DET BEDSTE Crawfish i New Orleans Opdateret februar 2022 Tripadvisor

Crawfish er en traditionel New Orleans fisk og skaldyr, der serveres kogt, sauteed, bagt eller stegt i forskellige sorter og retter. Fra languster brød og languster etouffee til friskkogt med unikke krydderier, er languster elsket i mange former.

En languster ligner en lille hummer, men de kommer fra ferskvand. Hvor de lever under sten og langs vandet gulvet. Theyre findes lokalt i Louisiana vandløb, søer og floder. De fleste populært , bliver de serveret kogt med urter, krydderier og grønt - normalt kartofler og majs. En traditionel kog er, når de er tjent til at du shell-på, at du skal skrælle dem til at spise.

Crawfish er i sæson i forårsmånederne, men normalt kan findes begynder i januar til juli. De peak måneder for languster er marts, april og maj. Dette er, når du vil finde languster koger rundt i byen og på lokale markeder.

Hvor kan jeg være vært for min egen languster kog?

Ingen baghave? Intet problem! Parker på tværs af byen, så du være vært for din egen languster koger. Pick up nogle levende languster og ringe til dine venner. Du bliver nødt til at medbringe dit eget udstyr, dog. Nogle af vores favorit spots omfatter The Fly, Bayou St. John, og byparken. Tjek vores Crawfish Boil reciepe nedenfor for alle forudsætninger for en traditionel New Orleans Kog.

Når du er i sæson, kan du finde languster på mange lokale restauranter og markeder på tværs af byen både levende og kogte. For nogle af vores favoritter, se vores Ultimate Crawfish Guide. De er som regel sælges af pund. Mange foråret festivaler også tjene kogt languster såsom French Quarter Fest, Jazz Festival, og dedikerede languster festivaler som Crawfish Mambo og NOLA Crawfish Fest. For en liste over restauranter, der tjener dem, se nedenfor.

Læs om for et kig på de bedste fødevarer i new orleans, og byder på anbefalinger til nogle af de øverste steder at prøve hver ret

Så hvad der præcist er New Orleans mad? Køkkenet i den store let er en reel smeltedigel. Dens påvirket af både Cajun og kreolsk køkken samt soul food. Du kan være undrende hvad forskellen mellem Cajun og kreolsk er. Tid til en lille historie lektion!

hvad de skal spise i Louisiana? de fleste popularlouisianian skaldyrsretter

Som prime languster sæson nærmer sig sin afslutning, New Orleans Jazz Fest tilbyder en perfekt mulighed for at nyde Mudbugs i en række forskellige måder. Her er 12 eksempler på languster retter fra sælgerne på New Orleans Jazz og Heritage Festival præsenteret af Shell, og hvor du kan finde dem. ead mere om languster. Alle priser er opdatering til 2022.

Heritage Square, fra Jamila s Cafe, New Orleans. 7. "Dette cremet, lys grøn bisque er tyk og rig, men ikke så tungt som at tynge din dans. Det er fyldt med languster haler og purerede spinat greens. Det er den bedste måde at spise dine grøntsager." â €”Judy Walker

Fra Grandstand, Smitty Seafood Restaurant, Kenner. 7. "The Maine hummer roll inspireret denne Louisiana skålen, som du kan finde på oyster bar på folden. En cool, cremet languster salat udfylder et svampet bolle, at ifølge en af vores smagsdommere, er top-split præcis ligesom sin New England modstykke. et smagsprøve sagde, at riste brødet ville tage sandwich "til en helt andet niveau." â €”Judy Walker

Mad område I, fromPapa Ninety Catering. $ 7. "Den languster remoulade er altid på vores lys-og-forfriskende must spise listen, og i 2022 rejer og krabbekød ravigote gjort det, også. Begge er perfekt til lettere lyster eller som en snack. Du får en god mængde af skaldyr på hver. desværre er prisen på kvalitet skaldyr som denne holder stigende, men smagen vil altid bringe os tilbage." â €”Judy Walker

Mudbugs, crawdads, krebs uanset hvad du kalder dem, languster sæson er ankommet og var klar til at få madlavning med dem liflig krebsdyr . Men først, nogle sjove fakta om de små sataner.

