Cottage Cheese Vs. Fløde ost spiceografi showdown

Hvad hvis du laver nogle paleo vegetariske retter og har brug for nogle cottage cheese substitutter? Hvad hvis du er allergisk over for cottage cheese? Hvad hvis dine madlavningsopskrifter kræver cottageost, men du kan ikke forbruge, eller du hader det.

Hvad skal du erstatte Cottage Cheese?

fromage blanc anses for en god hytte ost erstatning, fordi de er begge friske hvide oste, hvilket betyder, at de ikke går gennem en lang aldringsproces. Det har også et fedtfattigt indhold, hvilket gør det godt for alle at se deres kost. Også begge har en mild smag og kan bruges i desserter.

Den hvide del af ægget gør en god erstatning for cottage cheese. Næringsstofindholdet i æggehvider er overraskende højt. end 56 af næringsstoffer er i den hvide. Det har også lavt fedtindhold, ligesom Cottage Cheese.

æggeblommen er den, der har et højere fedtindhold. Så hvis du søger at tabe sig, hjælper det med at holde sig væk fra æggeblomme og oste højt i fedt. Den anden fordel er, at æggehvider er de chancer for, at du allerede har æg i dit køkken, så du ikke forlod strandet.

De gør en god erstatning for cottageost på grund af det fedtfattige indhold. Det er også lavt i kalorier, endnu lavere end cottage cheese. Æggehvider fungerer bedre som erstatninger, når du har det hårdt, kog æggene. På denne måde ligner teksturet tæt på hytteost. I stedet for at sprede Cottage Cheese på brød, kan du bruge æggehvider. Dette giver dig en mejerifri mulighed.

Heavy creme har en glat tekstur, ligesom du ville finde med cottage cheese. Det er dog ikke for alle, der måske forsøger at diæt eller tabe sig. For at erstatte, skal du blot bruge lige store mængder pisket tung creme til cottage cheese.

Almindelig græsk yoghurt er også kendt som almindelig yoghurt. På nogle steder er det kendt som anstrengt yoghurt. Det har ingen ekstra sukkerarter eller smag, så det er ikke en velkendt favorit med børn. Det er tykt og har flere næringsstoffer end almindelig yoghurt, som er takket være spændende. Den tykke, glatte konsistens gør det meget ligner Cottage Cheese.

Det gør en stor erstatning på grund af den intetsigende tart smag. Det pænt par med mange retter og opskrifter. Det er også en god erstatning, hvis din opskrift kræver sommerhuskost, men du er lactose intolerant . Hvis du ikke vil have tærte smag af yoghurt, så brug lidt mindre af den i stedet for hytten ost.

Disse er på ingen måde ost. Hverken er de hvide eller cremet, så hvorfor lavede de vores liste? De arbejder godt som fylder, især med retter som ravioli eller andre typer pasta. For at bruge dem som fyldning, skal du pure dem for at få en ostemasseagtig konsistens svarende til Cottage Cheese.

Tofu kondenseret sojamelk lavet til hvide faste blokke. Det bruges i flere opskrifter, og for nogle, blomstrer den intetsigende smag meget at ønske. Det er rig på protein og også i aminosyrer. For at erstatte Cottage Cheese med Tofu, skal du sørge for, at du bruger det som de faste blokke.

Det gør en god erstatning for veganer. Når du mos blokkerne, danner de en lignende tekstur til sommerhusost, som er curd-lignende. Smagen vil være forskellig fra Cottage Cheese, og du skal muligvis tilføje andre ingredienser til at forstærke smagen. Det er også en sundere erstatning, da det er lavt i både fedt og kolesterol. Det er bedre egnet til at blive brugt som spred eller som fyldning til pasta og kager også. Du kan bruge en lige stor mængde krummet tofu, som du ville huske ost.

Forskellen mellem humus og hytteost er, at Hummus er veganskvenlig. Det er velsmagende, og som sådan er det bedre parret med salte retter, der bruges som en dip eller som fyldning. Du kan ikke bruge den til at erstatte Cottage Cheese i en sød skål som dessert.

Det er en stor erstatning, som du kan bruge i lige store mængder. Hvis du er vegansk, vil det være en fremragende version for dig. Konsistenserne er ens. Men humus kan have lidt mere spark på grund af citronen. Du kan bruge en smagsprøve til at vide, når den er nok.

