Armato 10 Spots for de bedste pommes frites omkring Phoenix

Deep stegte kartofler, være de tykke, tynde, waffled eller krøllet, bliver ofte tankeløst plopped på siderne af burgere og sandwicher, steaks og kyllingebud. Mens de sjældent tager centrum, frites i alle deres salt, sprød godhed â € "er den perfekte modpart til ethvert måltid, Â fra fastfood kyllingesandwich til fancy-fransk muslinger.

Men nogle gange giver fries den skåladsheadlinerssome sunde konkurrence. Nogle restauranter tager fries alvorligt, ærer Themby forbereder dem ordentligt â € "stegt ikke bare en gang men to gange, krydret godt og serveret varmt og fedtet.

Teds nordlige delikatessensells hundredvis af poser af sin "berømte" crinkle-cut, perfekt krydret pommes frites. Ejer Patrick Cahill sagde, at krydderierne brugte en svoret hemmelighed, lidt af et magisk mysterium. Mange mennesker forsøger at gætte hvad der er på dem, men de får det aldrig rigtigt, Cahillsaid. 314 Spring Valley Road, Paramus; 201-261-9599, Tedsnorth. om.

Shake Shacks burgere og milkshakes Få meget af kærligheden, men dens crinkle-cut fries er lige så elskelige, hvis ikke mere. Forestil dig: De magter, der er engang, forsøgte at erstatte de fantastiske crinkle-cut fries med håndskårne fries. Det offentlige udbrud var så stor, ryste shack klogtybroder dem tilbage. Shake Shack Fries har overordnet skarpe udenfor, der ombrydes omkring cremet kartoffel. Dens dybe ridgeshold ketchup så godt. 79 ROUTE 17, Paramus; 201-241-2381; Shakeshack. om.

Sommetider er du bare i humør for en god gammeldags bøf stege. Du ved, den slags, der er skåret tyk og gyldenbrun på ydersiden med masser af pillowy kartoffel på indersiden. Du vil opdage, at Old-School steger på Rail Yard Tavern. 14-26 Plaza Road, Fair Lawn; 201-773-3372, Theresailyardtavern. om.

Seak er en sydøstasiatisk restaurant, så fries måske ikke, hvad du ville tænke på at bestille der. Men gør. Banh Mi Frites er super-lækre. Disse ævlefries aretossed på frituregryden to gange, derefter klædt med syltede Daikon, gulerødder, karameliseret svinekumbler, Cilantro og Sriracha Aioli. Vær ikke overrasket over at se næsten hver tabel bestille nogle. 25 River Road, Edgewater; 201-402-3400, Seaknj. om.

Pizza Fries Atbrother Brunos Pizzain Wayne kommer toppet med tomatsauce og mozzarella ost, ligesom en pizza. Rom der, du kan tilføje pepperoni, pølse, bacon â € "stort set alt hvad du kan sætte på en pizza. 00 Hamburg Turnpike, Wayne; 973-790-3321, Brotherbrunopizza. om.

Hvis det er klassisk, uhøjtideligt disco frites, er du efter, hovedet tomandens i små falder. Dens mudslide brænder arvorer med et lag af sovs og derefter overtrukket med store ostplader. Er de fancy? Nej. Men de er sikkert gode. Munchy er også tilbøjelige crunchy, krydret krøllet fries â € "den sjove, fjedrende form vil glæde dig lige så meget som de gjorde, da du var et barn. 39 ROUTE 23 S., Little Falls; 973-256-7960, MunchySNJ. om.

Houston fra McDonalds til fem gutter og små Houston-området restauranter som Dak og BOP og OH My Gogi, KPRC 2 læsere har delt, hvilken restaurant i Houston-området der serverer de bedste pommes frites.

Weston Drounette, en Facebook Follower besøgte fangst i Conroe for nylig, og han sagde, at deres pommes frites er de bedste. Jeg vil 100% være tilbage. Bedste frites jeg nogensinde har haft på toppen af ​​den fantastiske mad.

Ingen sætter pommes frites i hjørnet, så vi har opført de bedste steder for at få dine mest elskede fries. Lag på osten, BBQ eller Sure Cream, eller nå ind i den fancy side af kartoffelandet med en side af bøf, saltet æg eller endda poutine. Uanset hvad du foretrækker, finder du det perfekte badekar her.

Fra ydmyge begyndelser til en succeshistorie, mama lous helt sikkert stedet, når det kommer til atitalske komfort mad. De har escargot, pasta, pizza, og deres bestselling poutine â € "strålende pommes frites toppet med glat brun sovs og mozzarella ost.

