Syltede Jalapenos og løg

Du skal bruge to 12-ounce glas Mason Jar, som kan findes i store supermarkeder, hardware og håndværk butikker. Vær sikker på at sterilisere dem først i en gryde med kogende vand, før du går i gang. Disse krydret syltede peberfrugter starte med kogende en blanding af vand, eddike og sukker indtil sukkeret er helt opløst. Den varme væske bliver hældt over tynde skiver jalapeos, derefter afkølet og opbevaret i køleskabet. Det er så nemt!

Du kan bruge dine syltede jalapeos det samme, hvis du er i et kapløb, men et par dage i køleskabet hærder dem en smule, og er værd tålmodighed, hvis du kan mønstre det. De syltede jalapeos vil vare op til to måneder nedkølet, eller du kan bruge et varmt vandbad til kan dem for langsigtede hylde-stabil opbevaring.

Vi elsker at holde køleskabet fyldt med disse, men hjemmelavet syltede jalapeos er også en nem gave at give venner, familie, lærere og medarbejdere. Bind krukker med dekorative bånd eller dække toppe med stof til ekstra flair.

Der er ikke noget bedre at have i køleskabet end syltede jalapeà ± OS. Bortset fra det faktum, at de er lækker på alt, denne særlige opskrift var let at lave, og du kan spise dem med det samme! Også, jeg havde et par ekstra Fresno chilis i mit køleskab, så jeg tilføjede dem også, som gjorde alt så farverige. â € "Diana Andrews

Når livet giver dig peberfrugter, foretage hurtige Sukkerfri syltede peberfrugter og løg! Det er præcis, hvad jeg gjorde efter at have modtaget en stor kasse med serrano peberfrugter fra en lokal organisation kaldet Marked på vej, hvor du får op til 60 lbs. af produkter til 10.

Jeg brugte serrano peberfrugter, men du kunne bruge en mindre krydret peber ligesom jalapeo hvis du foretrækker. Om en måned efter at disse, blev jeg begavet med nogle habanero peberfrugter, som er endnu mere krydret end serrano peber. Jeg syltede dem så godt, da der var så mange af dem.

Hurtigt syltede peberfrugter gøre en fantastisk tilføjelse til tacos, som jeg brugte dem i jeg vil være udstationering denne opskrift i næste uge eller to.. De arbejder også godt i sandwiches som en veganske BNH Mì hotdog, eller toppet på et Loaded sød kartoffel, ora Loaded Vegan Nachos.

Affiliate links nedenfor. e er en deltager i Amazonas Services LLC Associates Program, en affiliate reklamer program designet til at give et middel for os at tjene gebyrer ved at linke til Amazon. about og tilknyttede websteder.

Kombiner eddike, vand, erythritol, og knibe af salt i en gryde. Bring i kog, derefter simre 5 minutter, eller indtil erythritol opløses. Hæld peberfrugter og løg og dækker helt. Lad afkøle og opbevares i køleskab.

Kalorier: 13kcal Kulhydrater: 2g Protein: 0g Fat: 0g Mættet Fat: 0g Kolesterol: 0 mg Natrium: 3 mg Kalium: 57mg Fiber: 0g Sukker: 0g Vitamin A: 135IU Vitamin C: 7. mg Calcium: 7 mg Iron: 0. mg

ADVARSEL: Bær plastik eller gummihandsker og ikke røre dit ansigt, mens håndtering eller skære chilipebre. Hvis du ikke bære handsker, vask hænderne grundigt med vand og sæbe, før du rører dit ansigt eller øjne.

3. Afmål 5 kopper de formalede peberfrugt med deres saft, 5 kopper jorden jalapeà ± o peber med deres saft og 1-1 / 2 kopper jorden løg, herunder juice. Kombiner de målte peberfrugter og løg med de resterende ingredienser i en stor gryde. Blandingen bringes i kog ved høj varme. Reducere varme og kog ved lav kog i 30 minutter under omrøring ofte for at forhindre svidning.

Dette er en forholdsvis varm peber relish. Det ville være godt rørt ind kogte greens eller bønner, eller serveres med fløde ost på kiks. For at justere den varme peber intensiteten af det færdige produkt, kan andelen af søde til chilipebre justeres efter smag og de mange forskellige chili forudsat at den samlede mængde af målte stødt peber ikke ændres. Med andre ord, med alle andre ingredienser, der måles som angivet i opskriften, bør der ikke være mere end 10 kopper jorden peber.