Selvfølgelig, languster liv isnt alle romantisk. Theyre aggressiv altædende og ikke flove over at indfange de grimme ting, ofte fylde på rådnende planter, fisk eller andre dyr, og som omfatter andre languster. Theyre sådan berygtet kannibaler at akvakulturbrugere der raise languster nødt til at tage en lang række forholdsregler for at stoppe de ting fra bogstaveligt spise ind i avancer.

Den klassiske languster kog er nok, hvor mange har deres første smag af languster. Kun få madoplevelser matche spændingen ikke at nævne rod af huddling omkring et bord strøet med languster, majs, kartofler og pølse simret i en berusende bouillon af krydderier.

CrawfishcroquettesBorgneCentral Forretning DistrictChef Brian Landrys menuen tilbyder normalt rejer croquetas; gyldne stegte kugler af cremet, teatralsk godhed, der er must-have, hvis du er ledes der. Men kom languster sæson, kan du forvente en languster-version i stedet, og de er lige-som-om-ikke-mere awesome.

Crawfish MonicaKajun Kettle FoodsJazzFest eller onlineOne af de mest berømte languster programmer i NOLA er Crawfish Monica, som inkorporerer halerne med pasta i en krydret, cremet sauce elsket af lokale og besøgende. Tiden var, du kunne kun finde den sande Monica Kajun Kedler stall på New Orleans Jazz Heritage Festival, men disse dage kan du bare gå videre og købe et Monica kit fra deres hjemmeside og nyde det året rundt. Moderne teknologi redder dagen!

Crawfish sæk languster beignetsPattons CaterersJazz Fest, Zürich Classic, othersPattons er ikke en restaurant, men en catering firma, der, i de sidste 30 år, er blevet synonym med Jazz Fest. Deres berømte combo plade indeholder en languster sæk - en smuk tigger pung gammeldags fra en crepe fyldt med languster stopning og friturestegt - samt krydrede languster beignets stegt på bestilling så godt. Dens vanskeligt, men værd at vente et helt år for at få dine hænder på denne plade på Fest, skønt nu youll være i stand til at finde den, hvis du tilfældigvis til at deltage i Zürich Classic golf turnering , så godt.

Du behøver ikke at besøge den store let at nyde sin legendariske Cajun og Creole varianter. Med disse Mardi Gras opskrifter til forretter, hovedretter og desserter, kan hver dag være en fest! Prøv klassiske Fastelavn opskrifter som rejer touffe, jambalaya, eller røde bønner og ris, eller fix noget uventet for en gruppe af part gæster som varm gumbo dip eller cornbread hush puppies. Ingen samling af Fastelavn opskrifter ville være komplet uden slik. Glem ikke at bage op vores foretrukne kong Cake opskrift. Men der er ingen grund til at stoppe der. Vi har endnu flere gode ideer til at udforske til Fastelavn opskrifter. Hvis du ønsker at få kreativ med desserter i år, så prøv vores Praline-Flødeost kong Cake eller Beignet Tower; begge er nemme at lave og garanteret at imponere. Look gennem vores bedste Fat Tuesday recipesâ €”der er noget for enhver smag.

Andouille er en klassisk sydøstlige Louisiana ingrediens det bedste af dette krydret svinekød pølse kan findes i produkterne står der linje motorveje ned i de lavere dele af staten. Denne klassiske Cajun gumbo gør nok for at behage mængden af out-of-towners at bestige ned til Louisiana støvle i ugerne op til Fastelavn. Gør det i god tid, og bestanden din fryser med de rige Cajun gumbo.

Landrys Seafood House i Jax Brewery tilbud kogt languster sæsonmæssigt og Crawfish etouffe hele året rundt. Dens alle krydret til perfektion og visningen af floden og Jackson Square slår den, du får på dine daddys backyard languster kog enhver dag!

Denne franske kvarter restaurant er et must for languster elskere. Til morgenmad, de har en fantastisk languster omelet og deres Blackened Rødfisk Lafourche er derfor, du er nødt til at komme tilbage til frokost eller middag. Af den måde, kan du få konge kage på Oceana året rundt. Hvis du gik glip af det på Fastelavn, nows din chance for at fejre.

