DandelionLimaBean Soup

Mælkebøtte pesto har lyste op mange foråret retter i de forløbne år. I Belgien, jeg nogle gange samlet bladene af denne wildflower frommy baggård græsplæne at tilføje til salater, supper andother retter.

Picking mælkebøtte greens er en årlig tradition, at markerer ankomsten af foråret. Selvom du kan finde mælkebøtter hele året rundt, toppen af deres vækst er i løbet foråret. De fleste mælkebøtte greens gå ubemærket hen, bortset fra til gartnere der bliver irriteret over den stædige vækst af dette ukrudt, da det spreder sig på tværs af deres græsplæne. Som hurtig som gartner Fjerner mælkebøtter, nye synes at vokse tilbage.

Overraskende fleste mennesker køber deres mælkebøtter på lokale landmænd markeder eller købmandsforretninger i stedet for at samle dem fra deres egen have. Dens en skam, at så meget af denne rig kilde til ernæring går til spilde.

Næste gang du fjerner mælkebøtter fra din græsplæne, holde dem til at føje til dine retter. Du kan spise hele anlægget: blomsten, blade og rødder. Put et par blade i din morgen smoothie at starte dagen højre. Eller tilføje nogle til din salat eller sandwich.

Mælkebøtte greens hjælp rense din lever, forbedrer fordøjelsen og giver en god kilde til vitamin A, C-vitamin og calcium, blandt mange andre vitaminer og mineraler. Følg dette link for at opdage de mange sundhedsmæssige fordele af mælkebøtter.

et par dage siden jeg så en flok af smukke mælkebøtte greens til salg på min lokale 365 af Whole Foods. Det var ikke forår i Los Angeles, men her de mælkebøtte greens var på salg og absolut fristende. Jeg greb en flok vejer omkring et halvt pund og besluttede at gøre nogle Dandelion Pesto.

One-halvt pund mælkebøtteblade sammen med de andre ingredienser fremstillet om to kopper Dandelion pesto. Forberedelse Mælkebøtte Pesto tager kun et par minutter med en foodprocessor. Det sværeste er at sortere de dårlige blade og rengøring de resterende mælkebøtteblade. Når mælkebøtte greens er ren, skal du blot sætte alle ingredienserne i en foodprocessor og puls omkring 30 sekunder.

Du kan derefter straks tilføje Dandelion Pesto til nogle frisk kogt pasta eller sprede det på en sandwich. Tre til fire overdænge spiseskefulde Mælkebøtte Pesto er nok til at dække et pund kogt pasta. Selvfølgelig, hvis du vil have mere smag kan du tilføje så meget som du vil.

Dette Mælkebøtte Pesto opskrift er veganer. Det har fuld smag og kræver ikke noget andet. Du kan rist nogle veganske ost på toppen af din pasta, hvis du foretrækker det. Eller hvis du er vegetar, kan du rist nogle parmesanost på toppen af pasta når betjener. Parmesanost gifter vidunderligt med denne Mælkebøtte Pesto da det softensits naturligt bitter smag.

Mælkebøtte Pesto vil holde sig frisk i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge. Du kan også fryse pesto ved at hælde det i is bakker og lade dem fryse. Sæt pesto isterninger i en frysepose, og holde dem indtil brug i supper, pasta, eller hvad du kan lide. De pesto isterninger vil forblive godt om ni måneder.

The Dandelion Pesto willconserve i en lufttæt beholder i køleskabet i op til en uge. Du kan også fryse pesto ved at hælde det i is bakker og lade dem fryse. Sæt pesto isterninger i en frysepose og holde indtil brug i supper, pasta, eller hvad du kan lide.

Fjern de søde kartofler fra ovnen og støvregn paprika-ahorn blandingen over toppen, kastede de varme søde kartofler med en træske. Bages 8-10 minutter mere, indtil de søde kartofler begynder at karamellisere nogle måske sværte og sprød op. Du vil måske hamstre disse bit til dig selv, fordi de er de bedste bid!

Denne quinoa risotto kommer sammen hurtigere end ris-baserede risotto. Det gør en stor korn-fri krydrede alternativ! Den madlavning metode her resulterer i en cremet, blød konsistens i modsætning til den fluffy konsistens du måske normalt bruges til. Du kan også tilføje ½ kop revet frisk parmesan hvis du gerne vil! Â

Når du ser mælkebøtter vises på din græsplæne, behøver du smiler? Jeg gør! De fleste af os ville aldrig overveje madlavning op ukrudt fra vores græsplæne eller haven, så tanken om at spise mælkebøtte greens kan synes mærkeligt. Selvom anses af mange for at være en ukrudtsplante, teknisk set, mælkebøtte er en urt, der er blevet berømmet siden tidligere tider.