Ægte bekendelse i år er det første år Ive vokset nok peberfrugter at bevare. Normalt vores peberfrugter ender med at blive trævlet, hård, og bitter noget, som jeg har lært er den bivirkning af for lidt gødning, dårlig jord, og koldt vejr at han skal give tillade planterne til at modnes ordentligt.

Hvilke slags peber arbejder bedst til konserves?

Se altid efter en opskrift, der matcher din påtænkte konservesplan, nøjagtigt du ikke vil stray fra en opskrift, fordi disse er forsøgte og sande planer for at hjælpe med at bevare din mad på en sikker måde. Gør dig ikke syg ved at forsøge at være kreativ!

Som jeg nævnte, vil denne opskrift udelukkende behandle processen med trykkanning Bell Peppers. Du kan også presse kan varme peberfrugter, eller du kan vælge enten type og derefter behandle dem i en vandbadkanner. Hvis du behandler i et vandbad, kan du skære dine peberfrugter, men du vil som pickling vil hjælpe med at bevare nogle af crunchen i de mindre stykker peberfrugter.

Mens du vasker og hugger dine peberfrugter, kan du få dit andet udstyr til at blive klar på samme tid. Du bliver nødt til at sætte en stor gryde vand på for at koge, det vil være den gryde, du bruger til at blanche dine peberfrugter. I en anden gryde skal du varme yderligere vand til at koge, dette vil være den pot, du bruger til Steriliser Dine låg.

Der er meget debat om, om du rent faktisk har brug for Steriliser Dine låg eller ej. Juryen er stadig ude på, om det gør noget eller ej, jeg altid Steriliser Mine låg, fordi jeg gemmer dem i kælderen hele vinteren lang

Selvom du aldrig skulle genbruge låg, er det helt fint at genbruge bands og krukker jeg køber mine låg i bulk, efter at konservesæsonen er afsluttet, så jeg kan spare lidt penge i lavsæsonen. Som følge heraf kan jeg lide at Steriliser Mine låg for at sikre, at der ikke er noget at forurene mit hårde arbejde.

Canning Peppers er en af ​​de bedste måder at bevare peberfrugter på. De er kogte og klar til sidste minuts weeknight måltider fra spisekammeret, og de er også perfekte på sandwich og salater lige ud af krukken. Brandrørning forbedrer virkelig deres smag, men det trin er valgfrit, og det er helt fint at klare peberfrugter i en trykkanner.

Ive forsøgte dehydrating peberfrugter i min excaliber dehydrator, og det virker vidunderligt for supper, gryderet og chili. Det er ærligt en af ​​mine foretrukne dehydratoropskrifter, og de er hurtige og lækre.

Når det er sagt, tørrede peberfrugter ikke virker så godt for salater, sandwich, rørfries og morgenmad kartoffel og ægretter. Dehydrering har sit sted, men den teknik er ikke næsten lige så alsidig som konserves peberfrugter.

Fire-stegte peberfrugter er perfekte til konserves, og mens stegning er valgfri fra et konserves sikkerhedsperspektiv, forbedrer det virkelig deres smag. Pepper Skins har også en tendens til at blive hårde under konserves processen, og blærer dem over en ild på forhånd forhindrer dette, hvilket resulterer i et højere kvalitets færdigt produkt.

Det er især tilfældet med varme peberfrugter, som har hårdere skind. Vi bestiller i en sag eller to af Hatch Green Chilis lige fra New Mexico, og ildstørrelsen gør hele forskellen, når man kan udslukke chilis eller en anden varm peber.

Syltede peberfrugter, som kan kaldes ved hjælp af en vandbadkanner, også arbejde på min favorit sandwich, men bare almindelig dåse peberfrugter er meget bedre efter min mening. Canning Plain Peppers kræver en trykbeholder, da der ikke er nogen tilsat surhed fra pickling saltopløsningen.

Canning Peppers starter med at vaske peberfrugterne. Det er især sandt, hvis du bruger købte peberfrugter, da peberfrugter er en af ​​de beskidte dusin høje sprayafgrøder. Køb økologisk, hvis du kan, eller vælge at vokse din egen organisk i stedet.