Cremeost er ofte forvirret med Cottage Cheese. De er begge bløde og hvide. Den er fremstillet af mælk og fløde. Det gør en god erstatning for cottage cheese, fordi de to er meget ens. De adskiller sig kun i, at cottageost er curdled lidt mere og har mindre fugtighed. Som sådan vil flødeost sprede lettere, mens Cottage Cheese vil have mere tekstur.

Cremeost gør en god erstatning, fordi den har en lignende smag til hytteost og en lignende tekstur, selv om den har mere fugtighed. Det er dog ikke muligheden for at se din vægt, da cremeost har flere kalorier end cottage cheese.

Dette er ofte en af ​​de første levedygtige Udskiftninger til Cottage Cheese. Det gør en stor erstatning, fordi den har samme tekstur som Cottage Cheese. Forskellen er, at det er mere næringsmæssigt tæt. Det har dog en mere robust smag, så du må muligvis bruge meget mindre af det, end du ville huske ost.

Men hvis du forsøger at lave en opskrift og simpelthen ikke have et karbad af cottage cheese i dit køleskab, skal du ikke bekymre dig, der er ganske få erstatninger, der kan gøre et godt stykke arbejde, der erstatter det i en fad. Som med enhver substitution vil du tage et øjeblik til at gennemgå opskriften og bestemme, hvilken funktion hytteosten serverer i skålen, om det tilføjer creme, tilføjer tekstur eller endda hjælper med at tilføje en tykkelse til en bestemt komponent. Når du ved, hvad du forsøger at erstatte, kan du vælge den ideelle erstatning baseret på, hvad du har til rådighed. Her er 10 forslag til at overveje.

Den eneste nøgleforskel, som du måske vil tage i betragtning, er fedtindholdet. Mens der er forskellige sorter af cottage cheese på markedet, fra de super fedtfattige sorter til dem med lidt mere, er det generelt en meget fedtfattig genstand Ricotta, på den anden side har mere. Hvis du søger at holde fedtindholdet i din skål lavt, kan du løse denne bekymring ved at kigge efter ikke-fede eller delskårne ricotta muligheder.

En af fordelene ved denne erstatning er tilgængeligheden: Du kan finde almindelig græsk yoghurt på næsten hver købmand. En anden Perk er, at den tilbyder en smule tilpasning , da du kan finde alt fra 0% fedt græsk yoghurt til lidt mere overbærende versioner med en højere fedtprocent. Du kan holde fast i noget fedtfattigt, hvis du forsøger at lave en sundere skål, men du kan også vælge græsk yoghurt med et højere fedtindhold for en smule ekstra rigdom. Mens der er nogle forskelle i tekstur, betyder den relative lighed mellem disse to ting, at du kan lave en direkte erstatning ved hjælp af en halv kop græsk yoghurt på plads til en halv kop hytteost i en opskrift, for eksempel.

fromage blanc, som oversætter simpelthen til hvid ost, er en frisk ost, der har en meget blød, cremet, spredbar tekstur, næsten som cremeost. Mens smagsprofilen er lidt mere buttery og næsten yoghurt-lignende end cottage cheese, har det generelt en mild smag, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse til mange retter og en stor erstatning for cottageost. Som en ekstra bonus forvalter det også at være både højt i protein og lavt fedt, så denne substitution vil ikke ændre ernæringsmæssige indhold af din skål for meget.

Der er kun to Downsides til denne særlige erstatning. For det første, forskellen i tekstur, mens i nogle opskrifter, kan den glattere tekstur faktisk være en bonus, du vil være opmærksom på forskellen, hvis du erstatter Fromage Blanc i en opskrift, der virkelig kræver den ourdlignende konsistens af hytteost. For det andet, mens velsmagende, kan denne særlige erstatning være lidt udfordrende at finde i alle købmandsforretninger, og er relativt dyr, så det kan ikke være ideelt til budgetbevidste kokke med begrænsede butikker til at handle på.

For denne særlige substitution, mens du helt sikkert kunne blande æggehviderne til en skål rå, afhængigt af hvad du laver, vil du måske overveje at lave mad først. Når de er kogt i en blød scramble, har æggehvider en lignende ostemasse-lignende tekstur til hytteost, hvilket gør dem til et godt mejerifrit alternativ. Det eneste er, at du vil være opmærksom på forskellen i smag, du må muligvis måle dine krydderier og krydderier lidt for at æggene virkelig tager på den smag, du vil have dem til.