Næsten alle dele af planten; blade, blomster toppe, og rødder fundet anvendelse som kulinariske greens eller som en helbredende middel mod visse medicinske lidelser. n kendsgerning, alle dele af planten er spiselig. De er ikke kun sikkert at spise, men er pakket med calcium og vitamin A, jern, er en god kilde ofprebiotics og andre sundhedsfremmende næringsstoffer. Efter at have læst dette indlæg, vil du tænke to gange om madlavning med denne allestedsnærværende gule blomst.

Mælkebøtte greens er nøddeagtig, jordnær og ganske bitter i smagen. De er kendt for deres skarpe smag, meget ligner radicchio . Bitterheden kan være intens. Hvis det er generende, kan forsigtigt blanchering bladene reducere den.

Som mange af jer ved, at jeg er forelsket i humlebier. Desværre er mere end 1000 millioner pounds af herbicider bruges på græsplæner, mest specifikt mod mælkebøtter, hvert år. Mange af disse kemikalier enten ikke er blevet testet for sikkerhed eller har vist sig at have en stærk sammenhæng med kræft. Ikke alene er disse kemikalier er skadelige for os mennesker de påvirker hele økosystem , skade gavnlige insekter som den dyrebare bi. Mit håb er jo flere mennesker, der elsker Mælkebøtter samt dens mad og medicin, jo færre mennesker ønsker at forgifte det. Med det sagt, kun fouragere de blomster, du har brug for din opskrift og lader resten af vores flyvende venner!

Når høsten vilde mælkebøtte, være sikker på sin fra et område thats pesticider -fri. Harvest kun unge blade som ældre er mindre velsmagende. Mange af os kan nemt genkende mælkebøtter. Hvis du er ny til høst og er ikke helt sikker på, at hvad du plukke et € ”Dont! Vent og bede en ven eller der er mange gode plante identificerer apps derude. Hvis du er ikke op til fouragering blade lede efter dem i Bilka eller lokale marked.

Protein BoostThis mix af nødder og frø er min favorit combo, men bare gå med hvad du har på hånden. Du behøver ikke at gå ud af din måde at få netop disse ingredienser â € ”bare bruge det som en generel retningslinje til at skabe din egen blanding.

Im vil se WheredYouGo komedien, Bernadette om en agoraphobic arkitekt og mor ved navn Bernadette Fox, som forsvinder forud for en familie tur til Antarktis, i hovedrollen Cate Blanchett.

Vil du gerne have flere af disse lækre sunde opskrifter sendt til dig hver weekCLICK at tilmelde Upa for min ugentlige e-mail nyhedsbrev med opskrifter og tips til dig at spise godt og nyde din vidunderlige liv.

Jeg elsker brændt beets! Ristning forvandler disse smukke farvede grøntsager i sprøde og møre deliciousness. Det øger deres jordiske og søde smag, hvilket gør dem så versatileI ofte nyde madrester som en snack på ristet brød eller kaste dem i salater. Og de er utrolig nærende, fyldt med vitaminer og mineraler, er lav i kalorier, og har betydelige sundhedsmæssige fordele.

Jeg er vokset op med denne grøntsag, så jeg ikke har noget imod sin lidt bitre undertoner . Men du kan hurtigt mild ned enhver bitterhed ved blanchering dem for et par minutesI've inkluderet instruktionerne i opskriften.

Den saut er holdt enkel med blot olivenolie og lidt salt som greens er beregnet til harmonisere med smag af ristede roer. Du kunne kaste i nogle af sukkerroer greens så godt, hvis du valgte klaser af roer med deres blade stadig er fastgjort.

Ingredienser: Mælkebøtte greens: Om 3 kopper, hakket fint, henvises noter Grøn gram Hara moong Hesru Kalu: 1/4 kop Toor dal Split due ærter: 1/4 kop grøn chili: 2 nos Gurkemeje pulver: 1/4 tsk Salt: efter behov Vand: Efter behov

For spice indsætte: Olie: 1 tsk spidskommen: 1 tsk Gram dal Channa dal Kadle Bele: 1 tsk Urad dal: 1 tsk korianderfrø: 2 t + sp Cinnamon stick: 1 tomme Hvidløg: 1 fed, valgfri tør rød chili: 2 eller 3 nos, ikke krydret sort Tamarind: grape dimensioneret eller 1 tsk, tyk ekstrakt revet kokosnød: 1/4 kop, friske eller frosne

Jeg tog en klasse kaldet plantebaseret helbredende medicin, hvor vi lærte om alle fordelene ved mælkebøtte greens, så jeg var nødt til at eksperimentere med at bruge dem på forskellige måder. Jeg gennemsyret det som en te, brugte det i tinkturer , og lad mig fortælle dig dette pesto er langt den bedste måde at spise det. Disse eksperimenter førte til skabelsen af denne smukke pesto omkring to år siden, men jeg glemte det indtil for nylig, da jeg snuble på greens på købmand.

