500 intern serverfejl

Instagram bruger traderjoesnew, en Trader Joe entusiast, der var heldig nok til at prøve de chips, beskrev dem som en smag eksplosion og tilføjer, at de ikke havde haft en chip helt ligesom det at sammenligne det til. Med den vilde popularitet af den oprindelige krydderier og dens spin-off snacks, herunder møtrik blandinger, græsk yoghurt dip, og røget laks, var det kun et spørgsmål om tid, før købmand kæde officielt drysses blandingen på kedel-kogte chips på $ 2. 9 en pose. Tag et nærmere kig på de nye chips nedenfor og sørg for at holde øje med på din næste købmand tur.

Hej hej! God weekend! I dag har vi gennemgå Trader Joe alt undtagen de Bagel Potato Chips. Det officielle navn er lidt længere: Trader Joe alt undtagen de Bagel Krydret Kettle-Kogte Kartoffel Chips. Puha - en mundfuld

At præcisere: Vi har ingen tilknytning til Trader Joe. Jeg er sikker på, de har aldrig læst denne blog og har ingen idé om, hvem vi er. Hey, vi kan lide at være inkognito! Disse vurderinger er bare for os - og for dig, vores kollega Trader Joes elskere!

Hvad er i alt, men de bagel chips?

Disse EBTBSKCPC kommer i en 7-ounce pose og omkostninger 2. 9. I vores butik, blev de fyldt på en endedæksel display og i chippen sektion. Kontroller begge steder. Desuden bør vi blot henvise til dem af akronymet fra nu af? Â

For dem bekendt, Trader Joe alt undtagen det Bagel Sesame Seasoning Blend er en krydderiblanding bestående af sesamfrø, havsalt flager, tørret hakket hvidløg, tørret hakket løg, sorte sesamfrø, valmuefrø alle fæstnelse du' d finde på en alt bagel.

Instagram bruger traderjoeslist skabt et nyt indlæg fremvisning deres seneste finde Trader Joe nye Everything But The Bagel krydret kedel-kogte chips, ved siden af billedteksten, "NEW alt andet end BAGEL Krydret KEDEL kogt på kartofler cHIPS thesnacksoflife internettet kan bryde i dag. også jeg er glad for jeg ikke gjorde ingen Chip af januar. så glade for at få disse! Vil du være prøvet disse nye tater jetoner fra #traderjoes?"

Fans har spejlet denne samme spænding, der leverer mere end 58.000 kan lide til posten sammen kommentarer spænder fra OMG ... vordan jeg skal stoppe ved TJs denne uge, at jeg ville ikke sidste Ingen Chip januar, er. men med disse chips !? Ingen chance. Denne ultimative snack bør have dig til at komme i at få fat i en pose snart, især efter kontrol af, hvad ernæring ligger indeni.

Trader Joes lige lavet min januar, så meget bedre med en af sine nyeste produktlanceringer. Hvor mange af os derude helt vild TJs Alt undtagen den Bagel krydderier? Jeg helt sikkert gøre, og ifølge Mashed, Trader Joes gav mig bare min nye favorit snack med Alt undtagen de Bagel Krydret Kettle-Kogte Kartoffel Chips.

Tvetydig stregkode: Dette produkt har en Begrænset Cirkulation Antal stregkode for produkter inden for en virksomhed. Det betyder, at forskellige producenter og butikker kan bruge den samme stregkode til forskellige produkter.

Ingredienser analyse: Palm olieindhold ukendt Vegan status ukendt Vegetarisk status ukendt Analysen er udelukkende baseret på de ingredienser, der er anført og ikke tager hensyn til forarbejdningsmetoder.

Vi ønsker disse var tilgængelige online, så gift kun har til at trække vores salivating selv til hoveddøren for at nyde disse slemme drenge. I stedet godt have til hoved til Trader Joes at få fat i hver eneste taske på hylden for kun 2. 9 hver. Vær sikker på at skjule mindst en pose til at nyde som en sen nat snack â € ”du vil ikke blive ked!

Vi forventede at se alle former for krydderier bits alt! men alle de havde var nogle meget sparsomme ret lille mørke bits, der syntes at være birkes. En Alt bagel omfatter typisk sesamfrø, birkes, løg, hvidløg og måske mere, men i dette tilfælde, den eneste smag, der virkelig var påfaldende var nogle milde hvidløg. Stadig, chips var pænt sprød og helt velsmagende, et stort hit blandt vores snackers.

