Chorizo Tacos med Creamy Slaw

Faktisk, jeg tage det tilbage. Jeg gør ikke loveallthings saftig-med-skarpe kanter-indpakkede-in-a-carb, men jeg elsker alle ting saftige-med-skarpe kanter-indpakkede-in-a-carb-når-henrettet-perfekt, som alvorligt begrænser poolen. Tag din gennemsnitlige New York taqueria f.eks. Medmindre jeg har været der et par gange før, eller jeg har tænkt mig ontrusted intel, det er en total lort skyde. Er disse carnitas bliver saftig og sprød, eller tør og senet? Har oksekød tungen bliver vendes hurtigt nok, at det smager som den beefiest af beefs, som det skal, eller vil det have, at let opvarmet-over, for-lang-in-the-fryseskab funk til det?

Samme gælder for hjemmelavede chorizo tacos. De er ikke så rigt komplekst ascarnitasorbarbacoa, og de har ikke helt den sprøde-bud sød-krydrede balance af reelle dealtacos al pastororany række andre tacos, men de har fået en stor fordel: De er virkelig nemme at lave , og uanset hvor hårdt du prøver, de er virkelig, reallydifficult at rod op.

Alt du skal gøre er sæson nogle svinekød skulder, lad det sidde natten over, male det, og steg det. Ingen fancy marinader, ingen lav-langsom tilberedning, ingen grund til at fyre op for grillen og gøre omfattende trækul arrangementsjust mix, grind, yngel. Vil du gøre dem endnu hurtigere? Bare bruge hakket svinekød. Tacos vil ikke være helt så saftige og saftigt som slibning frisk, men det er chorizo. Kombiner svinekød med hvidløg, spidskommen, nogle varme krydderier, oregano, og eddike, og hvordan kan det hjælpe, men ikke være lækker?

Jeg steger et par ekstra løg og poblano peberfrugter i med min pølse blanding og tjene det hele på acharred majs tortillawithsalsa verde, mexicanske crema, koriander, rå løg, og queso fresco når min kone holder øje mig, og lige op med en microwaved tortilla sen nat efter hun er faldet i søvn. Jeg foreslår, at du prøve det på begge måder og komme til dine egne konklusioner .

Taco toppings? Jeg holder denne virkelige enkle, yall. Mens Im alt om en fuldt lastet taco, disse tacos er så flavorful, at jeg næsten ikke gøre noget med dem en € ”bare nogle hakkede løg, tomat og koriander til lidt af spunk og æstetik er alle du virkelig har brug for.

Set som måske kan hjælpe mig ud efter min sidste par meget dovne uger. Skal komme tilbage i arbejde ud. Jeg gentager: Jeg skal begynde at arbejde igen. Hvis jeg skriver, at et par bazillion gange, tror du, at det faktisk vil synke i?

Scoop kartoflerne, der forlader den dampende væske bag, ind i stegepande og fortsætte madlavning, indtil kartoflerne er bløde, ca 5 minutter. Hvis kartoflerne begynder bruning længe før de er bløde, sænke temperaturen lidt. Smag og smag til med salt, hvis du tror blandingen brug itsome chorizo er så højt krydret, vil der være behov for lidt ekstra salt.

med lime mayo hvidløg-Cotija kartofler

Alle disse lækre opskrifter kommer ind på 600 kalorier eller mindre pr. Portion, ideel til dem, der vælger at overvåge deres kalorieindtag, uden at ofre smag. US Food Drug Administration anbefaler et dagligt indtag af 2000-kalorieindhold for den generelle befolkning. 600 kaloriehætten svarer til 30% af de samlede 2000 kalorier pr. Dag baseret på 3 måltider om dagen med 200 kalorier, der forbliver for snack eller drikkevarer.

