Vores bedste toastie opskrifter gourmet rejsende

På den ene eller anden måde. For dem af jer, der har boet i en brønd på månen, er en toastie en sandwich, der er blevet ristet. Hvis du er hjemmehørende i USA, kan du kalde det en grillet ost eller, afhængigt af dit område, en panini eller smelte. Mens ingen af ​​disse er unøjagtige, er en toastie generelt squashed omkring kanterne, for at reducere ingredienserneakage. De specifikke ingredienser varierer vildt, men det hele starter med godt brød, anstændig ost og hvad du nogensinde kan finde.

Hvis du finder, at en af ​​disse opskrifter tikker din fancy, bedes du vise din påskønnelse ved at ramme en social medieknap. Det er bare den bedste måde at bruge internettet på. Hvis du ikke kan finde noget, der taler til dig, er det muligt, du er en veganer. Orry om det.

Fik en ingrediens, du vil skål? Udfordre os! Vi har omkring 70 forskellige kombinationer, og søger altid nye ideer. Kast dig ide om Facebook, vi vil komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Weve brugte en stærk, reduceret fedt cheddar i denne opskrift for at gøre det lidt sundere og holde kalorierne og pege ned, men hvis du foretrækker du kunne bruge brie, blå ost eller gederost i stedet husk at justere at justere Kalorier og punkter i overensstemmelse hermed!

Tilføjelsen af ​​veggies gør disse karameliserede løg ost toasties ekstra speciel og super påfyldning, og hvis du ikke er en fan af svampe, så kan du erstatte disse til kirsebær tomater i stedet. Denne opskrift virker rigtig godt, når den serveres alene til frokost, men det er også rigtig velsmagende serveret med en salat.

Hvilke kostvaner er disse karameliserede løg ost toasties egnede til?

Nu Ganske vist , en fuld engelsk morgenmad er ikke den hurtigste eller nemmeste morgenmad, du nogensinde vil gøre, men vi vil alle være enige om, at det er værd at hvert minut med bagning, grillning, madlavning, kogning, skæring, osv., Højre!

Inspireret af det drizzly vejr udenfor og en ubestridelig Kærlighed til morgenmad, vi måtte se om vi kunne tage den engelske morgenmad til et højere niveau! Vi tog ingredienserne og vendte dem til en ristet sandwich. Alt lavet på en enkelt grill, alle ingredienser sat i en enkelt sandwich!

Tænk over det. Når du spiser din lækre engelsk morgenmad med den tallerken fuld af lækre ingredienser, tager du lidt bønner, et stykke æg, lille klump af pølse. Åh, vent, du vil også have noget bacon. Lad os gøre plads til bacon! Åh, der går ægget. Nå, lad os tilføje en tomat derefter. Åh, der går bønnerne!

Vi har en enorm kærlighed til morgenmad, til bacon, pølse og æg, bønner, tomater og svampe. Og for smør! Og morgenmad. Vi elsker morgenmad! Af en eller anden grund smager alt bedre til morgenmad. Især når du skal sætte noget arbejde i, før du kan nyde det.

Fordi den engelske morgenmad er ret arbejdsstyrke, bliver du nødt til at fortsætte trangen til at snack hvert lille ingrediens, før alt er klar til at blive spist. Eller er jeg den eneste med det problem? Nej, vent, jack har det også

Heres vores råd: Tag det et skridt videre og sæt alle ingredienserne i en ristet sandwich. Det er bedst af alle morgenmad. Dens trompeter og Fyrværkeri . Det er så godt, du vil finde hver engelsk morgenmad et varmt rod af ingredienser næste gang du spiser det.

Hvad er en klassisk engelsk morgenmad?

Hvor mange forskellige typer bacon kan der muligvis være, du måske undrer dig. Nå, ganske meget. Typisk vil en engelsk morgenmad have en type skive, der er tykkere, ikke nødvendigvis sprød, type bacon. Du kan vælge bacon af din præference for vores ristede sandwich. Vores anbefaling er at vælge tynde skiver, der er mere tilpasselige til Toastie Maker.

æg solrig side op i din fry-up! En, to eller tre æg er normalt inkluderet i din fulde engelsk morgenmad. Desværre er der kun så meget plads på en ristet sandwich, og godt nødt til at holde sig til kun ét æg i vores opskrift.

Leder du efter måder at få din Tradewinds æder til at spise et bedre udvalg af mad? Prøve valgplader. Disse runde delte plader har fem rum, der skal fyldes med et bredt udvalg af fødevaregrupper og valg af ingredienser. Perfekt til at gøre mad sjov, interessant og tiltalende til kræsne spise.

