Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Hvordan gør du luft stegte ost ostemassen glutenfri?

Også til sin gode til efterretning, at disse behøver blive dyppet i æg før brødkrumme blanding og en del af ostemassen at isnt beklædt i æg, vil ikke blive paneret. Så sørg for at fuldt pels dem.

Dens også nødvendigt at bruge en madolie spray, hvis du foretrækker en høj varme spray brug vindruekerneolie eller kokos. Jeg kan lide at bruge pompejanske Olivenolie Spray og det har altid fungeret fint for mig, men det er ikke så høj varme som vindruekerneolie .

Kan du gøre disse i ninja Foodi?

The Best Fried ost ostemassen Ingen Batter Opskrifter på Yummly Wisconsin Fried ost ostemassen, pandestegt, stegt ost ostemassen, stegt ost ostemassen. Tilmeld / Log In My Feed Artikler Meal Planner Ny Pantry-Ready Opskrifter Ny Gennemse Guided Opskrifter Smart termometer. Gemte opskrifter. Ny kollektion.

Sted ost ostemassen i frituregryden i små partier ikke mere end 10 ad gangen. Ryst kurven for at løsne eventuelle ostemassen fra bunden af kurven og at adskille dem, mens stegning. Dybe steger til de er gyldne brune normalt 2-4 minutter.

Nu tager disse utroligt lækre ost ostemassen, dej dem og steg dem op. Hvad du får, er en velsmagende godbid af øl voldsramte ost ostemassen. Ok, lad os være ærlige, noget stegt smager fantastisk, så jeg fortæller dig, at disse stegte ostemassen er forbløffende er en smule overflødigt. Men lad mig gøre det klart, de er latterligt godt. Salt, sprød og klæbrig.

På min 2nd tur til Chucks, jeg bestilte det samme: chili ost ostemassen. Ostemassen er virkelig bare den bedste. Den opdræt er så let, og mange af ostemassen er store stykker. På så mange andre restauranter, ostemassen er over-breaded og har ikke meget smag IMO. Chili er dejligt.

Jeg er utrolig glad for ost ostemassen. De er indbegrebet Wisconsin og Costco sælger dem i flere pounds omkring her! Men de er ikke strengt forbeholdt Dairy stat. For én ting, har Californien haft overlegne ost producere tal i årtier. Og jeg voksede op i Oregon, hvor Tillamook ost mærke er baseret på. En af mine foretrukne ting om at gå til stranden som barn skulle til Tillamook Cheese Factory for pibende ost. Nu behøver Oregonians ikke dyb steger dem med helt så meget gusto! Så i den forbindelse er jeg meget mere tilbøjelige til at få fat i en rå stykke ost til snack på. Men der er noget meget sjovt om at lave luft fryer ost ostemassen.

Jeg har en tendens til at undgå noget friturestegt. En roommates hund engang spiste en hel pint af dyb fryer olie og fortsatte derefter med at brække det hele op i min seng midt om natten! Hunden var fint. Men talsmanden og ark var absolut toast. Så næringsværdi til side? Jeg simpelthen indsigelse mod at have en frituregryde i huset! De er også utroligt omfangsrigt, en smerte at ren, og du ender med rigelige mængder af olie, at man aldrig skal sætte ned i afløbet.

Mit første tip til at lykkes på luft stegning disse lækre snacks er at fryse dem i 10-15 minutter, før du koge ost ostemassen. Denne firmaer op osten nok til at hjælpe det holde sin form uden dem faktisk at blive frosset. Efter alt, er det mest vanskelige ting ved at bage en ost at sikre, at osten ikke bare smelter og siver ud af den opdræt! Og, så meget som jeg gerne panering? Jeg ville foretrække, at det ikke være en hul skal, og faktisk har ost inde i den.

Dette er en restaurant hemmelighed, at de fleste hjem kokke ikke klar. Et enkelt paneret stykke ost er bare ikke til at klippe det! Osten kommer til at sive ud af det panering. Det gør ganske enkelt ikke pels osten nok til at holde det indeholdt. Så efter du sætte osten gennem mel, æg vask, og rasp? Pak den opdræt på det nøje ved at holde det i din håndflade og klemme forsigtigt. Derefter sætte den tilbage i æg vask og rul i brødkrummer igen. Det hjælper også at let at pakke den anden serie af rasp ind i det.

Du er virkelig bare vil være sikker på, at hver eneste hjørne af osten er dækket. Hvis der er bare pletter? Osten vil absolut sive igennem det! Breading er virkelig lige der for at huse ost ostemasse og sørge for, at det ikke smelter ind i bunden af ​​din luftfrit.

Har du brug for at forhindre luftfriten?

Luftfrit styers er imidlertid virkelig mere som en mikrobølgeovn, idet de er designet til at opvarme utroligt hurtigt. Har du nogensinde færdigvarmet din mikrobølgeovn? Kender du alle, der nogensinde har, selv som en joke, forvarmet deres mikrobølgeovn? Jeg er sikker på, at nogen et eller andet tidspunkt på et tidspunkt for en vis ukontrollerbar grund forvarmede deres mikrobølgeovn. Men det er helt unødvendigt. Som det er forvarmning af din luftfrit. Det opvarmer i løbet af få sekunder.

Hvorfor er så mange luftfrit ost ostemasse opskrifter så slemt?

