Varer fundet på DA de Los Muertos Altars og hvad de betyder

Dag for de døde er en interessant ferie fejret i Central- og Southern Mexico i løbet af de kolde dage i november 2. Selv om dette falder sammen med den katolske ferie kaldet alle sjæle All Saints Day, har de indfødte mennesker kombineret dette med deres egen gamle tro på ærer deres afdøde kære.

Dagens dag er en meget dyr ferie for disse selvforsynende, landlige baserede, indfødte familier. Mange bruger over to måneder indkomst til at ære deres døde slægtninge. De tror, ​​at lykkelige ånder vil give beskyttelse, held og lykke til deres familier. Frendabuilding holder familien tæt.

Om eftermiddagen den 2. november er festlighederne taget til kirkegården. Folk rent grave, spille kort, lyt til landsbyen og minder om deres kære. Traditionen holder landsbyen tæt. Dag for de døde bliver meget populær i U.. Måske fordi vi ikke har en måde at fejre og ære vores døde, eller måske på grund af vores fascination med sin mystik.

Dag af de døde den katolske og hedenske verden

Folk i dele af Italien, Spanien, Central Sydamerika og Filippinerne fejrer alle All Souls og All Saints Day den 1. november og 2.. Specielle masser og måske rengøring af kirkegårde grave er en del af de traditionelle aktiviteter.

Selvom det er en ferie fra langt væk i det sydlige Mexico, kan den en ferie personliggøre og integrere i deres egne religiøse og kulturelle overbevisninger. Det er mere af en kulturel ferie end en religiøs. Det er en vidunderlig måde at fejre minderne om vores kære, der nu er væk. Gennemgang, madlavning, musik, byggeriFrendas, gør aktiviteter med vores børn, vi kan fortælle familiehistorier, sjove tider og erfaringer. Ikke hvordan personen døde, men hvordan de levede.

Dag af det døde brød eller Pan de Muertos er et lækkert, let, sødt brød lavet til at fejre dagen i de døde eller Dia de los Muertos. Dette traditionelle brød har strimler af brød på toppen, der repræsenterer knogler. Et must gøre for denne højt berømte dag til minde om vores kære.

Hvad er et alter på dagen for de døde?

Altars er bygget i boliger og omkring kirkegårde, hvor tilbud er placeret for kære, der er gået. Sådanne tilbud omfatter fødevarer, som de kære nyder i livet, Dag of Dead Bread / Pan de Muertos, Saints, der er vigtige for familien, blomster, smykker, slidte, billeder af deres kære, drikkevarer og sukkerkrøvs bare for at nævne nogle få . Derudover udfører familie og venner forskellige ritualer, herunder religiøse ceremonier og danser.

Dagens dag er et lys og noget sødt brød. Som jeg nævnte, laves normalt dette brød i flere forskellige former som kranier, knogler og runde brød med strimler af dej på toppen, der repræsenterer knogler.

Ikke kun er det dedikeret til at huske og ære de kære, der er gået, det er centralt fokuseret på det kunstneriske udtryk for de levende gennem skabelsen af ​​Ofrendas, kostumer, madlavning og andreoffer.

Efter de spanske kolonister ankom i 16thcontury, kom Aztecs regeringstid til en ende, men de døde dag fortsatte, tilpasset sin katolske ækvivalent. Børnefestivalen, omdøbt til El Dãa de Los Infides, afholdes den 1. november, All Saints Day, og den voksne Festival, El Dãa de los Muertos fejres den følgende dag, alle Souls Day eller Helligdom af alle de trofaste afgang.

Ifølge Ramon del Castillo, tidligere Chicano Studies professor i Metropolitan State University of Denver, er alterne i hjemmet en chance for familier at komme sammen og huske og tale om den person; Tro på, at Ånden er der hos dem, bare for at sige 'Hej, hvordan har du det? Vi husker dig. Vi vil aldrig glemme dig. '

Takket være FN's uddannelsesmæssige, videnskabelige og kulturelle organisation eller UNESCO, er udtrykket kulturarv ikke begrænset til monumenter og samlinger af objekter. Det omfatter også levende udtryk af CulturTraditionSpassen ned fra generation til generation. I 2008 anerkendte UNESCO betydningen af ​​Dãa de Los Muertos betydning ved at tilføje ferien til sin liste over immaterielle kulturarv af menneskeheden. I dag mexicanere fra alle religiøse og etniske baggrunde fejre Daa de los Muertos, men på sin kerne, ferien er en bekræftelse af indfødte liv.

