Er seltzer vand som Lacroix faktisk sunde Heres, hvad videnskaben siger

Sipping en boblende, let smagsstoffer, non-calorie-drikkevarer gør dig til at føle sig hydreret - men tæller det virkelig som vandindtag, hvis du vælger La Croix, Waterloo, eller bobly over almindeligt flaskevand eller ledningsvand? I essensen - har kulsyreholdigt vandet dig? Svaret er ja-la Croix og andre mousserende farvande tæller definitivt som en del af dit anbefalede daglige indtag af vand.

Hypper carbonated vand dig så meget som regelmæssigt vand?

Har du nogensinde spurgt dig selv eller din ven, hvis du drikker Seltzer vand som Lacroix hydrat dig så godt som drikkevand? Nå, du er på det perfekte sted for at finde svaret på et sådant spørgsmål.

Så har La Croix hydrere dig? Ja, La Croix mousserende vand er lige så godt til hydratisering dig som normalt stadig vand. La Croix Water har nul kalorier og er et glimrende alternativ til sodavand på højt sukker til folk, der foretrækker en subtil smagsstoffer til vand. Ja, drikke La Croix er så god som drikkevand.

Companys signatur pastellfarvede dåser og deres rækkevidde af aromatiserede farvande har været populære i Midwest of the United States i over to årtier, men det var først siden en velplaceret social media marketingkampagne i 2022, at Virksomheden fik notoriety med det yngre årtusinære publikum.

Enhver, der nogensinde har prøvet La Croix Waters, vil vide, at de har en særskilt tang eller smag, der tilføjes til dem, og La Croix-webstedet hævder, at deres farvande naturligt er væsentligt og helt naturligt.

Det er simpelthen vand infunderet med kuldioxid, hvilket giver vandet sin karakteristiske fizz. Som La Croix vand har ingen sødestoffer og betragtes som nulkalorier, det er lige så godt for dig som stadig vand, når du skal hydrere.

La Croix Water har også nul kalorier, hvilket gør det til et glimrende alternativ til sodavand på højt sukker. Med dette i tankerne er aromatiserede kulsyreholdige vandprodukter som La Croix lige så sunde for dig som almindeligt vand.

Folk, der kæmper for at drikke deres daglige indtag med regelmæssigt vand, finder det lettere at drikke flavored eller mousserende vand, da den lille mængde fizz og tilføjet smag giver en forfriskende ændring til normalt vand.

Med alle disse bobler er Lacroix og andre mousserende farvande så godt som fladt vand? Det korte svar: Ja. . Hvis dit valg er mellem boblende vand eller ingenting, er pop, der kanâ € "Seltzer er lige som hydratisering som H2O, og det vil gøre jobbet, hvis du har brug for at hydrere.

Gør LaCroix dig mere tørstig?

Det er ikke et sort og hvidt svar på dårlig eller god, skal du se på totaliteten af ​​din kost og drikke vane som helhed. Så hvis du vælger at drikke Lacroix, er det nok en god ide at maksimere ud på en eller to dåser en dag, når du er i tvivl, at holde tingene i moderation altid et godt valg.

Gør lacroix dig gå i vægt?

Så mens mousserende vand ikke er så sikkert for dit smil, så stadig vand er, er det ikke næsten så risikabelt som regelmæssig sodavand eller juice plus, det er fri for tilsatte sukkerarter, som bidrager til tandbehandling, som vist i en Oxford Journal af folkesundhedsundersøgelse offentliggjort i september 2022.

Kan du få nyresten fra kulsyreholdigt vand?

På trods af at være kalorieindhold og sukkerfri, kan denne mousserende drikkevare stadig betragtes som en ikke det! Dette fizzy smagfuldt vand har overtaget mousserende drikkevaremarkedet. Fordi Lacroix er både sukker og kaloriefri, og med kun få naturlige ingredienser til smag, antages folk det er et sundere valg end traditionel sodavand.

Hvad er forholdet mellem La Croix at vand?

