Hvordan Lacroix vand reddede mit liv wellness myfitnesspal

Har lacroix virkelig ikke noget sukker?

Så mens mousserende vand ikke er så sikkert for dit smil, så stadig vand er, er det ikke næsten så risikabelt som regelmæssig sodavand eller juice plus, det er fri for tilsatte sukkerarter, som bidrager til tandbehandling, som vist i en Oxford Journal af folkesundhedsstudiet offentliggjort i september 2022.

Hvad er det sundeste mousserende vand?

Dragten hævder, at nationale drikkevarer vildledte forbrugerne ved at mærke Lacroix som alle naturlige, selvom produktet angiveligt fremstilles ved anvendelse af ikke-naturlige aromaer og syntetiske forbindelser. Klassens handlingsretssag hævder også, at de anvendte kemikalier omfatter limonen, hvilket kan forårsage nyrertoksicitet og.

Bare fordi alles besat af Lacroix betyder ikke, at du har tobe

lacroix. Det er Seltzer fra min barndom, at fancy moms plejede at drikke. Det var altid en godbid til at knække en kold dåse af Lacroix i stedet for at bryde for at åbne en uundgåeligt eksploderende plastflaske polar Seltzer, men det er bare mousserende vand, ikke det, det er bare mousserende vand, ikke?

forkert. LaCroix er tilbage på en stor måde, og det er stort set drikken af ​​2022. Men hvordan i guds navn har denne beskedne drikkevare sådan en genopblussen? Og som, hvorfor flipper folk ud over boblende aromatiseret vand?

Hvis du ikke kan få dine hænder på en dåse af Lacroix Seltzer, hvad så? Før du beslutter dig, skal du først kende de subtile men vigtige forskelle mellem alle de forskellige typer mousserende usødet drik. Ja, der er et par.

Mousserende vand har været stigende i de seneste år, med flere mærker og flere smagsoplevelser, der springer op hele tiden. Mousserende vand er et godt alternativ til sodavand, da det er boblende og forfriskende uden tilsat sukker eller kunstige sødestoffer. Sørg dog for at dobbelttjekke etiketten på dit gnistvand, da nogle mærker kan have tilsat sukker eller natrium. Overvældet af mængden af ​​gnistvandsvalg? Vores team deler vores foretrukne smag.

Sunwarrior har skabt en ren og nem måde at bo i ketose med vores unikke proteinblanding og rene, keto-understøtende ingredienser. UNWARRIORS Synergistisk blanding af sunde fedtstoffer, plantebaserede proteinblanding, essentielle vitaminer og aquaminmineraler kommer sammen i en stærk kombination for at hjælpe dig med at forbrænde fedt og forblive fuld af energi på en ketogen kost.

Dagene var lange, og min arbejdsgiver vidste, hvad alle arbejdsgivere nu ved: Hvis du planlægger at holde dine arbejdere væk fra deres familier, sofaer, venner, kæledyr og sollys for de mange timer, vil du bedre give dem snacks. Hver ledig overflade blev dekoreret med Instant-Gratification Bibliotek Sure Straws, Chewy Lemonheads, Nørde, Miniature Oreos, Starbursts og Tiny Tasker af Doritos. Dette faldt selvfølgelig sammen med mine afslutte cigaretter for den 12. gang, så jeg var raseri-tygge rå mandler på halv time.

I løbet af et morgenmøde bemærkede jeg to af mine yngre kolleger clutching dåser af Lacroix. Jeg indså senere, at de sjældent blev set uden dem. I første omgang troede jeg, at det var en af ​​disse fødevaresituerede ting, hvor ellers kedelige mennesker udvikler en besættelse med noget tilsyneladende eksotisk â € "typisk Nutella, Sriracha eller Ferne-Branca â €" og videregive det som en quirk. Men første gang jeg sprængte en åben og tog en SWIG, forstod jeg. LaCroix mousserende vand er absolut lækkert.

Uanset hvilken slags du får, tilbyder de fleste en mistanke om smag snarere end en bracing af smag. Fint med mig; Alt i disse dage virker for sødt eller intenst for min smag alligevel. Bortset fra dåsen er alt om Lacroix blid. Selv boblerne er små og skummende snarere end Spiky A Vinho Verde, ikke en Cava, der gør det nemt at lægge et par i en siddende, helt skyldfri. Thats fordi lacroix er alt-fri: sukker, natrium, kalorieindhold, konserveringsmiddel. Det kommer i 12 kerne smag, men sande lacroix-hoveder ved, at pamplemousse er den bedste.

Jeg blev for nylig til realiseringen, at den nemt havde været 12 år siden ID spændt sammen mere end en eller to dages newriøry uden at have fem eller seks drikkevarer til at fejre. ID været tilfældigt buzzed i over et årti, ligesom alle, jeg nogensinde har mødt, som ikke aktivt i genopretning, og mens alle gjorde vores bedste, slog det mig som en lille brutto. Så for nylig slog jeg alt for at se, om jeg kunne gøre det. Jeg har nu været helt ædru i lidt over en måned, hvilket ikke præcis en feat af disciplin. Men i fem uger uden belønninger eller de knækkede udbrud af serotonin, hvor stemningen i rummet koaleser og folk begynder at snakke på en anden med fornyet interesse, begynder du at blive ensom og selvbevidst, usikker på, om du kommer til at hænge ud mere.

