Cookstr. OM er verdens bedste samling af kogebog opskrifter tilgængelige online. Cookstrs Mission er at organisere verdens bedste kogebøger og opskrifter og gøre dem universalt tilgængelige. Vores online opskriftsbibliotek tilbyder tusindvis af gratis opskrifter.

Jeg betragter mig selv noget af en resterende ninja. Jeg tror, ​​at hvert skrot af mad skal spises, for bedre eller værre. Jeg har allerede skrevet om min rensning af køleskabet hash som en måde at tømme din veggie skuffe. Så nu lad os vende sig til en ny rige af rester - brød.

Forstøjet brød har to hovedanvendelser i mit køkken. En, brødkrummer eller croutoner. Og to, brødpudding. Lav brødpudding en gang, og du vil være i stand til at trække det af igen og igen, med et nyt twist hver gang. For det første er der Universal Awesomeness, der er brød. Skraber af baguette, croissant, challah, surdej, brioche, kanel swirl .. de vil alle arbejde. Plus æg. Vi har altid fået nogle æg liggende rundt. Kast i noget mælk og sukker, og vi har fået den herlige dessert, der er brødpudding.

Der er så mange versioner af brødpudding derude, og vi har alle vores præferencer, så lad mig være på forhånd med min egen. Jeg foretrækker brødpudding med nogle tekstur. Enhver opskrift, der kræver en overnatning, en masse dampende eller skærer skorperne ud af blødt hvidt brød? Nej Herre. Ikke for mig.

Jeg kan også lide pausepudding, der er lavet med ægte. brød. Ikke græskarbrød, eller bananbrød, eller en anden slags kage udgør som brød. Det føles bare som spild af indsats for at gussy op noget, der allerede er en dessert i sig selv.

Kombiner brød og vanilleblanding. Brødet skal være godt belagt, og der skal være lidt ekstra væske, der endnu ikke har til at suge i. Hvis blandingen er for tør, skal du tilføje lidt mere mælk. Lad sidde i ca. 10 minutter, så mere væske kan absorbere i brødet. Fold i bærene, og spred derefter i den smurt bageplade og pakk ned i stykkerne. Bages i ca. 40 minutter til kanter er brunet.

I mellemtiden gør creme anglaise. Dette er en klassisk sauce, der smager godt på alle slags bagt desserter. Nej, det er ikke helt nødvendigt. Men når du ser, hvor nemt det er, og hvor sindssygt godt det gør brødpudding, vil du være villig til at gøre indsatsen.

Både brødpudding og sauce vil holde i køleskabet. Glem ikke at opvarme brødpudding i ovnen eller mikrobølgeovn. Hvis du genopvarmer saucen, gør det meget langsomt over komfuret til bare varmt, eller ellers kunne æggene curdle.

Jeg lavede en græskar creme brulee --- den perfekte folie til en person, der mener græskar tærte er lidt meget, men ostekage er for tung. Det er den perfekte dessert til baby bjørn: ikke for varmt, ikke for koldt, men bare rigtigt. Hvad var navnet på den pågældende børns historie igen? Åh: Goldilocks og de tre bjørne. Jeg vil gøre græskar creme brulee igen, du kan være sikker. Det var virkelig bare perfekt.

Den 3. dessert jeg lavede var whisky brød pudding. Jeg var på mission for at lave brødpudding til Thanksgiving; Det er en favorit af min fars og en nylige besættelse af mine. Jeg startede med en opskrift af fødevarenettet og omarbejdede det. Måske den bedste Discovery ? Efter det faktum. Jeg lavede for meget med vilje, kendte brødpudding ville gøre for en smug-krus morgenmad de næste par dage. Hvad jeg ikke undlod intuit, var det faktum, at jeg kunne skære brødpudding i bid størrelse firkanter, sætte i en festspidser og tjene dem som 'finger-mad'. To dage efter Thanksgiving var vi vært for en spil-potluck nat på vores hus. Venner bragte salater og chili, jeg smed sammen nogle apps og dessert-bites. Som inkluderet: biter af brødpudding stående højt i en pulje af whisky sauce. Ingen klagede .

