Hormel mad opskrifter nemme retter for alle at nyde.

Spekulerer på, hvad de skal gøre med resterende brisket? Heres en opskrift, alle er sikker på at elske. Server op et dobbeltlag af røget chili brisket nachos med tonsvis af smeltet ost, og de vil gerne have mere.

2 spiseskefulde olivenolie 1 rødløg, tærte 2 kopper rødt brisket, hakket 225 g røde nyre bønner, drænet 225 g tomater, tærte â ... "kop tomat sauce 2 spiseskefulde chili pulver 2 spiseskefulde æblecider eddike â¼ cup oksekød salt og peber, til smag

Varm 1 spiseskefuld olie i en lille kasserolle over medium. Tilføj løg, fresno chile og hvidløg; Kog, omrør lejlighedsvis, indtil den er blødgjort, ca. 4 minutter. Tilsæt røde linser, og hæld forsigtigt i 1 kop vand. Koge over medium. Reducere varmen til medium-lav; Kog, omrør lejlighedsvis, indtil linser er meget ømme og begynder at falde fra hinanden, ca. 15 minutter.

Arranger pita chips på en stor plade og drys med 1 kop feta queso. Ved hjælp af en slidset ske, tilsæt 2 kopper lentil chili til midten af ​​pita chips. Afløb syltet kål i en fin wire-mesh sil og sæson med salt, hvis det ønskes. Bunkekål på toppen af ​​Lentil Chili, og toppen med Labneh. Garnér med Feta, Cilantro og Aleppo. Serveres med resterende feta queso.

Sulten for mere? Prøv en af ​​disse!

Hæld en lille olie i den varme stegepande, når olien er varm, spids i svampe med saltet og peber og kog i 5 minutter Tag panden af ​​varmen, overfør svampene til en skål og sæt til side

Skræl og hakkede de røde løg skræl og hakker hvidløget rive stænglerne fra chilierne, skære dem i halv længde og fjern frøene, hvis du foretrækker en mildere sauce, så hug fint Fjern bladene fra korianderen og sæt til side Fint hugge stænglerne trim bladene og rod fra selleri skære peber i halvdelen og skære stammen og frøene skære selleri og peber i meget små klumper

Tilsæt en lille olie til den store kasserolle, når den er varm, tilsæt de hakkede løg og hvidløg, de finhakkede korianderstængler og chilierne og koger forsigtigt til 5â € "10 minutter, så sørg for at røre konstant at tilføje hakket selleri og rød peber klumper til panden og rør

Tilsæt alle krydderierblandingsmidler til panden og rør, så krydderierne er godt blandet og belæg alle grøntsager røre i tomatpuren for at give en rig farve og dybde af smag hæld den røde vin, sojasovs og balsamisk eddike ind i panden og skru opvarmen op til høj røre konstant, indtil væsken har reduceret med to tredjedele, og alkoholen aroma er faldet spidsen de hakkede tomater i panden, rør i chili og simre i 5 minutter, indtil Sauce er mærkbart tykkere

Tip tortilla chips i den ovnfast skål, så de dækker bunden skive Jalapeà ± OS og spred dem over nachos kast i den mejerifri ost, hvis du bruger dækket med den ultimative chili

Denne opskrift kommer til os fra Angela liddons utrolig populær bog af plantebaserede opskrifter, åh hun gløder hver dag. Den perfekte snack til underholdende, den røgfyldte, tilfredsstillende og nærende, men overbærende â € "Åh og nævner vi sin veganer?

Uddraget fraoh hun lyser hver dag: hurtig og simpelthen tilfredsstillende plantebaserede opskrifter af Angela Liddon. Ophavsret © 2022 GLO BAKERY CORPORATION. Fotografi af Ashley McLaughlin. Udgivet af Penguin Canada, en division af Penguin Random House Canada Limited. Reproduceret af Arrangement med udgiveren. Alle rettigheder forbeholdes.