De fleste lægger kartoffel chip smag er altid omkring, men de mere unikke dem er som regel fyldt i en begrænset periode. Den permanente lineup gør omfatte et par interessante varianter, men ligesom dild lage, Chesapeake Bay krabber krydderi og chile limn.

Jeg vil sige op foran, at jeg er en stor fan af den klassiske alt bagel. Jeg elsker valmue og sesamfrø, og sætter pris på den lejlighedsvise smule dehydreret løg og hvidløg for en lille smule af bid. Men disse varianter fungerer ikke godt med kartoffelchips. For mig, chips kom på tværs som meget løg-y, men i en ubehagelig, brændt løg måde. Som forventet, dont de sesamfrø og birkes virkelig tilføje nye smagsvarianter til mix, så det er bare en overvældende, oniony kartoffel chip. De fleste af de valmue og sesamfrø afregne til bunden af posen så godt, så de øverste chips er meget sparsomme med hensyn til toppings, mens de nederste er indlæst. Den gennemsyrer løg smag er jævnt fordelt over hele.

De jetoner selv syntes at være af god kvalitet en flot, tyk kedel kogt kartoffel chip. De var meget sprøde og lidt fedtet, hvilket er, hvordan jeg min kedel chips. Men på grund af den offensiv løg smag, vil jeg meget foretrækker en almindelig kedel chip til disse.

Jeg ærligt kunne ikke komme over den funky løg smag af disse chips, og værst af alt, løg varianter overvældet smag af alt andet jeg forsøgte at spise i min frokost. Hvis jeg skulle spise disse igen, ville jeg parre dem med en meget hjertelig dip, der kunne stå op til løg smag, såsom min Radise og Chive Dip eller min Festive Flødeost med Radise, dild, og citron. Enhver form for løg dip kan også fungere godt her.

Så hvis du elsker stærk løg flavored chips, du vil kunne lide disse! Jeg personligt vil ikke være at købe disse igen, og ville klassificere det som en forbier i Trader Joes linje af Alt undtagen de Bagel produkter.

Trader Joesis kendt for sine to-sorteper chuck vine, men dens alt undtagen den Bagel krydderier er lige så populær. Nu er mærket ved hjælp af sine berømte krydderier på chips, og hvis du ikke har prøvet dem endnu, du virkelig har brug for at rette op på det asap.

Snack food debuterede i januar, men, hvis du er noget ligesom os, du måske er gået glip af det! Spånerne blev skabt for at fejre årsdagen for krydderier lanceringen tilbage i 2022. Alt undtagen de Bagels nyeste iteration kommer i form af en kedel chip lavet fromLady Clair og Dakota Pearl kartofler.

Wanna få dine hænder på en pose af disse lækre snacks? Du kan samle dem op til $ 2. 9 i afsnittet snack på din lokale Trader Joes. Desværre, du kan ikke kontrollere lager online, før du går, men du kan altid finde din lokale butikker telefonnummer og give dem et opkald.

PepsiCo er en af verdens førende mad og drikke virksomheder, der betjener mere end 200 lande og områder over hele verden. For mere end 50 år, som smag, trends og livsstil har ændret sig, har PepsiCo udviklet sig med dem. Vores vilje at tilpasse og vokse har forvandlet vores snack og sodavand selskab i en samling af globale brands. I dag, PepsiCo gør nogle af de mest populære og høj kvalitet fødevarer og drikkevarer i USA. Vi skaber smil for vores forbrugere i øjeblikket mere end 1 milliard om dagen skaber glade øjeblikke gennem vores lækre, nærende produkter og unikke brand erfaringer. Vi har også bringe smil til folk rundt omkring i verden ved spare på naturens dyrebare ressourcer og fremme en mere bæredygtig planet for vores børn og børnebørn .

Det er blevet nævnt på her før fra tid til anden, så hvis du er fortrolig, er du velkommen til at springe næste afsnit eller deromkring. Det hele er en primer for dem, der ikke. Så hvis du stadig er med mig, binde op, er det tid til en uddannelse.

Ikke lyve, jeg tog to poser 'em håbede de ville være stor. Det tog vores chip-munchin'-gal fam fire dage til at forbruge den første, for det meste af mig ud af pligt til dette her blog. Ingen af os er begejstrede for den anden. Måske endda tilbage, sammen med trøffel hot sauce jeg fik en måned eller mere siden, og kan ikke forbruge nok af til korrekt bedømme, da det gør mig bogstavelig talt syg. Der er så mange bedre chips ud i TJS midtergangen, tilbringe din 2. 9 på noget andet, der ville behandle dig ret.

