høj kvalitet pleje. Dette giver os mulighed for at øge vores tilgængelighed, når du har sidste minut planer og behov pet pleje, eller når en af dine posering har brug for tid ud for personlige aftaler eller ferie tid. Med andre ord, vil dit kæledyr havetheir egen personlige kæledyr pleje hold.

Under vores Meet and Greet, vi vil enten indsamle 2 nøgler fra dig eller samle oplysninger om din personlige lås boks, der er tilbage på din ejendom. Alternativt tilbyder vi afhentning af nøgle og slippe væk fra. Key afhente og aflevere hver har en 18 afgift. Vi tester altid taster, når du samler dem op for at sikre, at de passer og er i god orden.

Private ture er tilgængelige hver dag i ugen, søndag til lørdag. Pack ture er tilgængelig mandag til fredag. Både private og pack ture er tilgængelige på Thanksgiving, juledag, og nytårsdag. Disse dage er reserveret og fuldt dedikeret til Pet Sit Besøg Ophold.

Der er en 10 tillæg pr. Service på følgende helligdage: New Years Eve, New Years Day, Presidents Day, påske søndag, mødre dag, fædres dag, fjerde juli, memorial dag, Labor Day, Halloween, Thanksgiving, Julaften og Jul.

Selvfølgelig! Mens vi ikke altid kan garantere tilgængelighed med kort varsel, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dig. For tjenester, der anmodes om samme dag eller efter kl. 19.00 den tidligere dag, er der en 5 tillæg .

Aflysninger eller nedskæringer for pakker skal ske senest den 1. måned. F En tjeneste er blevet betalt og annulleret uden for tidsrammen, den resterende saldo vil blive anvendt på din Hush hvalpe konto i form af kredit. Vi tilbyder ikke direkte restitutioner.

Når Kevin Garnett chokerede verden ved at annoncere, at han ikke ville være Deltagelse i Collegeâ € "som unge basketball Prodigies forventedes at gøre - men i stedet indtaste 1995 NBA-udkastet direkte fra gymnasiet, Han blæste et spor for en generation af teenage basketball spillere til at lede lige for profferne. Denne tendens ville fortsætte, indtil NBA indledte en aldersgrænse i 2005, hvilket kræver, at alle spillere deltager i college eller et andet udviklingsprogram i mindst et år.

I løbet af det årti-plus-periode indeholder listen over spillere, der gjorde det vanskelige spring, nogle af de mest berømte spillere i den moderne æraâ € "Garnett, Kobe Bryant, Lebron James, Dwight Howard, Tracy McGrady, og mange andre Stjerner. Det indeholder også bemærkelsesværdige busts, der enten fysisk eller mentalt viste ikke at kunne håndtere overgangen. Men for bedre eller værre var NBA's ansigt for evigt ændret af præp-to-Pro-generationen.

I overbevisende, mesterligt udformet prosa, drenge blandt Mengoes bag kulisserne og trækker på hundredvis af firsthand Interviews for at male Insightful og engagerende portrætter af de mest pivotale figurer og begivenheder i løbet af denne tid. Prisvindende basketballforfatter Jonathan Abrams har opnået bemærkelsesværdig adgang til nøgleaktørerne, trænere og andre movers og shakers fra den tid, og resultatet er en bog pakket med sjældne indsigter og aldrig-offentliggjort detaljer om dette kapitel i NBA-historien . Oys blandt Menis A Thrilling , Informative , skal læses for enhver basketballventilator.
Nyankomne

Saltet karamel Hot Chokoladepandekager

Saltet karamel Hot Chokoladepandekager

Kakao pandekage blanding med lupin mel

Opskrift på Amish Venskab Brød Original Starter Opskrift

Opskrift på Amish Venskab Brød Original Starter Opskrift

Læs spørgsmålene om Amish Venskabsbrød. Diskussion fra Chowhound Home Cooking, Brød Food Community. Deltag i diskussionen i dag.

