10 ting du ikke vidste om Kraft boxed makaroni og ost

Lang en fordringsløs kraftcenter i den indrammede måltid spil, for nylig, har Kraft Mac ost gjort sin tilstedeværelse mærkes ved at hoppe på den sensationsprægede stunt vognen. I august, hver barns favorit middag meddelte det var skifter navn til Kraft makaroni ost morgenmad. Så i september, Kraft bragte en officiel græskar krydderi version af deres Mac ost til staterne.

Så hvordan gør Kraft planen om overraskende os i 2022? Nå, Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og osteagtig mærke er her med en perfekt uventet tie-in: begrænset udgave Candy Kraft Mac & Cheeseâ €”, som i øvrigt er egentlig makaroni og ost med et vildt Valentins twist .

Selvom navnet Candy Kraft Mac & ost kan betyde, at denne mac og ost er en kasse med bogstavelig slik, det er langt fra tilfældet. Som Kraft forklarer, er Candy Kraft Mac & ost lavet med den samme teatralsk Kraft Mac & ost amerikanere kender og elsker, men indeholder en slik smag pakke for at slå mac & ost pink og tilføje antydninger af søde slik smag. Ja, dette er en regelmæssig pasta middag med et strejf af decideret Valentinsdag slik-inspirerede sødme.

Efter vores succes med Pumpkin Spice Kraft Mac & ost i efteråret, vi havde vores øje med, hvad de skal gøre næste, Martina Davis, brand manager hos Kraft Heinz, fortalte mig. Vi er altid op til en udfordring, så til Valentinsdag vi troede, det ville være sjovt at blive partner med vores canadiske modstykker for at ændre farve og smag af klassiske Mac & ost ved at dreje den pink og tilføje et bit af søde slik smag for at fejre ferien.

Som det burde være tilfældet med noget sødt, er Kraft ikke ønsker at overdrive det, så du ikke kan købe Candy Kraft Mac ost i butikkerne. I stedet fra nu og indtil 8. februar interesserede fans skal gå til CandyKraftMacandCheese. about at indtaste en tilfældig tegning. Kraft siger 1.000 vindere vil blive udvalgt og har en kasse med Kraft makaroni og ost og et stykke slik pakke til at vende Mac ost lyserøde leveret til deres dør i februar 14.

Ikke mere noodling på, hvad gave at købe, skrev Kraft i annonceringen. Der er ingen bedre måde at vise din kærlighed denne Valentinsdag end at sige 'du er mac til min ost.' Og dog, da vinderne ikke vil blive afhentet før efter 8. februar er det nok en god idé at have en backup Valentines gave venter, hvis du ikke vinder. Faktisk, afhængigt af hvor alvorlig din betydelige andre tager Valentinsdag, kan det være en god idé at have en backup gave venter uanset.

Disse omfatter Krafts oprindelige opskrift, også kaldet cheesiest, Thick n' Cremet, tre ost og hvid cheddar. Der er også glutenfri, hele korn, og hvide bønner pasta indstillinger.

Hvad så vidunderligt om boxed mac og ost?

Ligesom mange i løbet af disse hidtil usete gange, jeg har været trang komfort foodsespecially dem, der vækker minder fra min barndom. I en tid med usikkerhed og når din baseline mentale tilstand er en brummen af summende angst, mad, der fremkalder en tid, hvor du stolede de voksne til at gøre smarte beslutninger for at holde dig sikker er en meget god ting. Så det er ikke underligt, at i løbet af min første pandemi spisekammer lager-up, jeg købte en fem-pakke med Kraft Mac & ost, og er ned til bare én kasse tilbage. Som en, der har en tendens til kun at spise det en gang eller to gange om året, fire kasser i fire måneder er en masse. Men det har gjort mig glad, beroligede jangled nerver, og fodret min sjæl så meget som min mave og det er jeg taknemmelig.

Fordi for nogle underlige grund, i en tid, hvor alt jeg har, er tid på mine hænder, jeg virkelig ønskede at gøre min mac og ost endnu hurtigere og nemmere, og ved at gøre do, ved et uheld gjort det bedre! Ikke ønsker at vente på pastaen vand til at koge, eller at tilføje det trin dræning, jeg gav min mac en one-pot makeover og jeg vil definitivt aldrig gøre det på nogen anden måde. Endnu bedre? Jeg forøgede den cremethed og samtidig reducere fedt, og jeg har ikke tilføje yderligere ingredienser til dem, der er anført på kassen.

Jay er smart, og ved, at emballerede fødevarer aldrig helt viser sig den måde det ser ud på kassen. Dens ikke fysisk muligt. Men han blev overrasket, når madlavning en færdigpakket kop Kraft makaroni og ost fra Costco, at mængden af mad-lignende stof i koppen ikke virkelig måle sig med, hvad der blev vist på kassen. Er han overreagerende, eller er det virkelig en urealistisk skildring af fødevareproduktet indenfor?

Måske lavede Kraft så meget i en kop ved hjælp af en specielt indstillet mikrobølgeovn, men jeg tvivler på det baseret på mine tests. Den gennemsnitlige forbruger er sandsynligvis ikke at nå disse betingelser alligevel, at miste halvdelen af, hvad der er vist på boksen på grund af forhold, ville være absurde. Dette er svindel i bedste fald, desinfungerende i bedste fald. At være et monolitisk firma har de sandsynligvis en smule juridisk at gemme sig bagved. Se, jeg er ikke den slags person til at argumentere, hvis maden varierer med en lille procentdel, men det er omkring 50, og det er meget at tabe.