Du kan også tilføje nogle grøntsager til denne opskrift også. Efter trin tre, fjerne kødet fra panden. I samme gryde, tilsæt hakkede løg, hakkede poblano peberfrugter og hakket hvidløg. Saut indtil grøntsagerne er lidt bud eller svedtendens, returnere kødet på panden, og deglaze med mexicansk-stil pilsnerøl. Koge indtil væsken reducerer.

Kalorier: 164kcal Kulhydrater: 14g Protein: 6g Fat: 10g Mættet Fat: 3g flerumættet fedt: 1g Enkeltumættet Fat: 1g Kolesterol: 18mg Natrium: 216 mg Kalium: 78mg Fiber: 2g Sukker: 1g Vitamin A: 232IU Vitamin C: 1 mg Calcium: 25 mg Jern: 1 mg

Kunne du lide det CHORIZO TACOS RECIPEPlease, dont glemmer at vurdere det og efterlade en kommentar nedenfor, Id elsker at høre fra dig! Husk også, at du kan dele det ved hjælp af knapperne nedenfor. Hvis youd vil, kan du følge denne blog ONA Pinterest, Â Instagram, Â FACEBOOKÂ ogen YOUTUBE!

Til dejen, placere masa harina og vand i en skål og bland indtil det kommer sammen. Del dejen i ping pong-store kugler og rul indtil glat. Skær en zip lock pose ned den ene side og åbne op til linje begge sider af en tortilla presse. Tryk på hver bold i tortillapressen og stak på en plade mellem stykker af bagepapir. Dække indtil klar til at lave mad.

Denne opskrift er fra serie 2 af kokke 'Lineairing Weeknights AT6PMON SBS. Pisoder vil være tilgængelige efter Broadcast ViaSbs on Demand. oin samtalen #thechefsline på Instagramsbsfood, FacebooksbsFood og TwittersBS_FOOD. Check afsteds. om. UHECHEFSLINEFOR Episode Guides, Cuisine Lowdowns, Opskrifter og meget mere!

Tacos er langt en min favorit komfort mad, let at gøre, altid tilfredsstillende og let at krydde dem lige som vi kan lide dem. Chorizo ​​er et godt alternativ til malet oksekød eller kalkun for den krydrede mad elsker, fordi Chorizo ​​allerede er så højt krydret.

Fik nogen spørgsmål? Spørg løs! Jeg er glad for at hjælpe. Hvis du nyder denne opskrift, håber jeg, du vil efterlade en kommentar med nogle stjerner. Også, del det på sociale medier. Glem ikke at mærke os på #ChiliPeppermadhed. Jeg er sikker på at dele! Tak! â € "Mike H.

Kalorier: 82kcal Carbohydrater: 2G Protein: 4G Fedt: 6G Mættet fedt: 4G Polyunsættet fedt: 1G monoumættet fedt: 1G Kolesterol: 30mg Natrium: 633mg Kalium: 26mg Fiber: 1g Sukker: 1g vitamin A: 231I Vitamin C: 11mg Calcium: 13mg Iron: 1mg

Denne chorizo ​​taco opskrift er virkelig et 30-minutters måltid! Når det er sagt, er jeg lidt mere realistisk . Medmindre du har alver, vask, prepping, hakning og Organisering Ingredienser i dit køkken, er der meget få måltider, der rent faktisk tager kun 30 minutter fra start til slut.

Kog bare chorizo ​​til sprød, fjern til en plade, mens du saut løg, og returner chorizo ​​og majs til stegepanden for at varme op. Dette er langt min favorit metode til madlavning chorizo.

