Coconut koriander kalk Brown Rice Made i en Rice Komfur

Dengang kun hvide ris var en mulighed, som for et par år agocilantro kalk brune ris er blevet tilføjet. Jeg typisk få brune ris, når Im der, Pat og resten af min besætning får den hvide. Så når jeg gør det derhjemme, jeg plejer trække langkornet hvide ris, fordi Im evigt opofrende .

Så ligesom jeg altid gør, sætter jeg en lille skefuld på hendes tallerken ved siden af hende kylling og broccoli og gæt hvad ?! Hun sagde Okay Mor, det er virkelig godt! Det gør ikke smager ris på alle! Im en smule miffed på den sidste del, fordi det faktisk smager som ris, men hvem er jeg til at argumentere? Hun spiste HER RICE!

Ekspert opskrift tip udskiftninger

Har du prøvet min koriander kalk Rice? Hvis det er tilfældet, skal du være så venlig at bedømme opskriften og efterlade en kommentar nedenfor. Andre læsere drage stor, når de lærer om dine egne erfaringer med opskriften og hvad, hvis noget, du gjorde forskelligt . Whats mere, vise dine egne resultater ved at tage et foto og tagging det #VeganVigilanteBlog Oña Instagram.

Gennem det seneste år er jeg blevet besat med brune ris. Det er min vigtigste go-to ingrediens at have ved hånden i Brasilien huset. Hvis jeg nogensinde har behov for en hurtig måltid, jeg simpelthen dumpe en masse ris, smør og kylling bouillon i en ris komfur og lad den gøre sin magi.

Jeg kan enten blive brune ris til kylling Fried Rice, tjener det sammen min Skillet Kylling Fajitas, eller sætte det i Cohls opdigtede lørdag Morgenmad tacos for en ekstra fiber spark. Det er overflødigt at sige, jeg sjældent har nogen sidesten brune ris, når slutningen af ugen kommer rundt.

Da brune ris har været sådan en regelmæssig forekomst i vores hus, indså jeg vi var begge at få en smule lidt kede. Huske hvordan tastyChipotles koriander kalk Ris er, besluttede jeg at lave noget lignende. denne Coconut koriander kalk Brown Rice!

Bemærk: Â Hvis du er bange for at bruge brune ris, fordi du tror, det vil være for blahh. tro mig, den ekstra smør og kokosmælk giver denne kokosnød koriander kalk brune ris en vidunderlig tekstur! Â Folk kan sjældent fortælle de ikke spise en lidt mørkere-farvet hvide ris!

Trin 1, Skyl dit ris. Dette er nok den vigtigste tip, vi kan dele, når det kommer til madlavning perfekt ris. Ved at skylle ris med koldt vand, indtil det er klart, vi fjerne overskydende stivelse, som hvis de blev efterladt mærker kogte ris gummiagtige. Im sådan pernittengryn på dette trin, at når jeg kommer på tværs af en pose ris, der siger jeg dont nødt til at skylle ris, jeg gør det alligevel?

Trin 2, Saut ris med hakkede løg og hvidløg i lidt fedt før tilsætning af vand. Var alt om smag rundt her og så når der er en nem mulighed for at tilføje ekstra smag, vi gør det. Dette trin handler om at tilføje smag og aroma til ris. Vælg en flavorful fedt ligesom olivenolie, kokosolie eller smør.

Ønsker perfekt kogt koriander kalk brune ris at tjene op med dine tacos, fajitas eller burritos i aften Så denne lækre opskrift på øjeblikkelig pot brune ris med kun fire ingredienser er for dig. Madlavning øjeblikkelig pot koriander kalk ris resulterer i udsøgte kogte bud ris og tilføje nogle kokosmælk giver ris lidt af cremet konsistens, der fungerer perfekt med koriander og lime smag. Dens alvorligt Yum!