Denne langvarige locals hangout er kendt for deres teetering, super saftige burgere. Lige appetitvækkende vores friske skærefries, der ødelægger enhver kostplan med deres tiltalende caf au lait farve og crunchy lommer af skarpt stegte kartoffelhudbits.

Af de mange måder at beskrive Chicago, vil et fransk stegeparadis sandsynligvis ikke tænke i tankerne først. En by fyldt med ekstra tyk pizza og Politisk Korruption? Jo da. Men et shangri-la af friskskårne kartofler bobler i varm olie? Ikke nøjagtigt.

Det er, når nogen foreslog en 5 prisgrænse. Sikker på, det ville udelukke steder som Hopleaf Bar og Boeufhaus, men hvilken bedre måde at bevise Chicagos franske yngel, end at sætte en sådan lav grænse.

Undervejs debatterede vi, hvad der gør en stor fransk steg. Er en sprød udvendig altid bedre, eller kan en tung skorpe dækker smagen af ​​kartoffelen? Skal interiøret have en tekstur svarende til bagt kartofler eller Mos kartofler? Har du virkelig brug for krydderier?

Vi afdækkede også en anden grund til, at mange af Chicagos fries smag så godt: animalsk fedt. I et 2001 New Yorker-stykke titled besværet med frites, skriver Malcolm Gladwell, at selvom de oprindelige McDonalds var placeret i Californien, udviklede Ray Kroc de mest populære fries i menneskets historie takket være en hotdog stand i Chicago. Ray Kroc, i de tidlige dage af McDonalds, var en fan af en hot-dog stand på nordsiden af ​​Chicago kaldet Sam's, som brugte det, der derefter blev kaldt Chicago-metoden til madlavning fries. Sam er kogte sine fries i animalsk fedt, og Kroc fulgte efter.

Endelig er pommes frites faktisk fransk? Ifølge "Food Lover's Companion" af Sharon Tyler Herbst og Ron Herbst, "Navnet kommer ikke fra det faktum, at deres oprindelse er fransk, fordi kartoflerne er 'frenced' - skåret i længderetningsstrimler." Det forklarer, hvorfor franskmændene i pommes frites ikke er blevet kapitaliseret til hele denne artikel. Men ifølge "Oxford Companion til mad" af Alan Davidson er der en meget reel Mulighed at pommes frites måske først udvikles omkring Pont-Neuf i Paris i slutningen af ​​det 18. århundrede. Men bogen er hurtig til at påpege, at mange mennesker er uenige med denne erklæring, og at "belgierne er ivrige efter at kræve ære for opfindelsen." Med andre ord, hvem ved det? Alligevel, selv med en ubehagelig dalliance med at kalde dem frihed fries tidligere i århundredet, har navnet fast.

Shoestring fries med dejlige dipping saucer. Fra ejerne af Mott Street Restaurant kommer den sødeste franske yngel oplevelse, jeg havde i vores søgen. Lad ikke den lyserøde bakke narre dig. Fries selv var lille, men mægtigt velsmagende, skarp endnu Beholdning en blød kartoffel natur. Hjælp dig selv til ketchup, hot sauce og chipotle aioli. De nøgne fries er også tilgængelige klædt med oliepoached hvidløg, som de tilbød venligt som en overbevisende smag på siden.

Relateret: December Restaurant Åbninger, Lukninger i Metro Phoenix | Bedste nye restauranter på 2022 | 10 mest chokerende restaurant lukninger på 2022 | 10 bedste restaurantretter på 2022 | Bedste rooftop barer at drikke, fest med en visning

Hvem bestiller pommes frites på en italiensk restaurant? Ikke mig. De måtte føre dem på mig, efter at jeg afviste anbefalingen tre gange, og jeg var glad for, at de gjorde det. Patatinfruteten på Andreoli er nogle af de bedste stegte kartofler hvor som helst, bar ingen, kogte varmt og skarpt i olivenolie med shattering sliver af stegt porre og kok Giovanni Scorzos Remoulade -Like Tartar Sauce. Ud over at være perfekt forberedt, smager de faktisk som kartofler, et alt for sjældent fænomen .

Der er dem, der vil quibble om minutiae af, hvad der udgør ægte belgiske frites, men den version på Brat Haus brede, blancheret og flash-stegt er stærke nok, jeg tror, ​​at betale korrekt respekt for en nation, for hvilken fries er en kulturel institution . Skær tykt og dybt gylden i farve med god smag og en perfekt øm skarp, de behøver ikke engang den dybe roster af hit-og-miss saucer, der ledsager.

Jeg foretrækker ikke at rangere mine lister, fordi det gør en vinder-take-all cage match af, hvad der skal være en fest af dalen forskellig mad scene. Men jeg gjorde næsten en undtagelse, netop denne gang for at sikre, at dazzos ville blive taget alvorligt. Denne årtier gamle chicago hotdog shack på den vestlige kant af downtown Glendale gør nogle af de bedste fries i byen, øm grænserende på cremet med caggy, skarpe kanter og en fuld, rig smag, hjulpet i nej lille del af den svin, hvor de er kogte.

