Zabaglione Pavlova med ananas og sort peber

Hvor længe kan du holde Zabaglione i køleskabet?

Tilstrækkelig madlavning bringer æg til en temperatur, der er høj nok til at ødelægge bakterier, der kan være til stede i æggeblommen eller æggehvid. Æggehvide koagulerer ved 144-149 F, æggeblomme koagulerer ved 149-158 F, og hele æg koagulerer ved 144-158 F.

Ved hvilken temperatur denatureres æg?

Hvordan laver du uden opskrift? Vælg din væske, du har mange muligheder her. Det kunne være vin, øl, juice, bouillon eller stort set nogen art, du kan tænke på. Når du har den smag, du går til, måler ingredienserne ud i lige dele. Et hack til måling er at bruge halvdelen af ​​ægskallen for at måle dine ingredienser.

Skubber den flødeskive oplevelsen lidt? Sikker på, tænkte, det er stadig damn lækkert. Nogle gange i et restaurant køkken skal du gå på kompromis. I hjemmet er du dog under ingen sådan forpligtelse. Du kan tjene denne varme i al sin herlighed.

Hvis du vil gøre det for tiden og servere din zabaglione koldt, pisk din kop tung creme i en stand mixer eller gud elsker dig, du lille masochist en wire whisk, indtil du har stive toppe. Dæk og læg i køleskabet for at holde sej.

Brug et lille trick, som Gina Depalma kaldte den otte sekunders test: Løft pvisningen og lad zabaglionen falde tilbage i skålen i små bånd. Når det tager otte sekunder for blandingen at flade tilbage, er det gjort. Træk det ud af varmen.

Jeg kan godt lide at bruge en tør marsala vin, men søde Marsala er også et populært valg. Hvis du bruger den søde sort, skal du skære ned eller eliminere sukkeret. Hvis du ikke er i varme vinskum, kan du bogstaveligt talt bruge nogen anden smagfuld væske, og teknikken vil fungere det samme.

En gang en hæftning af italienske restauranter, er denne foamy æg custard classic blevet mindre populær i de seneste år. Jeg ved ikke hvorfor â € "er en dejlig dessert. Og en fleksibel! Du kan tjene det frisklavet og varmt, eller forberede det på forhånd og server afkølet.

For at gøre Zabaglione, slog du æggeblommer med sukker, og tilsæt derefter Marsala-vin, mens du pisker blandingen over varme indtil dens lys og skummende. Det er en nem opskrift, men du skal være forsigtig med varmen. Du vil varme blandingen til kun ca. 145 - 165 grader Fahrenheit. Få det for varmt, og du risikerer scrambling æggene. på dette i noterne.

Selvom du kan piske ægblandingen i en pande over direkte varme, finder de fleste af os lettere at bruge en dobbelt kedelopsætning, fordi der er mindre risiko for overophedning af æggeblommerne. Hvis du ikke har en dobbelt kedel, foreslår jeg at bruge en sauce pande for at opvarme vandet, og derefter blande æggeblommerne i et metal eller Heatproof Glasskål, der passer over saucepanden, men det er stort Nok, så bunden af ​​skålen vil ikke røre ved vandet i panden.

Zabaglione plejede at være allestedsnærværende i amerikanske italienske restauranter. Det blev ofte fremstillet af tjenertablesidet ved hjælp af en lille brænder til opvarmning af blandingen i en rund kobberskål â € ", og det var altid sjovt at se det udarbejdes. I dag synes Tiramisu at have erstattet Zabaglione som universelt Tilgængelig dessert på italienske menuer. En god skål, men hvad skete der med Zabaglione?

mmmmm, sagde fru Kitchen riffs, da hun smagte Zabaglione jeg forberedt på dette indlæg, hendes øjne halvt lukket med glæde. Jeg kan ikke huske, da vi sidst havde det her. Hvorfor gør du ikke mere ofte?

På den første fredag ​​i hver måned blog jeg Ina Garten opskrifter med en finegruppe af forfatterkoger. Rul ned til bunden for links til de andre indlæg andcome tilbage den næste næste måned for december appetitvækkere. Vi ses!

