Osteagtig og cremet kylling spaghetti

Creamy Chicken Spaghetti er den perfekte komfort mad til enhver nat i ugen! Pakket med veggies såsom paprika, løg og svampe, smothered i en cremet sauce, toppet med et lag af smeltet cheddarost.

Kylling spaghetti er en af ​​de klassiske sydlige komfortfoder. Hvis du bor i syd, har du helt sikkert på et tidspunkt i dit liv, haft kylling spaghetti. Dens en af ​​de universelt elskede retter, du kan bringe til en potluck eller en familie middag og ved, at alle vil elske det. Theres noget om den cremede sauce, de ømme nudler, lidt crunchy peberfrugter og det smelte osteagtig lag, der er perfektion! Hvis du kan lide pasta opskrifter, kan du også lide min avocado fettuccine eller osteagtig penne med sommer veggies.

Ansvarsfraskrivelse: nedenstående links er affilierede links. Hvis du klikker igennem og handler, vil jeg modtage en lille provision. Se venligst min oplysningsside for at få flere oplysninger om affilierede programmer Zen og Spice deltager i.

Først skal du pochere dine kyllingebryst. Placer dem i en medium kasserolle sammen med salt. Dæk med vand og lad dem simre, indtil kyllingen er kogt igennem, ca. 10-15 minutter. Når det er gjort, bruger du en gaffel til shred.

Lille terning peber og løg, og skære svampene. Du vil saute disse sammen med hvidløg og krydderier, indtil det er blødt, og tilsæt derefter mel. Melet hjælper med at tykke saucen, når mælken er tilføjet! Når du har hælde i mælken, vil du simre i et par minutter indtil tyk. Derefter tilføjer du den ristede kylling og halvdelen af ​​den ristede ost. Rør dette sammen og tilføj til en 913 bageplade.

Hvis du har været på udkig efter et hurtigt, lækkert og hjerteligt måltid, kan du sætte sammen på ingen tid, det er på tide, du prøver osteagtig kylling spaghetti. Pakket med hjertelige stykker kylling i en osteagtig, creamsauce, vil denne lækre pasta skål være et massivt hit med både børn og voksne. Cheesy Chicken Spaghetti er en Mouthwatering Komfortfødevarer, der er hurtig og nem at gøre perfekt til dem travle Weeknights .

For at lave cremet kylling spaghetti i en instant pot, sæt kyllingen og rotel i trykkomfuret. Tilføj supper og pasta. Sæt til høj og kog i 8 minutter, og lav en hurtig udgivelse. Rør blandingen og sæt derefter potten til at saute. Tilsæt ost og varme indtil smeltet.

Crock pot kylling spaghetti lavet i den langsomme komfur er en af ​​mine foretrukne familieopskrifter. Denne creme kylling spaghetti er lavet med shredded kylling, pasta, ost og meget mere. Det er den perfekte weeknight opskrift med en cremet sauce, at hele familien vil fortære.

Denne kylling spaghetti opskrift er en af ​​mine foretrukne komfort kylling pasta opskrifter at lave. Dens lavet med kun en hånd fuld af ingredienser og er helt fantastisk. Det er en let dump og gå opskrift, der ikke tager meget tid at sammensætte.

Denne opskrift bruger ikke fløde af champignon suppe og bruger kun en lille dåse af creme af kyllingesuppe. Det bruger god ole cremeost, 1 pakke Velveeta ost, og en lille rotel for at smag tingene op. Hvis du ikke kan finde rotel, brug en dåse af tærte tomater og grønne chilier.

Jeg kan faktisk lide at batch koge udbenet skinnende kyllingebryst og gøre denne langsomme komfur kylling spaghetti med leftover shredded kylling. Brug af resterende shredded kylling gør det muligt for denne komfort madopskrift at komme sammen hurtigt.

Der er to måder, du kan gøre denne cheesy rotel kylling spaghetti i langsom komfur. Den ene er at bruge resterende shredded kylling og den anden er at bruge friske kyllingebryst skåret i bitstørrelser. Jeg har gjort begge begge, og de er både super enkle og nemme at gøre.

Vi elsker at gøre vores kylling spaghetti med en dåse rotel. Det giver opskriften lidt ekstra smag og vores familie fortærer den. Par rotel med Velveeta og flødeost, og du har en Mouthwatering Komplet måltid Hele familien nyder. ts den perfekte weeknight middag til komfort mad med lidt preptid.

Sørg for at du udskriver denne opskrift nedenfor ved at klikke på det lille printer-ikon i opskriften kortet. Hvis du elsker det, som vi gør, overveje at give denne opskrift en rating og Pin det på Pinterest eller dele det på Facebook. Hvis du genopretter denne opskrift og du på Instagram, skal du tage os på Pinkwhenjen og Pinkwhenjen Så vi kan tjekke det ud! Vi elsker det, når du laver vores opskrifter og nyder dem så meget som vi gør.

