Økologiske græskarfrø Cinderella Nongmo, Heirloom Garden Frø

105 dage. eirloom græskarfrø. Inderella Heirloom Pumpkins er en smuk, århundreder gammelt sort med oprindelse i Frankrig, hvor det er kendt som Rouge Vif D'Etampes. Opkaldt efter sin lighed med vognen i eventyret Cinderella, producerer den mellemstore vinstokke, med lækre tyve pund græskar, som også er fantastiske faldskæringer og dekorationer.

Du vil være 100 tilfreds med kvaliteten af ​​vores Cinderella Heirloom græskarfrø, især hvis den dyrkes i en 100 økologisk grøntsagshave. Vaskable direkte fra utrolige frø, et canadisk arvestykke og arvfrøfirma, der kun tilbyder de bedste naturlige, ikke-GMO, åbne pollinerede og ubehandlede frø, der ligger i Nova Scotia, Canada. Inderella Heirloom Pumpkins moden om cirka 105 dage og er en åben polsteret græskar sort.

Bemærk: Dette mønster er skrevet i britisk engelsk. Alle målinger i diagrammer er i cm. Til konvertering fra cm til inches - klik her. Der er forskellige vilkår for hækling i britisk og amerikansk engelsk. Hvis dette mønster indeholder hæklet, skal du klikke for hæklet vilkår her. For dette mønster i amerikansk engelsk, klik venligst her.

Pumpkin Kort oversigt over stykket: Arbejdet frem og tilbage på nålen, fra bunden og op til stammen. Græskar er arbejdet i 2 forskellige størrelser. Græskar i kobber er mere smal og højere end græskar i mauve og curry.

Placer Cinderall græskarfrø under jord. Pumpkins producerer vinstokke og har brug for meget plads. Så tynde planter 3-4 meter fra hinanden. Frø har brug for fugtig, godt drænet. Dette er en årlig grøntsag, der overlever i varmt og solrigt vejr. Cinderella Pumpkins vokser til ca. 6 inches høj og 18 inches bred med en let fladfrugt.

Hvis du er en fan af Classiccinderellafilm, vil denne eventyr græskar se velkendt ud. Dens sorten, der er blevet brugt af illustratorer som inspiration til Cinderellas magisk vogn. Og for god grund - dette er et meget magisk sort! Denne arvestykke, rouge vif detampes, blev udviklet i Frankrig, før de blev introduceret til U.. af Burpee Seed Company i 1883.

En enkelt plante producerer typisk 2-3 fuld størrelse Cinderella græskar. De er bedst plantet godt efter den sidste frost i foråret, når temperaturerne begynder at gennemsnitlige omkring 70f. De er klar til høst ca. 100-110 dage efter såning af frøene.

Hvis du længes efter et græskarpai, er denne franske græskarpai opskrift en ode til Cinderella Pumpkins franske rødder! Græskaret er kogt nedadgående æbler, vaniljebønner og smør for at give det en varm, sød smag. Vanillebønnerne kasseres derefter, og pekannødder tilsættes til græskar- og æbleblandingen. Den franske græskarpai bruger puffekager i stedet for en traditionel tæreskorp. Dette giver det en lys, fluffy tekstur.

Acinderella græskar bisqueis perfekt til kolde efterår nætter. Det har en pulserende orange farve og er gjort rig ved brug af tung piskekrem. Denne bisque kombinerer græskar, løg, fedter, kanel og stjerneanis for at skabe en moden smag. Denne hjertelige suppe er perfekt til aftensfester, og det er let at smukt garnering med ristede græskarfrø og friske urter.

ThisSweet Pumpkin Breadis perfekt til midnat snacking. Chancerne er, at du allerede har alle de nødvendige ingredienser, der gemmer sig i dit spisekammer! Før du kan blande sammen alle ingredienserne, skal du bruge Topuree din Cinderella Pumpkin. Når du har en sund dosis prinsesse græskarpuré, skal du bare kombinere det med de andre våde og tørre ingredienser! Du skal bruge en loaf pande for at opnå denne opskrift. En ornamenteret brødpande anbefales at give det lidt ekstra efterårsflair!

Cinderella Pumpkins kan nemt bruges som en dekoration på verandaen for nogle faldskærmsanordning. Hvis du har en særlig middagsfest, gør en Cinderella Pumpkin til det perfekte centerpiece på et stort bord. Det tilføjer et legende tryk på dit spisebord eller køkkenøen. Sørg for, at græskar forbliver tæt ved at tilføje noget fyldmateriale omkring bunden. Grønne, sådanne aspreserved boodsor-grapevines, vil tilføje dimension og kontrast til din græskar centerpiece .