Ahh, og grillet ost sandwich. Rustik brød, god ost og en varm grill få ting i livet er så enkle, mere beroligende, eller lettere at piske op i løbet af få minutter. Ingen er for kulinarisk udfordret til at gøre en toastie.

Vores tip? Brug det rigtige ost. Dansk Harvati, en smuk halvvejs mellem smørbare og hårdt er en undervurderede indstilling, der smelter virkelig godt, og du sikkert ikke kan gå galt med skarpe cheddar for ekstra sive.

Nogle gange kan vi alle bare tørster den oprindelige spag jaffle. Var temmelig sikker på dåse spaghetti eksisterer udelukkende for at Smoosh mellem brød. Ønsker du at gå næste-levelTry denne Sichuan riff på den meget tilbedt dåse spaghetti jaffle, med dan dan nudler og jordnøddesmør i stedet for SPC spaghetti dåser og tomatsovs. Dens salt, krydret, sød og sur på én gang. Genius! Â Heres opskriften.

Hvem siger indisk komfort mad skal være karry? British Indian mad forfatter og kok Anjum Anand gør en stærk sag for at sætte ingredienser i vores jaffles at vi ellers kan have overset en € ”en tangy urt chutney, sennepsfrø og endda mayonnaise â €”af hensyn til at skabe en ny ristet sandwich tradition , en, der inkorporerer indiske og vestlige kulinariske påvirkninger. Se hvad det hele drejer sig aboutâ € ”en make Anjums indiske jaffles for dig selv.

Plader af surdejen, smør og ost alle skrige Frankrig. Han klassiske sandwich, parisertoast, er en parisisk ristet ost sandwich typisk kogt i en stegepande. Dette Matthew Evans' opskrift tager den oprindelige OL og toppe det med et spejlæg gøre det til thiscroque madame.

Hvem regnet ud, at kimchi og ost gå spektakulært godt sammen, verden skylder dig en kollektiv tak. Næste gang du er gør grillet ost, smide nogle kimchi fermenteret kål og chili eller nogle friske grønne kål i mix for et krydderi hit og et løft til din tarm sundhed. Få fingrene omkring disse pandestegt hvidt brød ristet æg sandwich lige her.

Adam Liaw vil have dig til at tænke på przeni lepcinja som teatralsk fransk toast meget teatralsk. Mens teknisk set en morgenmad mad, ville vi sige nej til gorging på et par af disse som en natmad. I modsætning til traditionel fransk toast, przeni lepcinja er en velsmagende fad toppet med smuldrende feta snarere end ahornsirup. Her er en Adam Liaw forberedt tidligere - sidste år under sin egen Eurovision parti.

Det ville være britisk uden tilsætning af baked beans. Denne opskrift på bacon, vil baked beans og ost jaffles glæde selv den mest hjemve Brit, og måske bare blive din nye favorit, også. I denne version, er bacon indpakket på ydersiden af brødet til at erstatte smør.

Uanset om du tager tingene søde eller krydrede, vores rige ' nøddeagtig ven leverer i de lækre stakes. tilsyneladende skøre kombination for en sandwich, vil du bare nødt til at stole på os på denne ene og bid i Sudans lækker oksekød toastie!

Kaya er en meget sød kokos marmelade, betragtes som en fast bestanddel i hele Singapore og dele af Malaysia. Det er bedst tjent på upodet fuldkornsmel skål med en blød kogt æg og skyllet ned med stærk sort kaffe. Morgenmad serveres, Singapore-stil. Her er opskriften.

Sydneys cafe scene er bevis nok for australierne kærlighedsaffære med trøfler. Vi elsker dem i næsten enhver form, de kommer i, men når de er kappebærende i smeltet ost og hylstre i en god kvalitet brød, dens nok til at gøre os til at betale 10 for en toastie på ethvert tidspunkt af dagen .

Eller morgenmad Toastie som nogle af os kan være tilbøjelig til at sige her i Storbritannien. Look, im gonna være ærlig med dig her. Disse kan få dig til at tage på i vægt ved bare at kigge på dem. Ikke nogen vittighed Men fck de er velsmagende som helvede! Og thats alle der betyder noget på denne blog Heres hvad vi fik proppet inde i vores morgenmad grillet oste:

Top Tip 1 â € ”Du vil krypterede ægget skal lidt undercooked. Det vil fortsætte madlavning når den fjernes fra panden og i grillet ost. Hvis dens udkogte i panden, det kommer til at komme ud gummiagtig i sandwich. For min guide til røræg tjek min Perfect Røræg indlæg!

en pølse - Afhængigt af hvad jeg har fået i køleskabet, vil jeg plejer at bruge jorden pølse kød eller bare klemme kødet ud af nogle Cumberland pølser. Både arbejde fint, både let findes i supermarkedet.

b Ost - Jeg kan ikke ofte bruge disse appelsin smelteost pladser, men i disse er det 100% der skal gøres! Giver en meget lignende smag til McDonalds breakies! Du kan bruge andre oste, hvis du ønsker det.

c Bacon - jeg altid steger min bacon, men jeg kender nogle mennesker kan lide at grille / bage deres, dermed hvorfor jeg forlod det ud af video- / instruktion. Jeg anbefaler stegning for at reducere opvask, hvis du vil stege gøre det, før stegning pølsen.

