Nem Hjemmelavet Bagel Chips opskrift

Så weve alle været der, købte bagels men didnt får dem alle spist hurtigt nok. Du når i posen & de er begyndt at blive mursten-lignende, ikke godt for dental arbejde! Perfekt løsning er at tage disse semi-hærdede bagels og gøre hjemmelavede bagel chips. Ja, du kan købe dem i butikken også, men de er så enkel og let, hvorfor ikke drage fordel af disse bagels og gøre nogle i dit eget køkken. Først og fremmest youll vide, hvad der i disse, intet funky og to, er det en sparsommelig måde at bruge op sidesten bagels og gøre noget lækkert!

Jeg foretrækker de krydrede flavored bagels, men min datter kan lide de sødere smag, så afhængigt af hvad varianter du vælger, der vil bestemme hvis du smag dem. Sorten jeg brugte til denne opskrift er Asiago aromatiseret bagels, så jeg kun olivenolie og havsalt på dem og vi heldigvis dyppet dem i spinat dip. Hvis du bruger en sødere række ligesom kanel rosin, kan du bare ønsker at bruge olivenolie og derefter kan du dykke ned i flødeskum ost. Eksperimenter, youll finde de perfekte smag og den bedste del er disse hurtig, nem og sparsommelige familie favorit!

CRUNCHY hjemmelavet Everything Bagel Chips! Denne opskrift er let at lave og kræver kun 3 ingredienser! Disse DIY NYC bagel chips er perfekte til snacks og forretter! Spar penge og begynde at gøre dine egne sprøde bagt Bagel Chips! Denne opskrift er sponsoreret af Peapod.

Bagels er stor. Jeg kunne leve af dem. De kommer i alle varianter, kan du toast dem, du kan spise dem på farten, kan du spise dem til morgenmad, frokost, eller ved 3:00 om morgenen i sengen, fordi du er sulten. Im forkælet fordi jeg får at bo i byen med de bedste bagels i verden. Theres noget om vandet i NYC, der skaber den perfekte bagel, og hvad det er, jeg takker det fordi, godhed, NYC bagels er lækre.

Ive haft lyst til at dele nogle af mine foretrukne NYC opskrifter med jer, så jeg besluttede at starte på toppen. Ok, ikke gør bagels her, men brugte bagels at skabe bagel bite chips, som er min favorit snack. Hvis youve købte bagel chips i den butik, du ved, de er temmelig dyrt for en lille taske, men vidste du, du kan lave dine egne for blot et par dollars? Theyre så let at lave, ekstremt sprøde og fuld af smag! Når jeg gør disse de sidste omkring 2 dage i huset, og jeg er nødt til at kæmpe Matthew for de sidste chips.

Jeg lavede disse, men de ikke vise sig sprøde, hvad skete der? Hvis de Arent sprøde dens fordi du har tilføjet for meget olivenolie eller didnt skive bagels tynd nok. Â Dette er en let rettelse selv, skal du blot bage dem længere, indtil de får sprøde og let gyldent.

Vi indrømmer, at lave dine egne bagel chips derhjemme kan være mere udfordrende end optagning færdigpakkede dem fra butikken. Men få pre-made chips midler, de vil ikke være så frisk, og de vil ikke være så velsmagende som resultat. Opkøb pre-made chips betyder også at du opgiver kontrol over kvaliteten af de ingredienser, du bruger til at gøre chips fra den type bagel til den type olie. I hendes opskrift på hjemmelavet bagel chips, Hahn viser os, hvor nemt det kan være at løfte kvaliteten af dette godt elsket godbid.

Mens nogle kokke kan overveje bagel chips til at være en ideel måde at genbrug bagels, der er potentielt tæt på afslutningen af deres bedste efter datoer, Hahn anbefaler du bruger friske bagels fra få gå. Jeg kan lide at bruge en frisk bagel fordi det er lettere at klippe og en forslidt bagel måske ender alt for tør, siger Hahn.

Hvis dette lyder lidt for besværlig for din smag, Hahn siger også du kan smide de bagel runder i olie, men hun påpeger, at børste det runder er med til at kontrollere mængden af olie du sandsynligvis brug, opbevaring olieindholdet af spånerne lavere som følge heraf. Hvis en eller anden grund ikke har olivenolie, Hahn siger, at smør kan også bruges som en acceptabel erstatning.

Når du har olieret og krydret dine bagel runder, de er klar til en tur i den forvarmede ovn. De vil være klar after10 til 12 minutter, hvorefter de skal være gylden. Til dem, der tror måske fyring op ovnen til en snack kan være overkill, Hahn siger, at du får den samme effekt, hvis du bruger anair friture sæt til 380 F i 8 minutter. Du skal blot huske at tage chips ud og ryst dem halvvejs gennem tilberedningstiden.

