Hjemmelavet tunekat behandler din kat vil blive skør for

Hjemmelavede kat behandler er Purrr-Fect måde at vise dine Feline venner lidt ekstra kærlighed. Lavet med kun fire ingredienser, disse chewy cat-godbidder er enkle at lave. Disse godbidder vil hurtigt blive din favorit go-to for en sund opskrift uden additiver . Din kat vil klare tunfisk behandler er lækre!

Betjening: 1TRATE Kalorier: 35kcal Carbohydrater: 4G Protein: 2G Fedt: 2G Mættet fedt: 1G Transfedt: 1G Kolesterol: 10mg Natrium: 18mg Kalium: 32 mg Fiber: 1g Sukker: 1g vitamin A: 15iu Calcium: 4mg jern : 1mg.

Er der sådan en ting som ingen bage kattender? Har du nogensinde spekuleret på, om der var sundere kattebehandlinger, som du kunne gøre uden besværet med at bage? Jeg tror, ​​at hvis vi bør passe på, hvad vi fodrer vores feline familie, med det i tankerne, bør vi foretrække maden være naturlig og ikke butik købt. Disse nemme og no-bake kat behandler opskrifter vil gøre netop det. Nedenfor er en liste over de tre opskrifter med videoerne for at vise dig hvordan.

Jeg er så begejstret for at dele denne opskrift på DIY CAT Treats med dig. Introduktionsmyhomemade To-ingrediens Tunfisk Cat Treats, der tager kun få minutter at lave, og arenaturalt korn, gluten og mejerifri!

Disse DIY Cat Cat Treats blev båret ud af Nødvendighed Da jeg startede Training Lyra og Lola, og havde brug for at finde en snack, som jeg kunne give dem som en belønning. Kommerciel katte biscuitswent ned godt, men jeg kunne ikke ryste følelsen af, at de var fulde af alle slags mystiske ingredienser, og temmelig kulhydrat tungt.

Homemadegrain-Free Tun Cat Treats

7. Placer i ovnen i 20-25 minutter, indtil godbidderne føler sig tørt til berøring og fjern nemt fra bagakning. Overfør til et trådstativ til afkøling, og derefter i lufttæt krukker til opbevaring. Hvis de holdes køligt og tørt, skal de gemme godt i op til 2 uger.

De resulterende nuggets af tun-øje godhed bliver faktisk lidt sværere, når de er ude af ovnen og helt cool. Det endelige resultat er en crunchy, tunfisk snack, der er så god - skamfuld Adgang - at vi faktisk har begyndt at hjælpe os med den ulige her på Supakit HQ! De er lidt på den tørre side for menneskelig smag, men jeg kan ikke hjælpe med at føle, at de ville være den perfekte salte bar snack til ledsage en tør martini. hh. Fortæl ikke nogen.

Afstå, at disse stadig er godbidder - så de bør ikke erstatte din kattes regelmæssige kost. Behandle dem som de behandler, de er, og din kat vil snart indse, at når de får en, skal de have været advokatgodt.

2022-10-18 Dette er den første kat behandler opskrift ive nogensinde prøvet og ærligt, det var et stykke kage. Med minimale ingredienser og enkle retninger er dette en perfekt første gangs opskrift. Rom dyrkede. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2022-01-05 Jeg er så begejstret for at dele denne opskrift på DIY CAT-godbidder med dig. Introduktion til min hjemmelavede to-ingrediens tunfisk kat behandler, der tager kun få minutter at lave, og er naturligt korn, gluten og mejerifri!. Disse DIY Cat Cat-godbidder blev båret ud af. Rom Supakit. O.

