Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Mere end 90 år senere løber hans nevø Frank Olivieri Jr. måske den mest kendte cheesesteak butik en 24-timers destination ved korsvejene i niende, Wharton og Passyunk, hvor fans flocker til takeout fra vinduerne og udendørs spisning på metalborde. Lejlighedsvis vil en limo- eller turbus rulle op efter et sports spil eller koncert, da dets 15 minutter fra South Philadelphia Sports Complex.

I 1966 havde Joey Vento, hvis POP havde et cheesesteakstandår, før de blev åbnet over fra Pats. Som historien går, havde han to bokse af steaks, et par hotdogs og $ 6 i lommen. Han hedder standen efter graffito, han fandt, da han renoverede, og da han og hans kone, Eileen, havde en baby dreng i 1971, kaldte de ham Geno.

Vento havde en brash personlighed, og han var vokal om hans støtte til specifikke årsager, som f.eks. Politieproblemer, Childresiteter og hospices; Han donerede engang 100.000 for at støtte en elton John AIDS-Awareness koncert. Han lavede nationale overskrifter i 2006 for at sende et tegn på vinduet, der læste: Dette er Amerika, når du bestiller, bedes du tale engelsk. Tegnet kom ned i 2022, fem år efter hans død.

Silvers Søn, Ken, overvåger en travl operation på to-niveauet, sort-hvid-flisebutikken, hvor linjen rutinemæssigt slanger i hele butikken, ud af hoveddøren og sydpå på fjerde gade midt i parfume af grillet kød og løg. Peek i frontvinduet for at se de bøffer, der bliver lavet.

Næste op: Brød. Uden den rigtige rulle falder hele cheesesteaken fra hinanden. På Campos har du dit valg af podet italiensk brød, almindeligt italiensk brød, en vegansk roll eller en glutenfri rulle. Alle mulighederne er fluffy, men stadig robuste nok til at holde den bedste Philly Cheesesteak i Philadelphia sammen indtil den sidste bid. Åh, og nævner vi lækre? Brødene er bagt af lokale virksomheder, og de er garanteret at være friske og bløde "den perfekte platform for den bedste cheesesteak i Philadelphia. En autentisk cheesesteak lavet med 70 + års erfaring!

Hvis du spørger en South Philly Local for at lede dig til en solid bøf, og deres instruktioner har en kombination af sætningerne nær IKEA, line ud af døren eller antropomorphized gris i en BIB, der forsøger at få dig til Johns. En Delaware Riverfront Institution siden 1930, John Bucci Jr. Drift præparerer hver sin Steaks12 Hefty ounce kød fyldt i chewy carangi rollsto rækkefølge, så venter er lidt længere end på nogle af hans turn-and-burn modparter. Det er det værd. Brug tiden klogt og kendskab til stegt svinekød, den lokale specialitet Johns er faktisk opkaldt efterlægger en saftig, garlicky triumf accessoriseret bitter spinat og gooey provolone. Hvad angår om at bestille en af ​​disse eller en bøf? Altid. Få. Begge.

Spot Gourmet Burgers, Steaks & Pork

En cheesesteak institution på niveau med ThePatsandGenos of the World, tjener Jims en slot på denne liste for sin førsteklasses beliggenhed â € "out-of-townersalwayswant for at tjekke South Street â €" og umiskendelig atmosfære. Det livlige, sjove personale ved, hvordan man arbejder det fra enhver vinkel, hurtigt cranking mad og holde kunderne chuckling, da de rive gennem deres ordrer. Steaks er pålideligt store, men cheesesteakfremstillingen er endnu bedre. Med bare en tynd rude af glas, der adskiller dig fra nogle af de hurtigste gryde jocks i spillet, er skuespillet cheesesteakækvivalenten af ​​Courtside Seats.

Der er en grund, lokalbefolkningen er så hurtige til at anbefale Johns til osteagtig spændingsøgere. Det er ikke placeringen af ​​denne ydmyge 85-årige operation â € "ved siden af ​​nogle rustne gamle jernbanespor og på tværs af gaden fra en IHOP. Og det er bestemt ikke indretningen, selvom det ydmyge layout af denne venlige grill udstråler en bestemt dyb syd-Philly charme. Det handler om sandwicherne â € "Monstrous steaks, fyldt med 12 ounce kogte-til-bestilling kød, forberedt smukt og serveret med ægte varme. Dette er et rigtigt Philly Cheesesteak sted.

En anden ofte citeret valg blandt Connoisseurs Inklusive Jimmy Fallonâ Denne Roxborough-institution glæder sig af fans med sin specifikke tage på bøfmet kødet fint hakket på grillen, i modsætning til serveret i tykkere strimler som det er Med nogle konkurrenter . Counter Service sætter dette lille nabolag stedet fra hinanden, ligesom dets overraskende omfattende håndværk ølvalg primo pilsners par meget godt med pizza steaks.

