Bedste luft friture Toastmaskine forbruger rapporter 2021

Anmeldelser bedste luft friture brødrister ovne forbrugernes vurderinger rapporter

Brug denne luft friture brødrister ovnen til luft yngel, stege, toast, bage, stege og meget mere. Dette er en 7-i-1 apparat, så du kan tilberede maden i syv forskellige måder. Enheden prale højhastighedstog fans, hvilken hastighed op bageprocessen sammen med at levere den ønskede finish og smag. Med en justerbar temperaturområde fra 200 grader Fahrenheit til 450 grader Fahrenheit, kan man nemt fremstille et bredt udvalg af retter til perfektion. Du kan forberede sprøde, stegte retter med 98 mindre olie, takket være meget effektiv luft friture-tilstand indarbejdet i denne enhed.

Dens digitale, så er der 10 programmerede indstillinger af tid og temperatur for en række fødevarer, som alle kan tilpasses afhængigt af din opskrift eller emballage instruktioner. For eksempel er det Pizza funktionen sat til 350F i 30 minutter, og vi justeret det til 450F. Den Pizza-funktionen bruger konvektion, og pizza blev gjort i 13 minutter.

Vi også gerne, at du kan programmere størrelsen på din pizza op til 12 inches i diameter. Vi testede de fleste af de andre funktioner bage, stege, toast, genopvarmning, holdes varm og alle producerede perfekt mad i et latterligt kort tid.

Vi har et par mindre kvababbelser, selv om. Håndtaget til at trække ud grillen er besværligt at fastgøre når du bruger en grydelap er meget lettere. Mærkeligt, kan temperaturen kun programmeres i 10 graders intervaller, så hvis din opskrift opfordrer til 375F, du nødt til at vælge enten 370F eller 380F.

Pop-Tarts, vafler, bagels, engelsk boller, baguetter , eller en nice udsnit af hele korn surdej måske alle rejser gennem en brødrister i løbet af en måned. Fik en brødrister ovn? Så repertoiret måske også omfatte broiled svinekoteletter, burgere, eller en frossen pizza.

Face det, vi alle elsker at spise junkfood. Jeg ved, jeg gør det. Men, lige så meget som vi nyder at spise det, dont vi elsker kølvandet vægtøgning, højt kolesteroltal, og andre sundhedsrisici. Thats hvorfor luft friture er blevet så populært i de senere år. De tillader dig at tilberede dine foretrukne junk fødevarer uden alle de usunde konsekvenser. Så hvilken en skal man købe?

blackdecker toxsb -slice ekstra bred konvektion køkkenbordet brødrister ovn

Små ovne kan brun din morgen toast til perfektion eller nemt håndtere enkelt portioner af mad. Større dem kan håndtere en pizza eller flere pounds af kylling i løbet af få minutter. Mid-size brødrister ovne, på den anden side, kan være stor for genopvarmning madrester og madlavning frosne måltider.

Som sådan weve også gjort vores evalueringer baseret på madlavning ydeevne og brugervenlighed, samt at bemærke hver enheder størrelse og funktion indstillet sin vigtigt at sikre, at dine brødrister passer både din plads og anvendelsesformål.

et par ovne har kombineret Quartz og keramiske varmeelementer. Disse maskiner er ganske dyre endnu skille sig ud fra resten som havende større termiske svar og en evne til at opretholde den interne temperatur.

Med hensyn til antallet af elementer en god ovn bør have, så har vi fundet, at to er tilstrækkelig til en lille enhed, men kan ikke give nok varme til at sikre jævn tilberedning på en roomier én. Med andre ord, jo større en brødrister ovn er, er nødvendigt mere varmeelementer.

Til en- eller to-personers retter, genopvarmning, eller bare bage nogle småkager, ville en mindre enhed, der kan rumme 4-6 skiver toast være et smart valg. Hvis du er fodring en menneskemængde, på den anden side, kan det være nødvendigt at investere i en større enhed: den slags, der kan håndtere 8 skiver toast eller en 13-tommers pizza.

Typisk, jo mere avancerede feature sæt, jo højere pris. Hvis du er bare på udkig efter noget grundlæggende at lave morgenmad, theres ingen grund til at betale for mere avancerede funktioner. Men pricier ovne med konvektion indstillinger vil tilbyde alle former for fancy kok tilstande.

Disse modeller køre på et sted mellem 100 og 250 og kan ofte tjene som alternativ til en fuld-størrelse ovn. Deres grænseflade har normalt et LCD-display med digital styring og forudindstillede muligheder for flere almindelige opskrifter som toast, bagels, pizza, og cookies.

Top-tier brødrister ovne forekommer oftere i 250 - 450 rækkevidde, med nogle over 700. De er bedre bygget med et stilfuldt design, masser af magt, og større energi effektivitet . Da prisen går op, kan du også få mere tilbehør og en kundevenlig garanti.

Hver ovn giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige cook-tilstande, som hver især er beregnet til en bestemt madlavningsopgave. Cook-tilstande omfatter primært ristning, broiling, bagning og genopvarmning.

De mindste brødrister ovne til små rum små køkkener

Hvilke forbrugerrapporter siger: Når forbrugerrapporter testede denne ovn for at se, hvordan effektivt det koger mad, gav de det fremragende mærker på sin toasttid, hvor godt det koger flere skiver toast og Hvor nemt er det at bruge.

Hvilke fans siger: Denne brødrister er super nem at bruge og har alle de funktioner, jeg har brug for. Det opvarmer virkelig hurtigt og får jobbet gjort. Elsk crumb-bakken, der kan fjernes til rengøring. Ser godt ud og fungerer godt, hvad mere kan jeg bede om?