Vi gætte, at grunden til Hahn lide at holde hende bagel chips enkle er, fordi det giver dem mulighed for at være mere alsidig. Fraværet af tilføjelsesprogrammer giver chips en chance for at gå sammen med dips som hummus eller baba ganoush til en knockout snack combo. Når det er sagt, Hahn er ikke utilbøjelig til at ideen om at skabe en sød udgave af hendes velsmagende godbid. Hvis jeg skulle lave en sød udgave, ville jeg børste med olie på samme måde, og drys sukker og kanel, siger hun.

Vi ved alle, at der er visse elementer, der er lige så god store-købte som hjemmelavet, theseEverything Bagel Chips er ikke en af disse ting. Sikker, kan du købe en pose og være helt tilfreds med dit mellemmåltider valg, men hvis du er vært for eller deltage en forsamling, hvor du ønsker at bringe et show-stoppingappetizer, pisk op din favorit dip og disse chips. og du er god til at gå!

Jokes, da jeg først gik til købmand i forventning at teste denne opskrift, jeg accidentallypicked op regelmæssige snittede bagels. Dont du bekymre dig, var de stadig grundigt nød med flødeost, røget laks, kapers, rødløg og, og dild, men de werent præcis, hvad jeg har brug for at gøre denne opskrift. ont være ligesom mig, sørg for at købe unsliced bagels! Du kan som regel finde dem i den del af købmand til salg enkeltvis bageri.

Hvis du bor i en college basketball by, du ved, at dens officielt marts Madness sæson! Det meanswings, burgere, og beersgalore. Her i Louisville, det hele handler om de Louisville Cardinals eller KentuckyWildcats, Anage-oldrivalry for bøgerne. Jeg skal ikke officielt annoncere min troskab her, men lad os bare sige det meste af min familie blødninger blå.

Det eneste, bedre end en god opskrift? Når noget er så let at lave, at du ikke engang brug for en. Velkommen til Det er så simpelt, en kolonne, hvor vores medarbejdere tale dig gennem processen med at gøre de retter og drikkevarer, som de kan gøre med deres øjne lukkede.

Nu, selvom du måske har været svimmel af glæde, som du gjorde disse bagel chips, den virkelige sjove starter, når du lægger dem i en skål og server dem med en dukkert af en slags. Måske er det langsom brændt løg dip. Måske dens aubergine dip. Måske dens hummus. Det er virkelig betyder ikke noget. Det afgørende er, at youjust ligesom den første person til at foretage en bagel-chip, alle de år agodid det vigtige arbejde. Du forvandlet gamle bagels til en af verdens mest fantastiske dip levering køretøjer. Du er fantastisk. Du fortjener en award. Eller en flok bagel chips.

Du ved, hvad der ellers er nemt? yup, herby ricotta dip

Tak for at bringe denne opskrift tilbage - jeg prøvede det sidste år i løbet af ferien og alle fablede om det. Jeg havde to ferie begivenheder forplejning, jeg har glemt at bestille forretter. Jeg gik til opskrifter. about og dette er en af de opskrifter, som jeg havde gemt. Jeg undlod salt og peber og havde det på bordet. Jeg havde også marinara sauce i små skåle og hakkede æg, løg og kaviar til spoon på toppen af bagel chips. Som en korrekturlæser erklærede, de gik som varmt brød. Tak, Robyn.

Okay, min smurt bagepapir begyndt at ryge, brændt et par af de bagel skiver, efter 10 minutter. Har et dobbelt lag af cookie ark. aybe for tæt på bunden? ikke sikker på, fordi begge cookie ark rygning.

Brug en elektrisk kniv til at skære bagel eller baguette, gør pæne tynde skiver. Jeg elsker disse chips. Jeg havde sat nogle friske hvidløg Chili er i en krukke med olivenolie 6 wks infusion af; dette var en fantastisk måde at bruge dem. Jeg brugte olie, og kastede det hakkede hvidløg i. Jeg plukket nogle friske krydderurter fra haven og kastede dem så godt. Det var fremragende!

Dette indlæg indeholder affiliate links til produkter og ingredienser, jeg bruger, og kærlighed. Du kan læse min fulde angivelsessted. Tak for at støtte, hvad Gaffel Food Blog, så jeg kan fortsætte med at give dig gratis Glutenfri opskrifter  ™ ¥ ¥

Hvis Pitas kan blive til pita chips, og tortillas kan blive til tortilla chips, så hvorfor cant bagels vendes til hjemmelavede bagel chips og hvis du gør bagel chips, ville de være for tæt ville de vende gummiagtig eller underligt?
Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at lave mad Great Corned Beef Bagel Dip. Crecipip.com leverer fint udvalg af kvalitet corned beef bagel dip opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Alt Bagel Dip med Bagel Chips

Alt Bagel Dip med Bagel Chips

Alt Bagel Dip tager den dristige smag af din morgenmad favorit og gør det til en lækker spredning. Denne cremet dip par med krakkere til en snack

Perfekt til brunch og så mange forskellige måder at bruge dem. Hvis du aldrig har lavet din egen brød, denne Easy Bagel opskrift er et godt sted at starte.

Perfekt til brunch og så mange forskellige måder at bruge dem. Hvis du aldrig har lavet din egen brød, denne Easy Bagel opskrift er et godt sted at starte.

