Vidunderlig Bologna Sandwich

Sommeren er nu i fuld gang, og det gør aldrig ondt at have en sandwichfyldning klar til frokost, der er regnfulde dage, der altid synes at ledsage weekenderne. Det ser altid ud til at regne, når du har et hus fuld af venner og familie, så vær forberedt og lav en batch Bologna Salat spredt eller syltet Bologna. Du kan også servere Bologna salat spredt som en dukkert. Det er perfekt serveret med buttery krakkere som en nem forretter til at munch på, mens dine Grillin Burgers.

Brug et godt mærke af ring Bologna. Du kan bruge regelmæssig eller oksekød Bologna, jeg kan godt lide at fjerne huden fra Ring Bologna, før jeg maler den. Dette er en personalepræference. Til denne opskrift brugte vi Heinz Pickle Relish.

Masser af Deli's og Kødetællere sælger præ-made Ground Bologna Sandwich spredning. Nogle af disse versioner af spredningen er bestemt bedre end andre. Det er et simpelt spørgsmål at tage en billig Bologna eller anden frokostmøde, sæt det gennem en mølle sammen med nogle pickle og løg, smid nogle billige mayo eller salat dressing i det sammen med en tangy gul sennep, kalder det godt og opkræve $ 3. 0 et pund for det.

Koegel Original-smagring Bologna er det foretrukne valg. Hvidløgs- eller syltede sorter af denne Bologna gør også en interessant smag. Andre mærker fra andre ægte kødleverandører i hele staten vil smage lige så godt, så længe du er forsigtig med at vælge, hvad du skal bruge.

For nylig snuble jeg på denne gammeldags Bologna Salat Opskrift på Old Baptist Cook Book, som jeg har. Hvad slog mig som unik om denne version er, at det er en Bologna salat opskrift uden mayo eller mirakel pisk. I stedet er en hjemmelavet dressing kogt på ovnen øverst, og ingredienserne er alle så almindelige, at jeg allerede har dem til rådighed.

Hvad skal man tjene med Bologna eller Bologna salat?

Gammeldags Bologna Salat bruger en hjemmelavet kogt dressing i stedet for mayonnaise eller miracle pisk. Den søde og tangy dressing perfekt komplimenterer de klassiske ingredienser af Bologna, relish, løg, selleri og hårdkogt æg. Server det på ydmyget skåret brød eller på krakkere til en vintage middag.

Denne opskrift kræver 2 kopper behandlet jord Bologna, jeg bruger 12 ounce Eckrich skivede Bologna, og det kommer ud til præcis 2 kopper. Jeg elsker at holde kuberet skinke rundt for hurtige middagsopskrifter som MyQuick HAM og Green Bean Lunch, så jeg bruger det også i denne opskrift.

Vi kan også ryste på Bologna-sandwicherne, vi blev tvunget til at spise, med deres kolde, glatte, alt for tykke skiver. Vi protesterer endda riot over indignationen af ​​forbrugende Bologna. "Det er blevet indsat i den nationale psyke af foragtelige fødevarer, latterlige fødevarer," siger Amy Bentley, professor af fødevarestudier på New York University. "Det er Baloney, det er skøre. Det er, hvordan vi tænker på det. Det er blevet indlejret i vores hjerner på den måde."

Som mange kulinariske traditioner nu betragtes som quintessentially amerikansk, var Bologna et produkt af indvandring. Dens oprindelse ligger i Italien i byen Bologna, for at være specifik, hvor Mortadella har været et elsket pølse kød til årtusinder. I 1661 var Mortadella en sådan delikatesse, at "PAPACACY officielt fastsatte den juridiske definition" for det, vice skriver, for at beskytte sin integritet som en "subtilt krydret delikatesse lavet af magert svinekød med lumper af svin." Lignende opskrifter vil i stedet tage navnet på Mortadellas Hometown.

Bolognas ankomst i Nordamerika er uklar, men det er generelt forbundet med tysk indvandring. Nogle af de stærkeste Bologna-traditioner hagler fra regioner, hvor tyske indvandrere bosatte sig som Midtvesten, Appalachia og Pennsylvania. Bologna er også populær i syd og dele af Canada; Ifølge Vancouver Sun er 95 procent af canadisk Bologna forbrug i Atlanterhavet Canada, halvdelen af ​​det i Newfoundland.