Beliggende i West Phillys leafy Little Libanon, har Saadshas længe været en go-to for områdets mellemøstlige samfund, samt tusindvis af college studerende, der befolker denne del af byen. Men hurtigprøvende ejer Saad Alrayes, der normalt kan findes at annoncere ordrer i mikrofonen på registret, tjener meget mere end Requisite Falafel og Shawarma. Hans menu dips også i amerikansk tradition, herunder en solid hakket stil cheesesteak ved hjælp af alle halal ingredienser. Hvor ellers skal du bestille en "American-Mushroom-Wit" sammen med en lille Tabbouleh og Baba Ganoush?

Selvom nogle mener, at dette ikke-dikkedarer sandwich står en af ​​byerne mere under-radar bøf slingers, ville du ikke vide det at dømme efter sin frokosttid og sene natlinjer på West Passyunk Avenue . Philips Hoagies har følgende i sig selv, men standen har alvorligt sig selv i bøfafdelingen hurtigt, billigt og konsekvent, hvilket er præcis, hvordan mad købt fra et walk-up vindue burde være.

Direkte på tværs af Delaware-floden, Camden, N., får ikke stor opmærksomhed fra Philadelfians for sine kulinariske tilbud. En undtagelse er de historiske æsler, en ægte cheesesteak destination for område sandwich sherpas, der stolte på at kende de bedste out-of-the-way steder. Hvordan skelner dette sted selv fra sine mange Pennsylvania Cohorts? Ved at være fed med brødet: Her, rund, vinky-crusted Kaiser Buns tager plads til Requisite langstrakte Italiensk Roll. Selvom mange purister ville overveje denne uortodokse bevægelse sacrilege, er de nok bare ked af, at de ikke tænkte på det først.

Af de mange etiopiske og eritreanske restauranter, der dræber landskabet i West Philadelphia, omfavner ingen kommingling af østafrikanske og philadelfianske ganske som Gojjo. Ja, baren og restauranten serverer fremragende overførsler af klassiske etiopiske retter som Doro Wat og Zilzil Tibs, men køkkenet råber også ud på sin vedtaget hjemby med en unik signatur sandwich. Berbere, den forlurerende, Sneaky-Hot Spice Mixer så afgørende for etiopisk madlavning, årstider Requisite skåret oksekød, som er toppet med smeltet ost og grillede løg til en bøf-spiseoplevelse Youd bliver hårdt presset til Find andre steder.

Mine mål er at gøre de bedste smagfulde cheesesteaks ind eller ud af Philadelphia

Johns er den sjældne skat, der gør flere specialiteter på højeste niveau. Faktisk har Bucci-familien længe lavet nogle af de bedste cheesesteaks og stegt svinekødsbredder i byen, alle indpakket inde i en crusty carangis roll. Hvad skal man bestille? Du kan ikke gå glip af med den klassiske flow af amerikansk med løg. Men vi elsker også den skarpe provolone og spinat for sin sydlige Philly Swagger. Bonus: Det populære sted har lige fået en stor renovering og har endnu mere udendørs siddepladser.

Hoved til denne næsten 100-årige taverna i Chestnut Hill, hvor fjerde generationen McNallys bruger ingredienser af høj kvalitet til at fortsætte den klassiske version af deres cheesesteak variation, Schmitter med stegt salami, grillet tomat og underskrift Sauce på en Kaiser Roll Udtænkt i 1964 for en regelmæssig, der kunne lide hans Schmidts øl.

Når Pandemic Hit, blev ARI Millers Frizwit pop-up til en ugentlig butik inden for rammerne af hans nuværende BYOB Musi. Nu er Musi åben igen, og Frizwit på Musi er tilbage til en en gang-en-måned pop-up, der finder sted den sidste mandag i måneden og det er bestemt værd at stoppe ved. Her opgraderer Miller simpelthen og effektivt den klassiske cheesesteak med bedre ingredienser: Primal forsyning oksekød, en Merzbachers Hoagie Roll, en cremet øl ost sauce og løg.

Nær 76 indgangen fra West Passyunk Avenue er beskedne Philips Steaks, en lille streetside stativ hvor den gamle mode cheesesteak med grillede tomater, lange hots, løg, oregano og provolone skinner.
Nyankomne

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Sækken skål er en kvintessensen hawaiiansk fad af marineret, stegt tun tjente over varm ris. Det har uendelige variationer. Ingredienser 1 12 ...

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Nyankomne

Badekar Badekar vandhaner Costco

Lær mere

Ofte set

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Cant vælge mellem en quiche Lorraine eller florentinske til din næste brunch Tilføj bacon og spinat til den grundlæggende fyldning for det bedste af begge verdener.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.