Leder du efter en lys rødvin med Fish Bardolino er Back Palate Press

Et andet nemt at sige er, hvis det vokser sammen, det går sammen. Betydning Regionale vine og mad udviklet i årevis, selv århundreder i den gamle verden. Han logik var, at fødevarebasen var noget fast, og vinproducenterne eksperimenterede for at finde druer, der supplerede den mad. Men på nogle områder antager man, at det modsatte måske har fundet sted.

Nogle fødevarer er meget tunge, som rødt kød. Fransken spiser ganske lidt rødt kød; Mange af deres fineste vine er tunge røde som Cabernet Sauvignon, med Merlot, og Malbec blander. Hvide vine par med lettere intensitet kød, som fisk eller kylling. Så Coastal France koncentrerer sig om lettere vine, herunder både hvide og RO'er. Proteiner med højt fedtindhold godt med røde vine, der har en masse tannin: som en venstre bredde Bordeaux.

Disse regler tjener formålet med fine spisesteder; Er der en løsning til take tacos eller stegt kylling? Vanessa pris, der skriver en vinkolonne til Grub Street, har netop udgivet en bog kaldet Big Macs & Burgundy: Vinforbindelser til den nye verden. Den bestilte kopi er ikke ankommet endnu, men nogle sleuthing gav et par anbefalinger.

Mad og vinparring har længe etableret, at hvidvin går med hvidt kød, rødvin går med rødt kød. Men laks bøf, filer og ruller er lyserøde. Hvad er den lyserøde vin-podningsproces? Vi kan fleksibelt matche laks med hvidvin, rødvin og rosenvin afhængigt af den måde, laksprocessen.

Rose vin siges at ikke rigtig matche mange laks retter, fra grillet, røget, kogt eller klapp. Men smagen af ​​den røde frugt, de tørre, mineralegenskaber og den akutte surhedsgrad af rosenvin skaber en unik smag, når den serveres med laks.

Rose vine indeholder blandinger af røde og hvide vine. Når det kommer til røget laks, kogt laks eller laks crostini, gær og frugtagtig aromaer af pink mousserende vin lover at matche smagen af ​​mange mennesker.

Det bedste røde vinpar med laks er Pinot Noir. Pinot Noirs glatte, delikate tanninstruktur og jordbærsmag leverer lækker smag i opskrifter til urtbelagt laks eller cedarbrændt laks. Beaujolais, Grenache eller Zinfandel er en af ​​de bedste røde vin muligheder for at parre med de røgfyldte aromaer af grillet eller sauted laks. Enkel grillet laks vil også finde en ven i Pinot Noir.

Hvidvin er den bedste vin, når de er parret med laks. Hvis den nuværende laksopskrift hovedsagelig er baseret på friske urter som kumin eller mod en ren citrus aroma, lover Sauvignon Blanc's skarpe mineral, urte og citrus aromaer en lækker kombination. Hvis avocado eller creme sauce er at fremhæve de fisk, derefter skifte til en rig Chardonnay med et strejf af egetræ eller svingende og vælge dybden af racen og skarpe karakter fundet i Loire-dalen Sancerre.

Den fyldigere krop grillet Chardonnay, Hvid Bourgogne, eller Sancerre vil matche vægt og følelse i munden af fisken, der giver en out-of-smag kombination til tekstur. Den tørre stil af mange tyske Riesling fungerer godt med den mere subtile smag af kogt laks retter samt levere det bedste af laks indpakket i en krydret sushi tema. Dens blomsteragtige aroma og karakter Pinot s har en moderat aroma.

Hvorfor er Rioja Balnco en egnet hvidvin parring med laks? Rioja Blanco hvidvin er lavet af regionens nummer 1 hvid drue, der plejede at være Malvasia - råmaterialet til vine med højt alkoholindhold, rig smag og egetræ aroma. I dag Rioja har henvendt sig til Viura og Chardonnay druer til en friskere og lysere hvidvin stil.

