Honning Nut Rolls er fyldt med jorden valnødder og sød honning og de er sikker på at blive en ny ferie tradition.

Daryls Nutrolls er lavet af Grandpaps gamle originale ungarsk opskrift. Vi bager dem til ruller, der har den gamle verden udseende, fuld af lækre møtrik eller frugt påfyldning! Hver rulle er håndrullede og bagt til perfektion for dig at nyde!

Dette rullet op glæde er populær i dele af Central- og Østeuropa. Dens ikke strengt tjekkisk i virkeligheden er det et dagligt syn i flere køkkener inklusive østrigske, bosnisk, kroatisk, dansk, lettisk, litauisk, polsk, russisk, serbisk, slovakisk, rumænsk og ukrainsk.

Tjekkisk bagning traditioner møtrik ruller opskrift â € ”augusta

Rul R, når du forsøger at udtale navnet på denne møtrik roll, der er en familie favorit fra min barndom og voksenliv, også. Vores mors Roolyet var bedst. Vi har netop formået at perfektionere en opskrift, der bringer tilbage mindet om vores mors roll. Jeg tror, hun ville give os mindst et A måske ikke en A + endnu. Vores pop fik teary eyed når han bed i hans stykke, fordi det mindede ham om hans elskede brud, der døde for fire år siden.

Denne vidunderlige opskrift var min ægtemænd ungarske bedstemødre opskrift. Hun ville kærligt gøre dem, når feriesæsonen rullede rundt. Så efter at hun gik bort, jeg ønskede at fortsætte sin ferie tradition for at gøre disse lækre ruller for vores familie. Et år besluttede jeg at prøve noget anderledes for at ændre tingene lidt op, når ferien rullede rundt. Men min ægtemænd far var så skuffet over, at år, da han erfarede, at jeg ikke havde gjort noget, at jeg svor aldrig mere at bryde denne familie tradition, der var over 20 år siden nu, og jeg havent siden!

Det er den måde myMom gjort povitica. Det var en almostall dag proces. Åh, gosh, jeg kan huske, at der ikke var nogen stand mixer. Ingen fancy udstyr til at gøre denne opskrift andet end ren kærlighed og mødre stærke hænder.

Walnut povitica er klassisk. Og, jeg elsker elsker denne enkelhed bare valnødder og måske nogle kanel. Nogle gange Ill handel kanel for alle krydderi eller endda kardemomme. Hvis du ikke har prøvet kardemomme, bruges meget i traditionelle svenske kager, derefter give det en chance. Hver Skive povitica at du gør bliver forskellig.

Kolachi eller kolache er tjekkiske kager. Du fylder dej som regel med frugt og nogle gange ost. Dens meget østeuropæisk. Og, Ive havde denne originale delikatesse, thats hvad jeg anser det for at være, når du besøger kroatiske og østeuropæiske lande.

Povitica opskrifter opfordring til at gøre den tyndeste af sarte deje. Og det er grundlaget for denne opskrift. Men det tager lang tid at gøre dette. Og, Im ikke sikker på vi alle kan bruge så meget tid til at skabe denne dej. Jeg husker mor have hele køkkenet bordpladen dækket med mel og dejen og hendes konstante rullende og strækning af denne dej til at gøre det papir tynde. Forhåbentlig vil min teknik gør du ønsker at gøre denne opskrift uden alle de nødvendige tid.

Butterdej er et perfekt alternativ til den hjemmelavede dej. Dens let tilgængelige. Det kan være blidt og fint rullet til en meget tyndere udgave og større størrelse. Og jeg ved, at når bagt du har tynde lag af sprød dej. Sandsynligvis mere sprød end at gøre din dej, men, alligevel lagene i den lækre fyld rullet i dejen.

At have en enkel og doable kroatiske møtrik roll opskrift gør ferien alt jo bedre, fordi på ingen tid overhovedet, kan du være udskæring og nyder denne tradition i dit hjem. Thats hvad ferien er alle om, og som har et par traditioner, som vi ser frem til. Og, Im så glad for at dele en af mine med jer.

Ud over dette kroatisk brød, Ive fik et par mere kroatiske inspirerede opskrifter, som du måske ønsker at nyde. Det minder mig om at vokse op i disse distrikter i West Virginia og ser mor tilberede fantastisk sund mad i vores frimærke mellemstore køkken.

Selvom Im temmelig sikker i køkkenet, Elsies opskrift absolut synes at have et par huller. Så i stedet for at tackle sin elskede version af møtrik ruller, besluttede jeg at få erfaring med dem først med lidt hjælp fra Fleischmanns Gær og deres opskrift på Maple Walnut Nut Roll. Kun vi byttes ud ahorn aroma og tilføjede i honning, for at gøre det mere som Elsies møtrik påfyldning.

