Berømt kinesisk sprød svinekød maven opskrift med detaljeret foto guide og tips delt.

Siu Yuk er en kantonesisk klassiker, der findes i mange dele af Asien, og i canto-kinesiske restauranter i Chinatowns over hele verden også. Hvis du er mere bekendt med Porchetta , er dette den asiatiske version af det, kun mindre skræmmende AndPardon, min forspændingsfuldt mere smagfuldt. Mens det måske ikke er svært at finde et sted, der serverer Siu Yuk, er en spektakulær en sjælden et sjældent fund. Og Forsøg på for at gøre det hjemme, kan være ret crapshoot. Så det er hvor denne super troværdige guide og opskrift, din læsning kommer ind!

Siu Yuk er altid lavet med hud-på svinekød mave. Men for at få de bedste resultater, vil du være opmærksom på det særlige snit af maven, du får. Hvad der søgte her er, hvad der på kinesisk kaldes, hvilket bogstaveligt talt oversætter til 3-lags kød, hvilket betyder, at der er en klar sondring mellem huden, fedtet og kødet. Du kan blive fristet til at gå til en slankere snit af svinekød mave, men det ville forringe den herlige gluttony, der kommer med at lave din egen Siu Yuk. Så mål for et snit, hvor du tydeligt kan se et fedtlag, men også sørge for, at der er nok kød, der støtter pladen af ​​svinekød. A 1: 2 af fedt-til-kødforhold er normalt det, jeg tilstræber.

Højre før stegning, springer jeg altid svinekød maven med 4-6 spydelser for at sikre, at svinekødsbelyen ender helt fladt på toppen. Dette er vigtigt, især hvis skåret af svinekød mave du har ikke noget lige selv. Spydningerne vil også holde svinekødet under stegning, ellers ville det spænde i ovnen, og du vil ende med pools af svinekødsfedt, hvilket fører til ikke-så-sprøde bits. Tag din tid med denne proces, sørg for at justere højden af ​​kødpushing den op i dele, hvor den synker, og skubber det ned, hvor det er tykkelsen, det er helt niveau. EN

Nu heres kernen af ​​hele denne procesplads et tykt lag af groft salt oven på svinekød maven, så meget, at du ikke kan se den rosa af huden under, og derefter stege den. Som svinekød koger, vil saltet tegne endnu mere fugt frigivet fra huden, hvilket vil hjælpe med at spiste det op. Derefter fjerner halvvejs gennem stegning, vil du fjerne saltskorpen og lade magien endelig ske, når svinekødsbelyset hudkager og pops. Nu kan det ikke ske straks, men vær tålmodig, og din tid, der sidder foran ovnen, bliver godt belønnet!

Men vigtigst af alt hjælper det med hudens crispiness . Tænk på, hvordan damp ikke kun hjælper med at brød til at stige, men også hjælpe med at skabe en brændt skorpe på surdejer, som de bager. Nå, det gør noget lignende. Mens jeg ikke helt kender videnskaben bag Itin, hjælper SourDoughs Damp tilsyneladende med absorberende ind i stivelserne og sukkerarterne i dejen og tillader det at karamelisere yderligere, der også fungerer for svinekødsblyn.

Steg svinekød: Placer svinekød på et ledestativ og stege den i 45 minutter. Sørg for, at den nederste bakke af vand ikke løber tørt under stegningsprocessen; Så top det op med mere kogende vand, hvis det er nødvendigt. Efter 45 minutters ristning skal du tage svinekød maven ud af ovnen og fjerne alt salt. Saltet burde have dannet en skorpe, der let kan aftages med et par blide revner. Sørg for at børste væk eventuelle straggling bits salt, der sidder fast i siderne også. Drej derefter ovnen op til 230 ° C og steg svinekødsbelyen i yderligere 40-50 minutter, eller indtil huden er helt sprød.

Spis!: Nu heres den sværeste del af procescontrol selv fra at spise for meget i et møde. Jeg sjov, der er ikke brug for kontrol, når det kommer til Siu Yuk. Spis, og giv ind på strålende gluttony!

2. ​​oke så mange huller som muligt på rindlen. Den fede olie, der produceres i stegningsprocessen, har brug for måder at komme ud. Hvorfor har vi brug for olie, der kommer gennem hullerne? Fordi varm olie bringer varm temperatur, som kan holde skinnen noget som forsigtigt dybt stegt i en ret lang tid.

