Blå græskar kurv til slik ikon isoleret vektor billede på vectorstock

Efter fire eller fem huse kunne du se ham blive stresset, sagde hun om sidste Halloween i et interview med globale nyheder. At blive overvældet med folk, der venter på ham at sige trick-or-treat. Eller komme tæt på ham og være som, åh, hvad er det magiske ord? '

Du kan fortælle med det samme, når nogen åbner døren, hvad deres tanker er, og du så hurtigt forsøger at sige, han har autisme. Han forstår ikke. Han kan muligvis ikke sige trick-or-treat. Kan du venligst give ham et stykke slik? Og nogle gange går jeg væk, og jeg græder efter det og bøjer mig selv for det næste hus.

Denne artikel er en del af vores arbejdsfaktor, der kontrollerer potentielt falske billeder, videoer og historier på Facebook. Du kan læse mere om denne og finde ud af, hvordan du rapporterer Facebookindhold. Med henblik på denne ordning vurderede Weve denne påstand som sandt, fordi det er korrekt, at nogle vælger at vedtage blå græskar, men symbolet er ikke en officiel kampagne fra autistiske mennesker.

Selvom hensigterne af sociale medier sharers er gode, siger Snopes at bære en blå spand på Halloween er ikke et almindeligt anerkendt symbol for mennesker med autisme. Derfor kan forældre ikke forvente, at lokalsamfundene ved, hvad de blå skovle står for.

Pumpkins, specifikt blå, er blevet genstand for en splittende kamp mellem Autism Canada og organisationer og forældre, der vedtager øvelsen for deres børn at bruge trick-eller-behandling på Halloween.

Pumpkinsspecifikt blå dem "er blevet genstand for påstanden mellem Autism Canada og nogle forældre, der vedtager praksis med at bruge Blue Candy-Carriers til at identificere trick-or-treaters med autisme denne Halloween.

Alle børn skal være ude-eller-behandling, fordi du kun er ung en gang, Â Arlene Reid sagde tirsdag aften, da hun og hendes 15-årige søn, Jacobâ € ", der har autisme" malede hans græskarblå.

Han kan ikke sige 'trick-or-treat' nogle gange, eller han glemmer at sige 'tak,' sagde Arlene, der tjener som en skole trustee i Winnipeg School Division. Jeg tror, ​​at det blå græskar vil hjælpe os med at identificere, at der er noget unikt om ham.

Den blå græskar initiativ følger den tilsvarende anvendelse af de helst græskar, som blev organiseret af fødevareallergiforskning og uddannelse for at fremhæve fødevareallergi. En Teal Pumpkinplaced uden for et hjem IndicateSthe boligejere tilbyder alternative godbidder for dem med fødevareallergier.

Dette er det første år Reidsare ved hjælp af den blå græskarmetode. Arlene Reid siger sidste år, hendes seks fods to søn € "Hvem siger hun er normalt meget genert" blev fortalt hos nogle hjem, at han var for gammel til at være indsamle Candy eller Waschided for ikke siger "trick-or-treat."

Dette er ikke noget, som de på spektret, der er i stand til at tale for sig selv som voksne, der har levet denne erfaring, ønsker at se finde sted, og vi udsætter deres synspunkter frem for alt, sagde han.

Vi føler, at hver familie og enhver situation er anderledes. Nogle familier kan omfavne en metode til at lade folk vide, at deres barn har autisme. Andre kan føle, at de ikke behøver at forklare deres barns reaktion eller manglende reaktion på typiske Halloween-ritualer, skrev samfundet i en e-mail til CBC.

I årevis har Reid båret kort, der forklarede, at Jacob har autisme, som hun kunne give ud Todde-eskalate situationer, hvor han måske har handlet ud af et offentligt sted - men selv stadig, siger hun, at hun og Jakob ofte blev mødt med negativitet.

Dommen fra andre forældre, der ikke forstår, er en af ​​de sværeste ting at håndtere - â € "Â den afvisning, vi får i butikker, den misforståelse, vi får, når vi går til butikker, og vi har problemer, den Uhøflige kommentarer vi får. Det er hjerteskærende.

Hvis du tænker på, hvad det allerede tager for nogle børn, der er genert, eller måske være på spektret eller har en anden handicap, siger Erin McQueen, en bestyrelsescertificeret adfærdsmæssig analytiker på Rose Street Spectrum. De er allerede ubehageligt, og så sætter du dem i et kostume, og så har du dem, at de går op til en Strangers Dør og så skal de tale med en fremmed. Det er en del.