I midten af ​​det 20. århundrede transformerede stigningen af ​​den pakkede fødevareindustri Bologna sandwich til en fælles kulturel oplevelse. Bologna blev tilgængelig på en masseskala, da Meatpackers begyndte at sælge pakket og forberede deli-kød i supermarkeder, en opfindelse, som New York Times forvirrede som en tidsbesparende for Homemakers. Det er en virkelig industrielle produkt, siger Bentley, der forklarer, at emballerede fødevarer som Bologna tog en kulturel cachet, da forbrugerne så disse varer som renere end kød på slagterbutikken.

Omkring samme tid introducerede Wisconsin-baserede Oscar Mayer sin vakuumforseglede emballage, som virksomheden forbedrede sig over de årtier, der fulgte. Jean Cowden, der trak sig tilbage som Oscar Mayers direktør for forbrugeroplysning i 2000, siger disse opfindelser gav virksomheden en enorm fordel over kød skåret på købmand deli, der ville tørre ud hurtigt. Disse innovationer, Oscar Mayer fortalte forbrugerne, gjorde Bologna et praktisk valg.

Oscar Mayer hævede Bolognas profil også. Siden begyndelsen af ​​1900'erne havde virksomheden konkurreret regionalt imod lighed af rustning og hurtig. Men ved 1960'erne sagde Cowden, Oscar Mayer var klar til at udvide nationalt, begyndende med Oscar Mayer Weiner sangen. Det var virkelig den kommercielle, der tog det selskab til national berømmelse og national distribution, tidligere markedsføring VP Jerry Ringlien forklaret i 2007. Men som tiden gik forbi, viste vi os, at vi solgte så meget Bologna som vi var hotdogs. Så i 1973 frigjorde Oscar Mayer sin berømte Bologna Jingle med et barn på en dock med en fiskestang i den ene hånd og en Bologna sandwich i den anden.

Bologna sandwich blev allestedsnærværende i skolens frokoster og ikke kun i brune papirsække. Skoler selv gav Bologna sandwich og andre Bologna retter som en del af deres tidlige skole frokostprogrammer. New Yorks Uddannelse omfattede Bologna som frokostpost i 1963, mens skoler i syd serverede Bologna Cups, som var stegte Bologna skiver støbt i kopper, med Mos kartofler scooped i midten og toppet med ost.

Bologna sandwicher werent bare for børn. De har længe været en billig måde at give et måltid til enhver, der skal fodres. Oral Histories af Bracero-programmet Migrant Farm Worker-programmet, der løb i U.. Fra 1942 til 1964 afslører regeringen administratorer vendt til Bologna for at fodre de mexicanske arbejdere. Bologna er også en hæfteklammer af madpantry donationer; I 1992 lavede de første damer Barbara Bush og Naina Yeltsin of Russia snesevis af Bologna og ost sandwich på en Washington, DC suppe køkken.

Nogle voksede til at rense Bologna. Bernie Lewis, medejer af Ohios GR Tavern, kendt for sine Bologna Sandwiches, foreslår, at nogle ikke kan lide smag og tekstur, mens andre kan forbinde det med fattigdom. Sharon Wilensky, medejer af Wilenskys i Montreal, er enig i, tilføjer, "Det kunne endda være dårlige minder. De voksede enten fattige eller thats, hvad deres mor gav dem til frokost hver dag. Jeg havde jordnøddesmør og syltetøj hver dag i lønklasse ni og jeg kunne ikke se på det i ca. 10 år. " Bentley bemærker, at reduktionen af ​​Bologna også kan dreje sig om at skifte frokosttendenser mod salater eller nudels skåle. "Sandwich er slags gammeldags," siger hun.
Nyankomne

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Swap kød til solide linser i denne let vegetarisk version af det klassiske Bolognese sauce.

Bolthouse Farms 100 Gulerod grøntsagssaft, 11 ounce Walmart. om.

Bolthouse Farms 100 Gulerod grøntsagssaft, 11 ounce Walmart. om.

