Rodney Scotts BBQ Ribs Opskrift på destinationBBQ. om

Opskrifter fra Steven Raichlens projektbrand, episode 208: Den bedste BBQ, du aldrig har hørt om. Du behøver ikke en grad i røgologi for at nævne de store tre grill: Kansas City Ribs, Carolina trukket svinekød, og Texas røget brisket. Men hvad med nogle af de mindre kendte stilarter af regional amerikansk grill?

I al ærlighed tror jeg, om det var, at nogle mennesker ringerilverer hud "en membranon undersiden af ​​et rack af ribben, der koger til konsistensen af ​​plastik, hvis det ikke fjernes â €" Der er ingen måde disse ribben kunne have været intakt.

På østkysten er Grill Masters berømt for brugen af ​​hele HOG, hvor hele grisen er grillet, kødet skæres op og blandes sammen fra alle dele af grisen. Derudover bruger denne region en tynd sauce lavet af eddike og tilsatte krydderier som Cayenne Pepper. I Vesten er de kendt for Lexington Style BBQ, som er en hyldest til byen Lexington, North Carolina. Denne stil med BBQ fokuserer kun på madlavning af svinekødskulderen - som er for det meste mørkt kød - og bruger en eddikbaseret sauce, der sødt med lidt ketchup.

Kokkene trukket brisket skydere er et must for enhver weekend bbq! Kogt indtil majorly øm, trukket derefter stablet højt på ristede hawaiiske ruller, engelsk bondegård hvid cheddar, sprøde løgstrenge og hus BBQ sauce! Syndig lækker! De omfatter alle dele af brisket fra den karameliserede bark til den bløde godt marmorerede fedtsyre, og magert sprøde kanter.

House Brisket Cheddar Jalapeo Bites

Selvfølgelig kan vi ikke tale om BBQ uden at nævne en af ​​klassikerne - baby back ribben! Kok Ben har skabt en komplet sauce og gnid profil, som Isketo venlige og lækre! Disse ribben har den samme røgfyldte smag og ømhed, at en all-dags lav røg giver, uden sukker eller carbs!

Ud over opskrifterne er en kogebog lige dele instruktionsmanual, personlig historie og historie bog. Grill minder os om baghave partier og binder over burgere, så det er ikke overraskende, at grill og grillning af kogebøger har tendens til at være personlige for forfatteren.

Lige dele inspirerende og instruktion, denne bog er en guide til James Beard Award Winning Chef Rodney Scott's Grill. Den første del af bogen Chronicles Scotts rejse fra sin familieejede grillforbindelse til sin restaurant i Charleston og hver ildsted imellem. Senere forklarer han, hvordan man bygger din egen grillpit og steg en hel hog. Du vil også finde nem at styre opskrifter som loaded nachos og grillet kyllingevinger også.

I denne bog, ægtepar Sean Martin og Mary Cressler kombinere deres fagområder som pitmaster og sommelier henholdsvis par grill med flasker vin. De regionale sondringer af vin er som grill, og denne bog ærer de to filosofier. Pacific Northwest smag er fremtrædende i bogen, men Martin og Cressler udforske flere smag profiler i deres 75 opskrifter.

En blanding af videnskabelig udforskning og humor, meathead er en praktisk tilgang til grill. Forfatter og kok meathead Goldwyn tilbud endelige dos og don'ts med myte sprænge sidebemærkninger, lover du vil forlade denne bog med perfekt ristede ribben i din fremtid. Som enhver god grill kok, Goldwyn indeholder et kapitel lige på saltlager, gnider og saucer.

Amerikansk grill kan betyde en masse forskellige ting til en masse mennesker. For mig, der vokser op i en forstad til New Yorks Long Island, det betød at smide noget kød på grillen burgere, hunde, måske nogle kylling, og absolut italiensk pølse. Men da jeg gjorde min vej ned syd først til college i New Orleans; derefter dyb dykke besøg i Birmingham, Memphis, og Austin; og nu som bosiddende i Atlanta Jeg lærte, at det kan være så meget mere.

Traditionel grill et ord afledt barbacoa, en ramme for støtte kød over en brand er en kunst. Og det er en arbejdskraft af kærlighed, med omhyggelig opmærksomhed på træ og rygere, fyring brande, puffede på kød, og gøre særlige saucer. Klassisk amerikansk barbecue er nuanceret, røg-infused langsom tilberedning defineret ved fire forskellige BBQ stilarter i det kontinentale U.., Og fortolket lækkert fra kyst til kyst.

