Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

DY-NA-NA-NA, NA-NA, NA-NA-NA, NA-NA-NA, livet er dynamit; Skinner gennem byen med lidt funk og sjæl; Så jeg er lyse det som Dynamite, Whoa Oh Oh, en anden dag, en anden BTS præstation! Vi er tæt på at fejre Dynamite's første jubilæum og hvad en utrolig præstation for at fejre den 'dynamiske' lejlighed! BTS har officielt tilsluttet Spotifys Billions Club!

Som en gammel ven, BTS 'Bringer Comfort på den enkleste måde: Gennem musik og opmuntrende ord Album Review

Og meget som hvert godt hit er der bundet til at være nogle dæksler. Fra dansedæksler til Saxophone Renditions, er der en masse funk og sjæl derude. Så meget, at BTS så på nogle! I en nylig episode af Glamours har du sang min sang, den K-POP SUPERGROUP reagerede på en række ventilatordæksler, herunder filippinsk dækkunstner Ysabelle Cuevas engelsk cover af 'dreng med luv'ââ j-hope og v ønsket at rewatch .

Som en del af Her'Against rock'youtube-serien, stiger Rising Popstar Griff engelsk Elektronisk Duo Honne til en tilbagelænet og afslappet dækning af dynamit. Alt i en time genoprettede '1.000.000 x Better'acts re-produceret og genopfundet BTS' hit, selv tilføjer en fantastisk guitar solo. Kombinationen af ​​Griffs beroligende vokal og Honne's beats giver en dejlig øreorm, der er dejligt forskelligt fra originalen.

Trio er ingen fremmede til BTS 'musik, med Honne, der tidligere har arbejdet med RM på 2 sange - herunder' Seoul 'fra 2022's MonoplayList. I mellemtiden har Griff co-skrevet sit eget spor, 'Gode ting' med 'Dynamite' sangskrivere David A. Stewartandjessica Agombar.

At leve op til sangens titel, Vocal Powerhouse Group 4th ImpactGive En eksplosiv gengivelse af BTS 'billboard hit. Som den indledende episode af deres YouTube-serie, live sessioner, tager kvartetten på 'Dynamite' på ægte 4. effektmode, fuld af imponerende kørsler og harmonier, og selvfølgelig en masse høje noter.

Hailing hele vejen fra Europa, den franske dansbesætning risin'preformed et dansedække til en 70'ers remix af 'dynamit'. Emulerer den samme varme og sjov af BTS 'Original Music Video, damer af Risin' ramte hvert eneste træk, alt sammen, mens du har pyntet i sjæl tog mode.

Harami er en japansk poppianist, der er mest kendt for hendes gadepiano-serie, hvor hun rejser rundt i Tokyo for at udføre på gadepianoer over hele byen med det formål at gøre klaveret til en velkendt tilstedeværelse. I hendes seneste gadepiano feat tog Harami BTS'-dynamit på Tokyo Metropolitan Government Building.

Efter utallige kommentarer fra hans fans til at lave en idol dansedækning, K-POP ikon gaintakes på udfordringen med BTS 'dynamit. n en episode af hans YouTube showSeason B sæson, regn går sammen med Monsta X'sShownu og ballade singerKCM til en dans dække af hittet sporets kor, efter kun fem minutter at lære det.

Vi, BTS, er ikke syv; vi vil være historien om dig, mig og os alle BTS blive forbundet med fans i rekordstort virtuel koncert, kort af sjælen på: e

BTS har toppet Billboard vigtigste albumhitliste, Billboard 200, fire gange siden maj 2022 startende med kærlighed selv: Tear og følge op med successive udgivelser - Love Yourself: Svar, Kort over Soul: Persona og kort gældende for sjælen: 7.

Men på den Hot 100, den septet havde formået at gå så højt som fjerdepladsen med ON, den ledende spor fra 7 udgivet i februar. Dreng med Luv, og byder på amerikansk sanger Halsey, toppede på nr 8 i april 2022.

Med ON, BTS blev den første asiatiske handling til at vinde Best Pop på VMAs, ud at udføre andre nomineret sværvægtere, herunder Jonas Brothers, Justin Bieber, Lady Gaga med Ariana Grande og Taylor Swift.