Alt du skal gøre er at koge din pasta og sæt det til side for at dræne. Bland nu osteagtig sauce i en gryde over lav varme, inden du tilføjer den kogte pasta og kylling. Voila! Du har en cremet osteagtig kylling spaghetti kunstværk til at nyde.

Tomater Jeg kan godt lide at bruge et par dåser af petite tærte tomater med grønne chili eller rotel. Bare sørg for, at de er drænet godt, så du ikke fortynder saucen. Du er velkommen til at bruge en mild eller spicy-version baseret på din egen smag, selvfølgelig. Ingen dom her.

Pasta salt dit pasta vand generøst mens det koger. Jeg bruger typisk 1 ½ til 2 spsk pr. 4 quarts vand. Pastaen uundgåeligt Absorberer noget af det saltet vand, da det koger, helt forbedrer smagen af ​​din skål.

Kylling-rotisserie Kylling er en fabelagtig mulighed for denne skål, selvom enhver kogt kylling vil gøre. Du kan bage eller koge kyllingebryst eller lår. Bare sæson med salt og peber. Dens også en fantastisk måde at bruge op ad leftover kylling!

Hvor længe kan du holde dette i køleskabet?

Når denne kylling spaghetti gryderet er afkølet, vil du gerne gemme den i en lufttæt beholder i køleskabet. Du kan også lægge et låg på gryderet skålen eller dække det tæt med folie. Brug inden for 3 dage.

Dette er den bedste del! For at gøre denne sauce kommer du til at saut klokke peber og hvidløg i en smule olivenolie. Derefter vil du tilføje både cremen af ​​champignon og fløde af kyllingesupper i stegepanden.

Sørg for at tagge mig på Instagram eller Facebook, når du laver denne opskrift! Jeg ville elske at se din skabelse, og giv dig en shoutout!

Ernæringsinformation anslås ud fra ingredienserne og tilberedningsinstruktionerne som beskrevet i hver opskrift og er beregnet til kun at bruges til Informational Kun formål. Bemærk venligst, at ernæringsdetaljer kan variere afhængigt af metoder til forberedelse, oprindelse og friskhed af ingredienser, der anvendes.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

I denne uge kom min svigerinde og jeg sammen for vores årlige fryser måltid prep Day og igen, det var en sand succes. Vi lavede nogle af vores forsøgte-og-sande favoritter, som min tortellini meatball suppe og kalkun bolognese, og forsøgte nogle nye opskrifter som denne cremet kylling spaghetti!

Som denne opskrift? Tjek disse ud, også:

Og når livet sker, giver det ikke så meget tid til at finde ud af, hvad du skal lave til middag. Hunger venter ikke, så der er en god chance for, at nogen i din familie sandsynligvis sulter eller klar til at spise hele tiden. De gode nyheder? Denne fryser cremet kylling spaghetti opskrift kan hjælpe med at planlægge frem og få mad i Everyones bellies så hurtigt som muligt.

Hvor langt frem kan du gøre dette og holde i fryseren?

Åh og forresten .. ou ville også have gavn af dette fryser måltid! Hvor mange gange har du haft en sen dag på arbejde, eller du ved, at du vil køre sent på grund af arbejde, børnene eller du bare ikke har lyst til at lave mad? Nå, denne cremet kylling spaghetti ville helt sikkert komme til gavn for dig også. EN

Absolut. Hvis du har kogt rester, som du vil nyde senere, skal du blot tilføje dem til en fryser-sikker beholder og lægge den tilbage i fryseren til opbevaring. Mit tip til dig? Hold dem alle i individuelle containere, så du bare kan tømme et stykke eller to, når du er sulten i stedet for hele sagen.

Denne fryser cremet kylling spaghetti er et måltid, der er dejligt at fryse og planlægge fremad med. På de skøre travle dage finder du komfort ved at vide, at du kan få et solidt måltid i løbet af få øjeblikke uden nogen form for indsats fra din side!
Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Har du nogensinde gjort langsom komfur taco pasta mexicanske pasta salat er så let og lækker, fantastisk til fester, middag og måltid prep

Creamy Chipotle Pasta Salat Sundhed

Creamy Chipotle Pasta Salat Sundhed

I en lille skål, pisker alle omklædningsingredienserne sammen. I en stor skål, kast sammen pastaen, majs, sorte bønner, rød peber, cotija, cilantro, rødløg og dressing. Serveres med friske lime kiler og mere cilantro.

