Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Fremstillet af en bestemt verity af kakaoplanter udviklet af macofa FoU fløj. Denne sandhed er plantet i vore egne plantager i western ghats efter strenge økologiske landbrugsmetoder. Chokolade fremstillet af disse bønner er silkeblød og rig på smag.

Med et moderne livssyn og traditionelle værdier, vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsprodukter omfatter Coorg krydderier, hearbs, masala pulver, kaffe pulver, tørrede frugter, Coorg hjemmelavet chokolade, Coorg naturlægemidler olier, parfumer kosmetik og Coorg produkter

Tilbage i gymnasiet, ydeevne på Valentinsdag var alt. Giant bamse? Kontrollere. Hjerteformede balloner og buketter af nelliker? Check, check. Brian McKnight / KC og JoJo mix bånd og foldede elsker noter  skubbet gennem udluftningen af dit skab? Kunne ligeså godt være kæreste startpakke.

Du ved, hvad vi ønsker? Vi ønsker chokolade. Anda ikke bare en gennemsnitlig hjerteformede, butik købte, gyldne æske chokolade. Vi ønsker lækker, smelte i dine Moutha hjemmelavede chokolader, lavet af sved din pande og på bekostning af din tid med en fjernbetjening i hånden. Konkret ønsker vi disse bourbon pecan, Peanut Butter Cup, og kokos mandel chokolade. Der. Nu ved du det. Så lad os komme til det.

Disse hjemmelavede chokolader er ingen bage og er lavet med blot et par grundlæggende butik købte ingredienser. Jeg besluttede at inkludere et par variationer af hjemmelavet chocolatesso at theres en mulighed for næsten alle, men primarilyso at overachiever kærester kan imponere deres damer med et udvalg af alle tre. Men piger, dont være bange for at komme derind og gøre disse til din mand også! Hvis hes fik en sød tand som mit gør, vil blot et par af disse skønheder gå langt, og han vil være taknemmelig du bestået på samtale hjerter og sappy kort.

Første op er bourbon pecan. Hvis du nogensinde har haft de sydlige treatofBourbon Balls, kan du forvente noget helt lignende her. Med en mørk chokolade shell, er disse små bourbon pecan hjemmelavede chokolader fyldt med flormelis, ristede pekannødder og premium sprut. Disse er perfekte til bourbon elsker i dit liv, eller en person, der elsker deres desserter ekstra mørke og ekstra sød.

Peanut Butter Cup tage hjemmelavet chokolade til det næste niveau. Alle elsker den store-købte række Peanut Butter Cup, men har du nogensinde haft en bogstavelig talt smelter ved anslag med munden? Forbered det her. Disse Peanut Butter Cup er rige, fyldt med en fluffy Jordnøddesmør fløde påfyldning og belagt med glat mælkechokolade. En menneskemængde favorit, hvis du er i tvivl, bare gå i denne retning.

På off chance for, at din udkårne doesnt som chokolade, lad mig opfordre dig til at bare lade dem vide, de er elsket på en særlig måde. Du har sikkert allerede ved, hvad slags ting gør deres hjerte springe et slag, så Id udfordre dig til at gå den ekstra mil for at gøre nogen føle sig som en million dollars næste tirsdag. Glad weekend, Glad Valentinsdag, Glad monthofchocolate, Â og som altid, Cheers til dig!

Hjemmelavet Chokolade er den foretrukne dessert til børnene. Ikke kun børnene alle elsker chokolade. Kan lave forskellige desserter med chokolade som chokolade kage, kakaomælk, chokoladeis så videre. I selve chokoladen, de er forskellige sorter som mørk chokolade, mælkechokolade, frugt og nødder chokolade. Disse store-købte chokolade er meget dyrere end hjemmelavede chokolader. Hvorfor spilde penge på chokolade? når du laver dem let derhjemme. Det er også med kun fire ingredienser og uden nogen konserveringsmidler.

Om hjemmelavet chokolade opskrift: Hvorfor købe chokolade, når det er så let at lave dem derhjemme? Denne nemme peesy chokolade opskrift er alt hvad du ønsker, når din chokolade cravings er for meget at håndtere!

