THE REAL Traditionelt græsk spinat cirkel

Anbefalet kok tider for GreekBoston. about græske opskrifter varierer afhængigt af højde, miljøforhold, kogegrejet, der anvendes, og arten af ovnen eller komfuret. Selv om vi har givet tilnærmelser, disse Dont altid tage hensyn til din unikke miljø.

Hvilke urter og grøntsager skal jeg bruge til at gøre spanakopita ?

Der er to måder at gøre dette: Vask den friske spinat, fjerne stængler eller beskadigede blade og afløb. Krydr med salt og efter en halv time squeeze det med hænderne for at fjerne alt vandet. Frossen spinat kan også anvendes. Tø den frosne spinat og derefter presse vandet ud. Du behøver ikke at tilføje nogen salt til at gøre dette.

Alternativt når frisk spinat er stadig våd sætte det i en stor gryde, uden yderligere vand, og bring blød kog i cirka 5 minutter, blanding regelmæssigt indtil det visner. Det vil blive bløde og dets volumen vil blive reduceret. Lad det afkøle og presse vandet ud.

Kan jeg tilføje andre oste bortset fra feta i spanakopita ?

Spanakotyropita, er en kombination af Spanakopita og tyropita. Tilføjelse mere ost end normalt til en spanakopita kaldes Spanakotyropita for at indikere, at der er mere ost end spinat. Den skal anvendes type og mængde ost varierer afhængigt af hvordan teatralsk du ønsker det skal være!

Der er seks ark phyllos i en emballage, som er drysset med mel, for at undgå hver Phyllopoderne klistrer til hinanden. Du behøver ikke at børste off melet, men sørg for, at det er vådt godt med olivenolie, så der ikke mel vil blive efterladt på dejen.

Du kan tilføje halvdelen af dem som det nederste lag og tre ovenfor. Jeg normalt tilføje fire ark asthe nederste lag og de andre to på toppen som overhængende stykker er skåret og tilsat på toppen for at danne flere to lag.

Vi gør dette for at vedlægge fyldet, men også for ornamental formål. Men disse sprøde kanter af kagen er så lækker, at for mange år siden, da alle fem af os boede sammen, vi plejede at kæmpe over hvem ville få et hjørne!

Hvad har du brug for at gøre spanakopita ?

Sandheden skal frem, jeg er ikke ekspert i at gøre tærter. Faktisk har jeg undgå det så fordi de fleste af den tid, de viser sig bare ok. Du ved, når nogen bare smager et stykke tærte, og der er ingen tegn på tilfredshed nyheder så nogensinde. Dette er en ok pie og for mig, det ok reaktion isnt acceptabelt overhovedet. Jeg har brug for nogle aaaaaas, oooooos og owoooos sammen med ansigtsbehandling reaktioner ligesom øjne vidt åbne. Ikke der . et. Men heldigvis, min mor er en mester pie maker og vi forsøger at finde nogle kvalitet tid til at lære mig og afsløre alle hendes kulinariske hemmeligheder. Lucky dig, folk, hun er mere end glad for at dele sin opskrift og alle hendes tip til den ultimative traditionel græsk spinat tærte ligesom hendes mor og bedstemor bruges til at gøre i årtier i landet .

Wild greens traditionelt anvendes til fremstilling af en gammeldags Spanakopita er: Mangel greens, bredbladet dokker, mælkebøtte greens, vild fennikel og hvidløg. I denne opskrift, jeg bruger bare spinat sammen med forårsløg, porrer og dild, da jeg ikke forventer youll være bestige et bjerg for at få yourfood helst snart. Men Heres en liste med vilde greens just in case du er interesseret.

Jeg elsker virkelig denne skål. Det er så hjertelig og nærende - spinat feta påfyldning er krydrede, teatralsk, salt pakket fuld af spinat-y ernæringsmæssige godhed, og det hele er pakket ind i en smøragtig, flaky phyllo dej tæppe med en sprød sprød top. MMM!