Hvis du nyder at piske op dekadente desserter og rige, cremet saucer, er der en god chance, at du måske har en karton af tung fløde i dit køleskab. Mens det gør en god tilføjelse til mange opskrifter, tjener det også som en god erstatning for cottageost, ifølge spisen ned. Selvom væsken er tykkere end de fleste givet højt fedtindhold, at virkelig gøre en himmelsk erstatning, skal du ikke tilføje den tunge fløde direkte fra køleskabet. Pisk det først for at få en glat, lidt mere voluminøs konsistens.

Cottage Cheese er et ostecurd produkt med en mild smag og en cremet, ikke- homogen , suppe tekstur. Det er også kendt som ostemasse og valle. Den er lavet af koens mælk ved at dræne osten, i modsætning til at trykke på det for at gøre ost curdataining nogle af valle og holde curdene løs. Et vigtigt skridt i fremstillingsprocessen kendetegnende Cottage Cheese fra andre friske oste er tilføjelsen af ​​en "dressing" til ostemasse korn, normalt creme, som stort set er ansvarlig for smagen af ​​produktet. Cottage Cheese er ikke alderen.

Normalt tilsættes en lille mængde af lave CO2-producerende citratfermenteringslacococci- eller leukonostoc-bakteriestammer til startblandingen til fremstilling af diacetyl for tilsat buttery eller cremet smagsstoffer. Producenterne skal være forsigtige med, at slutproduktet indeholder ca. 2 ppm diacetyl, og at forholdet mellem diacetyl til acetaldehyd er 3 € 5 til 1 for at opnå den typiske hytteostsmag. For lille et forhold og produktet smager græs, for meget, og smagen bliver hård.

Da cottageost er frisk, indeholder det generelt mere lactose end gamle oste, som Parmesan, Cheddar eller Swiss. På grund af dette skal folk med lactose intolerance og mejery algergiess undgå det.
Nyankomne

Do pastinak gøre dig poop Resumé Pastinak er høj i fiber, som kan understøtte regelmæssighed, forbedre din fordøjelse, regulere ...

Do pastinak gøre dig poop Resumé Pastinak er høj i fiber, som kan understøtte regelmæssighed, forbedre din fordøjelse, regulere ...

Do pastinak gøre dig poop Resumé Pastinak er høj i fiber, som kan understøtte regelmæssighed, forbedre din fordøjelse, regulere ...

75 Candy Corn Opskrifter Noget swanky dessert opskrifter

75 Candy Corn Opskrifter Noget swanky dessert opskrifter

White Chocolate Candy Corn Blondiner Opskrift Den traditionelle Crunchy, Rich Vanilla Flavored Blondie, der rivaler enhver Brownie, får en Halloween Spin med tilføjelsen af ​​velsmagende candy majs. Opskrift Courtesy Laura af tærter og tomter.

Denne søde Halloween Cornbread er så sjov og festiveIt gør en fantastisk tilføjelse til din Halloween fest eller noget endda nogen falde spredning.

Denne søde Halloween Cornbread er så sjov og festiveIt gør en fantastisk tilføjelse til din Halloween fest eller noget endda nogen falde spredning.

Denne søde Halloween Cornbread er så sjov og festiveIt gør en fantastisk tilføjelse til din Halloween fest eller noget endda nogen falde spredning.

Hjemmelavet ranch dressing mix

Hjemmelavet ranch dressing mix

Tilføj smag til kartofler kylling eller lav din egen ranch dressing eller dip hjemme med denne nemme ranch krydderier mix opskrift sin glutenfri let at gøre

5 kg lav carb keto hvede fri orzo pasta ris erstatning

5 kg lav carb keto hvede fri orzo pasta ris erstatning

Hvis du ikke har orzo, kan du erstatte lige store mængder af en af ​​disse muligheder ... eller prøve Ditalini pasta, som er større end Orzo og fungerer godt for supper

Denne søde poke kage ser og smager ligesom Christmastime. Det er alt, hvad du elsker teksturwise om en poke kage, men det er også dejligt blødt og minty med en smuk ren hvid farve pallete. Afslut dine ferie middage med en kærnemint i kageformular