503 backend hentning mislykkedes

503 backend hentning mislykkedes

USDA anbefaler at bruge kogt oksekød inden for 3 til 4 dage, holdes kølet 40F eller mindre. Køling sænkes, men stopper ikke bakteriel vækst. USDA anbefaler at bruge kogte rester inden for 3 til 4 dage.

Sådan laver du kandiseret citrus skræl fra bunden

Sådan laver du kandiseret citrus skræl fra bunden

Paradise kandiserede citronskal er perfekt til en citron pund kage eller dessert. Nu tilgængelig for online-køb på amazon. om

503 backend hentning mislykkedes

503 backend hentning mislykkedes

Du bliver nødt til at vente til næste år for at nyde en Thanksgiving fest igen.

Amazon. o. k Kandiseret Orange Skiver

Amazon. o. k Kandiseret Orange Skiver

Kandiserede appelsin skiver er chrunchy på ydersiden og sej på indersiden. Disse kandiserede appelsin skiver er nemme at lave derhjemme.

Kan jeg fryse kogte søde kartoffelfries

Kan jeg fryse kogte søde kartoffelfries

Køb stærke rødder fra Ocado. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske forhold og værdi leveret på Ocado.

Kan jeg fryse monster cookie dej

Kan jeg fryse monster cookie dej

Spørgsmålet lyder dumt, men mine cookies aldrig vise sig billedet perfekt. Det har været irriterende mig for en stund nu, fordi hver ingrediens er ...

Candied Jordberries.

Candied Jordberries.

Disse er en meget speciel valentines sød behandler eller gave til nogen speciel. Det siger helt sikkert, at jeg elsker dig

Nyankomne

ADVARSEL Udstedt over Tiktok Frozen Egg Hack kunne give kids madforgiftning

Lær mere

Ofte set

Kan jeg lave mad på sin brug efter dato

Kan jeg lave mad på sin brug efter dato

Selvom råkød og fjerkræ kun vil holde i et par dage i køleskabet, kan disse varer holdes forbi deres Sellby-dato, hvis du fryser dem. Ifølge

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Denne lækre og rige fløde af champignon suppe er let at gøre alt i en gryde og er så hjertelig og trøstende. Perfekt til at gøre foran måltider.

Kan du fryse revet mozzarella ost

Kan du fryse revet mozzarella ost

Uanset om du har en ufærdig blok af mozzarella, eller en flok af denne italienske delikatesse fra din seneste dagligvareproduktion, er heres, hvorfor frysning kan være din frelser. Men hvordan fryser du mozzarella på den rigtige måde her er et par enkle trin ...

Madlavning frosne london broil

Madlavning frosne london broil

Tender oksekød og broccoli floretter simmer i en langsom komfur for at skabe denne varme og hjertelige crock pot beef og broccoli

Sådan laver du bønner efter type

Sådan laver du bønner efter type

Hvornår skal du bruge dåsebønner versus madlavningstørrede bønner hjemme, vores testkøkkenredaktører vejer ind.

Kiks med pølse sauce opskrift

Kiks med pølse sauce opskrift

Betty crocker bedste bisquick opskrifter

Top 5 Cornmeal-substitutter, du kan prøve

Top 5 Cornmeal-substitutter, du kan prøve

Den bedste Cornmeal Mix Cornbread Opskrifter på Yummly Orange Honey Cornbread Homemade Cornbread Mix, Classic Buttermilk Cornbread, Mini Cornbread Muffins

Cottage Cheese Vs. Fløde ost spiceografi showdown

Cottage Cheese Vs. Fløde ost spiceografi showdown

Curdost er ung cheddarost i sin friskeste tilstand, før den er alderen og dannet i blokke. Forskellige end osten, der findes i de fleste supermarkeder, mister ostanetasterne smag, jo længere de opbevares og nedkøles.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.