Efter vask, ild jeg steg dem på min baggård grill. Der er andre metoder, men det er langt den mest effektive. Du kan lave en dusin paprika ad gangen på en gennemsnitlig gasgrill, og mange dusin mindre varme peberfrugter.

Som jeg har sagt, Blistering Huden er valgfri, men det forbedrer virkelig smagen, når de konserverede paprika. Det tilføjer en subtil røghed til hele peber og også carmelizes nogle af de naturlige sukkerarter i peber, som virkelig bringer deres smag ud.

Så heres sagen. Peppers Peter plukket kunne ikke allerede have været syltet på det tidspunkt, han plukket dem. Jeg mener, medmindre gartneri var meget anderledes i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, end det er i dag, mit gæt er, at peberplanter var werent selvbetydende.

Den første kendte redegørelse for Peters berømte syltede peberfrugter går tilbage til 1813 i Jolly Old London Town. Men på en eller anden måde blev det tabt. I to århundreder. Rhyme vises trods alt i dag, som det gjorde da med det stadigt resonerende spørgsmål: hvor er peck af syltede peberfrugter, som Peter Piper plukket?

Lag paprika og løg i en stor ikke-metallicbowl og kast i saltet. Sæt en plade på toppen af ​​veggies for lidt at veje dem ned. Lad dem sidde i 24 timer for at tegne overskydende væske ud. I løbet af denne periode giver veggies en kast eller to.

Disse nemme syltede jalapenos er lidt søde tamme peberfrugter perfekt til snacking, sandwich, burgere og tilføjer til opskrifter. Disse lækre bites er lavet med syv ingredienser i cirka femten minutter. Hvis du elsker peberfrugter, men har en tendens til at stray væk fra Jalapenos på grund af varmen, så er denne opskrift for dig. En lille smule sukker virkelig tames disse jalapenos.

Jeg elsker at tilføje dem til Chili, Tacos, Burritos, Enchiladas, Nachos, Omelettes og sandwich. Mulighederne er uendelige, da de tilføjer så meget dybde og smag til næsten enhver savory skål. Jeg kan godt lide at tjene dem i Barbacoa Tacos, mexicansk omelet og klassisk patty smelte.

Hvordan laver du syltede jalapenos?

Start med at tilføje vandet, eddike, sukker, salt og hvidløg til en stor krukke over høj varme. Næste skive dine jalapenos i tynde runder. Sørg for at bære handsker og pas på ikke at røre dit ansigt. Kassér stammen slutningen af ​​jalapenos. Derefter terninger løg i bitstørrelsesstykker.

Tag potten til en lav kog og rør i dine jalapenos og løg. Derefter fjernes fra varmen. Lad sidde i omkring ti til femten minutter. Brug af tang Fjern peberfrugterne fra gryden og læg i konserves. Hæld nu pickling-opløsningen over peberfrugterne, dække og køle, indtil det er nødvendigt.

2020-04-02 Opskriften og processen er super enkle. I det væsentlige er alt hvad du behøver, en flok jalapenos, nogle hakket hvidløg, et par løg, eddike, vand og konserves salt. Start med at skære løgene i temmelig tynde strimler, og tilsæt derefter flere af disse strimler sammen med en sund teskefuld eller to hvidløg til hver krukke. Skære din jalapenos. ROM LeonardHomeOutdoor. Omcuisine American, Mexicancategory Forretter, Side Dish, SnackServings 6Total Time 20 MINS

2022-10-15 2. Varm eddike i en nonreaktiv kasserolle med vandet, hvidløgskloven, salt, sukker, oregano, peberkorn og bugleder, indtil simmere og saltet og saltet sukker opløses. 3. Tilføj Jalapeà ± OS, gulerødder og løg. ROM DAVIDLEBOVITZ. OMSERVINGS 2Stimeret læsetid 4 minutter

2020/04/03 8. Drej varmen under konserves puljen til høj. Bruge en støbeske at hælde jalapenos i krukker gennem en konservesindustrien tragt, leaving 1/2-inch. rom hgtv. OmAuthor Felicia FeaserStimated Reading Time 3 minutter