Hvorfor ville jeg have forudarbejdet det? Dag efter dag så jeg på verandaen til ingen nytte. Endelig kontrollerede jeg mine Amazon ordrer, og der var ingen INA på ordre! * $% & # Hurtig som en bunny, slog jeg det ind med gratis forsendelse; Im amazon prime. Det ankom lige i nick of time for ina fredag ​​og en lasagne alla bolognese fødselsdag middag jeg madlavning for venner lørdag aften. Phew. Et voila,

Det er ikke ligefrem kosher at indlejre Youtube-videoer i stillinger uden eksplicit permissioneven, hvis indstillingen Embed er aktiveret. Â suk; det er så fristende, når der er noget så sødt. Â Hvis du gerne vil se en italiensk kok gøre nogle zabaglione meget hurtigt, klik her og prøv din italienske! Du kan vælge at finde ud af det meste af det, og hendes lange- praktiserede Teknik gør det så let ud. Â Der går du; Du kan nu lave zabaglione! Det er bare en sød blød custard med en masse æg og en masse vin. Ive gjorde det til en tid eller to før; Dens enkle og vidunderlige på friske sommerbær eller som en dråbe under dem i en lavskål.

Inas retninger siger, at du kan gøre denne dessert to dage fremover, men jeg strækker mig ikke på lykken; Jeg behøver ikke denne dessert indtil lørdag aften og det er en varm torsdag eftermiddag. Jeg gør min om morgenen, hvilket er fredag, og så hvis du kigger på min post Uber-tidligt, vil du ikke se mine billeder. Jeg står op tidligt, lav vanilden og sæt dem sammen, når fotografierne vil fungere. Ligesom mange fødebloggere afhænger jeg af naturligt lys, medmindre det er en elendig push-come-to-shove som en 3-dages madlavning marathon, der slutter kl. 19.00 og vil ikke gentages i et andet år. Som i Cassoulet . Min Cassoulet Billeder er alle forfærdelige, forfærdelige. De er alle brune til at begynde med. Nå, lad os ikke gå der. Jeg har brug for at gøre det og få det gjort klokken 9.00 engang. Ikke lige før juleaften tilbedelse. I hvert fald, alyce ..

I mellemtiden skal du se, hvad Tucker og Rosie er op til. De har gjort venner, boltre og lege, og er generelt smukke indhold. Rosie er en Sweetheart og en hoot, og elsker alle. Når vi får huset træning gjort, godt alle være lykkeligere!

Stop i denne fredag ​​og seewhatall af vores fine forfattere koges op. Alle forfattere vil ikke Deltage hver måned, men tjek bloggene alligevel. Kog og brug de bøger, du har sidde rundt!

Hvor længe vil Zabaglione holde i køleskabet?

Der er ingen kanel eller muskatnød involveret. Jeg tror, ​​at når du spurgte, hvad smager det som? Folk er tabt, fordi Zabaglione kun smager som Zabaglione, og de nærmeste sammenligning folk vil komme med, er lidt som Eggnog. En pudding, ikke ligefrem.

Derefter er spørgsmålet Sabayon sikkert at spise? Det anbefales ikke at spise dem rå. Jeg bruger normalt pasteuriserede æg, når jeg bruger dem rå, men jeg kunne godt lide ideen om Sabayon for at gøre Tiramisu Cream mere robust, som en vanille. Vores Tiramisu opskrift omfatter ikke hvide, bare æggeblommer.
Nyankomne

Kan du Freeze McDonalds 3 MustRead Tips Freeze Det

Kan du Freeze McDonalds 3 MustRead Tips Freeze Det

Med mindre andet specifikt er angivet på emballagen, McDonalds burger bokse er micr ... mere

Leftover royal ising som buttercream

Leftover royal ising som buttercream

Hej alle, flere og flere af mine brude anmoder om smørkremkager i stedet for fondant. Jeg er ikke så velbevandret i buttercreams evner. Jeg bruger altid schweizisk meringue på mine smørkremkager, kan du pippe royal ising på det og vil den kongelige jeg

3 minutters frosne frugt smoothie

3 minutters frosne frugt smoothie

Denne Apple Smoothie opskrift handler ikke kun om at lave smoothie, men det forklarer også, hvordan forskellige variationer kan laves ved blot at tilføje få andre ingredienser i dets forberedelse, og dermed kan du tilpasse det til din smag.

