Citrus Braiseret Octopus

Jeg har altid været fascineret af blæksprutte. Jeg husker at spise det på familieferie til Spanien som et barn, som regel syltede eller overtrukket med olie og i slutningen af en tandstikker, pleasingly sej. Jeg glæder i teksturen af fangarme deres smukke grumhed, farvet med lilla. Jeg elskede den måde, de følte mod min tunge, rillerne i tekstur, deres tiltalende håndgribelighed de altid mindede mig om de suckers på dem, morsom lille lodne legetøj Id stick til alle tilgængelige vindue.

Når Im på en fiskehandler Im henledes på blæksprutte liggende prangende på isen, dinglende fangarme glinsende ligesom fishy lysekroner; men dens aldrig noget Ive forsøgt til at lave mad. Jeg formoder Ive altid været alt for bange for at tage sådan en storslået, mystisk væsen og gøre det utænkelige for det: gøre den gummibelagte og uspiselige. Men en smuk skål langsomt braiseret blæksprutte spist et par måneder siden på Rochelle kantinen har fast i mit sind som en af de mest lækre ting Ive spist i år, og noget, som jeg kunne i det mindste forsøge at genskabe. Det var dyb, fyldig, fløjlsagtig og berusende octopus bløde og møre og smelter sammen vidunderligt med olivenolie, fennikel, tomat og aromatiske braisering jus.

Så skal du fjerne hoved, indmad, blæk, øjne og næb. Men dont være foruroliget! Det er ikke så svært eller så forfærdelig som det lyder. Du skal bare klippe under øjnene, der adskiller hovedet fra fangarme . Youll se theres et hul, hvor fangarme mødes, og indeni, er næbbet. Det er nemt at fjerne en € ”bare skubbe det ud med fingeren eller tommelfinger. Nu tager hovedet, skar øjnene væk fra bunden og udsmid. Skyl det inde og ude, at komme af indersiden, og også skylle resten af blæksprutten under koldt vand. Adskil fangarme også.

Heat tre spiseskefulde olivenolie i en tung bund gryde, tilsæt løg, fennikel, gulerødder, selleri og sauter indtil løg og fennikel vender gennemsigtig blødt â € ”omkring fem minutter. Tilsæt derefter hvidløg, bugten og timian og kog i yderligere en til to minutter. Nu tilføje blæksprutte og sauter i yderligere nogle minutter, omrøring, før du tilføjer tomat, tomatpuré, vin, blæksprutte saft og sort peber.

Kendt for deres argentinske madlavning og rockabilly charme, har Porteos co-kokke Ben Milgate og Elvis Abrahanowicz blevet ryste op Sydney mad scene siden de åbnede deres første restaurant i 2010.

Restauranten har flyttet et par gange, men deres braiseret blæksprutte har optrådt på hver menu. Det har en interessant oprindelse historie: Milgate dateret en italiensk pige, da han var ung og hendes far ville gøre braiseret blæksprutte for familien. Mens Milgate har givet fadet en Porteo tur, den fundamentals har opholdt sig det samme.

Octopus kan være hård og kræver langsom braisingin orderto gøre det bud. Thistechnique braises blæksprutten i orange og lime juice, derefter grill det over varme trækul. Du kan tjene blæksprutte ret off grill eller du kan tjene det i tacos toppet med salsa og sprøde grønne.

Sauted blæksprutte med blandet salat opskrift

Fortsæt den overdækkede langsom tilberedning til en anden time, indtil blæksprutter er meget mørt. Begynde at teste om maden efter 13/4 timer: stick Tænder af en gaffel i den tykkeste del af hver blæksprutte; når gaflen glider let ud, er kødet gjort.

Skyl octopusthoroughly og sted, dryp våd, intoa dyb pande, krydr med lidt salt og lad det simre i ca 15 minutter, dreje en gang. Fjern fra varmen og skyl igen, dræne godt andcut i mundrette stykker.

Skræl og terninger løg. Skyl persille, setsome blade aisde og hak resten. Heat olivenolie i en en gryde og sauter blæksprutte i ca. 1-2 minutter. Læg løg og persille og sauter kortvarigt. Tilsæt vin og presse pillede hvidløg i gryden. Simmer, dækket, i ca. 60 minutter ved lav varme. eason med salt og peber og tjene garneret med persille.

Braise i 2 timer, indtil blæksprutte er kogt igennem, bør du være i stand til at fjerne næbbet let ved indsættelse en gaffel nedenunder det og forsigtigt at trække ud. Lad det køle i kogevæske derefter fjerne og adskille den fangarme

2022/09/15 Opvarm en pan stor nok til at holde blæksprutte og tilsæt 2 spiseskefulde olie, så skræl og hak løg og hvidløg. Når olien er varm, tilsæt. rom jamieoliver. OMSERVINGS 4CALORYS 488 PER SERVINGTOTAL TIME 1 HR 20 MINS

2022-10-07 2. Varm olie i en stor kasserolle og saute løg med hvidløg indtil gennemskinnelig. Kortfristet stege svampe, tilsæt bouillon og tomater og sæson med. ROM ETSTERMARTER. Omcuisine European, Italiantotal Time 1 HR 40 MINSSERVINGS 4

2022-12-07 I en stor stegepande, varme 1 1/2 teskefulde af olien indtil skinnende. Tilsæt halvdelen af ​​blæksprutte, sæson med salt og peber og kog over høj varme, omrøring, indtil den begynder at brune ,. rom foodandwine. OM 5/5 TOTAL TID 1 HR 30 MINSSERVINGS 6