2022-03-20 Tasty Tuna Cat Treats er en sprød, sund hjemmelavet snack til favoritfelinerne i din familie! Da jeg startede min blog i januar, fortalte jeg min 8-årige niece, at navnet skulle være. rom kitschencat. Omservationer 3estimeret læsetid 2 minutter

2022-11-20 Hjemmelavet Cat Food Recipe # 1: Tunfisk. Denne første opskrift er ret enkel. Det tager kun to ingredienser og det er meget nemt at sætte sammen! Webstedet jeg refererede til, at det skulle koste omkring 36 cent om dagen. Bland 8 1/8 ounce af drænet, lys dåse tun og 1/4 af en spiseskefulde majsolie. Det anbefales, at du tilføjer 7/8 tsk balance IT Carnivore BLend eller opskriften vil præsentere. rom lowincomerelief. Ovestimeret læsetid 6 minutter

2022-08-04 Avoderm Cat Food Tuna og Krabbe. Det er ikke kornbaseret, hvilket betyder, at det ikke giver nogen allergisk reaktioner . Total sundhed fra indersiden ud. Avoderm® Salmon Formel Killing og Voksen Cat Food er en all Life Stage Food. 7 Bedste våde kattefoder i Malaysia 2022. Specielt oprettet med din kat i tankerne omfatter Avoderm Natural Cat Food-opskrifter omhyggeligt udvalgte ingredienser til at appellere til selv den pickiest af katte. rom bestrecipecollections. om

Denne nutro nedskæringer i sovs opskrift indeholder højkvalitets protein som Foundation af hver opskrift, og er en naturlig kat mad plus vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. I modsætning til dåse fødevarer, hver perfec fra producenten størrelse: 2. 5 oz feed din voksne kat en lækker våd kat mad i sauce uden rod af dåser! Denne nutro nedskæringer i sovs opskrift har højkvalitets protein som. rom MissionPetsupplies. om

2020-10-28 Denne prøvede og sande opskrift bruger baby mad eller dåse våd katte mad som base og omfatter persille, ris og mel, bagt i ca. 10 minutter. Det er klart, at katte har passeret denne ene ned i generationer. 9. Kylling eller tunekrunchere. Vælg dit protein! Kylling eller tun fungerer fint i denne opskrift fra Doggy Dessert Chef, som kombinerer et protein med catnip, mel og et æg. Brug en pizza. ROM Care. om

Hæv dine poter, hvis du brugte de sidste par måneder stress bagning! Fra bananbrød til surdoughstartere syntes det som om, at verden brugte deres tid i Isolering inden for deres køkken, æltning og kraftigt omrøring deres Annernyer . Men hvorfor skal kun de menneskelige medlemmer af din familie drage fordel af frugterne, fejlfødevarer, af dit arbejde? For ikke at forlade vores pels babyer, piskede vi op på denne DIY CAT Treat opskrift, der tjente os masser af Purrs. I det mindste kom noget godt ud af 2020, amiright?

Disse kattender er lavet af meget enkle ingredienser, der arent kattefoder, men at vores katte vil spise og nyde. Hvis nu er den tid, du gerne vil freak ud om havre og tun og lave din egen kat mad og kattesundhed. Okay. Men disse er bare kattebehandlinger, så måske kunne vi bare rolige sig ned ved ligesom mindst 12%. Siger det bare.

Mange mennesker finder at bage deres egne kager eller kiks virkelig sjovt. Hvad er bedre end at behandle venner eller familiemedlemmer til en lækker kage? Så hvorfor ikke bage velsmagende katte kiks til din feline ven også? Men hvordan laver vi faktisk kat kiks?

Du behøver ikke nogen eksotiske ingredienser eller specielle krydderier, som din kat ikke vil tolerere alligevel til DIY CAT-kiks. Ingredienserne til hjemmelavede kat kiks såsom æg, tun eller ost kan findes i ethvert supermarked.
Nyankomne

Ups Vi kan ikke finde det, du leder efter lige nu

Ups Vi kan ikke finde det, du leder efter lige nu

Serveres op en felinethemed godbid denne Halloween med denne familievenlig chokoladekage. Børnene vil elske at blive involveret med den sød sort kat dekoration

Havkat nugget opskrifter ikke stegte nemme opskrifter

Havkat nugget opskrifter ikke stegte nemme opskrifter

Min stegte havkat w hjemmelavede nuggets opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer Fish Nuggets

Air Fryer Fish Nuggets

Få og dele bedste opskrifter om Air Fryer Catfish Nuggets Opskrift med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Bagt frosne havkat nuggets opskrift mad nyheder

Bagt frosne havkat nuggets opskrift mad nyheder

8 Hjemmelavede opskrifter til havkat Nuggets fra det største globale madlavningssamfund se opskrifter til havkat Nuggets, Buttermilk Havkat Nuggets også.