Denne restaurant beviser gang på gang, at theres mere til Bourbon Street end perler og barer. Både deres Rødfisk madlavning toppet med en languster champagneproplukke fløde sauce og deres Blackened rødfisk touffà © e hører hjemme på listen bucket. TDF.

Denne restaurant Metairie tiltrækker både fodbold elskere og languster elskere. Deres Crawfish Fettuccini og Crawfish touffà © e er gode måder at fejre skaldyr sæson i Louisiana. Hvis du er opholder sig i det franske kvarter, at lægge planer stoppe på din vej tilbage til lufthavnen. Så godt!

Denne elskede 100 år gamle østers hus har mere end østers. De tilbyder kogt languster i sæson og deres Crawpuppies og en stegt Crawfish Tail appetitvækkere er TDF. De gør også en gennemsnitlig Fried Crawfish po-boy.

Denne populære tage på den berømte New Orleans Jazz Heritage Festival Crawfish Brød byder Louisiana languster haler kastede i et generøst krydret, teatralsk flødesovs, alle stablet på fransk brød og bagt i ovnen.

Denne populære tage på den berømte New Orleans Jazz Heritage Festival Crawfish Brød byder Louisiana languster haler kastede i et generøst krydret, teatralsk flødesovs, alle stablet på fransk brød og bagt i ovnen.

Nola Crawfish King Seafood Grill

Chris Shaggy Davis og Team Openednola Crawfish King Seafood & Barbecueon Franklin Avenue i januar, hvilket giver den longtime crawfish kupper cateringer en ny permanent Hjem. Crawfish-Seekers vil vide, om der er varme mudbugs på dæk, hvis flagene ud, og butikkerne Instagram forbliver opdaterede med komplette crawfish info. Åbn syv dage om ugen, dette er en spændende tilføjelse til byens crawfish muligheder, for ikke at nævne for røget kød og andre fisk og skaldyr.

En gang en catering Betjening , der fik følgende med crawfish koger, er Clesis nu en væsentlig languster destination inmid by. James Clesi kører restauranten og cateringarmen med sine søskende, Carlo Clesi og Sonya Clesi, der serverer nogle af de bedste crawfish omkring â € "tænk citrus, peber og fed. Ring til Curbside Service.

BroadView er et andet godt familiedrevet Broad Street Seafood Market Denne kalder sig selv Crawfish House of America. Gode ​​priser og venlige service, det er i øjeblikket også tilgængelig til levering på Grubhub.

Bevi Seafood startede i metairie og fik sådan et efterfølgende, at ejerne åbnede et andet sted på Carrollton Avenue, som forbliver travlt. Den kogte og stegte fisk og skaldyr er stedet på, men det er indlysende, at der lægges stor vægt på alt på menuen og hver del af hvert emne på menuen.
Nyankomne

Varmt og krydret Crawfish opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Varmt og krydret Crawfish opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Crawfish er grillet på Traeger, hvilket bringer ud den søde, saftige smag af kød. Spicy hvidløg smør add varme til denne fisk og skaldyr fad.

Nem Crawfish Rice opskrift Ernæring Beregning

Nem Crawfish Rice opskrift Ernæring Beregning

Crawfish Og ris gryderet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Poches udbenet Tyrkiet med Crawfish Fyld

Poches udbenet Tyrkiet med Crawfish Fyld

Denne fyldet ville være dejligt med fisk. Fra USA Regional Kogebog, Culinary Arts Institute of Chicago, 1947.

Hvor mange kalorier er i skøre brødsauce

Hvor mange kalorier er i skøre brødsauce

Der er 100 kalorier i et skørt brød fra små kejser. På samme måde, hvor mange breadsticks er i små kejsers skøre brød pizza skøre brød kommer

Little Caesars Pizza Delivery Menu

Little Caesars Pizza Delivery Menu

Gennemse vores menu og orden levering online via Logan, UT. Little Caesars Pizza levering menuen.

Crazy Cupcake Flavours Opskrifter Ernæringsberegning

Crazy Cupcake Flavours Opskrifter Ernæringsberegning

Cincinnatis fineste kager, cupcakes, kage pops, cookies, og mere 3 søde piger cakery 2 steder Kenwood og over Rhinen

20 Lækre måder at bruge alt Bagel Seasoning

20 Lækre måder at bruge alt Bagel Seasoning

Alt undtagen bagel ost bold, en lækker og enkelt at gøre forretter, der vil være et hit hos din næste familietræf.