Lasagne Lav 3, Freeze 2 HowTo FineCooking

Lasagne Lav 3, Freeze 2 HowTo FineCooking

Selv de største lasagnaruining fejl er nemt at undgå, når du ved, hvad de er. Ved at overholde nogle få enkle regler, vil du aldrig igen trække en grødet, soupy, sprøde gryde katastrofe fra ovnen. Selv tak.

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Dette er den bedste måde at lave mad bacon på, mens campingpladser

Hvis du kun nogensinde er stegt, har din bacon læse på Weve to nye måder at dele med dig. Fra ovnen til mikrobølgeovnen er disse nemme trin sikre på at give din sprøde bacon hver gang.

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Du spurgte, hvor hurtigt efter afrimning kylling skulle den blive kogt

Jeg har en mærkeligt specifik forespørgsel. Jeg begyndte at tynde nogle frosne kylling i køleskabet, før jeg tog det ud og sætte den i koldt vand for at fremskynde ...

Hot sauce og popcorn er lort

Hot sauce og popcorn er lort

Alvorligt dens lort alle popcorn er våd og løs, og hvorfor vil du spise, selvom popcorn med salt og smørknopper er rock på cool

Marshmallow Brownies

Marshmallow Brownies

Seriøst ooey smattet brownies hvirvlede med skumfidus fusk for en dekadent dessert godbid. Nem og hurtig at forberede samt fryser venlige

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

Madlavning eksperter anbefaler at bruge en luft friture at forberede frosne fødevarer og endda steger bacon. Men der er nogle fødevarer, du bare should not lave mad i en luft friture.

Nyankomne

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Lær mere

Ofte set

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Du spekulerer sikkert på, om du kan fryse sojamelk eller ej. Kan du fryse sojamælk, fortsæt med at læse for at opdage, hvor nemt denne proces er

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Når mad er optøet i køleskabet, er det sikkert at genoprette det uden madlavning, selv om der kan være et tab af kvalitet.

Wineroasted pærer og druer

Wineroasted pærer og druer

Druer er en af ​​de sødeste og smageste frugter på grund af deres høje naturlige sukkerindhold. Men vidste du, at du også kan lave scrumptiously søde ristede druer, bare tilføje dine druer til en arkpande, kaste med olie og krydderier og stege indtil smukt blæret og karameliseret.

Sådan laver du blomkål uden at dampe det

Sådan laver du blomkål uden at dampe det

Med kun tre ingredienser er denne hjemmelavede blomkål Gnocchi opskrift et sundere spin på vores yndlings komfort mad.

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

Emily i Paris Ashley Park skød, at hun nåede sin højde efter BTS-medlemmet, reagerede RM positivt på hendes gengivelse af Dynamite

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Er du nødt til at suge blackeyed ærter, før du koger dem, sug bønnerne, hvis du laver madlavning blackeyed ærter ...

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kokke deler 10 måder at gøre butik burger bunker smager bedre

Kinesiske dampede svinekød boller

Kinesiske dampede svinekød boller

Heres Hvad du har brug for Chili Powder, Cumin, Tørret Oregano, Salt, Peber, Pork Skulder, Medium Løg, Jalapeoes, Limesjuice, Appelsinjuice, Hvidløg, Øjeblikkelig Gødgær, Sukker, Varmt vand, Mel, Salt, Bagepulver

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gulerødder, løg og selleri omfatter den klassiske blanding af franske Mirepoix grøntsager til de fleste aktier, så de passer bare godt til denne episode eller producerer 101.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.