HawaiianStyle kogte jordnødder

Denne traditionelle hawaiian-stil krydrede kogte peanuts opskrift går ned godt med en krydret Ahi Poke Tostadas og en kølet Mai Tai Cocktail. Med enkelheden af ​​denne snack skål, vil enhver form for drikkevarer og hovedretten gå perfekt til det.

Bemærk: Rå jordnødder kan være svært at finde, men Ive havde held og lykke med at finde dem i sundhedsfødevarebutikker, asiatiske markeder og på landmændsmarkedet; selvom du også kunne bestille demonline. Den klassiske Hawaiian måde ville være at simre disse med bare salt og stjerneanis, men jeg kan godt lide det krydrede spark, ingefæren og peberkornene tilføjer. Hvis du aldrig har haft dem før, gå videre og spring på ingefær og peberkorn, så du får en mere autentisk oplevelse.

Kog jordnødderne: Dræner blødvandet, dække jordnødderne med ferskvand, tilsæt de resterende ingredienser og omrør. Kog over medium varme. Når det koger, reducer varmen til medium-lav og simmer, omrør hvert 15. minut.

Vidste du, at i 2006 underskrev guvernør Mark Sanford en regning, der lavede kogt jordnødder den officielle snack mad i South Carolina? Hvis han ikke havde, ville det ikke have noget meget, da du kan spørge nogen ægte sydlige, hvad deres yndlings snack er â € "og de fleste ville sige, kogte jordnødder.

Kogende jordnødder er blevet kogt ind i folks folkekultur, hvor de oprindeligt blev kaldt. klar til det? . Goober ærter siden mindst 1800-tallet. I juli og august, da jordnøddeafgrøderne ville komme ind, ville alle de usolgte jordnødder blive forberedt i koge, og familier og naboer ville samle for at dele i de lækre snacks og god samtale. I dag så meget som altid før, koger jordnødde symboler for sydlig kultur og køkken.

At bringe det hele hjem og tilføje nogle moderne flair til denne historiske snack, vi anbefaler, at du parrer det med Sutter Home Pink Moscato. Du vil gå møtrikker over, hvor lækker de lyse berry aromaer og søde frugt smag af vores pink moscato supplerer dette Homegrown Opskrift på kogte jordnødder. Getboilin!

Cajun kogt peanut hummus med sesam pita, radise, røget paprika syltede sæsonbestemte grøntsager

Sæt forberedt kogte jordnødder, tahini, citronsaft, spidskommen, cayenne og hvidløg i en fødevareprocessor og puls til at kombinere. Med processor løber langsomt olie. Fortsæt pureing peanutblanding, tilsætning af op til 1/2 kop vand 1 spsk ad gangen, indtil Hummus er glat. Sæson efter smag med salt. Iltly børste pita brød med sesamolie og drys med kinesisk fem-krydderpulver. Toast over medium varme på komfuret. Skær hver skive i 8 trekanter. o Server, mound hummus på servering plade sammen med syltede grøntsager og pita og garnér med en sprinkling af røget paprika.

Denne gang fokuserede min opmærksomhed på et af tegnene udenfor, der sagde friske kogte jordnødder. Min far spurgte, hvad er de, folk kog jordnødder? Jeg sagde, at det var en specialitet i de sydlige USA, og at jeg aldrig havde spist dem før.

Som enhver anden opskrift er du fri til at eksperimentere med denne opskrift som din base og tweak ingredienserne, der passer til din egen smag. Hvordan kan din familie gerne koge jordnødder? Kommentar nedenfor! Jeg elsker at læse forskellige versioner af disse opskrifter.

Denne opskrift på sydlige stil kogte jordnødder tager et stykke tid, men gør det muligt for god snacking mad. Og også sundt, tro det eller ej. Ved at koge jordnødderne, bliver antioxidanterne fundet i skallen og jordnøddeskinnet absorberet i jordnødden. At spise dem rå eller brændte mister fordelene ved alle disse næringsstoffer. Der kan man bare se?