Kulturpumpkins kræver ensartet vanding på i alt 15-20 tommer vand i vækstsæsonen Bee tiltrækkende blomster eller bikive vil hjælpe udbyttet "Misshapen eller ikke-udviklende frugt er ofte resultatet af dårlig bestøvning

Direkte såningsanlæg efter frost Fare, når jorden opvarmes til 65 ° F arbejde i skovlfulde kompost og 1/2 kop TSCs komplette gødning i Hill Hold jorden jævnt fugtig, men ikke våd som for meget fugt forårsager frø til at rådne bushsorter: Så 3-4 meter Apart vining sorter: Så 4-5 meter fra hinanden

Transplantation Start indendørs 3-4 uger før forventet transplantationsdato i 4 tommer potter Arbejde i skovlfulde kompost og 1/2 kop TSCs komplette gødning i bakransplantation omhyggeligt for ikke at forstyrre rødderne

Insekter sygdommeâ € ¢ Almindelige insekter: Agurkbjælker og squash bugs â € ¢ Insektkontrol: Pyrethrinâ € ¢ Almindelige sygdomme: Forskellige Wilts, Leaf Spots Muglews og Forebyggelse : 3-4 års afgrøde rotation og fungicid applikationer

Harvest Storageâ € ¢ Forlad vine Indtil fuldt modne, skal rinds være fast € ¢ græskar kan tolerere en lysfrost, men skal beskyttes mod en hård frostâ € ¢ tørkasser: Vask forsigtigt i en opløsning af 10 dele vand og 1 del blegemiddel, omhyggeligt fjernelse af alt snavs, så opbevares i en varm, tør placeringâ € ¢ Opbevares på 55-70 ° F og 70% relativ luftfugtighed

Før plantning: græskar som frugtbar, godt drænet jord med en pH på 6-6. . Rækkebetræk kan beskytte frøplanter i flere uger. Rækkebetræk bør fjernes, når planterne begynder at blomstre. Time plantager, så sorterne vil modnes for efterårsmarkedet. Plantning for tidligt kan føre til døde løv og over udsættelse for solen.

Gødning: Græskar er tunge feedere med en lang vækstsæson. Før plantning i haven, tilsæt kompost og alderen gødning til jorden. Tilsæt 1 kop fuldstændig organisk gødning under hver plante før såning og bland gødningen i jorden. Regelmæssigt behandler græskar med kompost og gødning blandet med vand eller foder ugentligt med en fisk eller kelp-baseret gødning. En anden mulighed for gødning er at anvende en høj-nitrogen gødning, når planter er 1 fod høj og en høj- A3> fosfor gødning, før den blomstrende periode starter.

Høst: Når frugtfarve er fuldt udviklet, håndterer klip tæt på vinstokken. Undgå at hente frugter ved håndtag og pas på ikke at beskadige huden / skallen. Solhærdning i feltet i 5-7 dage. Hvis det er muligt, opbevares ved 50-60 ° F med 50-70% fugtighed og god Ventilation .

Tips: Fælles Cucurbit sygdom omfatter pulverformet meldug, downy meldug, Bakterie Wilt og Phytophthora. Undgå problemer med tilstrækkelig jorddræning, god luftstrøm, insekt skadedyrsbekæmpelse og afgrøde rotation.

Pumpkins blev så nydt i den nye verden, at græskarfrø hurtigt gjorde deres vej over havet til den gamle verden. Disse vinter squashes spredte sig til sidst rundt om kloden, med naturligt valg midt i forskellige kulturer, der tillod en regnbue af nye farver og former for at komme frem. Det er rapporteret, at nogle bosættere troede de indfødte, der hedder denne efterår modning frugt en isqoutm squash. Den endelige Dåb af det som græskar synes at være startet fra den græske betegnelsespepon, hvilket betyder stor melon. Â Den franske udtalte det Pompon, og det engelske sprog ændrede det yderligere til Pumpion. Endelig begyndte amerikanske kolonister at kalde det græskar, og dette ord blev først optrådt i det 17. århundrede midt i en række litteratur, herunder et sjældent bevaret stykke med titlen Pilgrim Pumpkin Rhyme skrevet i slutningen af ​​1600'erne af en Plymouth Plantations kolonist, børnehave Rhyme Peter, Peter, græskar æter, og den historie om en cinder pige besøgt af hendes fairy gudmor .
Nyankomne

Cinnabon Copycat opskrift Brød Machine

Cinnabon Copycat opskrift Brød Machine

åh min mand elsker mig til at gøre disse fik det ud af copykat webstedet

Cinnabon Cinnamon Brød Schwebels friskbagt brød

Cinnabon Cinnamon Brød Schwebels friskbagt brød

Find og dele hverdagens Cinnabon Ingredienser Allergi. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Keto Opskrifter Keto Chai Tea Sirup Vis på Reddit ...