Mælkebøtte blade er en fremragende mad til afgiftning og lever sundhed. Men i stedet for saftfremstilling dem, tilføje dem til smoothies, eller lave en salat med dem, hvad med at bruge dem i en cremet dressing? Thats hvad jeg gjorde med dem i denne Cremet Mælkebøtte Grønne Dressing opskrift og den normalt bitre smag de undertiden har er maskeret med de øvrige ingredienser.
Nyankomne

Spicy mælkebøtte greener med hvidløg og capicola

Spicy mælkebøtte greener med hvidløg og capicola

Italiensk mælkebøtte salat opskrifter

Mælkebøtte greens salat salatat hindba opskrift

Mælkebøtte greens salat salatat hindba opskrift

Nu kan du gøre Julie Taboulies Hindbeh af din helt egen

Mælkebøtte Grønne med ristede hvidløg Dressing Lady Moon Farms certificeret økologisk, SoilGrown Produce

Mælkebøtte Grønne med ristede hvidløg Dressing Lady Moon Farms certificeret økologisk, SoilGrown Produce

Lær at lave Wilted Mælkebøtte salat med pinjekerner og Crispy hvidløg og hundredvis af andre opskrifter featuring mælkebøtte greens og andre økologiske grøntsager og frugt.

Mælkebøtte te Magic til din Lever, Hud Mave

Mælkebøtte te Magic til din Lever, Hud Mave

Mælkebøtte te fordele strækker sig fra leveren sundhed til fordøjelsen. Her er hvad det smager ligesom, hvad dens gode til, og de bedste mærker til at købe.

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og dets lignende madopskrifter

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og dets lignende madopskrifter

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og alle lignende madopskrifter, at finde andre originale og let madlavning opskrift ideer

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Kringle er Wisconsins officielle State Wienerbrød

Kringle er Wisconsins officielle State Wienerbrød

Disse pletter håndværk Kringle ligesom så lækker du vil aldrig være i stand til at stoppe med kun en skive.

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Dansk Bageri, Hongkong Se 65 uvildige anmeldelser af dansk Bakery, bedømt 4 af 5 på Tripadvisor og klassificeret 1294 af 15,155 restauranter i Hongkong.

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Den cardamomspiced dej gør disse danske kanel ruller skiller sig ud fra den søde roll crowd Frost med en flormelis glasur, hvis det ønskes.

Nyankomne

DANSK SANDWICH ROLL RYE presliced, dansk blå og karamelliseret løg

Lær mere

Ofte set

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Find og dele hverdagen Gul Daikon Pickle opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

En lækker godbid af overbærende traditionel sprøde stil karamel med moreish ristede mandler, overtrukket med mørk chokolade og støves med fine mandler Håndlavet i New Zealand

Whisky Karamel Pecan Brownie

Whisky Karamel Pecan Brownie

Indlæg om Vegansk Bourbon Brownies skrevet af Hvad Jessica Bagt Næste

Chokolade chex mix opskrift ernæring beregning

Chokolade chex mix opskrift ernæring beregning

Crunchy snackblanding klar om fem minutter Tilføj popcorn, marshmallows, møtrikker og chokoladechips til Chex Mix Chocolate Snack Mix til din yndlings Munchie.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

The Dark Side 10 Mørk chokolade desserter ikke at gå glip

The Dark Side 10 Mørk chokolade desserter ikke at gå glip

Mørk chokolade kan føle ekstra dekadent den type chokolade du ønsker at bruge til særlige lejligheder eller en dato nat. Og dens perfekt til en treatyourself øjeblik, også. Prøv vores foretrukne mørk chokolade opskrifter.

Dette er den absolut bedste chokolade frosting opskrift Super cremet, glat, fudgy, og skinnende med en dyb chokolade smag. Denne nemme chokolade buttercream frosting opskrift er perfekt til cupcakes og lagkager.

Dette er den absolut bedste chokolade frosting opskrift Super cremet, glat, fudgy, og skinnende med en dyb chokolade smag. Denne nemme chokolade buttercream frosting opskrift er perfekt til cupcakes og lagkager.

Dette er den absolut bedste chokolade frosting opskrift Super cremet, glat, fudgy, og skinnende med en dyb chokolade smag. Denne nemme chokolade buttercream frosting opskrift er perfekt til cupcakes og lagkager.

Betty crocker mørk chokolade rige cremey frosting

Betty crocker mørk chokolade rige cremey frosting

Den bedste nogensinde chokolade fudge frosting opskrift, du ville have brug for. Denne fudge opskrift er rig, dekadent, fudgy og absolutte skal have for mørke chokolade elskere.

Dark Chocolate Orange Fudge

Dark Chocolate Orange Fudge

Få opskriften på Dark Chocolate Walnut Fudge.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.