Alt om dyb skål pizza muffins lyder fantastisk

Disse hjemmelavede pizza cupcakes er som individuelle dybe parabol pizzaer, bagt i en muffin tin. De er ikke kun lækre, men let at lave og den perfekte snack til spildag, filmnat og pakning sammen i en frokostpose! De kan laves ww venlige 3 ww point på den blå plan og / eller lactose fri. Hvordan kan du gå galt med pizza i form af en cupcake?! Du får din helt egen lille individuelle håndholdte pizza.

Deep Dish Pizza Cupcakes Opskrift -

Okay nu før jeg kommer i gang, lad mig først sige dette: Jeg elsker dessert. Hvis jeg kunne, skal jeg spise dessert først hver dag. Jeg tror på tærte, kager, is, cookies og alt imellem. Men heres det et spørgsmål, jeg synes, vi alle har brug for at overveje: Hvorfor lader vi sukker har det sjovt?

Titlen på dette indlæg gav sikkert mig væk selvfølgelig jeg lavede pizza. . . med et stort twist. Jeg valgte at skabe to pizza remixes for denne udfordring, faktisk , der repræsenterer to gange af dagen, når du arent skulle spise pizza: dessert og morgenmad.

Jeg har spist pizzaer på alle de forkerte tider siden min barndom. Kold rester pizza til morgenmad var en delikatesse. Midnight snack pizza var en af ​​mine favoritter. Hvad kan jeg sige? Jeg er en rebel. Og jeg har en følelse mere end et par af jer er oprørsk på samme måde.

Mine dessert pizzaer er lidt snigende, fordi de arent cupcakes på alle de jerre cupfakes! De rent faktisk mini chicago-stil dyb skål pizzaer fyldt med mozzarella, gedost, Pepperoni , og nogle af de bedste pizza sauce ive nogensinde smagt. De er så frostet med ricotta ost, toppet med farvede saltstrømper og kronet med drue tomater i stedet for kirsebær. Bortset fra at være fuldstændig lækker, viste de sig for at være de sødeste små pizzaer på blokken!

Pizzas Benedict var fyldt med en blanding af røræg, spinat, bacon, gedost og cheddarost og toppet med frisk Hollandaise sauce. Æggenblandingen forblev ikke fyldt i skorpe som det skulle, så i nogle af pizzaerne var det mere af en topping og skorpen var som en muffin base, men de var stadig lækre! Næste gang jeg måske tilføjer endnu mere af stuffin.

Dette viste sig for at være en udmattende, farlig udfordring. Jeg knuste et glas over køkkengulvet og skåret min fod, da jeg blandede mit første parti dejen en batch, som i sidste ende endte i skraldespanden. Jeg var op til de dårlige timer om morgenen med mine razorblades og hot lim. Og på et tidspunkt kiggede jeg op på at skabe min chicago-stil dybe parabol pizzaer og indså, at min New Yorker værelseskammerat sad på sofaen og så på et Yankees-spil.

Barbara er ikke bare nogen New Yorker, Yall. Hun laver et årligt pilgrimsrejse til New York for italiensk mad og baseball. Hun har yankees paraphernalia over hele hendes værelse. Hun har som 8 overtroiske ritualer, hun fuldfører for hvert baseballspil, herunder belysning af lyslys, snuggling under hendes Yankees tæppe, og iført hendes heldige halskæde.

Shes vil dræbe mig, men jeg fortalte hende, at der ikke var nogen måde, jeg ikke ville fortælle dig om den tid, hun løb ind i mit værelse i panik, påpeget, kan du venligst hjælpe mig med at få denne halskæde på?! Jeg troede, hun bare elskede smykker, indtil jeg indså, at det var hendes Yankees halskæde og spillet begyndte. Ja. Shes den slags New Yorker. Og her var jeg travlt at skabe nogle chicago pizza i vores køkken. Jeg begyndte at planlægge flugtveje.

Det viser sig, at jeg behøver ikke bekymret barried barri værdsætter god mad så meget som hun værdsætter New York. Hun elskede pizza sauce og forgav skorpe. Hun erklærede, at du skulle stemme for mig, og hun har en så god dømmekraft. Jeg siger bare.