Denne søde poke kage ser og smager ligesom Christmastime. Det er alt, hvad du elsker teksturwise om en poke kage, men det er også dejligt blødt og minty med en smuk ren hvid farve pallete. Afslut dine ferie middage med en kærnemint i kageformular

Denne søde poke kage ser og smager ligesom Christmastime. Det er alt, hvad du elsker teksturwise om en poke kage, men det er også dejligt blødt og minty med en smuk ren hvid farve pallete. Afslut dine ferie middage med en kærnemint i kageformular

Candy fremstilling chokolade og karameller Morkes chokolade

Candy fremstilling chokolade og karameller Morkes chokolade

Tilsæt crunch og farve til dine godbidder med regnbue candy coated chips Prøv at topping dine brownies kager og cookies med denne blanding for at tilføje en ekstra godbid

Brun sukker fransk toast opskrift

Brun sukker fransk toast opskrift

Kanel fransk toast bage er en enkel måde at gøre familie stil fransk toast. Tykke skiver fransk brød bagt i kanel og brunt sukker.

Nyankomne

Sukkerfri sødet kondenseret mælk

Lær mere

Ofte set

Jeg vil have de bedste smagfulde skeer til kaffe Vi gennemgår top 4 bedste smagfulde skeer til kaffe til smag, omkostninger og meninger af brugere rundt om i verden.

Jeg vil have de bedste smagfulde skeer til kaffe Vi gennemgår top 4 bedste smagfulde skeer til kaffe til smag, omkostninger og meninger af brugere rundt om i verden.

Jeg vil have de bedste smagfulde skeer til kaffe Vi gennemgår top 4 bedste smagfulde skeer til kaffe til smag, omkostninger og meninger af brugere rundt om i verden.

Cookie cutter chokolade og slik

Cookie cutter chokolade og slik

Kan jeg bruge slik smelter i cookies

Enten du ønsker at skære på din majs forbrug eller du bare ikke har det lige nu i dit spisekammer her er de bedste erstatninger for majsmel

Enten du ønsker at skære på din majs forbrug eller du bare ikke har det lige nu i dit spisekammer her er de bedste erstatninger for majsmel

Enten du ønsker at skære på din majs forbrug eller du bare ikke har det lige nu i dit spisekammer her er de bedste erstatninger for majsmel

Alt om Delallo Tomato Passata

Alt om Delallo Tomato Passata

Du må ikke have tomatpuré hele tiden i dit køkken, men det er ikke noget stort. Negle hver opskrift med disse 7 nemme tomatpuré udskiftninger

Græsk Yoghurt Caesar Dressing

Græsk Yoghurt Caesar Dressing

Få græsk yoghurt Caesar Dressing Opskrift fra Food Network

Crme fraiche erstatter behandler drømme

Crme fraiche erstatter behandler drømme

Hvad kan bruges som erstatning for creme fraiche mascarpone i desserter. Den bedste erstatning for creme fraiche, bortset fra at gøre det selv Mascarpone. Mascarpone er i det væsentlige en italiensk creme

Kan jeg bruge kosher salt i cookies groupersandwich. om

Kan jeg bruge kosher salt i cookies groupersandwich. om

Havsalt kommer så fint eller groft. Omdannelsen vil være forskellig for fint havsalt. Til standardbordssalt vil 1 teskefuld kosher-salt svare til 1 teskefuld regelmæssigt salt.

Kok Johns Makeahead Tyrkiet Gravy

Kok Johns Makeahead Tyrkiet Gravy

Den perfekte søndag steg til pubber. Prøv dette Tyrkiet opskrifter og server dine gæster et hjerteligt hovedretter med en god del af Port sovs.

Let at forberede ægløs fransk toast ved hjælp af usødet applesauce hørfrø måltid i stedet for æg. Du kan gøre det vegansk bruge nondairy mælk.

Let at forberede ægløs fransk toast ved hjælp af usødet applesauce hørfrø måltid i stedet for æg. Du kan gøre det vegansk bruge nondairy mælk.

Let at forberede ægløs fransk toast ved hjælp af usødet applesauce hørfrø måltid i stedet for æg. Du kan gøre det vegansk bruge nondairy mælk.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.