I henhold til en undersøgelse af 1000 forældre udført I begyndelsen af ​​3. kvartal fandt Kraft, at 56 af forældre har tjent deres børn macaroni og ost til morgenmad oftere under Covid-19-pandemien end nogensinde før. Fordi hvorfor vente på slutningen af ​​ arbejderious arbejde hjemmefra for at forkæle? Teknisk set er Kraft Middag, eller Kraft morgenmad, korn og mejeri, de samme grundlæggende ingredienser som morgenmadsprodukter.

Virksomheden giver også væk en begrænset udgave Kraft Mac Cheese morgenmad boks. Hver boks indeholder en placemat til børn at farve, mens MAC-osten er forberedt, en magnet med morgenmad, der topping forslag, som smuldret pølse, bacon eller røræg, et krus til servering og â € "selvfølgelig â €" den oprindelige Kraft Mac Ost med speciel morgenmad emballage.

Som et mærke elsket af hele familien, lærte Weve lærte Kraft Mac Cheese ikke kun til middag, siger Kelsey Cooperstein i Kraft Heinz, en Kraft Mac Cheese Morgenmad er en win-win for familier på et tidspunkt, hvor de har brug for alle de vinder de kan få.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne instant pot Velveeta Mac og ost er den nemmeste, creamiest, bedste trykkomfur makaroni og ost nogensinde. Det koger på bare fem minutter

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Vanilla Pound Cake Opskrift med masser af Sprinkles

Den nemmeste og bedste flødeost pund kage nogensinde youll gøre. Denne kage opskrift er hurtig, det kommer ud fugtig hver gang og din familie vil elske det.

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Opskrift til flettet brød Vegan og Delish Carlo Cao

Eggless Challah Brød er en nem, blød og lækker ægfri og vegansk version af den berømte Challah brød fra det jødiske køkken.

Flettet Pesto Brød

Flettet Pesto Brød

Pesto Flettet Brød blød, fluffy, og lys med smukke hvirvler af pesto, der løber gennem Easy, veganer, noknead opskrift

Monkey Brain Cocktail.

Monkey Brain Cocktail.

Bloody Brain er en amerikansk shooter cocktail lavet med en kombination af jordbær vodka, irsk creme, limejuice og grenadin sirup. For at forberede det skal vodka og limejuice rystes, så anstrengt ind i et skudglas

Balsamisk ristet brusselsspirer kærlighed og citroner

Balsamisk ristet brusselsspirer kærlighed og citroner

Pan ristet Brusselsspirer giver en lækker karameliseret effekt til dem. De færdige resultater producerer nogle søde brusselsspirer.

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Få rosenkål med Pancetta Opskrift fra Food Network

Braiseret Kål og gulerødder

Braiseret Kål og gulerødder

Et online magasin for dagens hjem kok, rapportering fra de forreste linjer middag.

Braiseret kylling og linser

Braiseret kylling og linser

En enkel og elegant opskrift, ideel til at dele med venner på ethvert tidspunkt af året.

Nyankomne

Spicy kokosnød braised kylling lår for evigt nomday

Lær mere

Ofte set

Braiseret kylling med vin og appelsiner

Braiseret kylling med vin og appelsiner

Coq Au Vin Blanc er en klassisk fransk fad. Hvidvin braiseret kylling omgivet af en himmelsk og enkel sauce

PanRoasted kylling med grøntsager og Dijon Jus opskrift

PanRoasted kylling med grøntsager og Dijon Jus opskrift

Braiseret kylling med kartofler og grøntsager er en nem en stegepande måltid fedtfattig, glutenfri, Whole30 venlige måltid velkommen til at ændre op veggies

Soja braised kylling med søde kartofler og dampet ris Momofuku Peachy Keen

Soja braised kylling med søde kartofler og dampet ris Momofuku Peachy Keen

Lavet i en pande, denne rige, savory braised kylling og grøntsager middag tager cirka 30 minutter for at gøre mejeri og kornfri.

12 Warming Kylling Stew Opskrifter

12 Warming Kylling Stew Opskrifter

Spicy koreanske kylling gryderet Dakdoritang opskrift. Chunky kylling og kartofler braiseret i krydret koreansk sauce. Dens lækre og hjertevarme

Braised escarole hvidløg

Braised escarole hvidløg

Denne kalkun skål er den perfekte løsning til alle, der ønsker mere ud af deres kalkun oplevelse, uden besværet og vente på en kæmpe fugl.

Bacon og Brown Sugarbraised Collard Greens Opskrift

Bacon og Brown Sugarbraised Collard Greens Opskrift

Braised Collard Greens med Tyrkiet Bacon er en lysere version af en traditionel sydlig skål. Det er så godt, du vil gerne spise en hel skål til middag

Grouse la Moscovite og Braiseret Salat la Russe Food Perestroika

Grouse la Moscovite og Braiseret Salat la Russe Food Perestroika

Roast Grouse Braiseret Kål Knoldselleri Pur e Sauce Albert af Martin Wishart Main Medium 6 Prep Kog 2 timer INGREDIENSER Grouse 6 ryper friske indersiden

Sprød mongolsk lam

Sprød mongolsk lam

Lamm skulder er perfekt til langsom madlavning. Efter 8 timers braising får du ømt, saftigt kød, der bare falder af knoglen. Colin fassnidge.

Citrus Braiseret Octopus

Citrus Braiseret Octopus

Braiseret Blæksprutte Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.