6. Når dejen er optøede bruge et krus eller et æg ring eller noget som en cirkel skabelon til at skære en kreds af wienerbrød, der er den rigtige størrelse til at passe ind i muffin bakke. Du bør få 5 cirkler til en wienerbrød ark. Tryk hver cirkel af dejen ud i hullerne i muffin bakke.

Du behøver ikke at være i Chicago for at få et stykke pizza pie. Mini Chicago Deep Dish Pizzaer kan foretages i komfort i dit eget køkken, og jeg kan ikke vente for dig at prøve disse små cuties for dig selv.

Mens besøger blæsende byen i sidste uge vidste jeg, at jeg havde få mine hænder på mindst et stykke ikonisk deep dish pizza. Så gjorde jeg som enhver god mad blogger ville gøre, jeg spiste rigelige mængder. Alt i navn af mine søde læsere. Du kan takke mig senere.

Hvis du nogensinde kommer til Chicago dig selv så foreslår jeg stærkt et besøg i Giorandos. Gå tidligt eller Grib frokost fordi middag var skør. De er hjemsted for den oprindelige deep dish pizza. Nogle vil måske foreslå andre steder, men jeg siger. o med det sted, der startede en fødevare bevægelse.

Nu begynder vi lagdeling. I modsætning til pizza fra andre dele af verden, vi starter med en cirkel af ost. Jeg foreslår at bruge skiver mozzarella ost at jeg skæres i små cirkler men hvis du kun har revet så gå efter det.

Hvorfor chicago pizza har sauce på toppen?

Årsagen til den utraditionel ordre er fordi deep dish pizzaer er tyk som kræver en længere bagetid. Hvis osten og andre topfraktioner var på toppen, så de ville brænde. Så saucen sættes over toppings at beskytte dem.

Eller du kan taske dem op og fryse dem i op til 3 måneder. Vi havde dem til middag i denne uge med en side salat og alle elskede dem. De ville også være en stor forretter. Jeg er så begejstret for dig at gøre dem også.

Lay pizza dejen ud på bordplade og tryk på eller rulle ud til at gøre det lidt tyndere. Ved hjælp af en stor cirkel brugte jeg en bred mund Mason krukke låg skåret ud 12 cirkler. Tryk hver cirkel i en muffin kop, og sørg for at trykke den op i siderne.

Hvis du er ikke fremmed for varmt for mad køkken, vil du vide Ive gjort min pligt at bringe yall nogle kickass veganer za opskrifter. Theres mystuffed skorpe pizza, pizza lommer, mini cheeseburger pizzaer. listen bliver ved og ved! Og hvis du ikke har prøvet at lave dem før, skal du sørge for at bogmærke em!

Så youll realindkomsterne at vide, at denne opskrift er endnu en pizza-licious skabelse fra min sultne ol sind. Jeg bare indhylles min 3-del tilbage til skolen morgenmad opskrift serie, men stadig havde nogle kreative safter flyder! Så jeg regnede en fantastisk make-forude snack idé ville være den perfekte opskrift til aktie. og tro mig, det er en doozy! Og ved doozy, selvfølgelig, mener jeg. en bærbar, deep dish pizza muffin med en jævnet med jorden op skør brød veganer hvidløg parm skorpe. Sig WHAAAAAT ?!

Tryk forsigtigt hver runde i muffin bakke kopper. Brug en gaffel til at punktere 4 eller 5 rækker ind i bare nederst i midten af dejen, så der er ca -inch fødte fra kanterne. Brug sidesten dej til at lave en mini 8-tommer personlig størrelse pan pizza.

Lag runder med en lille skefuld pizza sauce, en lille knivspids veganske ost stumper og stykker, og en pepperoni skive. Layer igen 2 flere gange, så du har 3 lag i alt. Afslut med en lidt mere veganske ost stykker. Dæk bakken med et fugtigt viskestykke og lad dem bevis for omkring 30 til 45 minutter, indtil kanterne er meget oppustede.
Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Fried brød er nogle gange en del af en fuld britisk eller skotsk morgenmad. Brødet er stegt efter baconet, i resterende fedt. Døm ikke.

