Dette er, hvordan du kombinerer varm sauce og burgere Hot Sauce på alt

For et par måneder siden, da jeg besluttede jeg ønskede at genskabe ALLE upstate New Yorks regionale fødevarer, jeg satte mig ned og lavede en liste. Og samtidig med at en Rochester Style Kød Hot Sauce i mit køkken gjorde lyd fristende, jeg var temmelig bange . Garbage plader kan synes en kulinarisk særhed, hvis du Arent fra Upstate New York, men her omkring de er en big deal. Rochesterians brænder for deres skrald plader, og den varme sauce det hele er kvæles i. Jeg vidste, at hvis jeg gik glip af mærket med opskriften, ville jeg aldrig høre slutningen af det.

Mens Idid ikke sat sig for at genskabe en specifikke restauranter hot sauce, jeg var stærkt påvirket af denne opskrift, som hævder at være en similarversion af former for Nick Tahous sauce, baseret på de opskrifter, der var i omløb i midten af 80'erne, hvor inkarnerede sauce fanatikere hævder saucen var mindre sød end dagens udgave. ick Tahous har aldrig offentligt delt opskriften på deres sauce, og jeg tvivler på de nogensinde vil.

Hver restaurantand diner har deres egen version af en skraldespand plade. Navnet er anderledes, nogle steder kalder det en papirkurv plade, losseplads plade, eller skidt plade, men ideen er den samme, og ja, der er et tema her. Den oprindelige, skraldet plade, blev oprettet ved Nick Tahou Hots fastfood-restaurant mere end halvtreds år siden. Det siges, at universitetsstuderende bedt Nick Tahou om en skål med alle skraldet på den. Så opdigtede han en original combo plade med to hamburgere og et valg af to sider â €”normalt en kombination af home fries, makaroni salat og bønner toppet med en kød hot sauce. Der serveres rundstykker eller franskbrød på siden. Det er et ton af fødevarer og har en konkret appel til universitetsstuderende, der søger at snuppe en bid at spise efter en nat i byen.

Af alle de fødevarer tendenser 2022from jarcuterie til boozy kombuchaAmericans umættelig tørst for alle ting krydret er måske den mest synlige. Ifølge Pinterest forudser, de steder årlige trend prognose, krydret er det nye umami, og dem, der kan tage varmen har været at få deres fix med jalapeà ± o peber gelé, varm honning og selvfølgelig varm sauce. Dens et krydderi som afgørende for pantry som ketchup i dag, så vi tog den frihed at prøveudtagning en * ton * fra mærker store og små til at indsnævre de bedste varme saucer derude.

Cholula jalapeo og poblano grøn peber sauce

Lyse jalapeos og sød, vegetabilsk poblanos forene sig i Cholulas grøn peber sauce til en tangy, robust krydderi, at gift ærligt sip direkte fra flasken. Dens super flavorful med bare lidt teensy af varme og sødme. Dash den på sprød fisk tacos, grillet fisk og skaldyr, burgere, stegt kylling, nachos, chilaquiles eller bønner og ris. Du kan også bruge det til op for varmen i queso dip, salsa eller guacamole. Hvis du foretrækker din salsa verde på vinegary side, gå til Tabascos grøn peber variation i stedet.

I Hot Sauce på Alt, hvad vi går på en søgen efter de bedste varme saucer for visse ikoniske retter. I den første episode besøgte vi De Burger oksekød og Wingman i Eindhoven til snak om den gyldne kombination af varm sauce og burgere. Sammen ser på, hvad en perfekt burger er, og hvilken type af varme sauce kampe hvilken type burger. Hele videoen kan ses dernede.

Der er en million muligheder med en kompleks burger, men De Burgers Wouter besluttet at lave en burger for os lavet med 50 IBA © rico svinekød og 50 oksekød med Manchego på toppen, løg kompot og nogle creme fraiche i bunden. Fordi burger består af 50 svinekød, en smokey hot sauce er ideel ifølge burger eksperter. Det kan også bruge en sød touch i kombination med osten. Så en smokey hot sauce med en sød touch: Raijmakers Heetmakers Heat Enhancer, med habanero, chipotle og whisky. Hvis du bare vil have det til at være meget smokey, så Marie Sharps Smokin Marie er perfekt.

at lukke ting off vi gik til Beef og Wingman at finde den perfekte hot sauce til deres bestseller: kyllingen burger. Det virker som om du kan gå to veje med kylling burgere og hot sauce: en Jalapeo sauce, fordi de ofte er lidt sur, som kombinerer pænt med kylling. Den anden mulighed er en lækker sød varm sauce med en tropisk plask. Dirty Dicks Hot Sauce med en tropisk twist kunne være det ultimative valg, men en sauce ligesom Hellfire Devils Guld er også forbløffende med kylling burgere.

