Beef Tamale gryderet

Elsker nemme peasy opskrifter, som dine børn er gonna bede om igen? Du kommer til at blive ophidset over denne tamale gryderet opskrift! Det er en afprøvede og sande familie favorit, og det er så alsidig, du vil ønsker at gøre dette en masse. lus, det er indbegrebet af hylden madlavning!

Til denne opskrift, i stedet for tomatsauce, jeg brugte sidesten spaghetti sauce. Som en ekstra køkken hack, jeg tilføjet endnu en lille smule vand til krukken for at sørge for at få alle de saftige godhed ud! EveryDropCounts

Hele denne gryde kan dukkede i fryseren, så længe det er dobbelt-omviklet med aluminiumfolie. Du kan gemme det på denne måde i op to6 måneder. Så, når du er klar til at nyde, tø det ud i 30 minutter eller deromkring, og pop det i ovnen sæt ved 375A ° F i 40 minutter!

Dette er virkelig en af de nemmeste måltider at smide sammen med ingredienser fra yourpantry. ou kan gå holde tingene super simple med den prøvede og sande opskrift, men hvorfor ikke være bange for at få kreative med dine egne variationer.

Madlavning for en eller madplaner til to personer? Du kan halvere denne opskrift, hvis du ikke ønsker at fryse to pander af mad. Når det er sagt, hvorfor så ikke bruge mindre brød pander eller ramekins til mindre betjener størrelser, der er nemme at tø og nyde senere? På den måde du stadig få fordelene ved en kok til flere måltider!

I meget usandsynlige tilfælde, at du har madrester, du kan nemt gemme resten til senere. Simpelthen dækker thecooled bagning dishwith et lufttæt låg eller plastfolie og derefter gemme i køleskabet i 3-4 dage. Så reheatin mikrobølgeovnen og tjene.

For at holde tingene enkle, er du velkommen til at bruge Jiffy Cornbread mix, men for en mere autentisk smag, jeg usehomemade majsbrød. Opskriften er meget enkel, og jeg tror, at det gør en stor forskel i smagen af topping.

Rør i tomatsovs, majs, bønner, chili pulver, spidskommen, chipotle pulver og sort peber. Stir at blande og lad det simre på lav i 10 minutter eller indtil fortykket. Hæld i en smurt 99 bagning fad, top med ost. Sæt til side.

Kalorier: 418kcal Kulhydrater: 23 g Protein: 24g Fat: 25 g mættet fedt: 12g Kolesterol: 102 mg Natrium: 827mg Kalium: 706mg Fiber: 6g Sukker: 5g Vitamin A: 1640IU Vitamin C: 31. mg Calcium: 198 mg Jern: 3. mg

Bakker er ovn og mikroovn venlige. Fjern krydderier og sauce containere. icrowave: Fjern muffe, løft hjørnet af filmen, sted på mikrobølge plade, mikroovn i 2 minutter eller indtil varm, skåret film væk fra hjørnekant med kniv, og fjern. Lad det stå i 2 minutter. Baseret på en 1100 watt mikrobølgeovn. Løft ikke BAKKE, LIFT PÅ microwavable PLATEOven: Fjern ærme, skåret filmen væk fra hjørne kant med kniv, og fjerne. Placer på ovn ark pan. Varme på 350 grader i 20 - 25 minutter, indtil varm. Varm til 165 grader. Fjern bakke på panden Forsøg ikke at LIFT BAKKE af sig selv. LIFT bakke på microwavable plade eller Oven Pengeskab PAN. BRUG grydelapper at fjerne.

Oksekød Tamale gryderet er areal vinder i min bog. Det er børnevenligt tage komfort mad til max med lag af krydret oksekød, enchiladaand tomatsauce, teatralsk godhed toppet med sød cornbread. Jeg sprang gør majsbrød fra bunden og gik nemt med en kasse mix. Jeg substitueret kærnemælk for mælken. Hvis du er en familie af ost elskere forbeholder nogle af osten og drys over cornbread før bagning. Foreslåede cornbreads i min rækkefølge Famous Daves Cornbread, Krusteaz Honning Cornbread, 2 kasser med Jiffy cornbread.