Jeg tror, ​​at med en blå spand måske er folk klar over, at dette er lidt tegn, der måske er lidt kinder eller lidt mere forståelse, siad volket. Ikke alle børn derude med en blå spand vil være på spektret, fordi blå er en kølig farve, men hvis du ser en, og de svarer ikke som du tror, ​​de burde, er der sandsynligvis en grund.

De er en sårbar befolkning på mange måder og giver dem et indlysende mål, at slags punkter til dem som at have denne diagnose ville gøre dem nemme for rovdyr, sagde McQueen. Jeg ved, at slags frygt mongering og det er ikke min hensigt. Jeg tror bare, at vi skal være forsigtige og forsigtige i, hvordan vi fortsætter, fordi vi ikke ved, hvem der er derude, og vi ved ikke altid, hvem der er naboer.

Hvis du ser nogen, der ser ud til at være en voksen klædt op til trick-or-treat i år, der bærer denne blå spand, er han vores søn! Hans navn er BJ & han er autistisk. Mens han har kroppen af ​​en 21 år gammel, elsker han Halloween, hun bogførte på Facebook.

Denne tendens ser ud til at vinde momentum. Som offentligheden bliver mere opmærksom på det, mener vi, at det kunne være en vidunderlig måde for børnene â € "de små og de større â €" at deltage i Halloween-festligheder uden dommen, at de nogle gange står over for i sociale situationer, Wendy Fournier , formand for National Autism Association, fortalte Newsweek.

For dem, der vælger at bruge dem, kan de blå skovle give en subtil, værdig måde at advare folk om, at dette barn eller unge voksne måske ikke kan få øjenkontakt eller tolerere iført en maske eller endda sige ' Tak ', men de fortjener bestemt at nyde det sjovt af Halloween så meget som alle andre, tilføjede hun.

At sætte en teal græskar på din dørtrin betyder, at du har ikke-mad-godbidder til rådighed, såsom glødpinde eller små legetøj. Denne enkle handling fremmer inklusion for trick-or-treaters med fødevareallergier eller andre forhold, pris angivet.

En kur mod ASD er ikke tilgængelig. Bevisbaserede psykosociale indgreb, såsom adfærdsmæssige behandlings- og færdighederuddannelsesprogrammer for forældre og andre plejere, kan reducere vanskeligheder i Kommunikation og social adfærd med en positiv indvirkning på personens trivsel og kvalitet af livet, ifølge WHO.

Min søn er 3 år gammel og har autisme. Han er nonverbal. Sidste år vil huse vente på ham at sige trick eller behandle for at han skal få et stykke candy, og der forklarer jeg situationen for de næste 5 blokke. I år vil vi prøve den blå skovle til at betegne, at han har autisme, sagde hun.

Nogen anden udbrød: I dag nævnte nogen det i en træning, og jeg var glad for at repostere. Mine børn er ikke autistiske, men har andre særlige behov, så jeg kan forstå dit ønske om ikke at skulle forklare dig selv for alle. Rigtig god idé!

Teal Pumpkin Project fokuserer på Inclusion af børn, ikke kun med fødevareallergier, men med andre medicinske tilstande, sagde rakes. Så det er rigtig godt at tillade dem en anden sjov behandler for den dag.

Vi vil have hende til at blive behandlet det samme som at sige vores søn, hvem der bare er neurotypiske, chambers sagde. Så når hun går til et hus, vil vi ikke have nogen til at se den blå spand og tænk, okay jeg kender mange mennesker, der har deres børn, at det er nonverbal eller meget alvorligt på spektret.

Men med hende fokuserer vi virkelig på hende Kommunikation og taler lige nu, for det for det meste var hun ikke-verbal, men lige nu er hun bare pre-mundtlig til, hvor hun måske har 100 ord , Sagde kamre. Så vi fokuserer virkelig på at være Inclusive og ingen behandler virkelig hende forskelligt på grund af autisme.

I oktober sendte Alicia Plumer et billede af en Blue Jack-O'-Lantern Treat Bucket og noten: Hvis du ser en person, der ser ud til at være voksen, der er klædt op til trick eller behandler i år, der bærer denne blå spand, hes vores søn! Hans navn er BJ han er autist. Mens han har liget af en 21-årig, han elsker Halloween. Hjælp os med at holde hans ånd i live glad. . Spred bevidsthed!