Gær kan være en skræmmende element i bagning. Selv min mor var lidt bekymret efter at have læst Elsies opskrift, men jeg forsikrede hende om, at med kvalitet gær og en instant læse termometer, gift Vær møtrik roll proffer på ingen tid. Plus, ved at bruge Fleischmanns RapidRiseâ ”¢ Gær, vi faktisk spare lidt tid, som altid er en god ting i feriesæsonen!

Den Fleischmanns opskrift var en leg at følge og var helt lækre. Dejen var bløde og møre, og holdt op utroligt godt til at blive rullet ultratynde. Honningen vi tilføjet parret perfekt med jorden valnødder at tilføje en smule dybde og sødme til fyldet.

Nut ruller er kendt under forskellige navne i forskellige områder: Kolachi, potica, gubana, strucla, orechovnik, povitica og så videre. Men uanset hvad theyre navngivet, der næsten altid gøre en udseende ved bryllupper, jul, påske, kirke og nationale helligdage og ved særlige lejligheder.

De kan afvige en smule i ingredienser og mængden af tid, der kræves til komplet, men de deler alle de samme egenskaber: Sød dej viklet omkring en saftig møtrik påfyldning. Denne dej er ofte bruges til at skabe valmue frø ruller, abrikos ruller eller beskære ruller, også. Du kan lave dine egne fyldnings- eller bruge store-købte fyld fra dåse eller glas fundet i bagning sektion, ligesom Bakers eller Solo mærker.

Mange gamle familie opskrifter gøre et stort antal ruller og kan være arbejdskrævende, hele dagen anliggender at slå dem ud. For at gøre disse meget specielle godbidder mere tilberede venlige og mindre tidskrævende, har jeg valgt denne ene-rise opskrift til funktionen her.

Tre af os vovede at genskabe min store-bedstemødre traditionelle tjekkiske møtrik roll. Min store- bedsteforældre indvandret fra Tjekkoslovakiet til Shadyside, Ohio via Nova Scotia i 1920'erne. Shadyside er en lille by mindre end 10 miles fra Wheeling, hvor jeg voksede op. Ligesom mange central- og østeuropæiske indvandrere, min store- bedsteforældre bosatte sig i området for minedrift job. Jeg har ikke været i stand til søm ned demografiske statistik til den tid, men baseret på de navne, jeg har hørt i familie historier, Shadyside må have været hjemsted for en god del af tjekkiske og polske indvandrere. Søger til Assimilate i amerikanske liv, min store- bedsteforældre didnt lære deres børn det tjekkiske sprog. Men de gjorde passere ned en påskønnelse for tjekkiske søde sager likekolachesand møtrik ruller.

I løbet af de år, jeg lyttede til min mor lufte hende frustration ved at undlade at kopiere de traditionelle tjekkiske fødevarer hende gram lavet i sin barndom. Hun beskrev, hvordan Grams målt ved hvordan ingredientsfelt, hvilket gør det næsten umuligt at indspille hendes opskrifter. Min store-tanter praktiseret ved siden af deres mor i årevis, og bæres på bagning traditioner, efter at hun gik bort. En gang i midten af 90'erne, min far forsøgt at filme min grandtante Mary gør gram lang møtrik roll med min mor. Men til deres ærgrelse, han har glemt at trykke kameraerne på knappen. Heldigvis tante Mary gjorde hånd skrive en opskrift på de mindre møtrik ruller, som vi gør hver ferie sæson.

Punch dejen ned og dividere i 2 portioner. På let melet overflade, udrulning hver portion i 15x12 rektangel, 1/4 tyk. Spred hver firkant med halv fyldning, efterlader en tomme margen hele vejen rundt om kanterne. Roll up Jelly Roll mode og sted sømmen nedad på smurt bradepande. Dæk og lad ruller stige igen. Bages 35 minutter i ovnen forvarmet til 350 grader.

Hvordan laver slovakiske møtrik ruller med creme fraiche?

Børste kanterne med æggeblomme. Lad stigning mens du forvarme din ovn i 400F. Bages i ca 15 minutter, indtil kanterne vende lys brun farve. Den valmue frø kol gik ind i ovnen solo: min bradepande var fyldt med en møtrik roll, buchty og tvarožnÃk. Der var simpelthen ikke plads til det! Og thats det, hjemmelavet Kole. God fornøjelse!
Nyankomne

Kartoffel dumplings og stuvet kraut en tjekkisk korte

Kartoffel dumplings og stuvet kraut en tjekkisk korte

Hvis du tjener en flæskesteg med surkål, anbefaler jeg brød dumplings.