Opret en Easy Tamale gryderet hjælp oksekød, kylling eller svinekød Tamales kvæles i en lækker let hjemmelavet enchilada sauce, ost, frisk hakket koriander og grønne løg. Toppede med en solid drys af Cotija ost!

Hvad gør du, når du har et par poser af hjemmelavede tamales lurer rundt fryseren og din bedstefar døtre 1. fødselsdagsfest er en Fiesta tema? Du laver denne lækre Tamale gryderet hjælp frosne Tamales enten butik købte eller hjemmelavede.

Som en Amazon Associate jeg tjene på kvalificerende køb . Dette indlæg kan indeholde affiliate links, hvilket betyder, at jeg kan gøre en kommission fra enhver køb uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Jeg blev bedt om at bringe salsa og for at gøre taquitos. Im en typisk mor. Jeg følte jeg havde brug for at gøre mere. Jeg tænkte på, hvad jeg havde på hånden og kom op med denne lækre nye gryderet! Jeg er så begejstret for at dele denne skål med yall!

Hvis du ikke har poser af hjemmelavede tamales lurker i din fryser. Hatte okay! Du kan bruge Tamales fra købmanden. Hvis du er heldig. Ou kan endda have en lokal dame, der gør hjemmelavede tamales. Det er helt op til dig, hvilken type tamales du bruger.

Dæk dem Liberally med den fantastiske enchilada sauce. En af de store ting om denne opskrift. Han maker Masa sug op med alt den lækre enchilada sauce som mine vinter tørre hænder gør, når lotion skimmer deres overflade!

Hvilke ingredienser skal jeg gøre Tamale Pie med Cornbread Topping?

Denne familievenlige, Tamale-InspiredCasserole er vores go-to-skål til aflavorful og EasyDinner. Acked med græsfodet oksekød, bønnesand majs og toppet med en osteagtig cornmeal skorpe, garanterer vi, at opskriften vil ramme stedet!

I en medium kasserolle kombineres majsmel, fordampet mælk, ternet grøn chilis, kopost og salt. Kog over medium varme, konstant omrøring i 5-7 minutter indtil fortykket til om konsistensen af ​​tynd havregryn.

Tamales er en fælles og populær skål blandt spanske, mexicanske og latinske kulturer. Typisk er de majsfyldte dej, der er fyldt med forskellige kød og grøntsager. Oksekød tamales er især fan-favorit og lad os sige, vi er fans. At lave individuelle, traditionelle tamales kan ikke kun være tidskrævende, men det er også svært. Vi troede, at vi tager disse klassiske tamale smag og vend dem til en smagfuld oksekød tamale gryderet, der er let at prep og del for din travle uge fremad.

Oksekød tamale gryderet er typisk lavet af lagdeling cornbread, tamale sauce og krydret jordbiff på en måde, der efterligner den traditionelle tamale. Græsseroler gør for nemme retter til at fodre en familie, for at komme foran og fryse eller holde for ugen og have et varmt hjerteligt måltid hver dag. Græsseroler er populære, fordi du kan sætte en række elementer i dybe bagningskålene og hurtigt pope det i ovnen. Hvis du opdager, at du ikke er en fan af jordbiff, kan du nemt sub i jorden kylling, kalkun eller noget andet protein i denne skål og gøre det til din smag. Vi kan godt lide vores retter for at være hurtige, nemme og fleksible til dine madlavningsbehov.

Start med Forvarmning Din ovn, vi tilbereder vores oksekød tamale gryderet på 400. Næste vil du forberede Cornbread-laget på din skål, din base. Når det er blandet, tilføj din cornbread-blanding til en smurt bagningsskål, der er dybt nok til at holde resten af ​​gryderet og bages i 20-25 minutter.