Enten som en ingrediens eller en dukkert, chili saucer er centrale for flere køkkener. Hvad ville mexicansk mad være uden chipotle? Hvem kan forestille thailandske mad uden Sriracha? Britiske køkken, også føler brænde, som nye producenter eksperimentere med nyskabende opskrifter og selektivt avlet chili sorter.

I betragtning af denne verden af muligheder, som sovs skal du købe? For at hjælpe dig med at træffe det valg, så har vi testet saucer med vildt forskellige smag og varme niveauer, fra mild og frugtagtig til slags sauce, der vil gøre dig til en live-action udgave af branden emoji.

Dorset chili butik modgift langsom kogt rød peber, Reaper og Scorpion chili sauce

Vi siger dette, fordi modgift indeholder verdens hotteste peber, California Reaper, som pakker omkring 400 gange så meget slag som den ydmyge jalapeo. Denne hårde peber udgør 4. procent af saucen, mens skorpion chili bidrager en anden 2. procent. Ikke underligt flere af vores testere bemærkede på en dvælende brænde til bagsiden af halsen, og endda et strejf af mathed. Denne ene er bestemt ikke for wallflowers.

Gorgeous halloumi med en lys, sprød belægning, serveret på et ristet brioche bolle med rødløg, stegte svampe og salat. Alle afsluttet med en støvregn af klæbrig, krydret sauce! Vegetarisk eller kød-eater, vil denne halloumi burger helt tilfredsstille enhver smag.

Du måske eller måske ikke kender, men Im en stor fan af klæbrig-søde opskrifter klæbrige saucer, glasurer, dips jeg elsker dem alle! Min mand Chris er en stor kød-eater, så jeg ofte befinder mig at kombinere vores smag og gøre ting som klæbrig kinesisk svinekød maven eller klæbrige kylling røre yngel. owever, jeg forsøger at reducere mængden af kød, vi spiser, og det meatless burger er den perfekte måde at gøre det.

Da pandemien først ramte i foråret 2020, mange af os har været at få mere kreativ i køkkenet og en god strejf af varm sauce er sikker på at yderligere oplive dine homecooked retter. Chilli er også en god kilde til beskyttende antioxidanter, vitaminer og mineraler, så de kan være en fantastisk tilføjelse til en nærende, afbalanceret kost.

Disse saucer tager inspiration fra globale ingredienser, fra mediet varme Thailands Sriracha til blow-din-head off habanero. Men når man ser på det bedste hot sauce, det var ikke bare varmen var vi interesserede i

. Alsidighed var også nøglen, og mange af disse saucer kan bruges på flere måder prøve dem som dip, marinade, eller som en endelige fyrig spark lige før servering. De kan også bruges fra morgenmad gennem til middag, hvad enten thats med æg, på tacos eller burritos, i stir-fries eller med pizza, en burger eller chips. Der er uendelige køkkener, hvor et ekstra strejf af varm sauce kan fungere som prikken over i'et.

Du kan stole på vores uafhængige anmeldelser. Vi kan tjene provision fra nogle af de detailhandlere, men vi tillader aldrig dette at påvirke valg , der er dannet af den virkelige verden test og ekspertrådgivning. Disse indtægter er med til at fond journalistik tværs The Independent.

Vi elsker hot sauce, men en gang åbnet mest behov køling og forbruge inden for tre måneder. Denne samling er ideel, da de fem slanke 25 ml rør giver dig masser af sort, uden de store mængder. Køkkenet samling pakke indeholder fem helt forskellige varianter, herunder onde wasabi, kinesisk varmt og sur, Sriracha cha-cha, den beetrooty nogensinde så engelsk og evigt Phall med blomme, rød peber og mango.

Hvis du ikke har prøvet det endnu, hvad venter du på? Du behøver ikke at være en fan af varme og krydret mad til at nyde Sriracha sauce. Det går godt med noget. virkelig. Den vidunderlige, kompleks smag og overraskende behagelig spark til denne blege-fersken-hued krydderi giver en dejlig tweak til dine foretrukne retter.

Hvad er Sriracha? Sriracha er en varm sauce thats fremstillet af rød jalapeno peber, hvidløg, eddike, salt og sukker. Huy Fong er nok den mest kendte mærke af Sriracha, og du kan også finde den i andre mærker, ligesom Lays, takket være licens aftaler de har med skaberne af Huy Fong.
Nyankomne

Fluffiest creamiest røræg Opskrift af Taylor Topp

Fluffiest creamiest røræg Opskrift af Taylor Topp

Bare nysgerrig, fordi jeg voksede op som en betyder Æderen, men i min 20s Im virkelig trang mere smag og vil gerne vide, hvad du al brug sammen med din ...