Kogende goobers er en 10- til 12-timers proces, som Alabama Peanut Company gør seks dage om ugen. To almindelige flavorstraditionelle salt og krydret Alabama Cajunare sluttede sig til en rotation af en eller to smagsoplevelser af dagen, siger Thursby. Den daglige smag kan bære et Jalapeà ± o peber spark, kombinere lime med sriracha sauce eller smag som en taco. Nogle udnytter Alabama produkter som Wickles Pickles, Dreamland Barbecue Sauce, Dales krydderier og Milos Sweet Tea.

En 32 ounce kop kogt jordnødder er 7 for enten standard smag og 1 mere til en daglig speciel. En 16 ounce kop er 5/6. Butikken er åben med en begrænset kapacitet, men curbside pickup er tilgængelig. Levering, herunder jordnøddeplader, er tilgængelig inden for ca. 20-mile radius. Virksomheden sender ristede jordnødder, men ikke kogt.

dyrket i sjælen i Alabama Soulgrown

Randeez Nutz, AKA Selvlæret kogt Peanut Chef, Connoisseur og Entreprenør Randy Waters, tøv ikke med, når man spurgte hemmeligheden til succes for hans populære vejkanten stå i det nordlige St. Johns County.

Hans gourmetbælgfrugter har opnået loyale kunder i hele Nordøstlige Florida og Sydøst Georgien. Nogle kørte regelmæssigt op til 50 miles på en weekenddag for en kopp pakket til randen med Randeez Nutz.

Lige populære er klassiske Cajun, simpelthen saltet og gammelt bugten krydret nødder. Og så er der Reeses jordnøddesmørkop og vanilje Cappuccino â € "To ofhis hurtigst sælgende dessert-smagede kogte jordnødder.

Mere end et par Facebook-indlæg er afsat til Hisnuts. Kunder beskriver dem som "friske", "ømme men ikke grødet" og "smager lige rigtigt, ikke for salt" i improviseret Online anmeldelser og anbefalinger.

Undeterred af regn, kold eller Sweltering Varme og fugtighed, Randeez Nutzaficionados har opstillet til deres favoritter samt at prøve nye Flavorsatwaters 'beskedne mobile madstand på 6323 Racetrack Roadsince, han åbnede fem år siden.

Jeg har det sjovt. Det er godt, fordi du Socialize Med folk, der elsker kogt jordnødder, sagde Waters, der anslog, at han har arbejdet i gennemsnit 22 timer om dagen for at åbne restauranten. Spise kogte peanuts gør noget til din opførsel, hvor jeg ikke tror, ​​du kan blive sur på noget.

Jeg begyndte at lave kogte jordnødder, fordi jeg faktisk ikke så et marked for det, der var over-mættet, sagde han. Så jeg følte mig som om jeg kunne bringe i en anden stil med jordnødder, ville jeg ikke have nogen konkurrence.

Mandarin High School Graduate tjente i U.. Air Force, så arbejdede derefter op gennem rækken i restaurant og country clubkitchens over syd, før de blev en uafhængig lille virksomhedsejer med store planer for sine nødder.

Jeg går bare for at gå med strømmen. Jeg forsøger at udfordre mig selv til at tænke på, hvad jeg ikke kan gøre, og så forsøger jeg at gøre det muligt, sagde han. Eller hvis jeg ser noget, lad os sige, Wasabi Ginger, som jeg så på en kartoffelchip taske, så siger jeg til mig selv, "Du ved, at det nok ville være godt på kogt peanuts. '

Ligesom jeg lavede en reese's jordnøddesmørkopsmag. Ingen troede, det var muligt, men det solgte ud ligesom resten af ​​dem, sagde han og bemærke, at han har skabt mindst 60 forskellige smagsstoffer.

Vejsiden stand gav vandet en smag af at være sin egen chef efter at have arbejdet i andre kokke køkkener i årevis. Covid-19-pandemien tvang ham til kun at gå fra dagligt til weekender, men det holdt ham ikke i at komme med nye smag.