Denne Midwestern Seltzer er kommet for at fylde de huller, der spredes og gryder efterladt. Nu, når jeg mediterer om morgenen og sætter mine Intentioner lovende ikke at ryge cigaretter eller slug pinot grigio til frokost eller spise mursten af ​​ukrudt fudge i mit køleskab, hvilket ville Kun få mig til at spise hver sidste Dorito i min Sunshine-Âløse helvede boks, lad Lacroix lede mig til positive tanker.

LaCroix er ikke så spændende som at tage ecstasy på Joshua-træet, blanket af en glitrende Velveteen-himmel, men dreng, bliver jeg stoked, når jeg huskede at pakke en til biografen. Og nu, at jeg er fri for en konstant lavkvalitets tømmermænd, jeg forlod med en masse tid til bare at gå rundt, ekstra advarsel. Jeg ser os alle nu nu. Sandheden er, for hver dork, der køber Sriracha-mærket knæ sokker på Urban Outfitters, Theres en mid-30s dame quaffing kasser af aromatiseret sodavand, fordi det er hendes ting. My Seltzer Fixation Broadcasts til den verden, som jeg bliver ældre og som alle i deres midten af ​​30'erne i Los Angeles, på en form for passiv kost eller detox. Dens dumme, men der er en umiskendelig glæde, når venner sætter mig på min dåse og slå en samtale om, hvordan de i hemmelighed kan lide orange det bedste. De ved, at Lacroixville er et sikkert rum et klæbrigt samfund med så stor dom, da der er kalorier. Lynlås.

En af de igangværende problemer Mange folk har med drikken er en farlighed omkring, hvad der faktisk er i kaloriefri, sødemiddelfrie og natriumfrie drikkevarer. National Drikkevarer har konfronteret retssager, der hævder, at dets naturlige vand rent faktisk indeholder et kemikalie, der bruges til at lave insekticider i den. Det har også været målrettet mod at bruge logoer, som nogle betragtede racialt ufølsomme for at fremme en cubansk-inspireret linje af drikkevarer, der blev udgivet tidligere i år.

Når man nås ved i dag mad via e-mail, en talsmand for National Beverage Corp. forudsat følgende erklæring om status for selskabets Massachusetts Paperwork: National Drikkevarer gør hvert forsøg på fuldt ud at overholde de mange Stat og lokale Forordninger Vores produkter er underlagt.

Vi har gennemført en ansøgning, der kræves af Commonwealth of Massachusetts, betalte det krævede gebyr, og arbejder i en god tro indsats med embedsmænd af Commonwealth for hurtigt at løse dette spørgsmål.
Nyankomne

Er La Croix sunde sundhedsfordele ved mousserende vand

Er La Croix sunde sundhedsfordele ved mousserende vand

Er Lacroix Water Bad for dig LaCroix indeholder faktisk ingredienser, der er blevet identificeret ved mad- og lægemiddeladministration som syntetisk. Disse kemikalier indbefatter limonen, som kan forårsage nyrertoksicitet og tumorer Linalool propionat, som bruges til at behandle cancer og linalool, wh ...

Den Arizona Republic

Den Arizona Republic

Oplagring Få om de bedste pantry mælketyper herunder kondenseret mælk, tørmælk pulver, UHT mælk og sødet kondenseret mælk.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

De ønsker de tårer, hvorfor Gnats går til øjnene WTOP-nyheder

De ønsker de tårer, hvorfor Gnats går til øjnene WTOP-nyheder

Sådan beskytter du dig selv mod Nosheeums Biting Gnats, Midges og Sand Flies

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Nedenfor er en trin for trin guide til hvordan du regrow de afskårne ender af dine grønne løg, som vil hjælpe dig spare penge ved at give dig en endeløs forsyning allyearround.

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Frysning cherrytomater hvordan man kan bevare somre friskhed og hvordan man brugte optøede cherrytomater i dine opskrifter.

Asparges citron saut med ahorn frø

Asparges citron saut med ahorn frø

Denne opskrift var en glad ulykke, da jeg bestilte ti bundter af asparges fra grønthandler i stedet for to. Dens en til at gøre i prime asparges sæson. Jeg gør det også om vinteren med purplesprouting broccoli

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

Sådan Store Tørrede Food i Mason Jars

Nyankomne

Do Mason Jar holde tingene frisk

Lær mere

Ofte set

Hvor finder man den bedste dominikanske mad i Boston lige nu

Hvor finder man den bedste dominikanske mad i Boston lige nu

Fra Chimichurris i Jamaica Plain til Empanadas i East Boston, heres, hvor de skal hen til DominicanStyle retter, der pakker en flavorful punch.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Dominikanske Sancocho opskrift er en solid tre kødstykker fyldt med robuste smag af sazon, adobo og pakket med hjertelige bid af Yucca, plantain og majs.

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

En lækker saucy og duftende cubanstyle rejer creole opskrift camarones enchilados serveret over hvide ris. Et simpelt 30 minutters måltid

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Lav løgene dårlige eller ej, de bliver faktisk dårlige, men de kan vare i op til 12 måneder, hvis de opbevares ordentligt. Heres den ultimative vejledning.

Er majroer og pastinakker det samme

Er majroer og pastinakker det samme

En tur til markedet viser, at rodfrugter er ikke længere kun vinteren billetpris. Her er 16 sorter, nogle fælles og nogle obskure, samt vores smagsnoter.

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.