Den globale reaktion på Dynamite kunne ikke have været større fra get-go, med musik video på YouTube tiltrække mere end 3 millioner samtidige seere på premiere og opsamle 101. millioner visninger i de første 24 timer, hvilket gør den største musikvideo debut på platformen til dato.

Frigivelsen af Dynamite skete næsten lykketræf, med sangen kommer ud midt gruppens verdensturné og oversøisk omtale kommer til en skrigende standse på grund af COVID-19 pandemi.

Ifølge BTS Leader RM havde hverken gruppen eller dens etiketforvaltningsorgan stor hit underholdning oprindeligt planer om at lægge dynamit som en frittstående digital single. Men sporets brimming, levende energi endte med at fortrylle Septet nok til at blive frigivet.

Tidligere i denne uge havde gruppen også udgivet musikvideoen til deres nyeste japanske single titlen film ud, som findes i både deres japanske kompileringsalbum med titlen BTS, den bedste og en nyligt premiere japanske film titledsignal.

Fra januar i år registrerede Dynamite tre sejre på MBCS Show Champion, tre sejre på SBSS Inkigayo, 10 sejre på MBCS Music Core, og 14 vinder på KBSS Music Bankfor i alt 30 sejre samlet.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

BTS Dynamite er blevet den mest lide musikvideo til en koreansk kunstner i YouTube historie, samling 19. 8 Likes som i nu af at slå PSYS Gangnam stil, der styrede med 19,5 likes, har BTS derfor slå PSYS 8 års rekord ! Dynamite har opnået denne feat på mindre end 2 måneder siden det blev frigivet den 21. august 2020. Sangen er nej. 6 på toppen af ​​30 mest lide YouTube-videoer.

De øverste 5 sange er despacito af Luis Fonsi med Daddy Yankee udgivet 12. januar, 2022, se dig igen af ​​Wiz Khalifa med Charlie Puth udgivet 6. april 2022, form af dig af Ed Sheeran udgav 30. januar 2022, baby Shark Dance af Pinkfong Kids Songs Stories udgav den 17. juni, 2022 og falmet af Alan Walker udgivet 3. december 2022. Dynamite af BTS er den eneste nyligt udgivne sang på denne liste over top 5 mest lide Youtube videoer!

Tilbage den 5. september lavede BTS historie ved at blive den første nogensinde koreanske kunstner til top Billboard's 'Hot 100' med deres eneste dynamit. Sangen Vedligeholdt Dens # 1 Spot på 'Hot 100' -diagrammet i to uger i træk, og derefter endte i # 2 stedet for de følgende to uger. Den 30. september genvandt dynamitten # 1-stedet på 'Hot 100', hvilket viser, at sporet sandsynligvis også ser et langt løb på 'Hot 100' -diagrammet i de kommende uger.

Tilbage i 2022 blev Psy's Mega Hit Song Gangnam stil den højeste charting sang af en koreansk kunstner nogensinde på det tidspunkt på # 2. Desuden forblev Gangnam stil i # 2 stedet på 'Hot 100' i alt 7 uger. Derudover forblev sangen inde i 'Hot 100' -diagrammet i alt 31 uger, begyndende på # 64 i den 22. september 2022 og slutter senest den 27. april 2022. Det er stadig den længste charting sang af enhver koreansk kunstner på 'Hot 100' diagram, 31 uger.

Dynamit Et lys, Disco Pop-genre udgivet den 21. august er BTSS første all-engelsk single. Sangen fik enorme trækkraft fra det globale publikum ved udgivelse og bryder YouTube-poster for at blive den mest synlige musikvideo premier og få mest 101. million visninger i de første 24 timer.

Global Superstar Gruppe BTS skinne lyse i denne spændende skærmprintet illustration inspireret af Energetic Visuals af deres musikvideo til Hit Song Dynamite. Kunstner Tracie Ching fanger ikoniske øjeblikke fra hele deres præstation, med portrætter af RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V og Jung Kook alle kærligt designet med fantastiske detaljer og farve.