4. Han saltlaget kan hjælpe med at absorbere vand og holde huden tør. Over et lag af havsalt på overfladen kan bidrage til at absorbere vandet, der frigives i begyndelsen af ​​stegningen, og hold skinnen tørre.

Fortsæt stegning i 20 til 25 minutter, indtil huden er godt revnet. Lad svinekødsbelysen blive i ovnen i 10 til 15 minutter indtil lidt afkølet. Overfør og skær i små bid. UTTING Tips: Placer hudens side ned. Skær køddelen først og tryk derefter på kniven for at bryde de sprøde rinds.

Traditionelt er stegt svinekød brændt med brænde. Som tiden går, har butikkerne til sidst tilpasset til brug af trækul. I dag gemmer de fleste Siu Mei restauranter, der bruger gas til at stege disse velsmagende svineklokker.

Voksende op i en kinesisk husstand, stegte keats regelmæssigt det på vores spisebord hver uge. Men i betragtning af at både min mor og far arbejdede fuldtidsjob, ud over at hæve tre skøre misforstået børn, blev disse kød aldrig forberedt hjemme, trods min mor var en

Læg svinekød maven på et bageplade med et rack, så det er forhøjet af bakken. Sæt det under en slagtekylling indstillet til høj og kog det til skarp huden. Som det er madlavning, skal du flytte bakken rundt for at undgå, at hot spots brænder for meget af huden. Efter ca. 10-15 minutter vil huden være en dejlig mørk brun, og du kan fjerne den fra ovnen.

Læg svinekødsblynden på et skærebræt, brug en stor kokkniv eller kødspaltet, skær i bitstørrelser. Mens jeg forlod huden intakt, kan du eventuelt skrabe af nogen af ​​huden, der er for sortet til at forbedre præsentationen.

Den sydlige kinesiske kogeplade er næsten identisk mellem de sydlige dele af fastlandet Kina og Hong Kong. Nogle gange købes hele grisen af ​​hensyn til særlige familie anliggender, forretningsbilleder eller som et ritualistisk åndelig tilbud. For eksempel, i underholdningsindustrien i Hong Kong, er en tradition at tilbyde en eller flere mange stegte svin til jade kejseren for at fejre en films åbning med et stegt svin; Grisen bliver ofret for at afværge negative anmeldelser fra kritikere til gengæld for at bede for filmens succes. En garnish, der bruges til at gøre skålen mere tiltalende, er topping af stegt svin med cirkulære skiver ananas og glacekirsebær til øjne. Stegte gris er ofte præsenteret i rødt indpakningspapir og en rød kasse for held.

Efter Blanchering , fjern svinekød og lad det køle af. Porks huden vil skrumpe lidt efter blanchering , og kødet kan bøje lidt ud på siden. Du kan trimme de ujævne sider for at gøre det godt udseende. Hold trimmen af ​​dele til andre retter såsom omrøring.

Jeg plejede at lave stegt svinekød ved at placere et tykt lag af havsalt på huden og danne en saltkorrekt, der trækker det overskydende vand ud for at gøre det sprødt. Jeg kan dog ikke genbruge saltet, og det er ret spildt. Jeg kan opnå det samme resultat med mindre salt med kombinationen af ​​eddike og bagepulver.
Nyankomne

Kog Grønne ærter nimona sprøde grønne ærter og kartoffel karry i komfort i dit hjem med BetterButter. Tryk for at se opskriften

Kog Grønne ærter nimona sprøde grønne ærter og kartoffel karry i komfort i dit hjem med BetterButter. Tryk for at se opskriften

Kog Grønne ærter nimona sprøde grønne ærter og kartoffel karry i komfort i dit hjem med BetterButter. Tryk for at se opskriften

Brændt rosenkål med Crispy løg

Brændt rosenkål med Crispy løg

Få Crispy rosenkål opskrift fra Food Network

Hvordan laver Crispy Shoestring Løg

Hvordan laver Crispy Shoestring Løg

Tag dine ferie klassikere til et helt nyt niveau ved at gøre Copycat Frenchs stegte løg fra bunden og aldrig købe butikken købte stegte løg igen

Crispy Kartofler Opskrift

Crispy Kartofler Opskrift

Denne opskrift på Crispy Brændt Ranch Kartofler vil lære dig hemmeligheden til at få en dejlig sprød udvendig, og samtidig opretholde en dejlig blød indvendig

Crispy Brændt Rosemary Søde Kartofler Opskrift med 480 kalorier. Inkluderer smør, olivenolie, rosmarin, søde kartofler, skalotteløg, kosher salt, revnet sort peber.