Hold dig opdateret på alle de nyeste Davidsons sikreste valg Nyheder, opskrifter og kuponer! Vi sender dig yummy og sæsonbestemte opskrifter, kuponer og meget mere. Tilmeld dig i dag og få en gratis opskrift bog med vores top opskrifter!

Levering0 - 19delivered Kontaktløs Til din Dørorder ved 6 PM til næste dag Levering50 Minimumsudgifter

Pick up0pick op i butikken eller fra skabe * Bestil med 1 pm for samme dag pick up30 minimumsudgifter

Hvad er hemmeligheden bag en god brødpudding?

Følelse ekstra dekadent og kærlighed chokolade? Stænk fair-trade chokoladechips over overfladen af ​​pudding, når den er frisk ud af ovnen. Chokoladechips vil smelte og blive dekadent med de bær og rige kage!

Leder du efter de bedste dessertopskrifter? Du har held og lykke! Denne blandede bærbrød pudding kræver luftigt brød, cremet vanille, kokos sukker og dine yndlings friske eller frosne bær. Server varm eller kold til morgenmad, eller med vanilleis eller karamel sauce for en nem, fantastisk godbid! Bonus: Jeg har inkluderet sæsonmæssige variationer, så du kan gøre denne brødpudding opskrift året rundt!

For BlackBerry Brødpudding: Smør let en 88 tommers glasbageskål. Placer 2 kopper af brød i skålen. Spred 3/4 kop brombær over brød. Tilføj i det resterende brød og spred resterende bær jævnt over toppen. Sæt til side.

Velkommen til Cookstr. om, verdens 1 samling af kogebog opskrifter til rådighed online! Cookstrs mission er at organisere verdens bedste kogebøger og opskrifter og gøre dem Universal Ly tilgængelig. Vi sætter standarden for innovation i leveringen af ​​100% pålidelige, testede, opskrifter til hjemmet rundt om i verden. Vores online opskriftsbibliotek tilbyder tusindvis af opskrifter af hundredvis af de øverste kokke og kogebookforfattere, der er gratis for alle på Cookstr. om.

Dette Vidunderlig Tweak af Diana Henrys Marmalade og Whisky Bread Pudding Snesvirer Hendes påstand om, at brødpudding er en af ​​de store glorier af britisk madlavning. Som forskellig fra den typisk stodgy amerikanske brødpudding som en britisk scone er fra en amerikansk scone, er denne brødpudding let og dejlig, og i denne iteration , perfekt lemony uden overskygning af sene sommerblåbær. Næste op, tror vi, vi virkelig skal prøve chokolade og pære version forblive tunet!

Opvarm ovnen til 350F. Sæt skålen i en stegepande og tilsæt nok kogende vand for at komme halvvejs op ad skålens sider. Bages i 40 til 45 minutter eller indtil puffy og sæt med en gylden top. Lad være med at afkøle lidt, støv med konditoreringssukker, og server varm eller ved stuetemperatur.

Jeg er sikker på Shemeant godt, men jeg er også sikker på, at når hun lod os have vores første Venti lattestotalt-ikke-decafs SIPS i en halv og en halv time, håbede hun i hemmelighed, at vi ville elske det så meget som hun gjorde det, det Hun ville ikke være den lone narkoman i huset. Min far kunne godt lide kaffe bare fint og ville drikke det, måske, hvis det muligheden opstod, men min mor ville leve og dø af hendes morgenbrygget â € "8 kopper og en til vejen. Og ikke en sip mindre.