Day of the Dead opstod flere tusinde år siden med Aztec, Tolteker, og andre Nahua folk, som mente at sørge over den døde respektløst. For disse præ-spansktalende kulturer, død var en naturlig fase i lifes lang kontinuum. De døde var stadig medlemmer af samfundet, holdt i live i hukommelsen og spiritand under Daa de los Muertos, de midlertidigt vendt tilbage til Jorden. Dagens Daa de los Muertos fest er et mash-up af præ-spansktalende religiøse ritualer og kristne fester. Det foregår den 1. november og 2AII Allehelgensdag og Alle Sjæles Dag på den katolske calendararound tidspunktet for faldet majshøsten.

Det centrale i fejringen er et alter, eller ofrenda, bygget i private hjem og kirkegårde. Disse Arent altre for dyrkelse; snarere, de er beregnet til at velkommen spiritus tilbage til realm af de levende. Som sådan, de er fyldt med offeringswater at slukke tørsten efter den lange rejse, mad, familiebilleder, og et lys for hver døde relativ. Hvis en af ånderne er et barn, kan du finde små legetøj på alteret. Morgenfruer er de vigtigste blomster bruges til at dekorere alteret. Spredt fra alter til gravsted, morgenfrue kronblade guide vandrer sjæle tilbage til deres hvilested. Røgen fra copal røgelse, fremstillet af harpiks, transmitterer prise og bønner og renser området omkring alter.

Calavera betyder kraniet. Men i løbet af slutningen af det 18. og begyndelsen af det 19. århundrede, blev calavera bruges til at beskrive kort, humoristiske digte, som ofte var sarkastisk gravsten epitafier offentliggjort i aviser der stak sjov på de levende. Disse litterære Calaveras i sidste ende blev en populær del af Da de los Muertos festlighederne. I dag er praksis er i live og godt. Youll finde disse kloge, bidende digte på tryk, læse højt, og udsendelse på tv og radioprogrammer.

I begyndelsen af det 20. århundrede, mexicanske politisk tegneren og litografen Jos Guadalupe Posada skabt en ætsning til at ledsage en litterær calavera. Posada klædt sin personificering af død i fancy fransk antræk og kaldte det Calavera Garbancera, der har til hensigt det som sociale kommentarer på mexicansk samfundets emulering af europæisk raffinement. Todos somos Calaveras, et citat almindeligvis tilskrives Posada, midler vi er alle skeletter. Under alle vore menneskeskabte staffage, vi er alle ens.

Day of the Dead er en yderst social ferie, at spild i gader og offentlige pladser på alle tidspunkter af dagen og natten. Dressing op som skeletter er en del af det sjove. Folk i alle aldre har deres ansigter kunstfærdigt malet til at ligne kranier, og, efterligner calavera Catrina, de don jakkesæt og fancy kjoler. Mange festende bære skaller eller andre noisemakers at amp op excitementand muligvis også at vække de døde og holde dem tæt under det sjove.

Takket være anerkendelse af UNESCO og den globale udveksling af oplysninger, Da de los Muertos er mere populær end ever '€”i Mexico og i stigende grad i udlandet. For mere end et dusin år, den New York-baserede nonprofit kulturel organisation Mano a Mano: har Mexicansk kultur uden Grænser iscenesat byens største dag af døde fest. Men de mest autentiske festlighederne finder sted i Mexico. Hvis du befinder dig i Mexico City i weekenden før dag af døde i år, så sørg for at stoppe ved den store parade, hvor du kan deltage i på levende musik, cykelture og andre aktiviteter i fejringen i hele byen.

Ptzcuaro: En af de mest bevægelige Day of the Dead festlighederne finder sted hvert år i Ptzcuaro, en kommune i staten Michoacn omkring 225 miles vest for Mexico City. Oprindelige folk fra landet konvergere på bredden af Ptzcuaro Sø, hvor de hober sig ind i kanoer, en enkelt brændende lys i hver bue, og padle over til en lille ø kaldet Janitzio til en helaftens vagt i en indfødte kirkegård.

Tuxtepec: Denne lille by i nordøstlige del af Oaxaca stat er bedst kendt for sine savsmuld tæpper. For dage, lokale møjsommeligt arrangere farvet savsmuld, blomsterblade, ris, fyrrenåle og andre organiske materialer i kunstfærdige, ruglike mønstre på byens gader. Traditionelt lavet til vigtige processioner , er Tuxtepecs savsmuld tæpper bedømmes i en konkurrence afholdt i løbet af Da de los Muertos.