Trykt på hvidt pearlescent Stardeream Glat 2. Papir med halv og halv, en prisbelønnet printbutik, BTS: Dynamite Fine Art ScreenPrint har 10 farvebin og et klart glanslag, hvilket gør den levende og farverige sammensætning i Bedøvelse kvalitet. Udskriften er også tilgængelig i en unframed eller en brugerdefineret indrammet præsentation, hvilket gør det til en meget kollektivt tilføjelse til ethvert hjemvisning.

Internationale medieudbydere som AP og Reuters reagerede på, hvad de kaldte et gennembrud og billboard gik videre og hævdede optagelsesakademiet, der er vært for priserne, har endelig anerkendt kulturskiftet i en større kategori. Grammy Awards vil blive afholdt den 31. januar., Og bandet vil være Konkurrerende imod Justin Bieber, Lady Gaga og Taylor Swift for prisen, det er ikke første gang gruppen vil være ved ceremonien, men de var den første K-POP-gruppe til at præsentere en pris i 2022, og det følgende år udførte de Old Town Road ved siden af ​​Nominee Lil NAS X. med Grammy's officielle cutoff for de 2022 priser allerede videregivet 31. august, hæren, deres die-hard fanbase, vil ønske årets 2022 årets nominering med koncernens nye album være. Kim Do-Yeon, Arirang News.

BTS 'Dynamit Dyppet til nr. 2 på det nyeste Billboard Hot 100 diagram for ugen, der slutter 19. september, sagde den amerikanske musikpublikation. Cardi B's WAP, med Megan Thee Hingst, genvandt toppunktet efter at være afthroned af Dynamite for to uger siden.

BTS lavede historie sidste måned ved at blive den første sydkoreanske kunstner til Top Billboards Hot 100 Singles diagram med sin diskotek-pop enkeldynamit. Den tidligere højest-charting sydkoreanske kunstner var solist PSY, hvis 2022 viral hit Gangnam stil toppede på nr. 2 stedet.

Dynamite tog den øverste position på Billboards vigtigste singler diagram for den anden lige uge i sidste uge, bliver den 20. sang i historien for at være forblevet på toppen i sin anden uge efter en nr. 1 debut.

Ifølge Billboard fortsatte Dynamite med at dominere digitalt sangsalg med 136.000 Downloads i den tredje uge efter udgivelsen, bliver først og fremmest at gøre det, da der er tættere af motorskokkerne i 2022.

Dynamit debuterede også på nr. 2 på begge Billboards to nye diagrammer - Billboard Global 200 og Billboard Global Excl. Amerikanske diagrammer - som rangerer sange baseret på streaming og salgsdata fra mere end 200 territorier.

Sydkorea: K-Pop Band BTS er på vej til succes. Dag efter dag skaber de historie og breaking records. Nu bliver BTS Dynamitehas den første sang af en koreansk popgruppe til at bruge 30 uger på varme 100 diagrammer. Arlier i denne måned, Dynamite fik officielt et sted i Guinness World Records og tjente titlen på de fleste samtidige seere til en musikvideo på YouTube Premieres efter at dens MV Premiere blev set med over 3 millioner samtidige seere. LSO Læs - BTS X Valimai: V, Jimin, Suga og Jungkook Groove til Beats of Ajith's Song 'Naanga Vera Maari'




Nyankomne

BTS Dynamite skaber nye poster på Guinness World Records

BTS Dynamite skaber nye poster på Guinness World Records

BTS viser sit talent med Michael Jackson Homage

KPOP Group BTS havde en 15. musikvideo, life fortsætter, nå 400 millioner visninger på YouTube.

KPOP Group BTS havde en 15. musikvideo, life fortsætter, nå 400 millioner visninger på YouTube.

KPOP Group BTS havde en 15. musikvideo, life fortsætter, nå 400 millioner visninger på YouTube.

BTS er let som smør. De er også drengebandet bag McDonalds BTS mad. I sommersæsonen 2021, flere varer fra dette samarbejde

BTS er let som smør. De er også drengebandet bag McDonalds BTS mad. I sommersæsonen 2021, flere varer fra dette samarbejde

BTS er let som smør. De er også drengebandet bag McDonalds BTS mad. I sommersæsonen 2021, flere varer fra dette samarbejde

Halmen, der brød bucatini forsyningskæden

Halmen, der brød bucatini forsyningskæden

Når en reporter spurgte om, hvorfor det var svært at finde Bucatini i butikkerne, ønskede National Pasta Association at hjælpe hende med at få svar. Reporterne quest blev til en viral artikel, der øgede pastaens profil og foreningens arbejde.