Seltzer Obsession er ægte. Uanset om dets nye England Standby Polar, Local Up-and-Comer Spindrift eller National Powerhouse Lacroix, Carbonated Waterin et svimlende array af dejlige flavorsis overalt. Men kan du virkelig erstatte god gamle H2O med de boblende ting? Vi vendte sig til Personal Trainer og Health Coach Cara Mia Scinto, grundlægger af den Balanced BOD, for at finde ud af.

detaljerne: Seltzer er bare kulsyreholdigt vand, så SCINTO siger, at der ikke er nogen skade ved at gulping det ned. Den boblende drik absorberes af kroppen den samme som regelmæssigt vand, så det hydrerer lige så godt, siger hun. Seltzer er et glimrende alternativ til sukkerholdige sodavand og saft, der også giver os hydrering. Hun tilføjer, at boblerne selv kan hjælpe dig til at føle Fulla €”måske skære ned på din eftermiddag tilfælde af munchies.

Hvad er i LaCroix? Listen ingredienser på bagsiden af hver dåse læser det samme: kulsyreholdige vand og naturlig smag. Theres også nul, ja, alt: kalorier, fedt, natrium, kulhydrater, sukker og protein.

Er La Croix mousserende vand godt for dig?

Naturlige aromaer i LaCroix er afledt af de naturlige essens olier fra den navngivne frugt anvendt i hver af de varianter. Der er ingen sukker eller kunstige ingredienser indeholdt i eller sat til, dem ekstraheret varianter. Jul 30, 2022

Kan du få nyresten fra mousserende vand?

Ja, det afhænger af hvor meget du er drikke. Sip en mousserende glas eller to og du helt fine drikken er helt naturlige, nul kalorieindhold, og i sidste ende fugtgivende . Men Youd nødt til at drikke disse drikkevarer, der overstiger over en lang periode til virkelig være i risiko for enhver kronisk huller i tænderne.

Hvad er der galt med La Croix mousserende vand?

LaCroix står over for en class-action retssag for at vildlede forbrugerne med alle naturlige fordringer på deres etiketter. Retssagen siger, at test fundet kunstige ingredienser i deres produkt, herunder linalool som anvendes i kakerlak insekticid.

Hvad er den dårlige ingrediens i Lacroix?

For meget af noget kan være dårligt for dit helbred, og det samme gælder for mousserende farvande, også. Selvom drikke en dåse eller to om dagen, bør generelt være okay, Dr. Ghouri advarer mod fremstilling af mousserende vand en udad overdreven vane eller helt ovenstående fladt vand til sodavandsdåser vand udelukkende.

Er La Croix gøre dig tage på i vægt?

Aromastoffer blandinger tilsættes til fødevarer er komplekse og kan indeholde mere end 100 forskellige komponenter, siger MIDDLEBERG. 'Naturlige smag' kan betyde noget så simpelt som den æteriske olie af et produkt that's blevet opvarmet, men det kan også betyde aroma-tilføjer kemikalier fra kunstige kilder, som producenterne ikke behøver at listen på deres etiketter som tilsætningsstoffer, fordi de kan indeholde en delvis naturligt element.

Og når du finder en mousserende vand, der opfylder dine ernæringsmæssige behov, behøver du ikke at bekymre sig om det er mindre fugtgivende for din krop end den almindelige gamle hane sort, ifølge forskningen fromthe American Journal of Clinical Nutrition.

Er ved at blive anset for et sundt alternativ til sukkerholdige sodavand nok til at gøre Seltzer et sundt hydrering valg, selv om? Og alle disse negative rapporter om LaCroix holde op? Her er hvad du behøver at vide.

Men er Seltzer ligesom Lacroix sundt?

Lader gå tilbage til kemi klasse reelle hurtig: Carbonationwhat gør en Seltzer fizzyoccurs når kuldioxid opløses i bicarbonater og kulsyre. Det eneste ord, du virkelig har brug for at være opmærksom på at der er syre.

Jo da! Seltzer krydderier op almindeligt vand ol hanen og måske bare inspirere dig til at blive bedre hydratedand hvad atlet gør ikke ønsker det? Måske Dont drink det lige før eller i løbet af en tur, selv om. Seltzers gas kan være uhyre forstyrrende før eller under træning på grund af mave oppustethed, bøvsen, kramper, osv, siger Modabber. Ikke ligefrem ting, du ønsker at beskæftige sig med, når du er i midten af en tur, ikke?