El Da de Muertos, Day of the Dead, er en mexicansk tradition, der interweaves gamle aspekter af præ-spansktalende kultur med kristne tro til at skabe en unik årlig begivenhed af erindring for den afdøde.
Nyankomne

Air Fryer Dry gnides kylling Bites The Leaf Nutrisystem

Air Fryer Dry gnides kylling Bites The Leaf Nutrisystem

Air Fryer Dry gnides kylling Bites The Leaf Nutrisystem

Deconstructed Chocolate Kahlua Vegan Roulade The Vegan Word

Deconstructed Chocolate Kahlua Vegan Roulade The Vegan Word

Crockpot rouladen opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Rice krispie behandler æg pops

Rice krispie behandler æg pops

Samling chokolade dyppet ris krispie behandler

Cajun Land krydderier cajuncreole mad krydderier direkte fra New Orleans, Louisiana

Cajun Land krydderier cajuncreole mad krydderier direkte fra New Orleans, Louisiana

DZE UITGEBALANCEERDE MIX, Sterk i Knoflook en Kruiden, WORTET GEBRUIKT OM KENMERKENDE CAJUNGERCHEN TE CREREN. Het er Heerlijk Op Gegrild Vlees, vis en z ...

Dyb Dish Bourbon Pecan Pie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Dyb Dish Bourbon Pecan Pie Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Apple Pie A LA-tilstand er bedre med BREYERS ICE CREAM. Denne klassiske opskrift er en crowd pleaser, der er perfekt til enhver lejlighed.

Alt om dyb skål pizza muffins lyder fantastisk

Alt om dyb skål pizza muffins lyder fantastisk

Du behøver ikke at være i Chicago for at få et stykke pizza pie. Mini Chicago Deep Dish Pizzaer kan laves i komforten i dit eget køkken.

Asparges Tempura Opskrift Opskrifter. ET.

Asparges Tempura Opskrift Opskrifter. ET.

Nu behøver du nødt til at vente med at gå til en restaurant for at få dette lækkert sprød skål ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Fried brød er nogle gange en del af en fuld britisk eller skotsk morgenmad. Brødet er stegt efter baconet, i resterende fedt. Døm ikke.

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pan Fried Broccoli Pakora er en sund pakor, der er lavet ved hjælp af en Paniyaram Pan. Det er en god mulighed, hvis du vil undgå at spise dybfrit Pakoras. Disse er meget lækre og kan laves til dine monsun snacks sammen med din yndlingsdrik.

Nyankomne

Deepfried Brussels Spirer

Lær mere

Ofte set

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Dyb stegt blomkålopskrift med 270 kalorier. Inkluderer blomkål, mel, majsstivelse, bagepulver, salt, vand, varm sauce, brødkrummer, olie.

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Crunchy og cremet med en støvregn af frugtagtig bær sauce, disse cigarer er en showstopper

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Auberginer skæres i skiver, flash stegt, overhældt med ingefær dashi sauce og garneret med crispy bonito flager. Stor side parabol eller vegetarisk hovedret.

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Kogte aubergine blandes i et æg, rasp, ost og veggie blanding, afkølet og derefter formes til små kugler. De re dobbelt dyppet i mel og stegt i olie, indtil crusty og lækker.

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til V Generisk Deep Fried pommes frites og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

De bedste chips du nogensinde har smagt opskrift

De bedste chips du nogensinde har smagt opskrift

Hemmeligheden til perfekt pommes frites lavet på komfuret er stegning dem i koldt olie Sig hvad Denne metode vil helt ændre dit liv.

De 15 bedste steder til franske Toast i Memphis

De 15 bedste steder til franske Toast i Memphis

Sprød og gylden peanut butterstuffed sandwich slathered med smør og syrupHong Kongstyle fransk toast er en cha Chaan Teng klassiske elsket af lokalbefolkningen og udlændinge ens. Følg med når vi guide dig igennem den ultimative guide til de otte bedste steder for Hong Kongstyle fransk toast.

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Disse Monte Cristo Sandwiches rivaliserende Disneylands berømte version eller bedre, er hurtige og nemme at lave og den mest spektakulære søde og salte combo, du nogensinde vil synke dine tænder i.

Når fransk toast mødte pandekager

Når fransk toast mødte pandekager

Lær hvordan man laver fransk toast med denne nemme opskrift. Hvor mange æg skal bruge, hvor meget mælkearter, hvordan man gør det allerbedste

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.