Crispy Brændt Rosemary Søde Kartofler Opskrift med 480 kalorier. Inkluderer smør, olivenolie, rosmarin, søde kartofler, skalotteløg, kosher salt, revnet sort peber.

Crispy Brændt Rosemary Søde Kartofler Opskrift med 480 kalorier. Inkluderer smør, olivenolie, rosmarin, søde kartofler, skalotteløg, kosher salt, revnet sort peber.

Kates Crispy fedtegrever fra Leftover Rotisserie kyllingeskind opskrift mad. om

Kates Crispy fedtegrever fra Leftover Rotisserie kyllingeskind opskrift mad. om

Øjeblikkelig Pot hel kylling Rotisserie stil perfekt saftig ristet kylling i trykkoger. Bedst af alt, kun 45 minutter plus ovn instruktioner

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

steelhead ørred opskrifter panorere stegte

Pan Fried Steelhead Ørred

Pan Fried Steelhead Ørred

Food Culture af SouthFood Kultur i Syd

Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær mere

Ofte set

Split ærter suppe med sprøde stegte kartofler og trøffelolie

Split ærter suppe med sprøde stegte kartofler og trøffelolie

Denne salte, tilfredsstillende suppe er populær hos David Ansels vegetariske kunder. Han tilføjer en garnering af skarp stegt hvidløg, som han dubs hvidløg ba ...

Joe Wicks Texmex Loaded Sweet Potato Wedges American Recipes GoodToknow

Joe Wicks Texmex Loaded Sweet Potato Wedges American Recipes GoodToknow

Lær hvordan man laver sprød bagt søde kartoffelfries, der ikke kun er super lækre, men også sunde. En god side side eller bare en nærende snack, når hunger rammer. Lav i kalorier og fedt, disse fries er bare fantastiske.

Bestil online kinesisk mad Szechuwan Garden Restaurant

Bestil online kinesisk mad Szechuwan Garden Restaurant

Se Szechuwan Have Restauranter menu, Bestil kinesisk mad Pick up Online fra Szechuwan Garden Restaurant, Bedste kinesisk mad i Canoga Park, CA, Vi anbefaler varmt menuer dampede ris, Wor Wonton Soup, søde og sure kylling, kylling Lo Mein, flødeost Wonton 2

Mandarin Restaurant Edmonton 42. Szechuan ituskårne oksekød Crispy Ginger Beef oksekød

Mandarin Restaurant Edmonton 42. Szechuan ituskårne oksekød Crispy Ginger Beef oksekød

Dyb stegte strimler af flanke bøf, sauteed med løg og rød peber i en krydret, men sød sojasauce. Serveres med dampede ris og grøntsager.

Crispy Bagte Teriyaki Chicken Wings

Crispy Bagte Teriyaki Chicken Wings

Dette Crispy Teriyaki Chicken Wings opskrift er let og smagfuld. Med et par enkle trin youll få crispiest sauciest vinger.

Få middag på bordet i et snuptag med denne krydret teriyaki rejer. Super hurtig og fuld af smag, er dette måltid tilfredsstillende og lækre.

Få middag på bordet i et snuptag med denne krydret teriyaki rejer. Super hurtig og fuld af smag, er dette måltid tilfredsstillende og lækre.

Få middag på bordet i et snuptag med denne krydret teriyaki rejer. Super hurtig og fuld af smag, er dette måltid tilfredsstillende og lækre.

Crispy Ørred med LemonCaper Sauce

Crispy Ørred med LemonCaper Sauce

Træt af laks og tun at få omega 3 fedtstoffer Prøv vores flavorful og sprød regnbueørreder opskrift som en anden velsmagende fisk indstilling

CocoApeper Waffle Cookies Opskrift

CocoApeper Waffle Cookies Opskrift

Glutenfree Waffle Cookies Dejlige Orangescentrede buttery, let søde kager, dyppet i chokolade. Perfekt opløftende

Crock pot appetitvækkere opskrifter

Crock pot appetitvækkere opskrifter

Find og del hverdagen crockpot appetitvækkere nemme opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.