Hvad er de forskellige regionale stilarter af BBQ?

Så har vi den bredeste, Kansas City-stil, som omfatter langsomme røget og grillede præparater af alle slags proteiner. Oksekød og svinekød er godt repræsenteret på enhver selvrespektende Kansas City BBQ restaurant, sammen med byens signaturbrændte ender, men du vil også se kalkun, kylling, fårekød, fisk og al anden måde af kød. Hvad binder dem sammen er Kansas City Barbecue Sauce, som samtidig er krydret, tangy og sød, med tomater ved kernen.

At bringe bagsiden er hawaiisk grill, traditionelt langsomt kogt underjordisk med hot klipper og lettilgængelig som hele Hog Kalua svinekød serveret på Touristy Luaus. Den nye vagt omfatter imidlertid saucer, marinader og ingredienser fra denne Pacific Rim-stater Multikulturel Baggrund, med påvirkninger, der omfatter kinesisk, japansk, filippinsk, polynesisk, portugisisk såvel som lokal fisk og skaldyr.

Hvad er de forskellige typer af BBQ sauce efter region?

Eastern North Carolina BBQ bruger en tangy eddike og peberbaseret sauce, der faktisk betragtes som mor til alle amerikanske grill saucer, og ve være til dig, hvis du tør at tilføje tomater. Men hoved vest mod Lexington og Piemonte og tilføj tomater til en base af eddike, rød peberflager og krydderier er mere end fint. Gå en stat over til South Carolina, og mod vest er en ketchup base sparket op med peber er acceptabel, mens de i Midlands, de sværger ved sennep, i stedet er deres Carolina Gold Sauce en nikkelse til en stolt tysk arv.

Mellem Carolinas og Missouri, Theres Tennesses Memphis-style Sauce, som har lidt mere af et spark og lidt mindre krop end KC, men er tykkere end North Carolinas Vinegar Sauce. Her menes BBQ sauce som en dippingkørsel.

Længere syd, folk i Alabama top deres kød med Mayo-baseret hvid sauce. I New Orleans er deres underskrift grill rejer ikke grill i det hele, men snarere en krydderi-spiked komfuretopsauce med en kæmpe mængde smør.

En af Texass mest berømte grillforbindelser opnåede imidlertid superstarstatus med en tilbagekaldelse til Hawaiian Grill. Den elskede sauce ved Salt Lick i Driftwood, lige uden for Austin, blev faktisk inspireret af den hawaiiske arv af en af ​​de oprindelige ejere, Hisako T. Roberts.

Hvilken type træ bruges til BBQ?

Der er en række skove, du kan bruge til grill i Amerika, og disse kan også variere efter region. I øst Texas er Hickory Wood den valgte smag, da kødet typisk marinerede oksekød koge lavt og langsomt af knoglen. Dette resulterer i en salig Heartess minder om bacon. I det centrale Texas, Nutty, Sweet Pecan eller Basic, er medium egetræ træet foretrukket, mens i West Texas, intens og karakteristisk mesquite er vejen at gå.

Mens alle har appetitten til grill, har ikke alle tid eller materialer til at lave mad på den traditionelle måde. Med dette første sæt opskrifter har du muligheder for genveje og hacks, der vil gøre dine middag gæster sværger, at du har transporteret dem til en BBQ Capital i stedet for din baggård.

Ja, autentisk Texas-stil grillbrisket indebærer timer og timer på ARBEJDE Rygning. Hvis du kan få de samme resultater på mindre tid, så hvorfor ikke? Du vil ikke få den røgring, sikker, men når alt hvad du behøver, er en grill, en ovn og 3 eller så timer, det er en temmelig fair afstand.

Ditch butik-købt grill sauce og pisk op en let hjemmelavet version med kun seks ingredienser! Det er lækkert på alt fra saftigt trukket svinekød sandwich til grillet kylling og endda som en burger sauce.

Min mor plejede at lave og pakke kyllingende skydere, og jeg har gode minder om dem, sagde Al. De kom altid ud sprød, og selv da vi rejste med dem, blev de ikke soggy. Selv den pickiest æder på en fjerde juli cookout vil nyde disse saftige sandwich.