Buchi Lotus Cream 12 stk frosset klar til stegning

Buchi Lotus Cream 12 stk frosset klar til stegning

Lær at gøre Buchi med denne nemme opskrift Lær ingredienserne og StepByStep-instruktionerne her.

Sesame Balls Cheesy Buchi Yummy Kitchen

Sesame Balls Cheesy Buchi Yummy Kitchen

Buchi Ube er en variation af den stegte kinesiske wienerbrød. Denne wienerbrød har en belægning af sesamfrø på ydersiden gør det sprøde og dets sej indeni.

Filippinsk madlavning og opskrifter Du kan nu få Ube Cheese Buchi fra Kowloon House under et loft Din kilde til nyhedsoplysninger i Dubai, UAE, Filippinerne og International Ofw, Expats, Kunst, Mad, Opskrifter, Job, Sundhed, Videnskab, Sport mv

Filippinsk madlavning og opskrifter Du kan nu få Ube Cheese Buchi fra Kowloon House under et loft Din kilde til nyhedsoplysninger i Dubai, UAE, Filippinerne og International Ofw, Expats, Kunst, Mad, Opskrifter, Job, Sundhed, Videnskab, Sport mv

Tiktok Ube ost gær modeyeastmode. H, Kain Tayo lader EatkAINTAYO, Chibog Tayo PhChibogTayoph, PreciousHomeCafeByPrecious, theChefytttttTheChefyttTV UbeeCheese, Ubecheeeseicecream, UbecheeSeepandesal, UbecheeSepandesalDough, UbeandCheese

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne sprøde asiatiske slaw med tangy dressing er perfekt til alle, der leder efter lækre måder at nyde grøntsager. Prøv denne opskrift med Buchi Kombucha, friske urter og grøntsager.

Nyankomne

Peanut Butter Buckeye Bars

Lær mere

Ofte set

Bud Light Victory Køleskabe til salg i 2 dage i Cleveland

Bud Light Victory Køleskabe til salg i 2 dage i Cleveland

Så jeg ved, det virker som en million år siden på grund af, hvordan tingene har fuldstændig ændret i Cleveland, men bare sidste sæson Browns var på jagt efter deres første sejr i damn nær to år. Bud Li ...

Bud Light Cooler til salg Classifieds

Bud Light Cooler til salg Classifieds

Cleveland Browns fans vil have fri øl det øjeblik, holdet vinder.

Corned beef og grøn løg ost bold

Corned beef og grøn løg ost bold

Dette er en ost bold spredning.

Buffalo Golden Cheddar Bedste Darn Kettlecorn

Buffalo Golden Cheddar Bedste Darn Kettlecorn

Find og dele hverdagen Buffalo Cheddar Popcorn Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Buffalo kylling appetitvækkere

Buffalo kylling appetitvækkere

Disse bøffel kylling pinwheels fem ingredienserne den perfekte festforretter alle vil elske. Frisk rotisserie kylling, franks buffalo sauce, grøn løg og flødeost er ingredienser, der er nemme at finde, billige at købe og perfekt til spildag.

Balsamisk ristede grøntsager opskrift

Balsamisk ristede grøntsager opskrift

Balsamisk ristede grøntsager opskrift

Enkel men ekstra velsmagende bøffel kylling dukkert

Enkel men ekstra velsmagende bøffel kylling dukkert

. Gourmet Mustards, Dressings, Saucer, Dips, Sylet Jellies, Dessert Toppings, Gaver, Salsas, Snacks, Gavekort og meget mere

Skinny Buffalo Kylling Dip

Skinny Buffalo Kylling Dip

Min mest efterspurgte opskrift Denne Buffalo Chicken Dip Recipe er altid ved hit på fester. Lastet med chix, hot sauce, oste, dens lækre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.