Bemærk: Omtrentlige forkogte vægte, faktisk vægt kan variere. Kan være kogt til ordre. Forbrug af rå eller underkogte kød, fjerkræ, skaldyr, skaldyr eller æg kan øge risikoen for fødevarebåren sygdom, især hvis du har visse medicinske forhold.

Jeg lavede denne opskrift i aften for en hurtig middag. Det var meget godt! Jeg må indrømme, jeg forventede ikke at være så velsmagende som det var! Jeg gjorde det som skrevet undtagen sorte oliven og Jalapeo kun fordi jeg ikke havde dem i mit spisekammer. Næste gang jeg gør det, vil jeg sørge for at få dem til rådighed. En af mine yndlings ting om denne opskrift var blande tomaterne, cilantro og løg i frisk limejuice. Jeg tror, ​​det bragte en smuk, lys, friskhed, som jeg vil fortsætte med at bruge i andre opskrifter. Dette er en skål, jeg vil gøre igen.

Nachos er en forretter, jeg fortryder aldrig at bestille på en restaurant eller lave hjemme. De er perfekt til at dele, de fodrer normalt en hel masse folk, og de rammer altid altid stedet. Du kan bare ikke slå en stak tortilla chips stablet højt med melet ost og masser af toppings!

Disse chiliost nachos er enkle, men alligevel tilfredsstillende. Theres ikke en hel del foregår bare let hjemmelavet chili, cheddar ost, creme creme, grønne løg og cilantro, men det er alt, hvad du nogensinde har brug for fra en pladefuld nachos. Lav en batch i dag, inviter nogle venner over, og se dem forsvinde! Â

Denne forretter er altid en crowd-pleaser. Og nu kan de med glutenallergier deltage i funjuster, sørg for at få de rigtige chips. Tortilla-chips skal laves af majs, enten blå eller gul, i stedet for hvede. Der er også chips lavet af søde kartofler, ris og endda bønner, hvis du vil have noget sort. Og din fantasi er grænsen, når det kommer til toppings. Prøv diced avocado, guacamole, creme creme, jalapeà ± o skiver eller skiver sorte eller grønne oliven.

Tryk på saut-knappen på Instant Pot®. Varm olie 30 sekunder. Tilføj løg og klokke peber til pot. Stir-yngel 5 minutter, indtil løg er gennemskinnelige. Tilsæt oksekød og svinekød og kog i yderligere 5 minutter ved hjælp af en træske til at hugge og rør som kødkokkene.

Michelle Fagone er en opskrift udvikler, Food Blogger, og forfatteren af ​​flere kogebøger, herunder jeg elsker min instant potte opskrift bog, jeg elsker min instant pot paleo opskrift bog, og jeg elsker min instant pot glutenfri Opskrift bog. På hendes websted, Cavegirlcuisine. OM, Michelle aktier opskrifter og viden om sundhedsmæssige fordele ved madlavning med lokale, friske, uforarbejdede fødevarer. Cavegirl Cuisine blev navngivet en af ​​de top 50 Paleo Blogs fra 2022 af Institute for Psycology of Eating. Michelle bor i Louisville, Kentucky.

Denne virkelig nemme luft fryer nachos skål er et lækkert sydvestlige måltid hele familien vil elske. Endnu bedre er, at de er lavet med resterende pantry hæfteklammer og koge på mindre end 5 minutter med minimal prep arbejde. vinningatthiscookingthing.

Glem ikke at tagge OpskrifterFromapapaneTry på Instagram eller Twitter, hvis du forsøger Air Fryer Nachos! Det er virkelig rigtig fantastisk for mig, når du laver en af ​​mine opskrifter og id elsker at se det. Du kan også dele det på min Facebook-side. Venligst pin denne opskrift til Pinterest også! Tak for at læse opskrifter fra et spisekammer.
Nyankomne

Green Pork Chili Opskrift Bobby Flay Food Network

Green Pork Chili Opskrift Bobby Flay Food Network

Bobby Flay 12 Chili Chili Opskrift Opskrift

Killer oksekød og tre Bean Chili foodiecrush. om

Killer oksekød og tre Bean Chili foodiecrush. om

Denne tre timers Slow Cooker Chili opskrift er let og lavet med korte elementer allerede i dit spisekammer Fantastisk til potlucks, børn, og kolde vinternætter

Hvordan Chili Hund transcenderet Americas divisioner

Hvordan Chili Hund transcenderet Americas divisioner

Røgede cocktail pølser, chili og ost dip hvirvel sammen på bratwurst boller i denne flavorpacked måltid.