Vepo knedlo zelo er nationale skålen af den centraleuropæiske land Czechi

Vepo knedlo zelo er nationale skålen af den centraleuropæiske land Czechi

Vepo knedlo zelo er nationale skålen af den centraleuropæiske land Czechi

Dahi Kadhi opskrift Balance Ernæring

Dahi Kadhi opskrift Balance Ernæring

denne side beskriver det næringsstof værdi for fødevarer Kadhi chawal

Odia Vegetabilsk Dahi Kadhi Opskrift opskrift af Soma Pradhan på BetterButter

Odia Vegetabilsk Dahi Kadhi Opskrift opskrift af Soma Pradhan på BetterButter

Kog Odia Vegetabilsk Dahi Kadhi opskrift i komfort i dit hjem med BetterButter. Tryk for at se opskriften

Gulerod, agurk mooli salat

Gulerod, agurk mooli salat

Gulerod, agurk mooli salat

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Fisk Tacos mango salsa og mælkefri avocado crema

7 GoTo Smør stedfortrædere for mælkefri Bagning

7 GoTo Smør stedfortrædere for mælkefri Bagning

Du kan lave de bedste glutenfri veganske desserter, hvis du kender den som udskiftninger til brug med denne handy guide, vil du lære hvordan du vælger de rigtige ingredienser til dine opskrifter.

Vegan Buffalo Chicken Alfredo

Vegan Buffalo Chicken Alfredo

EASY Keto Buffalo Chicken Pasta Low Carb Buffalo Chicken Pasta nudler Idé Quick Sund bedste opskrift ketogen diæt middag frokost

Buffalo kylling salat Whole30, Paleo, Low Carb, glutenfri Whole Kitchen Sink

Buffalo kylling salat Whole30, Paleo, Low Carb, glutenfri Whole Kitchen Sink

Alle smag af Buffalo kyllingevinger er pakket ind i denne uimodståelig, sund salat. Men i modsætning til kyllingevinger, kan du spise en stor servering af denne sunde Buffalo hønsesalat opskrift på kun 291 kalorier.

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Jow Hvad at lave mad med yoghurt plantbased, kokosnød

Jow Hvad at lave mad med yoghurt plantbased, kokosnød

Medium varme, koge 12 c. af sukkeret, under konstant omrøring efter det begynder at boble, indtil det karamelliserer, 6 til 8 min. Opdele siruppen blandt 8 custard c., Eller eventuelt hældes i en

Asparges og tomat tærte

Asparges og tomat tærte

The Best Bagte kondenseret mælk Tart Opskrifter på Yummly kondenseret mælk tærte, Lemon Tart, Nedkølet Passion Fruit Tart

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Paleo Whole30 Instant Pot Kødboller er hurtige og flavorful med blot 8 minutters stegetid. De er glutenfri, mejeri gratis, lav Carb, og lav FODMAP.

Fudgy Pumpkin Brownies glutenfri Vegan

Fudgy Pumpkin Brownies glutenfri Vegan

Rich og dekadent græskar swirl brownies er garanteret at være en af dine nye favorit korn fri og palæo Fall desserter Så dang vanedannende.

Laks er vendt med couscous, spinat, og ristet rød peber, derefter toppet med ristede mandler til et let og nem måltid thats klar i mindre end 30 minutter.

Laks er vendt med couscous, spinat, og ristet rød peber, derefter toppet med ristede mandler til et let og nem måltid thats klar i mindre end 30 minutter.

Laks er vendt med couscous, spinat, og ristet rød peber, derefter toppet med ristede mandler til et let og nem måltid thats klar i mindre end 30 minutter.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvem gør ikke kærlighed en skefuld mosede søde kartofler Heres en, drejninger op ad traditionelle version, hvilket giver dig nye måder at nyde denne gamle tid favorit

De bedste salte muffins uden ost opskrifter på yummly braised lam skulder med muslinger, syltede chiles og mynte, herbed lemmongarlic marinade, morgenmad pølse

De bedste salte muffins uden ost opskrifter på yummly braised lam skulder med muslinger, syltede chiles og mynte, herbed lemmongarlic marinade, morgenmad pølse

De bedste salte muffins uden ost opskrifter på yummly braised lam skulder med muslinger, syltede chiles og mynte, herbed lemmongarlic marinade, morgenmad pølse

Shop søde snacks fra Holland & Barrett. Køb online i dag Multiple Leveringsindstillinger rådighed.

Shop søde snacks fra Holland & Barrett. Køb online i dag Multiple Leveringsindstillinger rådighed.

Shop søde snacks fra Holland & Barrett. Køb online i dag Multiple Leveringsindstillinger rådighed.

16 veganske og NutFree Snacks for Kids

16 veganske og NutFree Snacks for Kids

25 Gluten fri Dairy gratis frokost opskrifter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.