2007-2022 Drik-drik. U. Ð'Ñ Ðμ Ð¿Ñ € Ð ° вР° Ð · Ð ° Ñ ‰ dn ‰ ÐμÐ½Ñ <. Dyn € D ÐºÐ¾Ð¿Ð¸Ñ € овР° нии мР° Ñ,ÐμÑ € dd ° Ð »Ð ° N N <л кР° нР° Ñ Ð ° йÑ, оР± Ñ Ð · Ð ° Ñ,ÐμÐ »ÑŒÐ½Ð °. 18+ СР° йÑ, Ñ Ð²Ð »Ñ ÐμÑ,Ñ NN Ð ± Ð¾Ñ € ником Ñ € ÐμÑ † ÐμпÑ,ов D нÐμ Ñ € Ðμкл Ð ° Ð¼Ð¸Ñ € уÐμÑ Ð ° Ð »ÐºÐ¾Ð³Ð¾Ð» ÑŒÐ½Ñ <Ðμ нР° пиÑ,ки. Doen <Ð¿Ñ € ÐμÐ'ÑƒÐ¿Ñ € ÐμжÐ'Ð ° Ðμм, Ñ ‡ Ñ,о Ñ ‡ Ñ € ÐμÐ · мÐμÑ € ноÐμ упоÑ,Ñ € ÐμÐ ± Ð »ÐμниÐμ Ð ° Ð »ÐºÐ¾Ð³Ð¾Ð» Ñ Ð²Ñ € ÐμÐ'иÑ, вР° ÑÐμму Ð · Ð'Ð¾Ñ € овью.

James Suckling-Valpolicella, Veneto, Italien - En lys og frugtagtig rød med hindbær ostekage og rabarber narre. Lyset, fint og frugtagtig på ganen. Sjov og citrusy. Denne vin par godt med fjerkræ, laks, skaldyr gryderet og grillede grøntsager.

James Suckling-Valpolicella, Veneto, Italien - Denne tidlige drikkestil af røde tilbyder løftede hindbær og hjertelige jordbær. Let krop, fine tanniner og en frugtagtig finish. Denne vin par godt med fjerkræ, laks, skaldyr gryderet og grillet grøntsager,

Et andet sæt mad- og vinparregler? Nej tak! Jeg vil kun tilbyde retningslinjer, der er beregnet til at forbedre din fornøjelse, de er et udgangspunkt â € "Ikke efterbehandlingslinjen Brug disse retningslinjer, som du finder passende og aldrig være bange for at bryde dem

Fra ovenstående fremkommer to hovedhensyn. For det første kan vi kun postulere, hvad der er effekten af ​​en bestemt kombination. Det ville imidlertid være uretfærdigt at tildele en domsværdi til dette resultat. For eksempel fra et objektiv perspektiv, parring en tør, tannisk rødvin med chokolade forværrer bitterheden i begge bestanddele . Nogle vil opdage, at sensation ubehageligt, men andre vil elske den ekstra bitterhed. For dem er parringen en vidunderlig, uanset hvad den generelle konsensus kan være. Hvem har ret? Svaret på dette spørgsmål er også subjektivt. Hvis du spørger mig, svaret er: Alle! Â

Under dine kulinariske eventyr har du måske bemærket, at noget mad er lettere at parre med vin end andre. En forklaring på dette fænomen kan findes i den måde, strukturelle komponenter i fødevarer interagerer med vin.

Acidity er en god ting, når den er til stede i enten mad eller vin. Faktisk er surhedsgrad i vin din bedste ven, når det kommer til at parre det med mad. Hvis du vil tage kun en retningslinje, skal du overveje dette: Acidity i vin bør være højere end surheden i den parrede mad.

En grundig forståelse af de strukturelle komponenter i vin kan hjælpe med at forudsige, hvilke vine der er lavrisiko og dem, der er højrisiko, når det kommer til parring. Så hvilken type vine er lav risiko?

Oplev en sjov, uddannelsesmæssig og lækker mad og vinparrende klasse med vores interne sommelier Victoria. Velve udsøgte salte og søde madvarer vil blive parret med seks vine, hvoraf to med vin tilskuere vurderinger 90 + point

Nogle gange kan verden af ​​god mad og vin være en restriktive sted. For alle Talk of Libert og Egalit, der er implicit inden for vinavl og vindrikke, er der en forbløffende Antal regler â € "skrevet og Uskrevet ", som er strengt opretholdt gennem mediet af nedadgående blik, mumlede ord og lignende. Disse rækkevidde fra Reducingly kompliceret system, hvor der anvendes glas til hver vin, til de temperaturer, på hvilke vine serveres, og metoder til hældning og opbevaring af vin, der baffler den uinitieret og som sandsynligvis har ringe praktisk mening for dem, der holder fast ved dem til brevet.
Nyankomne

Costa Vida Gluten fri Menu

Costa Vida Gluten fri Menu

Få og dele bedste opskrifter om Costa Vida Sauce Opskrifter med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Costcos Apple Pie Spring Rolls er den efterår, vi ønsker

Costcos Apple Pie Spring Rolls er den efterår, vi ønsker

Costco har en ny måde at dykke på en klassisk afviklet dessert, da den har påført sine hylder med Summife Apple Pie Rolls med Caramel Dipping Sauce.