Fjern din cornbread fra ovnen og forsigtigt lag på din oksekød og sauce blanding efterfulgt af de resterende grøntsager og et lag ost til den kogte cornbread og vende tilbage til ovnen for at afslutte bagning. Dette bør kun tage omkring 5-10 minutter for din ost at smelte. Når din ost smeltes på toppen, skal du fjerne din gryderet fra ovnen og tjene.
Nyankomne

Perfekt Oksemørbrad Roast Opskrift

Perfekt Oksemørbrad Roast Opskrift

Få og dele bedste opskrifter om oksemørbrad Tilberedningstid per pund med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Red Wine Oksekød Marinade Opskrift Mad. om.

Red Wine Oksekød Marinade Opskrift Mad. om.

Hvidløg og Vin Brændt Oksemørbrad med en pebret skorpe, er ristet til perfektion med druemost tomater og frisk timian.

Grilning oksemørbrad, Sådan Grill til perfektion.

Grilning oksemørbrad, Sådan Grill til perfektion.

Dette Grillet Filet Mignon med champignon Compound Smør er muligvis en af de mest mørt, saftigt og lækre bøffer youll nogensinde har.

Oksefilet med basilikum Mayonnaise opskrift Food Republic

Oksefilet med basilikum Mayonnaise opskrift Food Republic

Du kan lave Filet af oksekød Bourguignon. Her er hvordan.

Er oksemørbrad og filet mignon det samme?

Er oksemørbrad og filet mignon det samme?

Er oksemørbrad og filet mignon det samme?

Denne ferie oksekød tenderloin opskrift er fra Cookn Recipe Organizer Opskriftssamling

Denne ferie oksekød tenderloin opskrift er fra Cookn Recipe Organizer Opskriftssamling

Denne ferie oksekød tenderloin opskrift er fra Cookn Recipe Organizer Opskriftssamling

Chung Ying Cantonese menu Bedste kinesiske restaurant i Birmingham

Chung Ying Cantonese menu Bedste kinesiske restaurant i Birmingham

Stockfotografering, braised, oksekød, trip, dim, sum, bambus, damper, en populær skål, kantonesiske restauranter i Hong Kong. 127495748 Download billeder fra Photo Stockbibliotek Millioner af RoyaltyFree Stock-billeder af høj kvalitet.

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Astray Opskrifter Miss Katies diner øl svulme kylling strimler

Astray Opskrifter Miss Katies diner øl svulme kylling strimler

Find og dele hverdagen Øl Batter Kylling Bud Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Nyankomne

Øl saltlage kyllingevinger med klæbrig sød bøffel sauce hej grill, hej

Lær mere

Ofte set

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

Disse crunchy, kidpletterende kyllingefingre gør en god forretter eller et måltid, når den serveres med en skål med honeyrumsard sauce til dipping.

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Øl voldsramte Crispy Fried Chicken Strips Opskrift af Tasty

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Ekstraordinær kartoffel smag med øl svulme op og skinon appel perfekt til ægte fransk Fry Kartoffel Lovers

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Duftende sprød Kerala stegt kylling er lige hvad du har brug for at lave en favorit bedre. Marinere i 30 minutter du få en uforglemmelig oplevelse.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Perfekt sprød på ydersiden med en cremet inde, er disse luftfrit, der er fri, der er fantastisk serveret sammen med en simpel krydret ranch dukkert.

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Vi indgået et samarbejde med vores venner atHog Island Oyster Companyto bringe dig disse sprøde, flakey, flavorpacked fisk tacos til støtte for lanceringen af deres fisk Abonnement bokse.

Øl Battered Jalapeno Poppers Opskrift

Øl Battered Jalapeno Poppers Opskrift

Hvorfor vente på at bestille disse appetitvækkere på din yndlingsrestaurant, når du kan gøre dem til dig selv hjemme, er sparket af peberfrugterne godt med tilføjelsen af ​​to oste til påfyldningen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.