Find dine foretrukne prisvindende BBQ opskrifter kylling, ribben, oksekød, bøffer, koteletter, kalkun, fisk, lam og meget mere. Følg vores sider at vælge fra over 100 + favorit grill gør grill opskrifter. Vi har taget alle de gætte arbejde ud, så bare følge trinene for at opnå succes. Derudover har vi tilføjet i en særlig sider helliget Tri-Tip Rub opskrifter, bøf opskrifter, tørre rub opskrifter og bryst gnide opskrifter. Hver opskrift guide vil skabe en fantastisk BBQ måltid.

Sidst men ikke mindst Tjek vores nye eBooksa serie af online vejledninger med mange af vores berømte daglige BBQ opskrifter og ideer, der giver dig stor indsigt i, hvordan vi holder en verden af Jake berømte på grillen.

Vores Santa Maria stil Tri Tip Roast Rub Opskrifter og seasoningguide isa næste niveau hjemmelavede opskrifter samling af vores bedste og foretrukne super lækre versioner af grillet Tri Tip. Jake's berømte mærke Santa Maria tørt gnidning og vores tri-tip bøf og ribben rubare begge overlegne.

Den Begynder af en hawaiisk grillmel er lige så vigtig som enden af ​​måltidet. Især når du starter det med den perfekte salsa, og hvad kunne være bedre end denne særlige opskrift Aloha Salsa Hawaii stil. Venner og familie vil takke for denne unikke og.

I årenes løb har vi brugt Asian Teriyaki sauce på hundrede forskellige måder, især i grillbranchen. De fleste af mine venner på et eller andet tidspunkt har købt Teriyaki sauce fra en vis purveyor. Så for at gøre tingene lettere har vi besluttet at producere opskriften vi.

Ordene helt fantastisk kommer i tankerne, når jeg bruger denne baby ryg ribben, tør gnidning til ribben Tri Tip og Fennikelopskrift. Et paryears siden vi udviklede en række tørt gnidning til ribben opskrifter til BBQ ribber lavet næsten udelukkende for baby back ribben og tri tip. Så vi besluttede at bevise vores.

Balsamic hindbærglas og glas er populære nu er denne opskrift. Jeg har lavet denne balsamisk hindbærglasuropskrift mange gange, der udvikler det, indtil jeg kunne præsentere den opskrift, du ser nedenfor. Hans støttende udnytter glasur og glasprocessen. Denne opskrift er.

Grill og bønner er en naturlig kombination, som alle kan lave. Forberedelse af dine ranch stil bønner Der er en kunst og proces til at forberede bønner, ligesom der er til grill, men mange folk udtrykker behovet for tips om forberedelse af linser på en måde, der reducerer de velkendte.

Røget BBQ oksekød brisket er en af ​​de bestbarbecue retter, der nogensinde kan laves. Følg disse trin for at opnå de resultater, du søger. Godt brisk tager tid og røget Low Andslow BBQ Oksekød Brisket tager endnu mere tid, hvis du vil have det til at nå toppen af ​​smag. Så.

Smokehouse BBQ kyllingebryst og grillet svampe lavet traditionelle stil ingredienser til BBQ kyllingebryst 1/4 kop cilantro - hakket 1/4 kop grøn løg - hakket 2 t ingefær - hakket 1/4 kop appelsinjuice 1/4 kop østers Sauce 1/4 kop ris vin 2 t HONEY 2 T sesamolie 2 t Chili.

Grillet kalkun opskrift med ikke rod i din ovn eller køkkenet. En hel Tyrkiet kan nemt udarbejdes på Yourgas Grill eller Charcoal Grill. Denne proces kræver en overdækket grill og tungt aluminiumsfolie. Din Tyrkiet vil være skarp udenfor og saftigt inde. Ingredienser.

En hjemmelavet grill kylling hemmelig opskrift, der er tidløs, påfyldning og mindeværdige. Kylling og kyllinglår er især nemt en af ​​de bedste enkle måltider til rådighed. Kylling er rigelige og omkostningerne er nominelle for de fleste stykker, der normalt koster pennies et pund. Kylling kan være.
Nyankomne

Rudys creamed majs opskrift Prøv denne Rudys creamed majs opskrift, eller bidrage med din egen.

Rudys creamed majs opskrift Prøv denne Rudys creamed majs opskrift, eller bidrage med din egen.

Rudys creamed majs opskrift Prøv denne Rudys creamed majs opskrift, eller bidrage med din egen.