Jeg indrømmer, jeg spiser for mange ristede sandwich, men der er så mange fyldninger til en toastie, jeg keder mig aldrig. De er hurtige og nemme at lave, og de kan være dekadente og lækre eller sunde og nærende. Jeg er doven om at lave mad fulde måltider, men jeg vil ofte spise en rigtig flot ristet sandwich med en skål suppe. Så længe jeg får min fem-en-dag i måltidet og jeg ikke overbelastes på usunde ting, opfylder det mere end . Jeg må indrømme, at der er en regel, der kan få nogle af jer kaste dine hænder op i rædsel, og det er, uanset hvilke fyldninger for en toastie jeg går med, brødet skal være hvidt skiver intet andet sammenligner, når det kommer til ristede sandwich. ADVARSEL Kan indeholde kalorier!

Hvis du slukkes af disse fyldninger til ristede sandwicher, kan du downplay dem. De fleste af fyldningerne kræver ikke, at du smør brødet, du kan vælge de lave fede versioner af oste og ikke gå overbord om ting som jordnøddesmør. Og hvis du foretrækker brune brød bruge det. Har du nogen yndlingsfyldninger til en toastie?
Nyankomne

Lær at lave den bedste avocado toast 6 forskellige måder. Alle tips og tricks du har brug for at mestre denne sindssygt populære combo.

Lær at lave den bedste avocado toast 6 forskellige måder. Alle tips og tricks du har brug for at mestre denne sindssygt populære combo.

Lær at lave den bedste avocado toast 6 forskellige måder. Alle tips og tricks du har brug for at mestre denne sindssygt populære combo.

Gør din morgenmad interessant med disse 7 nemme og lækre toast opskrifter

Gør din morgenmad interessant med disse 7 nemme og lækre toast opskrifter

Find sunde, lækre toast opskrifter til morgenmad, fra mad og ernæringseksperter på Eatingwell.

42 Lowcarb sider, der smager alt andet end

42 Lowcarb sider, der smager alt andet end

Vegetabilske side retter omfatter stegt brusselspirer med jordnødder og fiskesauce og smadret agurk salat med smørbønner og dragon.

Sund morgenmad ideer under 400 kalorier

Sund morgenmad ideer under 400 kalorier

Morgenmad påvirker dit stofskifte og forskellige andre faktorer, som kan bidrage til vægttab. Kan en tung morgenmad hjælpe dig med at forbrænde dobbelt kalorierne heres hvordan.

4 sunde grunde til, at æg og veggies er den bedste combo

4 sunde grunde til, at æg og veggies er den bedste combo

Grøft donuts og bagels. Curb morgen carb cravings med disse veggiebased morgenmad, der er pakket med fiber, protein og producere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Æg, bacon og en hashbrun, alt slathered i Maple Smør og varmt krammet i en tynd pandekagepakke.

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

Få og del bedste opskrifter om Breville Air Fryer Brødrister Ovn Opskrifter med videoer, Madlavningstips og måltider fra topkokker, shows og eksperter.

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Køb brødristere herunder 2 og 4 slice brødristere fra mærker som Breville, Longhi og Sunbeam Find de bedste køkkenmaskiner online på JB HiFi.

Brie og tranebær mac n ost

Brie og tranebær mac n ost

Langsom komfur makaroni og ost. En simpel Mac og ost opskrift, der er den perfekte komfort mad, der nemt gøres i den langsomme komfur

Nyankomne

Luft fryer dill pickle kylling

Lær mere

Ofte set

Picklebrined stegt kylling

Picklebrined stegt kylling

Vidste du, at du kan bruge leftover pickle juice til saltvand kyllingebryster perfekt krydret, saftigt og ikke overhovedet pickley smagning

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Hvad er så specielt med brioche skal prøve opskrifter med brioche boller, brød og brød brioche. . . Bare at sige ordet fremkalder visioner om at sidde i en sofistikeret parisisk caf, afslappet drikker duftende kaffe og nibbling på lyset, buttery godhed.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.