Catfish Nuggets opskrift Nem Catfish opskrift Fulton Fish Market

Catfish Nuggets opskrift Nem Catfish opskrift Fulton Fish Market

Bedste og nemmeste stegte Havkat Ive nogensinde er lavet. Jeg tilføje ekstra citron peber eller krydderier salt til dejen, fordi vi gerne dem zesty, men det kan gøres lige så er og være dejligt.

Hvorfor kaldes de cathead kiks

Hvorfor kaldes de cathead kiks

Breadit er et fællesskab for noget relateret til at lave hjemmelavet brød.

Silikone Mat Special Macarons Mouse Cat Flower 290x260mm

Silikone Mat Special Macarons Mouse Cat Flower 290x260mm

Fantastisk til dørgaver og lejligheder, vores håndværker håndlavede Jelly Cat Macaron er forpligtet til at imponere. Pakning i Clear Boxesin Box på 6, hvilket gør en god dør gave. Vi kontakter dig, efter at vi behandler ordren for at bekræfte farverne såvel som smagsstoffer. Minimum køb 5 kasser med 6.

De 8 Bedste Chew Legetøj til Hvalpe af 2022

De 8 Bedste Chew Legetøj til Hvalpe af 2022

Hold din rastløse killing, eller energisk voksen kat underholdt for mindre med vores udvalg af billige kat legetøj fra play tunneler og kat teasere mere på BM.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tillykke med fødselsdagen til mew, Happy Birthday til mew ... Fejr dine katte fødselsdag med dette ameowzing Cat Fødselsdag kage opskrift

Nyankomne

Vintage Pastel Kitten Fødselsdag Party Karas Party Idéer

Lær mere

Ofte set

Skegepande blomkålpasta.

Skegepande blomkålpasta.

For denne stegepande blomkål pasta, stegt blomkål og andouille pølse kastet med kogt spinat, gedost og bowtie pasta.

Blomkål suppe med fennikel og salvie poach mig hurtige veganske opskrifter

Blomkål suppe med fennikel og salvie poach mig hurtige veganske opskrifter

Denne nemme stegte blomkål og fennikel suppe skriger foråret med sine friske ingredienser og kan gå fra præp til at tjene om en time. Par det vil en frisk yummy salat til en lys middag ide

Stegt blomkål ost opskrift

Stegt blomkål ost opskrift

Denne blomkål Wellington opskrift er blevet udviklet med en traditionel, luksuriøs oksekød Wellington i tankerne. Dens vegetariske stegeformer.

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Ikke tilgængelig Køb Smart Made Chicken Fried Blomklower Rice Bowl med gulerødder, søde ærter, ananas, løg hvidløg soja sauce frosne måltid, 9 oz boks på Walmart. om

Chipotle Taco Bell Memorial Day Timer 2021 Er de åbne

Chipotle Taco Bell Memorial Day Timer 2021 Er de åbne

Min AP sagde den første uge i juni Vi vil ikke kunne bestille mere Jeg håber jeg aldrig nødt til at lugte den lugt nogensinde igen

Blomkål Rice Opskrifter

Blomkål Rice Opskrifter

Dette Mushroom Blomkål Ris Skillet er en lækker LowCarb og veganvegetarian hovedret til middag. Og, det gøres på kun 20 minutter.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lær at gøre blomkålrisen med denne idiotikre opskrift indeholder to teknikker ved hjælp af enten en boksritter eller fødevareprocessor.

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Shop Nudie Snacks Blomkål Crisps Katsu Curry på Holland Barrett.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.