Tip 1: Kontroller, at phyllo dejen optøet til stuetemperatur! Jeg har tænkt mig at dele en anelse pinligt historie med dig i håb om at redde dig fra at gøre den samme fejl jeg lavede. Første gang jeg forsøgte at gøre dette, en eller anden grund besluttede jeg at ikke se på de pakke retninger, og jeg tænkte det phyllo Dejen skal komme lige ud af fryseren. Jeg tror, jeg var forvirrende det med butterdej som er lettere at arbejde med, når det er koldt? Anyway, da jeg gik til oprulle den frosne log over dejen, det hele brød fra hinanden, og jeg dybest set endte med Phyllopoderne konfetti. Jeg gik i panik, FaceTimed min mor, og endte med at bestille pizza til middag om natten. Det sker.

Smelt smørret i en lille skål og bland med olivenolie. Børste blandingen let over hele indersiden af en 9x13 bradepande. Fastsætte 3 ark phyllodough, vaklende dejen til at dække bunden og op i siderne af bakken, let børste igen med smør / olieblanding. Gentag 3 ark ad gangen, børstning med smør / olieblanding indtil du har fastlagt 9 lag af dej.

Når du er færdig med at sammensætte og klar til ovnen, straks tænde for ovnen ned til 350. Bakefor 1 time kontrol toppen lejlighedsvis i over brunfarvning. Hvis det begynder at blive for brun, lægge et stykke offoil over toppen, mens bagning.

Forvarm ovnen til 350F / 180C. Opdel den hjemmelavede Phyllopoderne i 4 lige store kugler. Let olie en 15-tommer runde bradepande. Rul ud den første bold til en cirkel lidt større end omkredsen af panden, nok til, at lidt af dej kanter hænger over periferien. For at placere den rulles ud dejpladen i gryden, fold det på midten og derefter i halve igen, så det ligner en afrundet trekant. Placér spidsen af trekanten i midten af olieret bradepande og fold phyllo ark til at dække overfladen af panden og hænge lidt over siderne. Børste generøst med olivenolie. Gentag med det andet ark, børstning det generøst med olivenolie. Fordel fyldet over Phyllopoderne og gentag aftørringsoperationen med den tredje phyllo bolden, olieudvinding, at lag, også. På toppen og sidste lag, lægge Phyllopoderne ned dekorativt : Hold det over toppen af dine hænder og håndled og læg den forsigtigt hen over overfladen, lade det falde i ulige folder over overfladen.

Fuld åbenhed er dette ikke en healthified version af spanakopita , den lækre og klassisk græsk spinat tærte. Â Dette er den ægte vare, med ingen mejeri skånet. Â Jeg ved, du kommer her for lettet op versioner af klassiske opskrifter eller retter med en stor næringsstof løft, men så mange mennesker har tryglede mig til denne opskrift, og jeg lovede at tvinge. Â Jeg laver spanakopita en gang eller to gange om året, altid til pause hurtigt på Yom Kippur. Â Jeg laver altid to store gryderetter og de er altid en fremhævning af min buffet.

Jeg laver en masse dejlige salater og vegetarsandwichs frittatas for morgenmad, men spanakopita er den ægte vare masser af smør, feta, og hytteost. Â Dens virkelig, virkelig lækker. Â Libby, den græske mor af en af mine kæreste venner fra kollegiet delte denne opskrift med mig omkring 20 år siden. Â I løbet af 20 år, jeg normalt nappe en opskrift lidt hvert år, men jeg har ikke ændret denne ene endda en smule. Jeg prøvede engang at bruge mindre smør og en anden gang ved hjælp af hele hvede Phyllopoderne dej. Eh. Im ikke sikker på, hvorfor jeg var nødt til at prøve.

Jeg skabte en opskrift på en quinoa og spinat salat med feta og dild, som jeg titlen på siden, Spanakopita uden skyld. At salat jeg spiser mange gange om året. Virkelige spanakopita jeg ikke. Og jeg bestemt ikke behøver at gøre nogen føler sig skyldige over at spise en lille mejeri, især efter at have fastet de sidste 24 timer!