Jeg tilbragte en hel del, mens han skurede nettet til god luftfrit stuer ost curds. De kan ikke være så almindelige som den franske steg, men her i Wisconsin? De kan faktisk overgå fries som den dybe stegte snack af valg. På trods af at dette også er en slags regional skål, er det ikke rigtig, at outlandish. Deep stegte mozzarella ost sticks er rigelige og det samme grundlæggende koncept gælder.

Jeg har ikke nødvendigvis en forklaring på dette. Jeg tror, ​​at de fleste mennesker bare har aldrig stødt på ost ostemasse eller måtte brød dem? Men selv producenter af ost curds har virkelig dårlige opskrifter til luftfrit stuer ost curds. Så, at logikken ikke nødvendigvis følger. Og jeg har ingen anelse om, hvorfor så mange af dem er så dårligt konstrueret. Du kan endda se i mange billeder, hvor folk har justeret farverne for at få dem til at se godt ud eller omhyggeligt placeret ostemasse for at forsøge at skjule det faktum, at osten naturligvis har set gennem breading i uacceptable beløb .

Jeg skal bare kalde dette op til dig kan bogstaveligt talt sende det, du vil have online, og der er absolut ingen Oversigt til opskrifter. Vi ser dette sker hele tiden med debunking mad hacks. Mange af dem virker simpelthen ikke og er der til i bedste fald underholdningsværdi og i værste fald flad ud løgne til reklameindtægter.

Hvad gør du med ost curds?

Jeg elsker nogle ost curds. Jeg lavede denne opskrift med Carr Valley Cheese Curds en lille tweak â € "Jeg rullede min ostemasse i mel, før jeg introducerede dem til smeten. Først prøvede jeg dem uden at flouring og min ost blev adskilt fra batteren engang tilsat til den varme olie. Et lille mel syntes at være nøgle og så var de perfekte.

Fjern ostekanismer fra væske med en slidssked og overfør til melblandingen. Fjern derefter ostemassen, så de er dækket af breading. Fjern overskydende mel, før du steg i 23 minutter til lidt gylden. Det vil ikke tage lang tid for ostemassen at lave mad, og hvis de er kogte for længe, ​​vil osten smelte ud af breading.

Fra ost ost curd capital â € "ellsworth kooperative creamerys helt naturlige cheddar ost curds, er lavet af landbruger certificeret RBST fri mælk, hentet fra vores 350 farm familieejere. Disse er præ-breaded og præ-battered, og derefter frosset for praktisk foodservice applikationer. 4/2. lb. Buttermilk Breaded White Cheddar Ost Curds.
Nyankomne

Øl saltlage kyllingevinger med klæbrig sød bøffel sauce hej grill, hej

Øl saltlage kyllingevinger med klæbrig sød bøffel sauce hej grill, hej

333 Hjemmelavede opskrifter til batterkylling fra det største globale madlavningssamfund se opskrifter til batter stegt kylling, øl batter kylling også.

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

Disse crunchy, kidpletterende kyllingefingre gør en god forretter eller et måltid, når den serveres med en skål med honeyrumsard sauce til dipping.

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Øl voldsramte Crispy Fried Chicken Strips Opskrift af Tasty

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Ekstraordinær kartoffel smag med øl svulme op og skinon appel perfekt til ægte fransk Fry Kartoffel Lovers

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Duftende sprød Kerala stegt kylling er lige hvad du har brug for at lave en favorit bedre. Marinere i 30 minutter du få en uforglemmelig oplevelse.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Perfekt sprød på ydersiden med en cremet inde, er disse luftfrit, der er fri, der er fantastisk serveret sammen med en simpel krydret ranch dukkert.

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Vi indgået et samarbejde med vores venner atHog Island Oyster Companyto bringe dig disse sprøde, flakey, flavorpacked fisk tacos til støtte for lanceringen af deres fisk Abonnement bokse.

Nyankomne

Øl Battered Jalapeno Poppers Opskrift

Lær mere

Ofte set

BeerBattered Fried Kammuslinger

BeerBattered Fried Kammuslinger

Øl voldsramte Kammuslinger opskrift

10 drejninger på Hush Puppies Du aldrig forventet

10 drejninger på Hush Puppies Du aldrig forventet

Bedste Hush Puppies Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Braised Oxtail Opskrift Easy Nutrition Beregning

Braised Oxtail Opskrift Easy Nutrition Beregning

Spicy øl braised oxtail på en ristet bun med crunchy broccoli slaw. Denne opskrift er let at lave og en crowd pleaser. Perfekt til din Super Bowl-menu

Bacon spinat øl ost dip overdådige skeer

Bacon spinat øl ost dip overdådige skeer

Bountiful øl brød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Bestil ølkrus Fondant kage 3 kg online på bedste pris, Gratis DeliveryIGP Kager

Bestil ølkrus Fondant kage 3 kg online på bedste pris, Gratis DeliveryIGP Kager

Også shoppe for hjemmet haven i bedste priser på AliExpress

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ginger Beer Dato kage Ginger kage Opskrifter kagen Mistress

Ginger Beer Dato kage Ginger kage Opskrifter kagen Mistress

For lækker ale kage, som ses på søer på en plade så se vores nemme at følge opskriften her på Lakeland. Hver opskrift indeholder fotos komplette instruktioner.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tjek vores øl kage valg for de allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores kager butikker.

Øl Cheddar Fondue opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Øl Cheddar Fondue opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cheddar Øl Fondue opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.