Tips til at lave Chorizo ​​Street Tacos

3. Rumble tofu i panden med dine hænder. Kog, omrør og skraber bunden af ​​stegepanden lejlighedsvis, og justering Varmen efter behov, indtil tofu brune og chips så meget eller så lidt som du kan lide det, hvor som helst fra 10 til 30 minutter.
Nyankomne

HLNE LAURAENDEAUS BACON OG PECAN BRUSSELS SPROUTS RICARDO

HLNE LAURAENDEAUS BACON OG PECAN BRUSSELS SPROUTS RICARDO

Jeg ønskede virkelig at lave en skål med brusselsspirer. Jeg besluttede at bruge en fuldbodificeret kombination af krydderier, for en fantastisk vinter varm op.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

25 Fun Jul morgenmad Ideer til Kids oprette en speciel morgenmad til kick off feriesæsonen, eller til juledag formiddag.

Drej Sidesten jul skinken i en teatralsk morgenmad gryderet

Drej Sidesten jul skinken i en teatralsk morgenmad gryderet

En lækker make forude Morgenmad gryderet thats ikke grødet. Dette æg skål kommer sammen i 10 minutter og er perfekt til brunch eller morgenmad til aftensmad.

Jul morgenmad brunch opskrifter

Jul morgenmad brunch opskrifter

Jul morgenmad brunch opskrifter

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Find julen vafler stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektion. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Hvor man har en Lavish Hongkong Hotel jul Brunch eller middag

Hvor man har en Lavish Hongkong Hotel jul Brunch eller middag

I år har du ikke lyst til at lave mad, men sætte fødderne under bordet og deler et dejligt måltid med din familie. Vi har plukket op nogle restauranter forventer du den 25. december 2021 over en dejlig brunch.

Jul buffet ideer

Jul buffet ideer

At have en julefrokost og leder efter nogle julebuffet ideer blev her til hjælp. Vi er skyld fik masser af nemme opskrifter og buffet ideer at vælge imellem

Epic jul Cinnamon Roll Board

Epic jul Cinnamon Roll Board

Uanset om det er en ferie eller en søndag morgen i maj en Brunch Charcuterie Board er en imponerende skærm og en vindende ide til en knockout familietræf

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Nyankomne

Vegetarisk julemenu Vegetariske julopskrifter

Lær mere

Ofte set

Julen Charcuterie Board

Julen Charcuterie Board

Hvordan at gøre den perfekte julegave charcuteri bord plus tips til at vælge ost, kiks, og en indkøbsliste til alle de elementer, jeg brugte.

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

I denne uges Foodie fredag, stopper 23ABCs Kallyn Hobmann af Locale Farm til tabel spisested til at lære at gøre julen krans charcuteri bestyrelser.

Juletræ Charcuterie Board

Juletræ Charcuterie Board

Imponer gæster denne ferie sæson med disse sød jule charcuteri bestyrelser at funktionen honningkager mænd, pebermynte, og mere.

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Skab den ultimative julegave cookie dessert bord til en ferie fest eller filmaften, plus ideer til at gøre en jule slik bord.

Ost board house.

Ost board house.

De er som salte gingerbread huse.

Træ juletræ charcutererie bord

Træ juletræ charcutererie bord

Dette er en showpropper for sikker og tager en lille planlægning, men resultaterne er det værd, at der ikke er nogen opskrift på denne forretter, brug hvad du nogensinde vil. Studere billedet for at få en ide om, hvordan man placerer de behandler instruktioner om at lave et juletræ charcuterie bruge et Styrofoam juletræ

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

Prøv Denne jul Chex Mix Når du vil have noget sødt og salt

En sød ferie snack mix færdig med et drys flormelis og inspireret af en vinter sne dag. Chex korn, skumfiduser og pretzel drejninger er belagt med hvid chokolade og drysser og kastede med holidaycoloured chokolade slik.

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

Kontinental morgenmad Kingston NY Ulster County Hudson Valley

New Continental Hotel Julefrokost Se anmeldelser 840 rejsende, 205 oprigtige fotos og gode tilbud til New Continental Hotel ved Tripadvisor.

30 Jul kiks opskrifter

30 Jul kiks opskrifter

Blød, Gooey og lækker Kinder Bueno Cookies, fyldt med Kinder chokolade stykker, og toppet med Kinder Bueno Pieces

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.