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Batter til stegte broccoli opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pan Fried Broccoli Pakora er en sund pakor, der er lavet ved hjælp af en Paniyaram Pan. Det er en god mulighed, hvis du vil undgå at spise dybfrit Pakoras. Disse er meget lækre og kan laves til dine monsun snacks sammen med din yndlingsdrik.

Deepfried Brussels Spirer

Deepfried Brussels Spirer

Denne nemme, dybe stegte brusselspireropskrift har kun brug for et par enkle ingredienser, hvorfra du sandsynligvis allerede har i dit spisekammer.

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Kalorier af sprød stegt blomkål, er sprød stegt blomkål sundt

Dyb stegt blomkålopskrift med 270 kalorier. Inkluderer blomkål, mel, majsstivelse, bagepulver, salt, vand, varm sauce, brødkrummer, olie.

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Deepfried Cheesecake Spring Roll Wrapper opskrift mad. om

Crunchy og cremet med en støvregn af frugtagtig bær sauce, disse cigarer er en showstopper

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Auberginer skæres i skiver, flash stegt, overhældt med ingefær dashi sauce og garneret med crispy bonito flager. Stor side parabol eller vegetarisk hovedret.

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Græske Fried Aubergine skiver med Spicy tomatsauce Vegan

Kogte aubergine blandes i et æg, rasp, ost og veggie blanding, afkølet og derefter formes til små kugler. De re dobbelt dyppet i mel og stegt i olie, indtil crusty og lækker.

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Dyb stegning XX ekstra kalorier. Enhver Generel diskussion friturestegning

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til V Generisk Deep Fried pommes frites og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

De bedste chips du nogensinde har smagt opskrift

De bedste chips du nogensinde har smagt opskrift

Hemmeligheden til perfekt pommes frites lavet på komfuret er stegning dem i koldt olie Sig hvad Denne metode vil helt ændre dit liv.

Nyankomne

De 15 bedste steder til franske Toast i Memphis

Lær mere

Ofte set

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Stegte franske toast opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Disse Monte Cristo Sandwiches rivaliserende Disneylands berømte version eller bedre, er hurtige og nemme at lave og den mest spektakulære søde og salte combo, du nogensinde vil synke dine tænder i.

Når fransk toast mødte pandekager

Når fransk toast mødte pandekager

Lær hvordan man laver fransk toast med denne nemme opskrift. Hvor mange æg skal bruge, hvor meget mælkearter, hvordan man gør det allerbedste

Ost freneder dyb stegt grillet ost

Ost freneder dyb stegt grillet ost

Sæt sammen 1 12 kopper brødkrummer med næste 5 ingredienser, bland godt form i 1 tommer bolde. Rulle bolde i resterende 12 kop brødkrummer. Køles 30 min. Deep Fry Ham.

Hvordan man laver den bedste deepfried Jalapeo Poppers Food News

Hvordan man laver den bedste deepfried Jalapeo Poppers Food News

Den ultimative Super Bowl finger food Fiery jalapenos er proppet med flødeost og stegt indtil de er sprøde og uimodståelig. Serveres med en kølende dukkert, såsom creme fraiche eller vores hjemmelavede blå ost dressing.

Hurtige nemme stegte svampe

Hurtige nemme stegte svampe

Tilføj et twist til dine breaded svampe ved at tilføje nogle jordiske zaatar for at få en rigtig dristig smag. Svampe er virkelig dyre her så ...

Alkaline Fried østershatte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Alkaline Fried østershatte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vegan Air Fried østershatte opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En gennemgang af den virale TikTok opskrift.

Kentucky Fried Chicken bliver Kentucky Fried Laks med Japanonly sæsonbetonede tilbud

Kentucky Fried Chicken bliver Kentucky Fried Laks med Japanonly sæsonbetonede tilbud

Dette er en smagfuld sandwich. Jeg elskede de dybe stegte laks stykker. Og wasabi i saucen har bare nok smag for at lade dig vide, at det er der, men ikke overvældende.

Teriyaki Fried Chicken

Teriyaki Fried Chicken

Teriyaki chickenis en japansk fad med teriyaki sauce. Dette er den bedste kylling teriyaki opskrift, der opfordrer til kun 4 ingredienser. Så let

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.