BEMÆRK: CookEatLiveLove er understøttet af læsere og links til produkter, jeg elsker i dette indlæg er Amazon og andre affilierede links, som betyder, at jeg gør en lille mængde af penge, når du klikker og make indkøb . Tak for standsning af og jeg håber, youll komme tilbage igen snart!

Jeg har en hemmelighed! Jeg kan ikke lave mad ris på komfuret! Dens været en kamp hele mit voksne liv. Hver gang imellem det vil komme ud perfekt og derefter den næste gang jeg forsøger at gentage det ved hjælp af de samme teknikker kun at have alt vandet koge væk og min ris er stadig sprøde.

Men at alt ændret sig for mig, da jeg stillede spørgsmålet, kan du lave mad brune ris på et øjeblik gryde? Heck ja! At lære at lave mad brune ris i det øjeblik potten har været en redningskrans for mig. Det kommer ud perfekt næsten hver eneste gang. Og denne brune ris med koriander, lime og kokosmælk er fuld af så meget smag og det virkelig tager ethvert måltid til det næste niveau, når dens tjent op som en side parabol.

Brun ris: Denne type ris er sej og nuttier i smag end hvid ris og det kommer i små, mellemstore og lange korn. Når du gør Cilantro Lime Brown Rice, kan jeg lide at bruge langkornet brun ris. Det resulterer i en god tekstur, der fungerer godt med denne opskrift. Du kan helt sikkert eksperimentere med forskellige sorter af brun ris for at finde den, du foretrækker, men efter min mening giver medium eller langkornet ris de bedste resultater.

Kokosmælk: Denne brune ris opskrift er bedst med dåse kokosmælk. Andre sorter af kokosmælk vil ikke give risen den samme cremet tekstur. Du kan erstatte den fulde fede version af dåse kokosmælk med en lysere version af dåse kokosmælk, hvis det foretrækkes.

Trin 1: Placer brun ris, mælk og vand i den instant pot. Lås låget på plads. Sørg for, at trykventilen er i lukket position. Indstil instant potten i 20 minutter på medium højtryks madlavning.

Trin 2: Når tilberedningstiden er op, skal du udluftes naturligt i 10 minutter og derefter bruge et håndklæde eller træske til at åbne trykventilen for at frigøre det resterende tryk. Fjern forsigtigt låget efter sikkerhedsinstruktionerne, der fulgte med din instant pot. Rør i cilantro og limejuice. Tilsæt salt og peber efter smag.

Denne Cilantro Lime Rice Instant Pot Recipe gør seks portioner. Hvis du laver mad til kun en eller to Personer Dette kan virke som en masse ris, og det kan være fornuftigt at simpelthen skære opskriften i halvdelen for kun at lave tre portioner.

Du kan dog også gå videre og gøre den fulde opskrift og planlægge at bruge den til at skabe to helt forskellige måltider for at tjene i løbet af ugen. Server det op som en side skål til både Tofu Fajitas og denne Lentil Curry opskrift på to helt forskellige måltider. Du kan også bruge resterende Cilantro Lime Brown Rice til at gøre kornskåle eller burrito skåle til at bære til arbejde til frokoster.

Denne Tomat Basil Rice skål er en velsmagende måde at nyde jakobsmuslinger eller på egen hånd. Denne ris er pakket med smag, og denne ris skål er ultra trøstende og har en lækker cremet tekstur. Pakket med sauteed champignon og frisk persille, er denne opskrift sikker på at behage! Det er den perfekte side skål til ethvert hårdere kød som Tyrkiet eller svinekød.
Nyankomne

Dette er virkelig en af de bedste coconut cream pie opskrifter youll stødt på. Gør det til en sød behandler alle vil nyde.

Dette er virkelig en af de bedste coconut cream pie opskrifter youll stødt på. Gør det til en sød behandler alle vil nyde.

Dette er virkelig en af de bedste coconut cream pie opskrifter youll stødt på. Gør det til en sød behandler alle vil nyde.