Min dejlige brud er meget mere ind i TJ sociale medier, end vi er, og det synes vores tanker linje med de fleste andre offentligt udtalt. Hvis du kan lide dem, awesome, du komme videre med din dårlige selv, men måske bestanden op som jeg kan se disse blive trukket på grund af upopularitet. Eller, som altid, kunne jeg være helt forkert. Bortset Chocolate Gum Teori, det er sandt og bevist igen her. Bare bleh.
Nyankomne

De 8 bedste grønne teer i 2022

De 8 bedste grønne teer i 2022

Grøn te har været en populær drink for tusinder i årevis. Vi undersøgte dagens bedste mærker, blandinger og sorter, så du kan brygge en velsmagende kop.

Hvordan til at fortælle, om din bagepulver er udløbet

Hvordan til at fortælle, om din bagepulver er udløbet

Er det i orden at bruge udløbet bagepulver

Assamisk ordbog Oversættelse Khandbahale. Om.

Assamisk ordbog Oversættelse Khandbahale. Om.

Populære synonymer til eksplosive og sætninger med dette ord. Ord med lignende betydning af eksplosiv ved Thesaurus Dictionary Synonym. øg.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Apple Rum Walnut Raisin Pie med spaetzle top skorpe æble, rom, valnød, rosin fyldning bagt i en sød gul ærter dej infused med rom, toppet med en spaetzletype skorpe. Ikke din kørsel af møllen Apple Pie tjener 6 forvarm ovn til 400 grader 67 lg. Røde æbler, skrællet, skåret i kvartaler fra toppen

Liste over Vin Kalorier efter type til at hjælpe dig holde styr

Liste over Vin Kalorier efter type til at hjælpe dig holde styr

Den Drinks Business er den førende drikkevarer magasin for og tænde handel

Lowcarb Alkohol Visual Guide Diet Doctor

Lowcarb Alkohol Visual Guide Diet Doctor

Udsigt over libreddit, en alternativ privat frontend til reddit.

Sous vide oksekød top runde serveret som en bøf mad nyheder

Sous vide oksekød top runde serveret som en bøf mad nyheder

Øjne af runde stegt er en vanskelig nedskæring af kød til at forberede sig godt, men ved hjælp af SOUS VID-madlavningsmetoden er det næsten idiotisf.

23 CrazyDelicious opskrifter at tjene med Fajitas

23 CrazyDelicious opskrifter at tjene med Fajitas

Den eneste fajita nat mulighed du skal gå til. Det viser sig, at Chorizo ​​var, at ting fajitas har været savnet. Den krydrede pølse bringer det perfekte spark.

Nyankomne

Air Fryer Falafel opskrift glutenfri, Vegansk, Sund Bord og Flavor

Lær mere

Ofte set

Fabelagtig Fall kylling salat

Fabelagtig Fall kylling salat

Denne cremede Cranberry kylling salat med ristede valnødder er en lækker fald twist på en klassiker. Let at lave og gøre forude

DIY Fall Cookie Udsmykning Kit Cookie Stache

DIY Fall Cookie Udsmykning Kit Cookie Stache

Fall tema cookie kit med græskar, kalkun, blade, sjov icing farver og sprinkles.6 cookies per kit.

Flavors of Fall Cookies glutenfri

Flavors of Fall Cookies glutenfri

Giv den gave af lækre og smukke cookies dette efterår. Fra efteråret blomsterdekorationer til fodbold formede cookies, har vi den perfekte gave til dig

Berømte Amos Cookies Opskrift Thermomix

Berømte Amos Cookies Opskrift Thermomix

Berømte Amos Cookies Opskrift Thermomix

Næsten berømt Amos chokolade cookie

Næsten berømt Amos chokolade cookie

Ikke tilgængelig Køb berømte Amos chokolade chip cookies, familie størrelse, 18. oz på Walmart. om

Berømte Amos Cookies opskrift i gram

Berømte Amos Cookies opskrift i gram

Min favorit del om denne opskrift er, hvor let og ren det er at gøre. Ingen elektrisk mixer behov, næsten ingen knofedt, og ingen rodet dej til at rydde op.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Få og dele bedste opskrifter om Famous Amos Cookie opskrift Copycat med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Manglende markedsføring af motiver i fusioner erhvervelser

Manglende markedsføring af motiver i fusioner erhvervelser

Forskning Paper Essay Marketing Analysis af berømte Amos Singapore. Sammenfatning 10. sider, 4072 ord, gratis analyse download. Tekst berømte Amos blev etableret i år 1983 i Singapore.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.