NOCAWICH Overachieves i de fleste ting, og de treprise-kogte fries er ingen undtagelse. Riffing på Heston Blumenthals Metode, ejer Eliot Wexler koger sine fries tre gange: Først Blanchering dem med hvidløg og urter; derefter steg dem en gang ved lav temperatur og chilling for at fremme dannelsen af ​​crags før en endelig, anden Flash Fry for at gøre dem varme og skarpe til service.
Nyankomne

Brew City Beer Battered Skinon Maxi Fries til restauranter McCain Foodservice

Brew City Beer Battered Skinon Maxi Fries til restauranter McCain Foodservice

Ikke alle fries er skabt ens. Nogle er soggy, nogle mangler det afgørende fluffy interiør, mens nogle er som at se

Crispy Salt og chili kylling

Crispy Salt og chili kylling

Kinesisk salt og peber kylling er en af de foretrukne retter i takeaway verden. Dens en krydret yngel kylling, som alle vil elske.

Stegt aubergine og courgette

Stegt aubergine og courgette

Batter stegt ægplanter

Marthas Favorit Onion Rings opskrift

Marthas Favorit Onion Rings opskrift

BeerBattered svampe med hvidløg Aioli

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Køb online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B0163V156W

Triple Chocolate Bavarian Cream Cake

Triple Chocolate Bavarian Cream Cake

Dessertkager til enhver lejlighed Vælg fra et udvalg af vores mest populære smagsstoffer, og vi nævner, at vi har nationale forsendelsesmuligheder her

Boston Kreme vs bayerske Kreme vs Bismark Hvad er forskellen

Boston Kreme vs bayerske Kreme vs Bismark Hvad er forskellen

I feltet ovenfor bedes oplyse, hvor mange dusin donuts du bestiller. For eksempel, hvis du bestiller tre dusin donuts af en bestemt flavorfilling angives mængde som 3.

Bavarian Cream Eclair Fyldning Opskrifter

Bavarian Cream Eclair Fyldning Opskrifter

Hovedforskellen mellem en creme puff og en eclair er formen. Cream puffs er generelt runde og har de indre portioner ...

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Jeg håber, at alle mine CC-venner vil give deres bedste input til mig

Nyankomne

Easy Bavarian Cream Puff Opskrift

Lær mere

Ofte set

Hvordan man laver crme ptissire wienerbry creme

Hvordan man laver crme ptissire wienerbry creme

Få fuld bayerske creme opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og ernæringsanmeldelse. Vurder denne bayerske flødeopskrift med 13 kopsukker, 1 spskmel, 1 spsk majsstivelse, 14 tsk salt, 1 12 kopper mælk, 1 æg, slået, 1 tsk vanille, 12 kop tunge fløde, pisket

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatin custard.

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatin custard.

Wienerbrød creme er en stivende by, som er de fleste puddinger. En bayersk creme er et eksempel på en gelatine custard.

Bavarian Cream Authentic German Opskrift Alle Smag Tysk

Bavarian Cream Authentic German Opskrift Alle Smag Tysk

Ønsker at lave bayerske creme Denne elegante dessert er cremet som en vanille, pisket til en let tekstur og toppet med bær

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Costco CFO Richard Galanti er håbet, at det lokale og verdensomspændende marked har justeret, og evermore forbrugere vil finde værdi på medlemmer Warehouse Club-kæden.

SchinkenKse Brezelstangen BaconCheese Pretzel Sticks

SchinkenKse Brezelstangen BaconCheese Pretzel Sticks

Dens overraskende nemt at piske op et parti af dejligt snoet bayerske saltkringler og en cremet ost sauce til dypning.

Bavarian Soft Pretzels

Bavarian Soft Pretzels

Vores tre ounce handrolled bayerske kringle er den mindre version af vores oprindelige fem ounce kringle. Lavet på samme måde, de gør det i det sydlige Tyskland.

Bayerske pølser salat opskrift Kitchen Stories

Bayerske pølser salat opskrift Kitchen Stories

Hak purløg. Skær kødet i fine strimler og rødløg i fine ringe. Skær pickles i tynde skiver.

Meget god Opskrifter fra The Flying Weisswurst

Meget god Opskrifter fra The Flying Weisswurst

En hjemmedyrket dokumentar om beerloving byen Bamberg, Tyskland er at have sin nordamerikanske premiere i det vestlige New York i næste uge ledsaget af passende drikkevarer. Filmen udforsker

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.