Kiks med flødeost Grape Jelly og purløg Stock billede Billede af gelé, spise 49151415

Kiks med flødeost Grape Jelly og purløg Stock billede Billede af gelé, spise 49151415

Lær at lave denne fantastiske spejl glaseret cheesecake Denne frugtagtig nobake drue cheesecake opskrift er lavet med ægte druemost jelly

Abrikos Flødeost Dip To Die For derhjemme med Tai

Abrikos Flødeost Dip To Die For derhjemme med Tai

Denne hurtige, flavorful spredning blandinger glat flødeost og frugtagtige konserves for en forrygende smag.

Nyankomne

Bagte kartofler med flødeost opskrift Cook.me Opskrifter

Lær mere

Ofte set

Tre ost oksekød enchiladas drinkmilk. om

Tre ost oksekød enchiladas drinkmilk. om

Dont blive skræmmende ved at gøre restaurantyle enchiladas. Disse er ind og ud af ovnen på mindre end en time gør det til din måde med variationen nedenfor.

Creme creme, ost og jordbær blintzes

Creme creme, ost og jordbær blintzes

Ost blitz En lækker cremet påfyldning krammede med en kanel sukkerfrakke. Kanel og flødeost Bread Roll Ups, Morgenmad Rolls Opskrift.

Frisk Blueberry Flødeost Frosting opskrift White On Rice Par

Frisk Blueberry Flødeost Frosting opskrift White On Rice Par

Amazing Frisk Blueberry Flødeost Glasur

Blueberry Lime Flødeost pund kage

Blueberry Lime Flødeost pund kage

Denne Blueberry Flødeost pund kage opskrift er så lækker og fuld af smag. Dets en af de mange store opskrifter deles af hjem kokke på BakeSpace. about, verdens sødeste opskrift swap samfund.

Peppermint Flødeost Candy

Peppermint Flødeost Candy

Nem Flødeost Mints opskrift mødes hurtigt andmelt i dine mouthThese ingen bage pastiller gøre en ferie og fest favorit

Cream ost chicken pasta

Cream ost chicken pasta

Cream ost chicken pasta

Denne skillet dip har det hele en cremet kylling dip med et krydret spark bliver omgivet af cheesestuffed søde hawaiiske kiks og bakedits så nemt, den sværeste del om at gøre det venter på, at det kommer ud af ovnen

Denne skillet dip har det hele en cremet kylling dip med et krydret spark bliver omgivet af cheesestuffed søde hawaiiske kiks og bakedits så nemt, den sværeste del om at gøre det venter på, at det kommer ud af ovnen

Denne skillet dip har det hele en cremet kylling dip med et krydret spark bliver omgivet af cheesestuffed søde hawaiiske kiks og bakedits så nemt, den sværeste del om at gøre det venter på, at det kommer ud af ovnen

Jeg fik denne opskrift fra en sygeplejerske på arbejde. Var altid deler nem og familypleasing opskrifter. Saucen smager som en cremet Alfredo sauce. Det er fantastisk med nudler.

Jeg fik denne opskrift fra en sygeplejerske på arbejde. Var altid deler nem og familypleasing opskrifter. Saucen smager som en cremet Alfredo sauce. Det er fantastisk med nudler.

Jeg fik denne opskrift fra en sygeplejerske på arbejde. Var altid deler nem og familypleasing opskrifter. Saucen smager som en cremet Alfredo sauce. Det er fantastisk med nudler.

Im tænker jeg ønsker at gøre rødt fløjl cookies med flødeost chips i stedet for hvide choc chips. Jeg tænkte bare at bruge nok pulveriseret ...

Im tænker jeg ønsker at gøre rødt fløjl cookies med flødeost chips i stedet for hvide choc chips. Jeg tænkte bare at bruge nok pulveriseret ...

Im tænker jeg ønsker at gøre rødt fløjl cookies med flødeost chips i stedet for hvide choc chips. Jeg tænkte bare at bruge nok pulveriseret ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.