2020/08/16 Spred en køkkenrulle på disken. Fjern de varme krukker fra Canner ved hjælp af Jar Lifter. Afløb vandet tilbage i canneren og line op i krukkerne på håndklædet. Brug konseren. rom growagoodlife. Omcuisine Americantotal Time 1 HRCategory PantryCalories 10 pr. Servering

2020-08-17 Enhver form for løg vil fungere for denne opskrift, da den skarpe løg smag mellows lidt, når vi koger og behandler salsa. . Normalt når vi følger konservering opskrifter, de kræver flaske juice, fordi de er præcis med mængden af syre i saften. De sure bestanddele i dåse. rom growagoodlife. Omcuisine AmericanStimated Reading Time 7 MinScategory Pantrycalories 20 pr. Portion




Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Find og del daglige ungarske vokspepers konservesopskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Øjeblikkelig Pot Canning Brilliant Hack eller usikre Canning Practice

Øjeblikkelig Pot Canning Brilliant Hack eller usikre Canning Practice

Hvis din have er overbelastet med producere, hvorfor ikke kan og bevare vores købe guide afslører de bedste pres Canner modeller til rådighed nu.

Pære honning opskrifter til konserves

Pære honning opskrifter til konserves

Sådan laver du pæresmør til konservesopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Den nemmeste lav sukker pære smør opskrift montegatta gård

Den nemmeste lav sukker pære smør opskrift montegatta gård

Hvordan man laver pæresmør ved hjælp af en langsom komfur. Nem konserves og en opskrift på krydret pæresmør. SimplyCanning. om

Serbisk Peppers løg i tomatsauce

Serbisk Peppers løg i tomatsauce

Sommeren er indpakningen op. Vær sikker på at høste og gemme din have producere, så du vil have den fordel, at hjemmelavede fødevarer gennem året.

Hjemmelavet Rasberry Jam opskrift, hvad laver madlavning Amerika

Hjemmelavet Rasberry Jam opskrift, hvad laver madlavning Amerika

Lær hvordan du laver hindbær syltetøj ved hjælp af flydende eller pulveriseret pektin, plus sukker og citronsaft.

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Marinerede stegte røde paprika

Marinerede stegte røde paprika

Få og del bedste opskrifter om stegt rød peber konserves opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Kantonesisk salt og peber kylling

Kantonesisk salt og peber kylling

Disse salt- og peber kyllingevinger er fulde af smag og de er min version af en japansk take away behandler, at du nemt kan gøre det nemt hjemme.

Nyankomne

Kan du Freeze Blåbær En omfattende guide til 2022

Lær mere

Ofte set

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Disse morgenmad burritos er en sparsommelig alternativ til deres fastfood modstykker Gør dem forud for tid og materiel din fryser til en hurtig morgenmad

Kan du fryse kogte selleri og løg

Kan du fryse kogte selleri og løg

Hader du at se resterende selleri visning i køleskabet lære at bruge din resterende selleri, gulerødder løg for at minimere madaffald

solvedHow at fryse cheddarost blok Hvordan. o

solvedHow at fryse cheddarost blok Hvordan. o

Kan du fryse ost blokke Ifølge National Dairy Council, kan oste, der sælges preshredded eller i faste blokke opbevares i fryseren tæt pakket i aluminiumsfolie,

Kan du fryse ost

Kan du fryse ost

Et ofte stillet spørgsmål er, om mælk og ost kan fryses.

Hvordan laver en Easy vandbad i Cheesecake

Hvordan laver en Easy vandbad i Cheesecake

Spekulerer på, om du kan fryse ostekage og hvordan man får de bedste resultater, når det er optøet, find ud her, og sørg for din ostekage ...

Kan ostekage være frosne karamel macchiato ostekage opskrift

Kan ostekage være frosne karamel macchiato ostekage opskrift

Denne super enkle jordbær cheesecake er en absolut doddle at lave og fryses godt i op til 3 måneder. For de bedste resultater skal du skære ostekagen

Kylling ris fryser til crockpot

Kylling ris fryser til crockpot

Jeg elsker, hvor nemt det er at gøre tilfredsstillende bakker som denne kylling og ris gryderet, især når det kommer ud med at smage dette godt.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Dette er mindre af et madlavningsspørgsmål og mere af en genopvarmning BC jeg kogte noget, jeg faktisk kan lide, og jeg vil fryse de resterende spørgsmål ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.