Top hotdog og pølse opskrifter

Top hotdog og pølse opskrifter

Disse fødevarevogne hotdogs er perfekte til fodring af en skare eller en hurtig weeknight middag top med cheddar, hakkede løg og ekstra sauce

Autentiske israelske Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Autentiske israelske Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Der er mange autentiske retter Israels der definerer traditionelle israelske mad. For hver af de traditionelle israelske mad er der mindst et par populær

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis du besøger Portugal og spekulerer på, hvad du skal spise, vil denne artikel lede dig til de bedste portugisiske fødevareverancer i landet.

Overrask dine kære med lækre kaninretter ved hjælp af traditionelle verdensfamiske opskrifter. En af disse er kanin bundet med tråd.

Overrask dine kære med lækre kaninretter ved hjælp af traditionelle verdensfamiske opskrifter. En af disse er kanin bundet med tråd.

Overrask dine kære med lækre kaninretter ved hjælp af traditionelle verdensfamiske opskrifter. En af disse er kanin bundet med tråd.

Find San Francisco surdejsbrød stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektion. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Find San Francisco surdejsbrød stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektion. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Find San Francisco surdejsbrød stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektion. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Køb skotsk shortbread og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Gratis leveringssamling på mange varer

Køb skotsk shortbread og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Gratis leveringssamling på mange varer

Køb skotsk shortbread og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Gratis leveringssamling på mange varer

21 super tilfredsstillende kyllingesuppeopskrifter til sne dage, syge dage eller enhver dag

21 super tilfredsstillende kyllingesuppeopskrifter til sne dage, syge dage eller enhver dag

Har brug for noget kylling noodle suppe til din sjæl få de bedste opskrifter til dette nemme og trøstende, onepot måltid hele din familie vil elske.

Fancy Cupcake opskrifter fra bunden

Fancy Cupcake opskrifter fra bunden

Tag på kig på denne samling af veganske cupcake opskrifter og finde noget nyt at prøve for din næste fest Uanset din foretrukne smag, theres sikker på at være noget for dig.

Nyankomne

The Best Fancy Desserter Opskrifter på Yummly Pistachio Dessert, Mamey Dessert, Kaffe Dessert

Lær mere

Ofte set

Deviled Egg Bar til Brunch og Easy Deviled Egg Opskrift Hvid på Ris

Deviled Egg Bar til Brunch og Easy Deviled Egg Opskrift Hvid på Ris

Foråret er lige rundt om hjørnet, og nu er det den perfekte tid til at mestre denne æggeblod, klassisk æg forretter med blot en håndfuld ingredienser, denne opskrift for instant pot deviled æg gør en velsmagende efterskole snack eller festlig plade i en brunch buffet.

Gourmet Grillet ost med skinke, Gouda, spinat Ferskner

Gourmet Grillet ost med skinke, Gouda, spinat Ferskner

Gourmet grillet ost sandwich oser med smeltet Gouda ost og tykke skinke udsnit beliggende mellem to smøragtig glutenfree skiver brød. Voksen grillet

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne restaurant Chicago tilbyder verdens dyreste jordnøddesmør og gelé sandwich. Mere Times Travel

Mixers voksne læskedrikke

Mixers voksne læskedrikke

Få alle dine yndlingsdrinks til nogle gode sommernætter i. Shop beer, cider, vin og spiritus, samt bløde fizzy drinks online på Tesco.

Lækker Vegan Jordbær Marie opskrift

Lækker Vegan Jordbær Marie opskrift

Denne Jordbær Marie Cake er to lag af Marie kiksedej, macererede jordbær og mynte, og hjemmelavet flødeskum.

Dreamy Peanut Butter Fantasy Fudge

Dreamy Peanut Butter Fantasy Fudge

Find og del hverdagen Fantasy Fudge Opskrift Original. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Sådan laver du Farinata Italian Chickpea Pandekage

Sådan laver du Farinata Italian Chickpea Pandekage

Farinata er ikke mere end en simpel kickepea melbatter, som er spiket med olivenolie og salt og bagt i en meget varm ovn.

Wild Garlic Kikært Farinata Opskrift af Sonia

Wild Garlic Kikært Farinata Opskrift af Sonia

Nøddeagtig, tangy sicilianske blomkål med traditionel italiensk pandekage lavet af kikærtemel.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.