Keto Opskrifter Keto Chai Tea Sirup Vis på Reddit ...

Im udkig efter en opskrift på de bedste Cinnabon kanel boller, der ikke kræver brug af en brød maskine. Alle forslag er velkomne.

Venter på Redirectiron ...

Venter på Redirectiron ...

Denne pulserende og veganske is er lavet med søde kartofler fra North Carolina, Almond Milk, et strejf af kanel, salt, agave sirup og blancheret mandel

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Uanset om du foretrækker frugtagtig, nutty, chocolatey eller veggie, her er de fire bedste Bagel Toppings for at hjælpe med at tilføje lidt ekstra smag

Apple Cinnamon Havregryn Sund morgenmad bordpladen

Apple Cinnamon Havregryn Sund morgenmad bordpladen

Få Double0Cinnamon Apple Breakfast Bowl opskrift fra Food Network

Varm æblecider sirup

Varm æblecider sirup

Den bedste æble smør sirup opskrifter på yummly æble cheddar pølse wafflewiches, æblecider pandekager med ahorn cider sirup, høst skinke sandwich

7 Days Bagel Chips, Cinnamon Raisin, 8. 1 Oz Walmart. om

7 Days Bagel Chips, Cinnamon Raisin, 8. 1 Oz Walmart. om

Cinnamon Bagel Chips. Oplev vores opskrift.

Kanel blåbær fransk toast opskrift smag af hjemmet

Kanel blåbær fransk toast opskrift smag af hjemmet

En nem makahead opskrift, perfekt til særlige lejligheder. Grib din hurtig, det går hurtigt

Nyankomne

Kanelflettet brød

Lær mere

Ofte set

Belvita Cinnamon Brown Sugar morgenmad Kiks, 12 Packs 4 Kiks Per Pack Walmart. om

Belvita Cinnamon Brown Sugar morgenmad Kiks, 12 Packs 4 Kiks Per Pack Walmart. om

Disse små kanelsukker Morgenmad Puffs er det perfekte match til din kaffe. Disse søde muffin bid er en stor morgen behandle

Apple kanel bundt kage med karamel

Apple kanel bundt kage med karamel

Kanelrulle Bundt kage fra Delish. OM er den bedste måde at spise din yndlings morgenmad roll som dessert.

Oldfashioned donut bundt kage

Oldfashioned donut bundt kage

Denne kanel Bundt Cake er fluffy, fugtig, buttery, og har en gooey kanel hvirvel i midten. Det er toppet med en creme ost glasur.

Fluffy Kærnemælk Vafler melissassouthernstylekitchen. om

Fluffy Kærnemælk Vafler melissassouthernstylekitchen. om

Nem, lækker og sund LowCarb Kærnemælk Cinnamon Vafler opskrift fra SparkRecipes. Se vores Top bedømt opskrifter på LowCarb Kærnemælk Cinnamon vafler.

Brændt Apple Kylling med kanel Glaze opskrift Knorr

Brændt Apple Kylling med kanel Glaze opskrift Knorr

Kylling med kanel kan synes som en mærkelig kombination, men lad os fortælle dig ... Hvis du ikke prøvet det, dens et must. Giv det en chance.

Honning Cinnamon Frosting Martha Stewart opskrift

Honning Cinnamon Frosting Martha Stewart opskrift

I denne Indianinspired måltid, er kanel drysses på kylling. Spidskommen og koriander, andre traditionelle indiske krydderier, omrøres i raita, en yogurtbased krydderi.

Ark Pan Apple Cinnamon Kylling

Ark Pan Apple Cinnamon Kylling

Prøv noget nyt med vores BBQ kylling kanelruller. Disse søde og salte kyllingrulle ups er perfekte til aftensfester, familiesammenkomster og meget mere.

Cinnamon Swirl Kaffe Kage Gretchens Vegan Bakery

Cinnamon Swirl Kaffe Kage Gretchens Vegan Bakery

Jeg elsker en god dessert forklædt som morgenmad. Denne smøragtig og fugtig Cinnamon Chocolate Chip Kaffe Kage er sikker på at gøre din morgen lidt sødere.

Melomakarona opskrift græsk jul honning Cookies

Melomakarona opskrift græsk jul honning Cookies

Rasle op disse lækre krydrede karamel kanel kiks på ingen tid. Disse søde sager gør det perfekte valg med en kop te

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.