2022-10-07 Skyl blæksprutte grundigt og læg, drypper våd, ind i en dyb pande, sæson med et lille salt og lad dem simre i ca. 15 minutter, drej en gang. Fjern fra varme og skyll igen, dræn godt og skær i bitstykker. ROM ETSTERMARTER. OMSERVINGS 4TOTAL TIME 1 HR 30 MinScategory Lunch, Main Coursecalories 212 pr. Servering

2022-12-21 5. Placer blæksprutten i køleskabet i mindst 3 timer for at fastholde op. 6. Brug en meget skarp kniv til at skære 3cm tykke medaljoner af blæksprutte og fjerne klæbende filmlag. Varm en stegepande over en moderat varme med en lille olie og tilføj -medalderne . Steg indtil gyldenbrun på begge sider. olivenolie. 7. ROM GRATISITALIANCHEFS. OmServings 4estimated Reading Time 3 MinScategory Starter

revet saltflager og friskmalet sort peber, til at smage hjulet omhyggeligt hakket fladblad persille kogte makaroni, for at tjeneVarm olivenolie i en stor stegepande. Tilsæt hvidløg og løg og kog i et minut og rør derefter blæksprutte og kog i et par minutter, indtil det hele kommer i kontakt med panden og bliver uigennemsigtig. Tilsæt vin og kog kog, omrør godt. Rør i tomater, oliven, timian, bugt, salt og peber og hæld i en bageplade.Nyankomne

Oxtail Rag med Semulje Gnocchi

Oxtail Rag med Semulje Gnocchi

Slowcooked oksehaler har en smag thats ud af denne verden. Denne opskrift kombinerer det med hjemmelavet pasta for en virkelig speciel klud.

Pumpkin Stout Braiseret Oxtail opskrift Spiceology

Pumpkin Stout Braiseret Oxtail opskrift Spiceology

Saft fra bonein oksekød, vin, og cookeddown grøntsager kombineres for at skabe en rig sauce til denne brase.

Asiatisk stil Braised Pork nakke knogler Stock Photo Rediger nu 519283585

Asiatisk stil Braised Pork nakke knogler Stock Photo Rediger nu 519283585

Få og del bedste opskrifter om svinekløfter sydlige med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Kinesisk braised svinekød maven glædeligt forklæde

Kinesisk braised svinekød maven glædeligt forklæde

Med kartofler og oksekød simmeret i Savory Dashi bouillon, Nikujaga eller japansk kød og kartoffelgryder er en ikonisk homecooked skål i Japan.

Braised kanin med karameliseret radicchio og salsa verde

Braised kanin med karameliseret radicchio og salsa verde

Kokken Alan Bergo deler en opskrift på kaninben braised med sorte trompeter og mælk, serveret med ristede gulerødder.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Braised countrystyle ribs med blackeyed ærter collard greens og syltede løg opskrift

Velkommen det køligere vejr med Redwine Braised Beef Stew

Velkommen det køligere vejr med Redwine Braised Beef Stew

Ukrainske stewed beef kartofler opskrift video

Den ældre Bolder Life Friday Feast 16 november Braised Tyrkiet lår

Den ældre Bolder Life Friday Feast 16 november Braised Tyrkiet lår

To pund af kalkun lår giver en overraskende mængde kød, når det er trukket af knoglen. Vi tror, ​​at det fedt, du sparer ved at mosse kartoflerne med Alwayslowfat kærnemælk og appelsinjuice i stedet for creme og smør, lader dig komme væk med at spise den sprøde kalkunhud, der tjener med en grøn grøntsag.

Nyankomne

Beef Casserole Slimming World

Lær mere

Ofte set

Beef Stew Gryderole Sainsburys

Beef Stew Gryderole Sainsburys

Oplev vores udvalg af oksekød til gryderet og gryderet. Kog en velsmagende og påfyldning middag for hele familien. Køb online for kvalitet oksekød til din yndlingsopskrift.

Jo bedre supermarked oksekød i Storbritannien flere tanker om burgerfremstilling

Jo bedre supermarked oksekød i Storbritannien flere tanker om burgerfremstilling

Nedenfor er en liste over de produkter, der er inkluderet i Sudan 1-varslingen, som frigivet af Food Standards Agency. De syv produkter, der blev tilføjet i går, er i bunden.

Lektion To opskrifter, Chapter One Smashes og Magic af Mint, aka Brandy Smash

Lektion To opskrifter, Chapter One Smashes og Magic af Mint, aka Brandy Smash

En cocktail for piger, der elsker cognac Blueberry Mint Infused Brandy med Turbinado Sukker. Så godt på klipperne

Brandied flødeskum

Brandied flødeskum

Brandy flødeskum Sauce opskrift Prøv denne Brandy flødeskum Sauce opskrift, eller bidrage med din egen.

Ice Cream Teejays Sweet Tooth United States

Ice Cream Teejays Sweet Tooth United States

Bestil is online i dag gourmetis gaver afsendt landsdækkende til enhverhed og alle lejligheder. Store lykkelig fødselsdag, sympati, få det godt, tak, tillykke gaver og meget mere. Skab ...

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Quindim brasiliansk kokosnødflan

Quindim brasiliansk kokosnødflan

Quindimbrazilian Coconut Egg Custards

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.