Perfekt til brunch og så mange forskellige måder at bruge dem. Hvis du aldrig har lavet din egen brød, denne Easy Bagel opskrift er et godt sted at starte.

Amerikanske Sourdough Bagels

Amerikanske Sourdough Bagels

Dette New York Bagel Opskrift med britiske Målinger vil flyve dine smagsløg over dammen, så du får en autentisk smag af den ydmyge New York bagel.

Laks falder grøntsager med Bagna Cauda

Laks falder grøntsager med Bagna Cauda

Dette kan stå alene som et hovedmåltid, men det ville også være godt før en grillet fiskskål. Det er fra det nordlige Italien, hvor saucen traditionelt holdes varmt over en flamme, så grøntsagerne kan være d ...

Panini baguette billeder

Panini baguette billeder

Mere end 100 års bagning tradition. Fremstilling og distribution af forbagt brød og frosne kager. Vores mærker Panamar, Cobopa, Panusa, Pacfren

Jameson whiskeybaserede shotdrink opskrifter

Jameson whiskeybaserede shotdrink opskrifter

En af de webs største samlinger af jameson whiskybaserede shotdrink opskrifter, med en liste over de mest populære drikkeopskrifter i dette afsnit.

Hjemmelavet Baileys Irish Cream opskrift

Hjemmelavet Baileys Irish Cream opskrift

Irish Whiskey elskere er altid på udkig efter nye måder at tilføje deres favorit ånd til cocktail opskrifter. Denne DIY Baileys Irish Cream kan du nyde en populær drik når du vil.

Denne Espresso Martini med Baileys vil være en ny favorit. Dens en perfekt balance mellem Baileys, espresso, og vodka til en glat cocktail.

Denne Espresso Martini med Baileys vil være en ny favorit. Dens en perfekt balance mellem Baileys, espresso, og vodka til en glat cocktail.

Denne Espresso Martini med Baileys vil være en ny favorit. Dens en perfekt balance mellem Baileys, espresso, og vodka til en glat cocktail.

Nyankomne

Thirsty Liquor Cointreau

Lær mere

Ofte set

Baileys Colada Irish Creme likør, begrænset udgave smag, 70cl Amazon.co.uk købmand

Baileys Colada Irish Creme likør, begrænset udgave smag, 70cl Amazon.co.uk købmand

Den bedste Baileys Banana Colada Opskrift. Lær at gøre Baileys Banana Colada Drikke under.

Baileys Kalorier i 100 g eller ounce. 2 Værd at vide

Baileys Kalorier i 100 g eller ounce. 2 Værd at vide

Der er 147 kalorier i en jigger 1. fl. oz Baileys Original Irish Cream Liqueur 17 alc .. Youd behov for at gå 41 minutter for at forbrænde 147 kalorier. Besøg CalorieKing at se kalorie optælling og næringsstoffer data for alle portionsstørrelser.

Bestil online Yoplait Original Yoghurt, Low Fat Yoghurt, Pina Colada, 6. oz på www. Aileyssanibel. om.

Bestil online Yoplait Original Yoghurt, Low Fat Yoghurt, Pina Colada, 6. oz på www. Aileyssanibel. om.

Bestil online Yoplait Original Yoghurt, Low Fat Yoghurt, Pina Colada, 6. oz på www. Aileyssanibel. om.

Baileys Colada Liqueur for 18. 0

Baileys Colada Liqueur for 18. 0

Er fuglesang gør du Chirpy i morningSadly, har 40million fugle forsvundet fra vores luftrum i løbet af de sidste 50 år, i henhold til RSPB. eanwhi

Baileys ny smag smager som en Pia Colada

Baileys ny smag smager som en Pia Colada

Få fuld MalibuTMBaileys Colada opskrift ingredienser, howto retninger, kalorier og ernæring gennemgang. Bedøm dette MalibuTMBaileys Colada opskrift med 12 kop irsk cremelikør såsom baileys, 12 kop coconutflavored rom såsom malibu, 12 kop ananassaft, 12 kop fløde af kokos, 6 isterninger

Baileys Colada Irish Cream, er tilgængelig nu.

Baileys Colada Irish Cream, er tilgængelig nu.

Baileys Colada Irish Cream, er tilgængelig nu.

Hvor kan man købe Baileys Pina Colada smag UK og USA købsoptioner forklarede

Hvor kan man købe Baileys Pina Colada smag UK og USA købsoptioner forklarede

Den high street kæde har indført en moderniseret menu med 16 nye retter sammen traditionelle favoritter

Baileys Colada særudgave span750mlspan

Baileys Colada særudgave span750mlspan

likører crmes Baileys Colada likør, Likør crmes. Vingård Bailey Co. Har du smagt det Del din mening

Baileys Colada Irish Cream likør

Baileys Colada Irish Cream likør

Intet slår en sommercocktail, og den nyeste tropiske lancering fra Baileys smager ligesom sommeren i en flaske, hvis det lyder op din gyde, fortsæt med at scrolle for at finde ud af, hvor du kan købe Baileys Colada i Storbritannien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.