John Cena, WWE wrestler og skuespiller, der var tidligere forlovet med lokal beboer Nikki Bella, har en film, leger med ilden, åbning i biograferne på Nov. 8. Med fokus på Californiens skovbrande, Cena roste første responders på en YouTube-video post og sagde, at han giver 500.000 til hjælpe dem, der risikerer deres liv for at beskytte os alle.
Nyankomne

Blå græskar øges bevidsthed om børn med autisme på Halloween

Blå græskar øges bevidsthed om børn med autisme på Halloween

Hvis et barn kommer til din dør med et blåt græskar, kan det betyde, at barnet har autisme og ikke kan tale

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Queensland Blue er et mellemstore græskar. Denne sort er begunstiget til brug i scones. DERRUMER TEXTURE egner sig til bagning og kogning.

Baby Shower Boy Punch Opskrift Easy Opskrifter

Baby Shower Boy Punch Opskrift Easy Opskrifter

Sådan en sød slag til en baby shower, med Sherbet og Ginger Ale. Sørg for at rense gummikanerne, før du sætter ind i stansen.

Er Blue RASPBERRY En rigtig frugt OPSKRIFTER

Er Blue RASPBERRY En rigtig frugt OPSKRIFTER

Den blå hindbær opstod i et laboratorium, der ikke på en gård. Det begyndte, da skaberne af is pops havde flere røde varianter kirsebær, jordbær, hindbær og vandmelon

Youve været spise BEAVER i årevis, og sandsynligvis havde ingen idé Heres nogle andre underlige ting youve været chowing ned på uden at vide

Youve været spise BEAVER i årevis, og sandsynligvis havde ingen idé Heres nogle andre underlige ting youve været chowing ned på uden at vide

Pizza infunderes med hvidløg olie, Maple Leaf and bacon, røget Gouda, mozzarella, spinat, ristede druer, støvregn af balsamic reduktion.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Koncentreret blue hindbær smagsstoffer byliquid laden. Blå hindbærkoncentreret aromastof er fremstillet af ingredienser godkendt i fødevareindustrien for

Raspberry Flavoring Etsy.

Raspberry Flavoring Etsy.

Alle vores smagsoplevelser er naturlige, æteriske olieekstrakter uden tilsat sukker. Ingen køling kræves, bare holde dem på et køligt, mørkt sted. Alle smagsstoffer har en holdbarhed på to år fra fremstillingsdatoen, men vi anbefaler dets brug om et år for den bedste smag.

Hvilke mærker bruger CastoToreum Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Hvilke mærker bruger CastoToreum Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Er der bæver røv i din vaniljeis med alarmistiske indlæg, der siger, at Beavers butts bruges til at smag alt fra blødt, hvor kommer vanilje smagsstoffer fra information, der forbinder det til beavers anal sekretion, der er fundet online.

Blå hindbær usødet smag olie 17877 Elements Bath Body

Blå hindbær usødet smag olie 17877 Elements Bath Body

Brug disse smagsstoffer til at tilføje til din kageisning, chokolade, hårde slik og mere .. Vi har et stort udvalg af smagsoplevelser

Nyankomne

Hvad er blå Raspberry Flavor Does It Selv findes i naturen

Lær mere

Ofte set

Shottys Blå Raspberry Gelatine Shots 8PK Walmart.com

Shottys Blå Raspberry Gelatine Shots 8PK Walmart.com

Blå hindbær Jello skud er en sjov og lækker måde at få din fest. Disse skud er perfekt til enhver lejlighed

Cumberland Black Raspberry Plant Isons Nursery Vineyard

Cumberland Black Raspberry Plant Isons Nursery Vineyard

Denne nordamerikanske hindbær bærer dybt PurpleBlack farvede hindbær frugter. Frugterne er spiselige.

Bare chill blå hindbær sirup 1l

Bare chill blå hindbær sirup 1l

Den 1 Keto Diet App siden 2010

Blå hindbær eliquid 50ml

Blå hindbær eliquid 50ml

Den internationale spiritus handler

Blå hindbær italiensk is

Blå hindbær italiensk is

Det ultimative i kunstige frugter

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Stjerner og Striber rød, hvid og blå Layered Shot

Stjerner og Striber rød, hvid og blå Layered Shot

Rude lounge, Pune Picture Blå curcaospirit skud Tjek Tripadvisor medlemmer 46 oprigtige fotos og videoer.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.