Der er noget arbejde involveret her, men du kan prep forude, hvis du ønsker. Jeg plejer at gøre spinat blandingen til gryden i morgen og derefter samle det tidligt om eftermiddagen og bage det i tide til at tjene det omkring 07:00 samme aften. Men du kan også gøre hele gryderet i dag, og fryse det før bagning. Thaw det ud natten før og bage det lige før servering. Spanakopita gør en lækker brunch, frokost eller middag fad og madrester er vidunderlige genopvarmet i brødrister ovnen næste dag.
Nyankomne

Kittecals bedste taco krydderier mix opskrift autentisk taco krydderi mad. om.

Kittecals bedste taco krydderier mix opskrift autentisk taco krydderi mad. om.

Denne mexicanske krydderi er et hjemmelavet multifunktionsdiydet Taco Spice Blend. Sæson din kylling, kød, bønner, salsas og meget mere

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Thai Egg Fried Rice opskrift ved Niru Gupta

Thai Egg Fried Rice opskrift ved Niru Gupta

Spicy Thai stegte ris Khao Pad er let at lave kommer sammen på under 30 minutter. Serveres det som en side parabol eller hovedret.

Autentiske thailandske larb opskrift larb buh nem Opskrifter

Autentiske thailandske larb opskrift larb buh nem Opskrifter

Oplev autentiske thailandske smagsoplevelser i denne thailandske larb opskrift larb buh. Få opskriften detaljer her thailandske larb, ofte lavet med hakket svinekød larb buh,

Thai Curry med svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Thai Curry med svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen Thai Red Curry Pork opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Thai Green Curry Sauce med Butternut Squash

Thai Green Curry Sauce med Butternut Squash

Pisk op denne asiatiske stil rejer skål på kun 15 minutter med kokosmælk og sukker snap ærter tjener over nudler eller jasmin ris

Langsomt kogt shredded beef ragu pasta

Langsomt kogt shredded beef ragu pasta

Hvid Farmhouse Rag Sauce Pasta Sauce Shop Online. Prøv det bedste af den italienske kulinariske tradition valgt af cesarine. Hurtig forsendelse

Ikke-understøttet browser Wayfair

Ikke-understøttet browser Wayfair

Beklager, din browser er forældet.

Nyankomne

Efterår perle couscous salat med stegt butternut squash, pecannoter, tørrede tranebær og toppet med en sød og tangy Dijon Vinaigrette. Perfekt til efterår

Lær mere

Ofte set

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Dette Quinoa Harvest salat er en dejlig efterårsfarver og utrolig sund veganer fad fyldt med lækre årstidens grøntsager

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Dette fald inspireret pære salat med kandiserede pekannødder og balsamico vinaigrette er let sødlig, syrlig og perfekt til efteråret underholdende og Thanksgiving.

MakeAhead Mandag Seasonal agern squash er stjernen i 3 lækre retter

MakeAhead Mandag Seasonal agern squash er stjernen i 3 lækre retter

Gem denne efterår fyldt agern squash opskrift og mere fra Skinnytaste måltid prep Sund MakeAhead Måltider og Fryser Opskrifter der gør dit liv til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Oversættelser til auyama i SpanishEnglish Ordbog

Oversættelser til auyama i SpanishEnglish Ordbog

Se oversættelser for spanske ord auyama venezuela på engelsk. Gratis online ordbog tilbud oversættelser for over 20 sprog.

Avocado Toast 3 måder

Avocado Toast 3 måder

Denne meatless morgenmad indstilling serverer en frisk ny tage på populariteten af avocado toast.

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

En salat er typisk svært at sluge uden en ordentlig forbinding. Så var accessorizing din sunde frokost med 35 hjemmelavede dressinger

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

De to teksturer kombinere rigtig godt sammen, og smag vidunderligt, især når du drys lidt salt og peber på toppen.

Avocado salat med tomat, æg og agurk

Avocado salat med tomat, æg og agurk

Klæd klassisk æg salat ved at tilføje friske urter og avocado. Det er så cremet, du behøver ikke nogen mayo for at opnå den samme store tekstur.

Sæt med 2 Avocado Huggers Frisk Green

Sæt med 2 Avocado Huggers Frisk Green

Dette 12 produkt forhindrer din resterende avocado halvdel fra at dreje brun

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.