Få en kæmpe taske med Hilo Life Tortilla Style chips i Texas og Nordøstlige Costco Regioner

Få en kæmpe taske med Hilo Life Tortilla Style chips i Texas og Nordøstlige Costco Regioner

Glutenfri siete tortilla chips i havsalt er en costco fan favorit de er paleo venlige, kornfri, soja fri, vegansk, kolesterol fri og lækker 5. 9

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Field Agents New Holiday Sletningsrapport siger, at forbrugerne vil være ivrige efter at bruge efter et år af ingen gettogethers

Kalorier i Costco Cilantro Lime Rejer

Kalorier i Costco Cilantro Lime Rejer

Få de bedste tilbud på Kirkland Signature Cilantro Lime Rejer, fuldt kogte levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park, Manor, Leander på Burpy. om

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Frosne Laks Patties Costco Welcome To Alisource, Get Quotataions nu.

Frosne Laks Patties Costco Welcome To Alisource, Get Quotataions nu.

De Trader Joes Premium Laks Burgers er ganske god, selvom theyre ikke vores foretrukne burgere i TJs flok. Læs hele anmeldelsen på Fryser Meal Frenzy.

Costco er at sælge et Giant Gingerbread Cookie Udsmykning Kit Dens så meget lettere end at lave en Gingerbread House

Costco er at sælge et Giant Gingerbread Cookie Udsmykning Kit Dens så meget lettere end at lave en Gingerbread House

Shop Costcos Yorba Linda, CA placering for elektronik, dagligvarer, små apparater, og meget mere. Find kvalitet Famous produkter til lageret priser.

Er Costco mælk græs fodret

Er Costco mælk græs fodret

Velkommen til Costco, jeg elsker dig ... Denne SUBRREDDIT er ikke tilknyttet Costco Wholesale Corporation.

Nyankomne

Costco sælger et par skelet fugleskræmmer, der snakker og synger

Lær mere

Ofte set

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Costco, Rotisserie kylling, ingen hud Ernæring Fakta

Costco, Rotisserie kylling, ingen hud Ernæring Fakta

Kalorier i Costco Rotisserie kylling baseret på kalorier, fedt, protein, kulhydrater og andre ernæring oplysninger indsendt til Costco Rotisserie kylling.

Hvad er en portionsstørrelse på Costco rotisserie kylling

Hvad er en portionsstørrelse på Costco rotisserie kylling

Få og dele bedste opskrifter om Costco Rotisserie kylling Ingrediens Label med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Costco, Nike og FedEx er advarsel, der er mere inflation til at ramme forbrugerne som helligdage tilgang

Costco, Nike og FedEx er advarsel, der er mere inflation til at ramme forbrugerne som helligdage tilgang

Hvilken inflation Costco har holdt sine priser lave på mange populære varer i årevis i slutningen, især dens fødevarer. Så hvis du leder efter en lejlighedskøb, se ikke længere end disse fire Costco-varer ...

Reddit afslører opskriften på Costcos Kylling Bakes Nemme Opskrifter

Reddit afslører opskriften på Costcos Kylling Bakes Nemme Opskrifter

I denne korte guide, vil vi besvare spørgsmålet, Hvor lang tid tager Costco Rotisserie kylling Sidste i køleskabet. Vi vil undersøge de faktorer, der påvirker

Bedre end Costco Easy Rotisserie Chicken

Bedre end Costco Easy Rotisserie Chicken

Få og del bedste opskrifter om Costco Rotisserie Chicken Rub Recipe med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Hvorfor du bør ikke købe hele Brændt Kylling Fra Costco

Hvorfor du bør ikke købe hele Brændt Kylling Fra Costco

En håndfuld virksomheder tror Tyson og Perdue alle, men kontrol fjerkræproduktion i U.. Theyll snart følgeskab af en detailhandler kendt mere for

Kalorier i Krabbe Quiche Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Kalorier i Krabbe Quiche Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Michaelees italiensk Life Restauranter Caffe

Scoop-stil rejer chips gøre det perfekte køretøj til at flytte dukkert til munden

Scoop-stil rejer chips gøre det perfekte køretøj til at flytte dukkert til munden

Scoop-stil rejer chips gøre det perfekte køretøj til at flytte dukkert til munden

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.