Krypteret æg med chili sauce opskrift af emie

Krypteret æg med chili sauce opskrift af emie

En nem og sund måde at opgradere dine krypterede æg peberfrugter, tomater, ost, bacon og et drys af chili gør disse fiesta krypterede æg en fest på din tallerken.

Tender og velsmagende chili og brunt sukker gnides filet mignon

Tender og velsmagende chili og brunt sukker gnides filet mignon

Dette hjemmelavede chili pulver er så meget bedre end butikken købt røgfyldt, jordisk og kompleks, det er perfekt til krydderier chili, supper og meget mere.

Msgfree hjemmelavet chili krydderier opskrift

Msgfree hjemmelavet chili krydderier opskrift

Var afrunding af godhed med denne hyggelige tilføjelse til dit krydderskabskab. Chili Powder er et universelt krydderi, der kan tilføje et antydning af varme til næsten alt, hvad du kan drømme.

Chunky Chili med Real California ost Toppings

Chunky Chili med Real California ost Toppings

De bedste chili toppers gøre hver bid af tomatoey godhed endnu bedre. Lav dine egne gourmet toppings til en chili fest dit publikum vil elske

Chili lavet med kaffe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Chili lavet med kaffe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Du vil aldrig se på Chili det samme igen, når du har prøvet David Venables kaffe og chokolade chili opskrift. Kakao pulver, chokoladechips og freshbrewed kaffe sæt denne skål bortset fra resten

Nyankomne

Chili med friske tomater

Lær mere

Ofte set

Lentil tre bønne chili

Lentil tre bønne chili

Hvad er chili bønner, præcis det ser ud til, at chili bønner kan være et forvirrende udtryk, fordi det betyder forskellige ting for forskellige mennesker. For nogle er chili bønner dåse bønner i en chili krydret sovs eller chilistylsauce.

Chili Opskrift ved hjælp af tomatsuppe med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Chili Opskrift ved hjælp af tomatsuppe med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Big batch hjemmelavet chili en smagfuld, men mild chili, perfekt til fester og sammenkomster. Denne chili er en familie favorit og tjener en skare

Sapells Supermarked Liquor Chilled Cucumber Soup

Sapells Supermarked Liquor Chilled Cucumber Soup

Dette er en forfriskende sommer opskrift på kold agurk suppe. Denne forfriskende suppe tager kun 5 minutter at lave, er der ingen madlavning påkrævet. Dens den perfekte sommer appetitvækker eller side parabol.

Greggs New Spring Menu har nacho chili ost bage

Greggs New Spring Menu har nacho chili ost bage

Denne cheesy, oksekød hakker nachos bakke bage opskrift vil fodre hele familien.

Chili løg marmelade

Chili løg marmelade

Chili løg syltetøj opskrift af Billy Law Varm olivenolien i en kasserolle over lavmediumvarme. Tilsæt løg og chili og kog i ca. 4560 minutter, eller indtil løget blødgør og bliver gyldenbrun. Rør lejlighedsvis for at få sikker på at få hver opskrift fra Har du spist af Billy Law

Bestever chili poppers woolworths smag

Bestever chili poppers woolworths smag

Udforsk de bedste steder at spise Jalapeo Poppers i New Delhi og i nærheden.

Hvordan laver tomat chili sauce derhjemme

Hvordan laver tomat chili sauce derhjemme

Geneediting kunne vende en salat favorit til en mouthburning kraftcenter. Andrew Masterson rapporter.

Vegetabilske chili med tortilla chips opskrift

Vegetabilske chili med tortilla chips opskrift

Sød chili Tortilla chips Snack daypalm olie freeNutrition Informationcalories Typiske værdier pr 100 g

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.