Hvis du fremstiller, skal du forstå det er ikke en let opgave og kræver en god forståelse af videnskaben bag fremstilling dit produkt. Din omfanget af hjemmelavet chokolade virksomhed vil afhænge af det meget. Med det beslutter, hvad der vil være din rækkevidde. Hvis det er en offline butik, vil du være på vej ud for leverancer i din lokale cirkel eller er du villig til at udvide din virksomhed til online-mode? Vil du levere ud af din by eller inden for det? Beslut lagerområdet du kommer til at holde dine varer i, såsom nedkøling. Væksten vil kun følge, hvis du trives på markedet og de hjemmelavede forretningsbehov investeringer og tid, når du opretter et nyt mærke. Du vil også have brug for en arbejdsstyrke, der vil hjælpe med at gøre opskrifterne til disse chokolade. Et hold på forskere for at kontrollere, om opskriften er sikker og en fabrik, hvor alt dette kan fremstilles. Så planlægge i overensstemmelse hermed.

Placeringen af ​​din hjemmelavede chokolade forretninger betyder meget. Prøv at holde din butik væk fra et sted, hvor der allerede er flere butikker til rådighed. Åbn en butik i et tætbefolket område, så selvom der er konkurrenter rundt, vil du altid have folk, der køber fra dig. Køb eller lej et rum, der er stort nok til at udstyre alt dit chokoladefremstillingsudstyr og har lagerplads til dine varer.

Det er en forudsætning . Du kan ikke have en hjemmelavet chokoladeforretning uden at have det rette udstyr, hvor du vil lave dine chokolade. Så lav en liste over udstyret i overensstemmelse med de elementer, du vil sælge. Husk, det er ikke noget, du kan Kompromis ON. Fra en stor køleenhed til en simpel mixer er alle af prime betydning .

Opsætning af enhver virksomhed kræver en stærk lokal forbindelse og Kommunikation Så virksomheden kan forplanere, men med stigningen i brugen af ​​e-handel er tingene blevet meget lettere. Lav en hjemmeside til din hjemmelavede chokoladeforretning og sæt levering grænser efter dig selv. Arranger dine produkter i forskellige kategorier og brug forskellige modeller og værktøjer, der er tilgængelige online for at gøre dit websted catchier og mere attraktiv.
Nyankomne

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

The Daily Meal

The Daily Meal

Hvad er den første ting, der kommer til at tænke, når jeg siger Macadamia Nødder Sandsynligvis macadamia nut cookies Theyre så lækker og tilføje en ...

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Klassisk italiensk brød dypning olie

Klassisk italiensk brød dypning olie

Olivenolie er blandet med flere tørrede urter og citronsaft til at lave en enkel og velsmagende dip til brød.

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Underholdende snart, men ikke har meget tid til at spare på tidskrævende appetitvækkere Disse krydrede stegte ostekugler er så let perfekt til nogen part

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Tender og saftig ristet svinekød tenderloin er parret med en cremet sennep sauce for en let middag, der er fuld af smag. Kun 10 minutter af Prep

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer på Grill med en asiatisk dypning Sauce The Lit Kitchen

Nyankomne

Spinat og feta tarte soleil

Lær mere

Ofte set

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Salat ruller er en populær forret på vietnamesiske restauranter gør en handy sund frokost. Der fyldes op en batch med sød varme dypning sauce, i aften.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb fra et stort udvalg af købmand, mad, snacks, drikkevarer, vinkogning fra Asien Kina, Korea, Japan, Thailand More bestille online i dag Oriental Mart

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Merry IrishmanHoilday Drinks

Merry IrishmanHoilday Drinks

En af banerne største samlinger af irsk whiskeybased shotdrink opskrifter, med en liste over de mest populære drink opskrifter i denne sektion.

Shirley Swirley Recipe.

Shirley Swirley Recipe.

Dette tager en beskidt Shirley-cocktail er et sjovt twist ved hjælp af søde blod appelsiner er en forfriskende cocktail i løbet af ferien og videre.

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

Behov koffein til at vågne op med et ryk Viser sig der er nogle fordele ved sort te over en kop kaffe. Heres hvad sker der, hvis du drikker sort te hver dag.

Er kulsyreholdigt vand godt for din krop The Times of India

Er kulsyreholdigt vand godt for din krop The Times of India

Fordele og ulemper ved mousserende vand. Lynguide til kulsyreholdigt vand, sundhedsmæssige fordele, og fordele og ulemper. Er Sparkling Water godt eller skidt for dig

Amaretto Loaf Cake.

Amaretto Loaf Cake.

Amaretto tilføjer en god mængde raffinement til denne kageopskrift, der simpelthen er perfekt til en sen eftermiddag pickmeup.

Amazon. n Dish Drainer til køkken

Amazon. n Dish Drainer til køkken

Denne minimalistiske stålramme skålstativ med askehåndtag giver en elegant løsning til tørringsretter i det åbne. Med rigelig opbevaring, aftagelig redskabsholder og en holdbar harpiksbakke til at fange overskydende vand, er alle detaljer i dette japanske design blevet omhyggeligt udført.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.