Så jeg var super glad, da jeg opdagede en ny linje af iced kaffe klar til at drikke drikkevarer fra International Delight! Disse smag ligesom dine iced kaffe butik favoritter. UT lige fra dit eget køleskab, så du kan have en drink, der smager alle slags fancy til din rådighed på mindre end to minutter. Jeg elsker det også.
Nyankomne

10 bedste crescent roll frugt cobbler opskrifter yummly

10 bedste crescent roll frugt cobbler opskrifter yummly

Hvis du leder efter en super simpel dessert, kan du lave med dine brombær, se ikke længere end denne nemme blackberry cobbler opskrift

BlackBerry Cream Cheese wienerbrød en perfekt weekend morgenmad

BlackBerry Cream Cheese wienerbrød en perfekt weekend morgenmad

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Hjælp dem afslutte deres dag på en sød bemærkning, og tjene denne Easy Blackberry Crisp til dessert. De to kopper vanilleis i denne Easy Blackberry Crisp opskrift vil være sikker på at bringe dig to tommelfingre op

Og så var der blackberry skomager Topeka Shawnee County Public Library

Og så var der blackberry skomager Topeka Shawnee County Public Library

Med blot en håndfuld af komponenter, Ree Drummonds Blackberry Cobbler opskrift tilbyder hundredvis af fivestar vurderinger på Food varer Netværk hjemmeside

Blandet Berry Crisp i et krus

Blandet Berry Crisp i et krus

Få Mixed Berry Crisp i et krus Opskrift fra Food Network

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Det plejede at være, at gelée royale nødvendige til madlavning blackberry honning sprød var den gelé, der startede i kun 3 steder. Det var det ...

BlackBerry skarp opskrift ingen havre

BlackBerry skarp opskrift ingen havre

Få og del bedste opskrifter om BlackBerry Crisp Recipe Ingen havre med videoer, madlavningstips og måltider fra topkokke, shows og eksperter.

Støbejerns stegepande Blackberry Crumble

Støbejerns stegepande Blackberry Crumble

En smag af min barndom lavet med friske bær, Blackberry Crumble barer er ligesom den klassiske sommerpai, i en fabelagtig håndholdt form

Vegan Berry Crumble.

Vegan Berry Crumble.

Juicy Blackberries, en buttery crumb topping, og et antydning af kanel gør denne nemme blackberry crumble uimodståelig.

Nyankomne

Blackberry og Apple Crumble

Lær mere

Ofte set

Earl Grey Cupcakes med Blackberry Curd Påfyldning

Earl Grey Cupcakes med Blackberry Curd Påfyldning

En pressin skorpe gør denne partyworthy dessert nem at sætte sammen. For en smuk præsentation, Dont dække kalken ostemasse helt med bær. Kontrasten mellem de mørke bær og den lyse kalk ostemasse er slående.

Blackberries Almond Custard Tart

Blackberries Almond Custard Tart

Hjemmelade Southern Style BlackBerry Custard Pie. FraScratch skorpe, cremet custard fyldning og friske blackberries bagt sammen i en trøstende dessert.

Blackberry Cobbler Opskrift Southern Living med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Blackberry Cobbler Opskrift Southern Living med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Nem og lækker, sydlige ferskencobbler er den ultimative dessert komfort mad. Stol på mig ... hans opskrift er den bedste ferskencobbler nogensinde.

Mandel og Blackberry Tart Wild Atlantic Smag

Mandel og Blackberry Tart Wild Atlantic Smag

Den perfekte Autumnal dessert, brombær i en delikat mandel svamp. Det giver en stor budding eller te tid behandle. Serveres med friske brombær eller

Sundere BlackBerry Apple Hazelnut skarp

Sundere BlackBerry Apple Hazelnut skarp

Fallout 76 Wiki Guide Våben, Camp, Armor, Kort, Perks, Bobbleheads, Walkthroughs og meget mere.

Stegt gås med blackberry gingered sauce

Stegt gås med blackberry gingered sauce

Easy Fresh Blackberry Sauce er bare den perfekte ting over desserter jeg stemmer for ostekage eller pandekager eller vafler så simpelt, så godt

CBD Auto Blackberry Kush Feminised Cannabis Seeds

CBD Auto Blackberry Kush Feminised Cannabis Seeds

En autoflowing sort, med et CBD niveau på 15 og mindre end 1 THC. En plante med lilla toner og en frugtagtig aroma.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.