I sommeren, når det er varmt, og hver sprække af din krop er sveden, der er ikke noget som revner åbne en dåse La Croix og derefter en anden, og en anden, og en anden. Måske er det følelsen af den kolde frostklare dåse på din fingerspidserne , eller følelsen af boblerne går ned din hals, eller den søde tilfredshed og afsluttede en dåse, men ofte Seltzer og mousserende vand bare virker mere fugtgivende eller spændende end almindelig fladt vand.

Da valget mellem at drikke Seltzer og almindeligt vand, ville mange mennesker vælger den boblende, grundet smage alene. Men når du er udtørret, og på randen af dehydreret, kan det føles som et dilemma. Mens begge drikkevarer er teknisk vand, er mousserende vand lige så fugtgivende så fladt vand, eller er, at alle i dit hoved?

Når det kommer til hydrering, det korte svar er, at Seltzer vand og fladt vand er lige, forklarer Ron Maughan, ph.d., professor i School of Medicine på St. Andrews University. En 2022 undersøgelse forfattet af Dr. Maughan fandt, at mousserende vand og regelmæssig vand fald på det samme sted på en drikkevare hydratisering indeks, hvilket betyder, at hydrering effekter vil være nøjagtig den samme, hvis det samme volumen af hver væske forbruges. Men der er nogle andre faktorer, der kan påvirke Seltzer s hydrering potentiale ud over blot indholdet drik, tilføjer han.

Nogle mennesker bare foretrækker at drikke Seltzer over vand, som kan hjælpe med at holde dem hydreret, også, siger Dr. Maughan. Hvis de kan lide, hvad de drikker og drikker mere, vil det tydeligt påvirke svaret, siger han. Enhver, der er nået til en dåse af La Croix over et glas vandhaner forstår hvad han taler om her. Det, der betyder mest, er, at du drikker lidt væske, og hvis det sker at være boblende, så er det stadig godt.
Nyankomne

Den Arizona Republic

Den Arizona Republic

Oplagring Få om de bedste pantry mælketyper herunder kondenseret mælk, tørmælk pulver, UHT mælk og sødet kondenseret mælk.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

De ønsker de tårer, hvorfor Gnats går til øjnene WTOP-nyheder

De ønsker de tårer, hvorfor Gnats går til øjnene WTOP-nyheder

Sådan beskytter du dig selv mod Nosheeums Biting Gnats, Midges og Sand Flies

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Nedenfor er en trin for trin guide til hvordan du regrow de afskårne ender af dine grønne løg, som vil hjælpe dig spare penge ved at give dig en endeløs forsyning allyearround.

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Frysning cherrytomater hvordan man kan bevare somre friskhed og hvordan man brugte optøede cherrytomater i dine opskrifter.

Asparges citron saut med ahorn frø

Asparges citron saut med ahorn frø

Denne opskrift var en glad ulykke, da jeg bestilte ti bundter af asparges fra grønthandler i stedet for to. Dens en til at gøre i prime asparges sæson. Jeg gør det også om vinteren med purplesprouting broccoli

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

Sådan Store Tørrede Food i Mason Jars

Do Mason Jar holde tingene frisk

Do Mason Jar holde tingene frisk

Jeg indsendt dette billede på New NostalgiasFacebook Instagram, og det fik en hel del opmærksomhed Hvem vidste, at en organiseret køleskab hjælp

Nyankomne

Hvor finder man den bedste dominikanske mad i Boston lige nu

Lær mere

Ofte set

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Dominikanske Sancocho opskrift er en solid tre kødstykker fyldt med robuste smag af sazon, adobo og pakket med hjertelige bid af Yucca, plantain og majs.

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

En lækker saucy og duftende cubanstyle rejer creole opskrift camarones enchilados serveret over hvide ris. Et simpelt 30 minutters måltid

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Lav løgene dårlige eller ej, de bliver faktisk dårlige, men de kan vare i op til 12 måneder, hvis de opbevares ordentligt. Heres den ultimative vejledning.

Er majroer og pastinakker det samme

Er majroer og pastinakker det samme

En tur til markedet viser, at rodfrugter er ikke længere kun vinteren billetpris. Her er 16 sorter, nogle fælles og nogle obskure, samt vores smagsnoter.

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Er disse røde bønner eller røde kidneybønner

Er disse røde bønner eller røde kidneybønner

Adzuki bønner er et spisekammer hæfte, der virker lækkert i både søde og krydrede opskrifter. Her er hvad du bør vide for at komme i madlavning med dem

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.