Hvorfor det er fantastisk: Hvis du er efter den absolutsMallest toaster ovn, du kan finde, er denne helt sikkert det. Det vejer mindre end 4 pund, og er kun 0. 0 kubikmeter. Dens også super overkommelige på kun 25.

Hvilke fans siger: Jeg kan virkelig godt lide denne modige lille brødrister! Det opvarmer meget hurtigt, med toast klar i omkring 2. minutter, og jeg sætter virkelig pris på den lille fodspor på min begrænsede bordplade. fodsporet er ca. 8 på tværs af 6. tommer dybt. Det tager lidt mindre plads end en traditionel to-slice brødrister og gør et hurtigere, bedre arbejde end de toastere, jeg har haft tidligere.
Nyankomne

Stegt kylling med kryddersmør opskrift Bosch Hvidevarer

Stegt kylling med kryddersmør opskrift Bosch Hvidevarer

Varmluft ovn Bagt kyllingelår Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt kylling lår opskrift blot bedre leve

Bagt kylling lår opskrift blot bedre leve

Find og del daglige madlavning kylling lår i en konvektionsovn. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

AllNatural grillet kylling Cheese Burritos Pinwheel Bestemmelser

AllNatural grillet kylling Cheese Burritos Pinwheel Bestemmelser

Lær at lave denne Mikrobølgeovn Grillet Sandwich med trin for trin billeder, er fyldet tilberedes i mikroovn tilstand, brødet ristet på grillen tilstand.

Kartoffelgratin med raclette

Kartoffelgratin med raclette

Luscious, cremet, rig og overbærende brødrister ovn kartofler au gratin for to. Ingen fristende rester at bekymre sig om med denne lille batch opskrift

Basmati Ris til lande i Mellemøsten Forskelle i Rice

Basmati Ris til lande i Mellemøsten Forskelle i Rice

Ris er en vigtig råvare og mad i verdensøkonomien. Verdens produktion i 2015 anslås til 491.

Ris, UNCLE BENS, kogt, parboiled, brun

Ris, UNCLE BENS, kogt, parboiled, brun

Find ud af hvor mange kalorier der er i Omregnet langkornet ris, God eller dårlige minder og andre ernæring Fakta om det. Tag et kig på Konverterede langkornet ris relaterede produkter og andre millioner af fødevarer.

Ikke dine mødre langsomt komfur cookbook

Ikke dine mødre langsomt komfur cookbook

Traditionel highquality Mahatma White Rice er et familie yndlings sort, der er alsidig at bruge til hver skål fra morgenmad til middag og endda dessert.

Er hvide ris og parboiled ris godt for dig Tarladalal.com

Er hvide ris og parboiled ris godt for dig Tarladalal.com

En Health Debat parboiled ris vs Brown Rice

Arborio Ris vs Omregnet Rice

Arborio Ris vs Omregnet Rice

Omregnet Ris madlavning information, fakta og opskrifter. Longgrained hvide ris, der er blevet damp behandlet forud for at blive afskallet, gør det muligt for næringsstoffer i kliddet skal absorberes før afskalning riskernen.

Nyankomne

Madlavning Bacon uden Grease Splatter Tips.Net

Lær mere

Ofte set

Hvor lang tid koges kylling i køleskabet

Hvor lang tid koges kylling i køleskabet

Har leftover kylling og vil gemme det i en anden dag for at lære, hvor længe kogt kylling vil vare i køleskabet, læs videre.

Chokolade fudge frosting vintage opskrifter

Chokolade fudge frosting vintage opskrifter

Kopieret dette fra bedre boliger og haver kogebog.

Heres hvor længe rester vil vare i dit køleskab

Heres hvor længe rester vil vare i dit køleskab

Mincemeat kan bære skadelige bakterier, der forårsager madforgiftning. Find ud af hvad du skal gøre for at dræbe de bakterier.

Hvor lang tid går Kød Sidste i fryseren og køleskab

Hvor lang tid går Kød Sidste i fryseren og køleskab

Valg af bedste Fresh er Bedste Vælg oksekød, der er lys rød i farven fra det ferske kød sagen. Vakuum pakket oksekød vil være rødbrun, fordi det har ...

Lamb Roast Temperatur Når Kogte Vi stillede USDA

Lamb Roast Temperatur Når Kogte Vi stillede USDA

Spred ordet til dine nærmeste og kære denne ristede klassiske gør for nem underholdende.

Hvor længe kan du holde disse kogte fødevarer i køleskabet i

Hvor længe kan du holde disse kogte fødevarer i køleskabet i

Opbevaring Times James Whelan Butchers Irland Disse opbevaringstider vil hjælpe med at give dig en klar indikation af, hvor længe du kan i køleskab eller nedfryses dit kød.

REVIEW CookedPerfect Frosne Kødboller

REVIEW CookedPerfect Frosne Kødboller

Køb Kogt Perfect Alle Natural Homestyle Kødboller, 3 lbs. fra BJs Wholesale Club. Det er fri for gluten og mælk. Gennemse mere og bestil nu

Sabzi indiske blandede grøntsager

Sabzi indiske blandede grøntsager

Den kalorie diagram af indiske fødevarer vil hjælpe dig med at få en hænge på at forberede din egen madplan og ophold fit for evigt. Læs videre.

20 af de bedste gulerod opskrifter, der er crazygood

20 af de bedste gulerod opskrifter, der er crazygood

Shredded gulerødder i yoghurt er en lækker angloindisk opskrift, der serveres som ensidigish. Find de komplette instruktioner på Bawarchi

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.