Limejuice og skræl Tilføj en tangy citrus smag til en krydret marinade. Server de kogte rejer med en cremet dukkert for endnu mere smag

Limejuice og skræl Tilføj en tangy citrus smag til en krydret marinade. Server de kogte rejer med en cremet dukkert for endnu mere smag

Limejuice og skræl Tilføj en tangy citrus smag til en krydret marinade. Server de kogte rejer med en cremet dukkert for endnu mere smag

Smoky rejer med cremet chipotle mayo Nadia Lim

Smoky rejer med cremet chipotle mayo Nadia Lim

Dette er min mødre opskrift, men med kylling og jeg substitueret med rejer. Det tager meget lang tid at lave mad i det hele.

Nem Øjeblikkelig Pot Coconut Chicken Curry Piping Pot Curry

Nem Øjeblikkelig Pot Coconut Chicken Curry Piping Pot Curry

Nem sund Indiske Coconut Chicken Curry lavet i en Instant Pot på bare 30 minutter. Nyd denne mælkefri glutenfri karry med ris eller naan

Denne creme kokosnødder rejer er den perfekte kombination af søde og salt lavet i kun en stegepande. Denne hurtige og nemme weeknight-måltid har kun brug for 30 minutter.

Denne creme kokosnødder rejer er den perfekte kombination af søde og salt lavet i kun en stegepande. Denne hurtige og nemme weeknight-måltid har kun brug for 30 minutter.

Denne creme kokosnødder rejer er den perfekte kombination af søde og salt lavet i kun en stegepande. Denne hurtige og nemme weeknight-måltid har kun brug for 30 minutter.

Bedste Krabbe imperial opskrift nem Opskrifter

Bedste Krabbe imperial opskrift nem Opskrifter

Krabbe Imperial æg Benedikt med gamle Bay Hollandaise kombinerer Krabbe Imperial med sprød engelsk boller, cremet kogt æg og Old Bay Hollandaise.

Spaghetti med Creamy Krabbe Brøndkarse Sauce

Spaghetti med Creamy Krabbe Brøndkarse Sauce

En dejlig og let at lave krabbe kød sauce med sherry og fløde perfekt til at tjene med stege havtaske, kylling, bøf og lam retter.

Nyankomne

Cremet Krabbe sauce til fisk Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Loaded kartoffelmos

Loaded kartoffelmos

Heres hvad du har brug for kartofler, bacon, smør, hvidløg, frisk persille, mælk, flødeost, salt, peber, frisk purløg

Onepot fransk lentil suppe opskrift

Onepot fransk lentil suppe opskrift

Denne creme vegetariske franske lentil suppe er lavet med løg, gulerødder, linser og spinat. Sund og FillingPerfect til frokost eller middag

FROZEN MUDSLIDE RECIPE.

FROZEN MUDSLIDE RECIPE.

Australske frosne mudslide

Cremet tomat og basilikum Pasta Easy Family Opskrifter

Cremet tomat og basilikum Pasta Easy Family Opskrifter

Nem og lækker tomat og basilikum pasta, der er klar på under 30 minutter. Lavet med friske tomater og basilikum, tunge fløde og parmesan.

Denne nemme kotelet opskrift kan være på bordet i mindre end en halv time. Læsset med smag med ost og hvidløg, de er svære at slå

Denne nemme kotelet opskrift kan være på bordet i mindre end en halv time. Læsset med smag med ost og hvidløg, de er svære at slå

Denne nemme kotelet opskrift kan være på bordet i mindre end en halv time. Læsset med smag med ost og hvidløg, de er svære at slå

Hunter sauce til svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hunter sauce til svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hunter sauce til svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Denne veganer gnocchi er lavet uden æg til en easytofollow 3ingredient opskrift. Kaste det med en champagneproplukke fløde sauce til en rig og dekadent måltid.

Denne veganer gnocchi er lavet uden æg til en easytofollow 3ingredient opskrift. Kaste det med en champagneproplukke fløde sauce til en rig og dekadent måltid.

Denne veganer gnocchi er lavet uden æg til en easytofollow 3ingredient opskrift. Kaste det med en champagneproplukke fløde sauce til en rig og dekadent måltid.

Cremet gochujang Nudler

Cremet gochujang Nudler

Dens krydret. Dens nøddeagtig. Dens cremet. Og bedst af alt, denne salat dressing er veganer.

Sund kartoffelsalat med græsk yoghurt opskrift Løb i en nederdel

Sund kartoffelsalat med græsk yoghurt opskrift Løb i en nederdel

Youll elsker denne cremet græsk yoghurt kartoffelsalat opskrift til sommer sin fulde af urter sprøde teksturer, og toppet med en tangy forbinding

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.