Først spurgte nogen ham på separate tider tre dage i træk om Udvidelse . Efter at han skrev sin forretningsplan i begyndelsen af ​​december, lærte han thathis Racetrack Roadside Placering ikke ville være tilgængelig meget længere.
Nyankomne

Bandanas Hot Kogt Peanuts Kalorier ernæring fakta

Bandanas Hot Kogt Peanuts Kalorier ernæring fakta

Ernæring Fakta Kalorier 200 837 kJ Total Kulhydrat 13. g 4 Kostfibre 5. g 22 Sukkerarter 1. g Protein 8. g

Crockpot kogte jordnødder

Crockpot kogte jordnødder

Spicy og lækker, disse er den perfekte snack til fodboldsæson tørkrabbe koge og Cajun krydderier er infunderet ind i jordnødderne, der skaber en fantastisk smag

How To Make Øjeblikkelig Pot Kogte Peanuts

How To Make Øjeblikkelig Pot Kogte Peanuts

Kogt Green Peanuts Southern Style

Plantain ernæring fakta og sundhedsmæssige fordele

Plantain ernæring fakta og sundhedsmæssige fordele

Kogt moden plantain er den nemmeste men store godbid. De er lækre, søde, bløde og let fordøjelige. Her er 2 sunde måder at lave modne plantains på.

Varm kartofler med asparges og urter fuld mavebård

Varm kartofler med asparges og urter fuld mavebård

Brændt ny kartoffel og asparges salat med jammy æg og en krydret vinaigrette.

Fransk kartoffelsalat med grønne bønner

Fransk kartoffelsalat med grønne bønner

Denne franske kartoffel salat med grønne bønner er vendt i en simpel citron og hvidløg vinaigrette over en seng af arugula toppet med kogt æg

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Mens du måske føler dig meget savvy, der spiser resterende kartofler til frokost eller middag, skal du sørge for at køle og genopvarme din mad sikkert for at undgå at bekæmpe de tatere næste dag ellers, du kunne blive syg.

Hvidløg chili kartofler

Hvidløg chili kartofler

Denne velsmagende, lavt fedtside skål er det perfekte kompliment til en hjertelig stege. Fra BBC god mad.

Instant Pot Potato Salat

Instant Pot Potato Salat

Server dette tage på kartoffelsalat med svinekoteletter, stegt kylling eller flank bøf.

Nyankomne

Kogt Raisin Cake Canadian War Kage Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Crawfish, Rejer Krabbe Koge 4,5 lb Louisiana Fish Fry

Crawfish, Rejer Krabbe Koge 4,5 lb Louisiana Fish Fry

Lær hvordan man laver denne enkle rejer cocktail forretter med en krydret hjemmelavet rejer cocktail sauce. Du behøver aldrig at bestille fra en restaurant med dette i dit køkken arsenal.

Top 10 Sundhedsmæssige fordele af Okra

Top 10 Sundhedsmæssige fordele af Okra

Hvor længe har du brug for at koge okra Place okra i en gryde add vand nok til at dække okra ...

I forfølgelsen af det perfekte stegt kylling

I forfølgelsen af det perfekte stegt kylling

Kan jeg bage kylling efter kogning

Hvordan en træske Forhindrer Din gryde med vand koger over, Ifølge Science

Hvordan en træske Forhindrer Din gryde med vand koger over, Ifølge Science

Hvorfor har en træske Stop Pasta koger over Er det magi Nej, ren videnskab er bag det. Lets vide mere.

Crock Pot Country ribben i Beer Opskrift CDKitchen. om.

Crock Pot Country ribben i Beer Opskrift CDKitchen. om.

Disse saftige marinerede ribben bages indtil de er møre, derefter grillet og serveret med en sød, krydret root beer sauce.

Sødet kondenseret mælk Kog opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Sødet kondenseret mælk Kog opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lav hjemmelavet dulce de leche i to enkle måder Drej en almindelig dåse sødet kondenseret mælk i en rig og lusciously søde behandle

PDF Virkninger af Salt i kogende vand Gratis download PDF

PDF Virkninger af Salt i kogende vand Gratis download PDF

Hvordan får man salt ud af saltvand I århundreder har dette spørgsmål forbløffet sejlere strandet på havet og studerende strandet på videnskab messer ens. Svaret er simpelt fordampning. Når du forårsager saltvand til at fordampe ...

Autentiske cubanske boliche opskrift Ernæring Beregning

Autentiske cubanske boliche opskrift Ernæring Beregning

Cubanske ChorizoStuffed Oksekød Roast Boliche, hovedretter, oksekød og andet kød

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.