Bolthouse Farms afslutter Emballage til Wunderoots Gulerod Products, Øjne Retail Expansion

Bombay kartofler leftover

Bombay kartofler leftover

Sådan bruges Garam Masala Souce med en Bombay Style PotatoesJamie Olivers Opskrift i mindre end 20 minutter Madlavning Jamie Oliver Roast Kylling med kartofler og tomater

Bombay Toast Recipe.

Bombay Toast Recipe.

Ingredienser til 5 7 sandwicher

Lav carb udbenet svinekoteletter opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Lav carb udbenet svinekoteletter opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Stor opskrift på bombekoteletter. De kommer ud smagfuldt og saftigt det er en stor opskrift begejstret

Bonanza monterey kylling opskrift

Bonanza monterey kylling opskrift

Den officielle menu på Ponderosa Steakhouse og Bonanza Steakhouse. Lokale tilbud kan variere. Kontakt venligst din lokale Ponderosa Bonanza Steakhouse for mere detaljeret.

Broccolini og balsamico vinaigrette

Broccolini og balsamico vinaigrette

Klædt til at dræbe. Disse salatdressing opskrifter er super let at lave og måde mere lækker end storebought.

Bon Apptit Test Køkken på YouTube Hvordan kanalen foretager videoer i karantæne

Bon Apptit Test Køkken på YouTube Hvordan kanalen foretager videoer i karantæne

Megan Whelan forsøger at lave mad igennem det bedste af Culinary Magazine Bon Appetit

Mest populære Sund Opskrifter af 2020

Mest populære Sund Opskrifter af 2020

Stedet for sunde opskrifter, mad tendenser, videoer, sundhed nyheder og meget mere.

Nyankomne

Hvordan laver Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Lær mere

Ofte set

Hollandsk ovn kylling lår Bon Apptit

Hollandsk ovn kylling lår Bon Apptit

Køb Meatzza Kylling Breast Boneless RAW 500 GM Online til den bedste pris nu tilgængelig på Rs 240.

26 bedste restauranter i San Diego, fra Taco Shops til Hotel Lounges

26 bedste restauranter i San Diego, fra Taco Shops til Hotel Lounges

Reddits Main Subreddit til videoer. Læs venligst sidebjælken nedenfor for vores regler.

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Bon Appetit Fisk i Acqua Pazza og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

markedet Faldet landmænd inspirerer denne hjertelige minestrone suppe fra mad blogger Erin Clark. Den indeholder butternut squash, grønkål, gulerødder, og olivenolie

Opskrift Chard med spaghetti og skarpe breadcrumbs er en behagelig skål

Opskrift Chard med spaghetti og skarpe breadcrumbs er en behagelig skål

Denne pasta med kale og garlicky breadcrumbs er en flavorpacked orecchiette pasta opskrift klar på ca. 45 minutter. Denne opskrift er vegetarisk, let vegansk og glutenfri.

Popcorn Chicken

Popcorn Chicken

Det eksklusive online hjem for gourmet, magasinet for god levetid. Opskrifter, populære kolonner, funktioner arkiv, fora og abonnementer.

Brændt TomatoBasil Soup Sarahs Vegan Kitchen

Brændt TomatoBasil Soup Sarahs Vegan Kitchen

Lav en tur til Bridgeport nu på søndag for sidste Farmers Market af året. Vær sikker på at tjekke deres hjemmeside først httpsbridgeportfarmersmarket. om20200707importantmarketupdate og sørg for at bære

Mastering Denne metode til madlavning fisk er lidt som at lære at lave et æg eller en pandekage, og så nemt, siger Chef Tenney Flynn, forfatter af den dybe ende af smag Gibbs Smith, 2019.

Mastering Denne metode til madlavning fisk er lidt som at lære at lave et æg eller en pandekage, og så nemt, siger Chef Tenney Flynn, forfatter af den dybe ende af smag Gibbs Smith, 2019.

Mastering Denne metode til madlavning fisk er lidt som at lære at lave et æg eller en pandekage, og så nemt, siger Chef Tenney Flynn, forfatter af den dybe ende af smag Gibbs Smith, 2019.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.