Den bedste Keto Smoothie Opskrifter

Den bedste Keto Smoothie Opskrifter

Den 1 Keto Diet App siden 2010

søde kartofler med kokos, karry og mynte

søde kartofler med kokos, karry og mynte

Sød kartoffel, æble og majs CoconutCurry saftige er hjertelig og varm, med lige nok spicy kick at balancere alle de søde og krydrede smag og teksturer.

Coconut Chokoladekage II

Coconut Chokoladekage II

MangoFilled Coconut Kager

Laktosefri Coconut Flan Min Sund mad Cravings

Laktosefri Coconut Flan Min Sund mad Cravings

Få og dele bedste opskrifter om Flan opskrift bruger kondenseret mælk med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Vegan Banana Brownies glutenfri

Vegan Banana Brownies glutenfri

Del chocolatey brownie, del banan brød, og sundt nok at spise til morgenmad disse banan brød brownies er en total sejr på alle fronter

Chokolade Chip Coconut Flour Blondies Heartbet Køkken

Chokolade Chip Coconut Flour Blondies Heartbet Køkken

Kokosmølleblondiner er en lækker, sund paleo dessert, der er kornfri, glutenfri og super nem at lave og bage

Keto Brownies Opskrift fudgy, Delicious, og Irresistible

Keto Brownies Opskrift fudgy, Delicious, og Irresistible

Hvem kan modstå en varm, rig, chocolatey brownie Ikke mig, men hvis du er forpligtet til ketogen diæt så er du sandsynligvis nødt til regelmæssigt at mønstre op ...

Nyankomne

Coconut Flour Dream Team Brownies

Lær mere

Ofte set

Fudge Brownies kokos mel

Fudge Brownies kokos mel

The London Mummy er en blog for travle mødre, der ønsker et øjebliksbillede af de nyeste produkter, mennesker og ideer

Hvidløg Gnocchi Low Carb Keto GF

Hvidløg Gnocchi Low Carb Keto GF

Disse Keto Gnocchi med pesto er den perfekte middag indstilling Disse Gnocchi er keto, LowCarb, grainfree, og glutenfri

Nana McKees Chokoladekage med fluffy kokos frosting

Nana McKees Chokoladekage med fluffy kokos frosting

Smør, pulveriseret sukker, mælk, smeltet hvid chokolade og kokos blandes ind i en rig frosting til spredt over kager eller cupcakes.

Jasmine ris kogt kalorier Opskrifter

Jasmine ris kogt kalorier Opskrifter

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Lenoir Coconut Jasmine Rice og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Hvordan laver Coconut Rice i Riskoger

Hvordan laver Coconut Rice i Riskoger

Denne 2ingredient let kokosmælk ris opskrift er en total familie favorit. Savory, med en meget mild kokos smag. Komfur instruktioner medfølger.

Thai Coconut Rice med lakseopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Thai Coconut Rice med lakseopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Grillet laks med Mango Salsa og Coconut Rice, en glutenfri opskrift fra madlavning klassisk.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Denne kokosnødskræft curry har lækre rejer i en kokosnød curry, der er perfekt over kogte ris og klar på kun 25 minutter

Server denne autentiske kokosnødder som en side skål på din asiatiske tema middag fest, det kan forberedes på forhånd og kun har brug for 4 ingredienser.

Server denne autentiske kokosnødder som en side skål på din asiatiske tema middag fest, det kan forberedes på forhånd og kun har brug for 4 ingredienser.

Server denne autentiske kokosnødder som en side skål på din asiatiske tema middag fest, det kan forberedes på forhånd og kun har brug for 4 ingredienser.

Citrus og Coconut Jelly Dessert Vegan

Citrus og Coconut Jelly Dessert Vegan

Bestil online til levering og takeout 5. Hawaii Frugt te w. Coconut Jelly fra Towson Bedste. Servering de bedste kinesiske japansk i Towson, MD.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.