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Kombiner to favoritter som vanilleis og rodøl til en klassisk combo. Root øl float popsicles er den ultimative sommerbehandling

Americana umulig burger.

Americana umulig burger.

Denne traeger umulige burger opskrift er en fantastisk måde at nyde en oksekød alternativ, vegetarisk mulighed, der endda vil holde kødædende lykkelige. Top med salat, tomat, løg og alle dine yndlings saucer.

Vidste du, at ordet sammenkomst kommer i det 16. århundrede engelske arbejde Thomas Nashe og midler fødevarer fastsatte en uventet eller uopfordret ...

Vidste du, at ordet sammenkomst kommer i det 16. århundrede engelske arbejde Thomas Nashe og midler fødevarer fastsatte en uventet eller uopfordret ...

Vidste du, at ordet sammenkomst kommer i det 16. århundrede engelske arbejde Thomas Nashe og midler fødevarer fastsatte en uventet eller uopfordret ...

Instant Pot Pork Loin Perfekt Tender Juicy Testet af Amy Jacky

Instant Pot Pork Loin Perfekt Tender Juicy Testet af Amy Jacky

Køb Bisto fra Ocado. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske forhold og værdi leveret på Ocado.

Den bedste instant pot beef gryderet

Den bedste instant pot beef gryderet

Instant Pot Beef Stew er den perfekte komfort mad til vinter Denne varme og hjertelige suppe er klar om en time og er sikker på at blive en favorit

Vores foretrukne picnic kurve hæmmer

Vores foretrukne picnic kurve hæmmer

Køb de bedste picnic kurve og picnic tæpper til den perfekte picnic. Find de bedste picnic tilbehør fra Amazon, mål, seng bad ud over og meget mere.

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

10 bedste vin tumblers i Storbritannien 2022 Yeti, Corkcicle og Mere

Top 13 Smør Brands Fås i Malaysia 2022 Min Weekend Plan

Top 13 Smør Brands Fås i Malaysia 2022 Min Weekend Plan

Vi spreder vores vej gennem seks populære købmand Butters at bestemme, hvilket mærke er bedst til bagning, madlavning og, selvfølgelig, skiver toast.

Nyankomne

Farvet med dine yndlingsfarver, regnbue cookies er en vidunderlig oplevelse at dele med venner under Pride.

Lær mere

Ofte set

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Daftar Slot GACOR QQ39BET SITUS Judi Slot Online Terbaik 2022

Den bedste italienske ris til Risotto har specifikke egenskaber. En risotto ris bør have store og konsekvente korn for at få en risotto al dente.

Vintage Bake Shop Cafe

Vintage Bake Shop Cafe

Tjek den opdaterede menu af Amichi Pizzeria og Kitchen Karachi og få seneste pris, tilbud, telefonnummer, placering, adresse. Amichi Pizzeria og køkken Khayabanenishat, D.. Fase 6 Fase 6 Forsvar Boligmyndighed.

Bøf kniv carving kniv

Bøf kniv carving kniv

Japanske køkkenknive er verdensgrænsede for deres skarphed. Det ideelle valg til skæring, dicing og mere præcise skærejob.

Jerk kylling opskrift slankende verden jerk kylling med frugtagtig slaw slimming verden

Jerk kylling opskrift slankende verden jerk kylling med frugtagtig slaw slimming verden

Jerk kylling i London. Bank Holiday Weekend betyder en ting, der ikke hæver Hill Carnival. Butikker strømmer op på en endeløs forsyning af rød stribe lige nu.

Walkerswood Caribbean Foods

Walkerswood Caribbean Foods

Brug denne marinade på alle former for kød og fjerkræ for at tilføje denne fantastiske ryk smag. Krydret og intens, denne marinade giver intens smag.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Balsamic vinaigrette dressing lowcarb

Bedste køkkenredskaber Gadgets

Bedste køkkenredskaber Gadgets

Jeg har en af ​​alt, tak.

Den 14 Bedste Knife Block Sets værd at købe, Ifølge Tusindvis af bedømmere

Den 14 Bedste Knife Block Sets værd at købe, Ifølge Tusindvis af bedømmere

Tilbundsgående anmeldelser af de bedste køkken kniv sæt til den professionelle, hjemmet kok på et budget, den japanske kniv entusiast, og andre.

Masser af knish i havet bittersød

Masser af knish i havet bittersød

Elsker du at have en perfekt kogt knish med en satiating fyldning her er hvorfor knishes fra brits deli er så populære.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.